HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 15916 uživatelů

Hry > Men of War: Vietnam > hodnotenie


Men of War: Vietnam
59%

Moje hodnotenie - Men of War: Vietnam





Recenzie - Men of War: Vietnam

Návrat Men of War ke skriptovaným scénářům moc neuspěl. Nepomohlo ani nové atraktivní prostředí. Hru dusí malý počet scénářů i jejich nevyvážená obtížnost. Čeká vás sice dost horkých chvilek, ale je to pořád málo, aby to odtáhlo vaši pozornost od podstatně lepší Men of War: Assault Squad.


Užívateľské hodnotenia - Men of War: Vietnam

Tentokrát sa k nám dotiahla Vojna vo Vietname. Neviem, ale mne to prišlo celé divné. Grafika je nič moc, ale u tetjo hry my to nevadí, pretože je to HardCore stratégia, ktorý každý MoW hráč pozná a takéto hry vyhľadávam. Jedine to my dovolilo prežiť tento konflikt. Síce to prostredie je pekné, ale už to nie je taký zažítok ako u klasiky, ako keby tam niečo chýbalo. Skratka, nie je tu nič nové, hra ponúka iba nový vojenský konflikt, ostatné sa zachovalo, čiže nenašiel som nič nové čo by hru posunulo vyšie. Počas hrania som niekedy nenašiel svojich vojakov a misie my prišli celé odfláknuté a nastúpil stereotyp. Osobne som očakával viac, keď že Vietnamský konflikt je moja záľuba, tak chvíľkami som si vyžíval kosenie amíkov za VietCong. Toto bude baviť len tých ako som ja, ale fanúšikovia by to mali skúsiť, i keď si ich dlho neudrží.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |