HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 32398 uživatelů

Hry > Fallout Tactics: Brotherhood of Steel > hodnotenie


Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
78%

Moje hodnotenie - Fallout Tactics: Brotherhood of Steel





Recenzie - Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

Fallout Tactics je odklon od zavedené tradice předchozími dvěma díly. Z oblasti RPG se přesouvá na pole taktických her, ale ty nejlepší prvky z RPG si zachovává. Autoři možná doufají, že tak přilákají k třetímu vydání Fallout příznivce obou žánrů. Šance k úspěchu je podle mne velká.
Najnovšiemu Falloutu trochu chýba výraznejší príbeh, ktorý je nosnou časťou postnukleárnych rpg a snáď aj preto začne hra po čase (po veľmi dlhom čase) mierne nudiť. Faktom zostáva, že gameska naozaj ponúka to, čo sľubuje - kvalitný taktický boj v pochmúrnej budúcnosti a ignorovať ju by bolo veľkou chybou.


Užívateľské hodnotenia - Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

87%qwer
Dodatok k hre Fallout, alebo ak chcete Fallout 2,5. Nejedná sa o čistokrvné RPG ako v predošlých dieloch, ide hlavne o taktické súboje. Autori vyťažili z úžasného bojového systému maximum. Hra je spracovaná rovnako dobre ako predošlé 2 diely, ale chýba v nej kvalitný príbeh. Táto hra je príjemné spestrenie Falloutu a odporúčam ju všetkým, ktorí obľubovali boje v 1. a 2. diely.

0 Dobré Zlé
Naprosto super strategie! Konečně jsem se dočkal falloutovského "real-timeu", který akci sluší. Jediné, co mě trochu iritovalo bylo "třídění" inventáře po absolvování mise a přetahování mezi postavami, aby mohl k obchodníkovi jen člobrdík s vytuněným Barterem. Příběh šel taky malinko do kopru, zato legrace bylo pořád stejně a mise pěkně odsýpaly. Super je taky možnost udělat si vlastní levely nebo si zahrát levely vytvořené jinými hráči.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
-: pre niekoho odklon od pôvodného systému hry, chybičky, niektoré misie, občas AI
+: grafika, audio, nové prvky a možnosti, taktika, tvorba postavy a týmu, príbeh, zbrane, efekty, hratelnosť, lokácie, perky, hracia doba, multiplayer, atmosféra
Verdikt: Vydarené pokračovanie série Fallout. Niekomu môže vadiť odklon od ťahového systému hry, ale aj to sa dá vyriešiť. Stačí si len ho zapnúť v nastaveniach. O triedu sa zlepšila grafika a ozvučenia, pridali sa nové perky, multiplayer a kopec novej zábavy.

0 Dobré Zlé
Asi najlepší aspekt tejto hry oproti predchádzajúcim dvom dielom je grafika. Hrateľnosť je síce dobrá, no vadil mi tu systém misií - tešil som sa na nelineárny dej a voľnosť, typickú pre Fallout svet...

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Hra bola v podstate zaujímavá, grafika bola lepšia ako v predošlých Fallout a Fallout 2 ale atmosféra bola úplne iná. Nemali ste žiadnu voľnosť a museli ste plniť úlohy rad za radom tak ako prichádzali a vedľajšie questy neboli takmer žiadne. Hra mala síce plus v tom, že ste mohli ovládať každého člena skupiny a takticky prechádzať obsadenými územiami ale už to nebol starý dobrý Fallout.

-2 Dobré Zlé











100%misor


100%misor2


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |