HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 17801 uživatelů

Hry > Playerunknown's Battlegrounds > hodnotenie


Playerunknown's Battlegrounds
85%

Moje hodnotenie - Playerunknown's Battlegrounds





Recenzie - Playerunknown's Battlegrounds

Celkovo je PUBG po hernej stránke veľmi kvalitná a návyková záležitosť, ktorá ponúka úplne odlišný multiplayerový zážitok novej generácie. Hlavne je to iný multiplayer, ako ponúkajú bežné hry, nemusíte tu stovky hodín hrať, aby ste sa vylevelovali a všetko odomkli, ani nemusíte platiť, aby ste získali kvalitné zbrane, ani nemusíte byť ninja so superreflexmi, aby ste prežili. Je to pomalý a taktický multiplayer, ktorý si dokáže vychutnať každý. Práve pre toto všetko zlákal desiatky miliónov hráčov. V ponuke sú síce ešte len dve mapy, ale na tento štýl hry to nie je vôbec málo a nechýba rozsiahla ponuka zbraní a séria rozmanitých vozidiel. Jediná škoda je, že technická stránka ešte stále nie je úplne dotiahnutá, ale spolu s prídavkami do máp, zbraní a možností sa bude postupne vylepšovať.
Celé to šílenství kolem PUBG je zasloužené. To je pro tuhle vynikající střílečku žánru battle royale ta vůbec nejvyšší možná pochvala. Zamrzí bugy, na hlavu postavená fyzika vozidel a občasný cheater, ale jen na chvíli. Jen do té doby, než se znovu po hlavě vrhnete do hektického, lehce děsivého boje na život a na smrt.


Užívateľské hodnotenia - Playerunknown's Battlegrounds

vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé








| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |