Disciples 3: Renaissance | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 62483 uživatelů

Disciples 3: Renaissance


Žánr:Strategická, RPG
Datum vydání:6. Červenec 2009
Stránky hry:en.akella.com/Game.aspx?id=28
Výrobce:Strategy First, Akella, Kalypso Media
Koupit hru Disciples 3: Renaissance
Koupit hru

Přímé pokračování, v němž hráč přebírá roli vůdce jedné ze tří fantasy ras světa Nevendaar, aby se jej v dlouhém a náročném boji snažil ovládnout. Stejně jako předešlé Disciples díly nabízí i tento třetí dramatickou a do temna laděnou story s řadou zvratů, kde bude místo pro spoustu charismatických postav s různými cíly.

Disciples III je klasická fantasy tahová strategie s RPG prvky postavená na novém Virtual Dream enginu vytvořeném in-house tvůrci z týmu .Dat Company, v níž jsou k dispozici 3 hratelné rasy - The Empire, The Legions of the Damned a Noble Elves, přičemž každá z nich disponuje unikátními jednotkami, městy a také zakončením hlavní příběhové singleplayer kampaně.

Souboje probíhají na tahy, ale svoji roli v tom, kdy bude která jednotka na tahu sehrávají i statistiky. Podobný systém funguje i na strategické mapě, kdy o pořadí tahů rozhoduje systém počítající s několika statistickými údaji každé jednotky. To je oproti předchozím dílům velká změna, protože v nich se pořadí tahů určovalo pouze na úrovni jednotlivých stran/ras a ne jednotek. Tento prvek kromě jiného zajistí daleko plynulejší hratelnost v single i multiplayeru.

Novinkou je též možnost používat magii nejenom na strategické mapě, ale i v soubojích. Zdrojem magické energie je tradičně mana, kterou hráč získává ze speciálních karet a zdrojů rozmístěných na strategické mapě, jež hráč nachází-obsazuje, nebo kupuje.

Hra nabízí opět podporu RPG prvků, která se vztahuje na každou jednotku. V rámci RPG systému každá jednotka získává tradiční zkušenostní body, jež hráč může rozdělovat do celé řady různých aktivních i pasivních dovedností. Každý z hrdinů má k dispozici vlastní inventář a docela potěší i fakt, že modely postav reflektují opotřebování brnění i to, jakou zbraní a artefaktem je daná jednotka vybavena.




Alternativní názvy
Disciples III: Renaissance

Další videa »


Disciples 3: Renaissance - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
58%

Recenze
Sector.sk60%
Disciples III má veľmi zaujímavú grafiku a dizajn a môžeme oceniť snahu tvorcov o prechod do 3D. To je ale asi tak všetko, čo stojí za pozornosť. Rozhodne viac pobavia predošlé časti hry a lepšou voľbou je aj King's Bounty a ľubovoľný diel stratégie Heroes of Might and Magic. Vlastne akákoľvek fantasy ťahová stratégia je zrejme lepšia ako Disciples III. Trojka vôbec nemusela vzniknúť a nebola by to škoda. Niekoľkoročné čakanie nestálo za to.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
RomanHladik40%
Musim rici ze hra Disciples je porad jenom hodne slaby odvar Heroesu :) Kdyz clovek uvazi ze je to vlastne to same akoart z novym kabatem na Hr to opravdu hratelnosti nema. At uz se clovek podiva na vyber ras, bojovnikul, stavby mest, prochazeni, vse je zde horsi. Myslim ze fanousci Heroesu budou touto hrou velmi zklamani .
kainkhan53%
Tato hra ma krajsiu grafiku ako heroes aj postavy sukrajse. svet okolo je krajsi a kladne hodnotim aj tzv. ochrancov ktori sa casom vylepsuju. dobre vizeraju aj veci ktore si moze hrdina na seba dat no je ich sakra pramalo. Vadi mi obmedzenost tejto hry:
-malo hrdinov
-malo postav celkovo
-malo vylepseni mesta a neda sa pouzit pri boji, sluzi len na ozivovanie a nakupovanie
-chybaju mi kampy kde sa daju najimat postavy na mape.
-velmi malo kuziel pri boji
nedaju sa spojit dvaja hrdinovia do jednej jednotky to sice ani pri heroes, ale uvital by som to
-ziadne video, dej treba citat, no kto uz dnes cita tie kraviny? a tak sa hra stala nudnou fadnou a bez deja lebo som to furt preskakal. zo zaciatku celkom sa da ale pocase len to iste a este aj bez deja. pred hranim nadseny po hrani sklamany. to je moj pocit z tejto hry
rudi60045%
pri 2ke som prezávislakoval celé mesiace, preto tento suchý, nudný paškvil bol pre mňa obrovským sklamaním, zrušili všetko čo bolo na tej hre zábavné: 1.-úplne zrušili boj o územie, niekto by mal pánom tvorcom vysvetliť význam pojmu STRATÉGIA, 2. pri bojoch v 2ke som poznal štatistiku každej jednotky aby som vyšiel vždy čo najlepšie, tu nemá nič také zmysel len chaoticky každej jednotke zadáte povel na útok lebo aj tak vyhráte, je tu pár kozmetických vylepšení, ktoré však na celkovom dojme nič nemenia, proste NUDA!!


všechny (6) »

Související hry Disciples: Liberation
Disciples 3: Reincarnation
Disciples 3: Gold Edition
Disciples 3: Resurrection
Disciples 2: Gallean's Return
Disciples 2: Gold Edition
Disciples 2: Rise of the Elves
Disciples 2: Servants of the Dark
Disciples 2: Guardians of the Light
Disciples 2: Dark Prophecy
Disciples: Sacred Lands

Diskuse o hře Disciples 3: Renaissance Přidat příspěvek
29.11.2017 18:19 - Mohlo těch ras být ve hře víc. Takhle je to pěkně...
02.01.2013 20:07 - Dá jse to hrat jako MP z někym..??.
23.05.2011 15:42 - Mam problem... nemuzu projit jednu misi... hraju na tezkou uroven...a taky jse...
26.12.2010 15:10 - hoj, no zatial neni nad D2. D3 ako sa pozeram na videa je HOMaN 5 do***i to uz...
08.11.2010 20:06 - ozaj je to dost odveci.. snad vydaju nove mapy alebo co lebo teraz tam mam 5 m...
...
Zobrazit všechny příspěvky (21) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |