HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 12414 uživatelů

Hry > Line of Sight: Vietnam > hodnotenie


Line of Sight: Vietnam
73%

Moje hodnotenie - Line of Sight: Vietnam





Recenzie - Line of Sight: Vietnam

Klasická budgetovka z atraktivního prostředí vietnamské džungle, na které je až příliš poznat příbuznost s Deadly Dozen a urychlenost vývoje. Pro milovníky vietnamského konfliktu a nenáročné hráče to ale nemusí být tak špatná volba.
Celkovo je to pekná hra a má v sebe štýl Ghost Reconu. Síce tu odpadá plánovanie misií, ale je to aj zložitejšie lebo neviete kde nepriatelia sú a cez hustú trávu, stromy a rôzne iné zelene je ich veľmi ťažké nájsť. Najviac pomôžete sledovať záblesky streľby, tú vidíte aj z diaľky a niekedy len dokážete zamerať a lokalizovať nepriateľa len podľa toho. Ak vás však náhodou zabije ostáva vám už len nahrať si uloženú pozíciu a keďže už budete vedieť kde je máte to ľahšie. Autori pôvodne do hry plánovali pridať 20 misií ale Infogrames ich nejako hnalo tak to skrátili akurát na tých 12. Pričom jednu misiu prejdete tak za 30-40 minút.


Užívateľské hodnotenia - Line of Sight: Vietnam

Dobrá hra síce stará ale dobrá. Skutočne tu nevidíte nepriateľa v džungly. Misie sú niekedy nepochopitelné, neviete kammáte ísť a ako sa vymotať z džungle. Mali tam pridať nejaké body kde a kam ísť. Ale neva. Je to predsa Vietnam nie.

0 Dobré Zlé




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |