HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21209
5455
5063
1438
1600
7336
6056
12956
1687

Online 15694 uživatelů

Hry > Way of the Hunter > hodnotenie


Way of the Hunter
63%

Moje hodnotenie - Way of the Hunter





Recenzie - Way of the Hunter

Krásná, zábavná a povětšinou příjemně věrná lovecká simulace. Má povedenou střelbu a zvládá napětí, úžas, satisfakci z čistého úlovku i vztek, když se dílo nezdaří. Po technické stránce prozatím nemá čistý štít, ale to by fanoušky loveckých her nemělo odradit – na to jsou ostatní aspekty až příliš dobré.
Way of the Hunter je úžasne pohlcujúcim loveckým zážitkom. Pri hraní si uvedomíte váhu každej strely, oboznámi vás so svetom poľovníkov a ukáže vám, že trpezlivosť sa vypláca. Ten pocit, keď si zavesíte trofej z jeleňa, ktorého ste naháňali aj zo dve hodiny, je veru na nezaplatenie. Samotný lov, stratégie použité pri jeho realizácii, detailné opisy aj všetky drobnosti s poľovníctvom súvisiace vypovedajú o veľkom zápale pre túto tematiku. Hra si drží obdivuhodne vysokú úroveň v každej lokácii sveta, ktorý srší atmosférou a množstvo krásnej zveri nie je veru tiež zanedbateľné. Pohyb po detailnom americkom svete je zábavný a neustále vás núti skúmať nové zaujímavé lokácie. Napriek tomu, že sa sem-tam objavia nejaké bugy a glitche, za ten kus práce si vývojári zaslúžia rozhodne pochvalu. Nemáte veru na čo čakať, lebo lovecká sezóna je vďaka Nine Rocks Games otvorená nielen pre skúsených poľovníkov, ale aj pre hráčov amatérov!


Užívateľské hodnotenia - Way of the Hunter

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |