Burnout Paradise | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 72609 uživatelů

Burnout Paradise


Žánr:Racingovka
Datum vydání:3. Únor 2009
Stránky hry:criteriongames.com/games/burnout-paradise/
Výrobce:Electronic Arts, Criterion Games
Koupit hru Burnout Paradise
Koupit hru

Konverze pátého dílu jednoho z nejúspěšnějších a neobyčejně destruktivních automobilových závodů na konzole se odehrává ve fiktivním novém městě Paradise City o osmnácti různých částech, rozmístěných v pěti čtvrtích. Celé město navíc máte plně přístupné již od první minuty hraní, včetně všech zkratek, skrytých tras apod.

Mezi novými obchody přibyly „chop shops“, krámy se součástkami z kradených aut, benzinové pumpy se speed boosty a také myčky. V těch se budete moci zbavovat prachu a nečistot, které se budou s přibývajícím časem postupně nabalovat na povrch aut.

Systém úkolů je pro tentokrát mnohem mírnější než v předchozím díle, abyste nebyli dlouho nuceni dělat to samé. Úplnou novinkou je zavedení řidičského průkazu. 5.díl Burnoutu by se rychle ohrál, kdybyste měli i ta nejlepší auta od samého začátku. Proto bude hra pečlivě hodnotit vaše řidičské schopnosti (v singleplayeru i online) a postupně vám přidávat body, podle kterých se následně bude určovat, jak snadno zvládnete kontrolovat rychlejší modely.




Další videa »


Burnout Paradise - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra zatím není dostatečně hodnocena.

Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
Mahan100%
Super hra katastrofy havarie nicenie auta super hra bez chyby grafika proste super duper hra. Je dokonca lepsia ako Fllatout.
1911Razor89%
Hra je dobrá a hlavne sranda. Dá sa hrať s priateľmi tzv. "party" kde máte na výber z 3 možností. V SG máte veľa možností závodov. Od špeciálnych závodov len pre určitý druh auta až po drsné búračky. Čím viac závodov a búračiek vyhráte, tým máte šancu, aby ste dostali nový vodičský preukaz rôznych tried, a potom už musíte zdolávať viac a viac závodov aby ste dostali ešte novší typ vodičského a k tomu aj nejaké extra auto. Na výber sú aj motorky, takže si vyberte či chcete driftovať diaľnice, alebo na zadnom kolese jazdiť po dedinách.
EDDIES97%
je to dobra hra ale je tiez dobra ako flatout..nwm ale asi flatout je lepsia hra ale aj toto je velmi dobraaa hra grafika ale tie havarie :D:D tie nemaju chybu ale ajtak asi sa mi viac paci flatout
qwer87%
Táto hra prináša deštruktívne poňatie pretekov. Je graficky výborne stvárnená. Mesto v ktorom sa hra odohráva je otvorené, geniálne spracované a plné možností. Ak sa vám páčil Flatout, tak si tento titul nenechajte ujsť.
CoDmanik90%
Burnout predbehol všetky posledné diely BP. V meste a na vidieku+diaľniciach na Vás čakajú skoky a achievementy to jest: ploty cez ktoré sa musíte prebúrať aby ste dostali body a tie minuli na tuning áut apod. v Multiplayeri. Grafika je normálna, autá taktiež. Keby mal vyjsť ďaľší diel BP tak by tam mohli pridať policajtov. Základ podobný NFS a achivementy podobné FlatOut-u. Vytvára sa z toho pekná rally-ovka voľného typu.
jb110150%
Hodnotenie dávam preto lebo ma to vôbec nezaujalo .... jedine ak graficky je to pekné ale vôbec to nie je hra pri ktorej by som mal nejaký herný zážitok.


všechny (11) »

Související hry Burnout Paradise Remastered
Burnout Paradise: Big Surf Island
Burnout Paradise: Cops and Robbers
Burnout Paradise: Legendary Cars
Burnout Paradise: The Ultimate Box

Diskuse o hře Burnout Paradise Přidat příspěvek
20.12.2015 18:33 - Pro všechny po kterých to chce pořád registrační...
20.12.2015 18:27 - Hej tak to jsou kódy pro instalaci.. boha, ne pro registrační k...
22.01.2015 17:22 - TY *** vies co je registracny kod a cd key ??
26.04.2013 22:23 - daj mi link odkial si to stiahol či máš cd?
14.04.2013 15:12 - Diky pomohol si mi :)
...
Zobrazit všechny příspěvky (168) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |