HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 4620 uživatelů

Hry > 18 Wheels of Steel: Pedal To The Metal > hodnotenie


18 Wheels of Steel: Pedal To The Metal

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - 18 Wheels of Steel: Pedal To The Metal





Užívateľské hodnotenia - 18 Wheels of Steel: Pedal To The Metal

Nemam k nej co dodat...ak si do oho postahujete este trucky,navesy a vseliake utylity...no problemos...jedine co jej mozem vytknut,tak mi tam chyba tka poho na dialnicy....co na dialnici mozeme stretnut taky nejaky podchod,benzinku sem tm neaku cerpacku...trebalo by tomu neake tie vymole po cestach,dive zvirata a atd...inac SUPER!

+2 Dobré Zlé
davam 98% lebo niesu tam ziadne vymolii a ked je tam havaria tak na tychh istych miestach ale inak v poho hra podla mna 98 je dost

+1 Dobré Zlé
Je to len vylepsene 18 WOS Across America. Vylepsenia jej pomohli akurat tam mohli dat rozbijatelnost trucku a aut ako v 18 WOS Across America. Mohli spravit aj vacsiu mapu. Je to lepsie ako Across America ale nie je to najlepsia hra zo serie 18 WOS.

0 Dobré Zlé
jedna s mojich najoblubenejsich kaminovych hier hoci je to vylepsene across america ale je to super a hlavne v mexiku same puste proste super

0 Dobré Zlé
Najlepší simulátor vodiča kamiónu akú som kedy hral. Proste najlepšia grafika akú mohli nascriptovať (v tej dobe!). Kamióny sú dobre vyvážené keď zatáčate alebo keď brzdíte.
+90% grafika
+80% kamióny
+60% situácia na diaľniciach
+20% HW nároky
-50% až príliš veľké rozpisy v mapách (také veľké nemuseli dať)
Najlepšia hra z tejto série. Benzínky a odpočívadlá sú pekné, diaľnica taktiež a budovy/výrobné haly kde dovážate tovar sú primerané k prostrediu.

0 Dobré Zlé
Velmy dobra hra mnozstvo tahacov privesov a vela miest . Ale tato hra casom omrzi.Velmi dobra je aj urobeny priechod cez hranice.

0 Dobré Zlé
Podarený simulátor, veľa truckov, pekná mapa, možnosť dať si vlastný soundrack, grafika na svoj vek v pohode, len teda aspoň mňa až nejak moc extra nebavil stereotyp prišiel celkom rýchlo.

0 Dobré Zlé
Veľmi podarený simulátor ktorému by som vytkol jedine dopravné nehody, ktoré sa odohrávaju vždy na tom istom mieste. Ináč ma hra bavila...

-1 Dobré Zlé
+kamióny
+mapa
+cesty
+hraničné priechody
+mestá

-málo čerpacích staníc
-tankovanie
-spotreba
-šipka sa nedá vypnúť

-2 Dobré Zlé
Perfektna hra uz som hral vsetky weelsy ale tento patri medzi moje najoblubenejsie. najviac sa mi lubi to ze si tu nemusim odonkynat ziadne cesty a ze cesty vedu cest pust a tie motoresty v pusti


-2 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |