HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21191
5455
5063
1438
1600
7336
6051
12939
1687

Online 13580 uživatelů

Hry > Playboy: The Mansion > hodnotenie


Playboy: The Mansion
76%

Moje hodnotenie - Playboy: The Mansion





Recenzie - Playboy: The Mansion

Playboy: The Mansion není jako hra k zahození. Disponuje určitou dávkou originality, nechybí jí ani humor, erotiky je zde tak akorát a pomineme-li nepříjemné padání a další chybičky, které alespoň částečně (bohužel ne úplně) eliminuje patch, lze u ní strávit ve snaze vybrousit impérium Playboye k dokonalosti dlouhé hodiny, dny i týdny. Samozřejmě ale pouze v případě, že máte pro hry stylu The Sims či Singles pochopení, a tedy i dostatek trpělivosti.
Pri hraní Playboy: The Mansion som sa bavil skoro tak dobre, ako pri Simsoch avšak nehoráznosť, s akou autori okopírovali princípy a celkový look z Maxisáckeho titulu sa musia zákonite odzrkadliť na výslednom hodnotení. Ak k tomu pridám ešte zopár nedoladeností, dostávam titul, ktorý si nájde záujemcov iba z radov simfanatikov, ktorí sa riadia simáckym kódexom a na verejnosti sa dorozumievajú výlučne simštinou. Ostatní ľudia však môžu od tohto titulu dostať len štandardnú porciu zábavy, čo však, ale neznamená, že je to málo a rozhodne je to zábava chytľavá. Teda, rýchlo do obchodov, nové číslo Playboya práve dorazilo.


Užívateľské hodnotenia - Playboy: The Mansion

Podla mna je to perfektna hra s perfektnou hratelnostou len tie cenzuri a pohlavni styk bi bolo treba prerobit,dat lepsie grafiku a je to nova super hra pre mladu generaciu.

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |