Fallout 3: The Pitt | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 6522 uživatelů

Fallout 3: The Pitt


Žánr:RPG
Datum vydání:24. Březen 2009
Stránky hry:www.fallout4.com/games/fallout-3
Výrobce:Bethesda Softworks
Koupit hru Fallout 3: The Pitt
Koupit hru

Pittsburgh raz býval priemyselným centrom predvojnového sveta. Mesto bolo ušetrené hororu nukleárneho ohňa, len preto, aby boli jeho obyvatelia zasiahnutí hrôzostrašnou epidémiou chorôb, infekcie a mutácie. Vydajte sa do ruín tohto industriálneho mesta, teraz nazývaného The Pitt, a objavte tajomstvo, ktoré by mohlo poslať nárazovú vlnu skrz celý Wasteland. Bojujte s krutými zmutovanými Trog-mi, využite nové smrteľné zbrane ako AutoAxe a Infiltrator a rozhodnite o osudu infikovaných otrokov a otrokárov, ktorí hovoria tomuto mestu domov. Len vy môžete nájsť liek - ale máte odvahu ho použiť?




Další videa »


Fanstránky
Vault šílené brahmíny - najväčší fansite o sérii Fallout.


Fallout 3: The Pitt - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
68%

Recenze
Tiscali Games60%
Celkově se mi druhý dodatek pro Fallout 3 opět líbil. Až na rozlehlost nových prostředí je vše provedeno lépe a více se drží žánru. Přesto nečekjte zázraky. Jedná se jen a pouze o jeden kvalitní rozsáhlejší quest. Každým takovým přídavkem se ale Fallout 3 stává obsahově bohatší hrou a jsem zvědav kam až jej Bethesda dotáhne. Navíc jsem rád, že konečně i někdo jiný než Rockstar pochopil, jak má vypadat DLC, aniž by smrděl ždímačkou peněženek.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
Phillips85%
Veľmi pozoruhodný datadisk, obsahuje všetko čo nenájdete vo Veľkej Pustine, žial pre mňa vo veľmi malom stvárnení. nájdete tam fungujúce továrne alebo pomerne zachovalé stavby. Všade je samá špina, choroby a trogovia :D. Plno nových oblekov a zbraní a sem tam aj nejaký ten perk. Schválne, podarí sa aj vám nájsť všetky oceľové igenoty ??? ;)
kerberos97%
+príbeh
+prosterdie
+atmosféra
+dĺžka

-málo nových zbraní
-nemusí každému sadnúť
Určite sa oplatí zahrať :)
Dude99%
+ Pribeh
+ Grafika
+ Je toho Strašne Vela!

- asi to nebude v slovenskych obchodoch

PS:
Odporučam si to kupiť cez net alebo Stiahnut!!!! OPLATI SA!!!!!!!!!
davidqo12399%
velmi mocna hra dobra grafika hratelnost proste skoro setko dobre mne osobne sa velmi velmi pacila fallout urobil velky postup a uz sa velmi tesim na dalsiu verziu tejto hry
tomikzlesa90%
Asi druhy nejlepší datáč (po Point Lookout). Zajímavé prostředí, trošku hororová a skličující atmosféra.

+ Možnost vybrat si komu pomůžete
+ Možnost vracet se tam a zpět
Markey87%
Celkom dobry a dlzkovo slusny datadisk. Trosku omrzi ze nova mapa je skor koridorova ale je tam par novich zaujimavich zbrani ako auto-sekera (co je nieco ako motorovka) alebo Infiltrátor co je vlastne 5.56tka bez pazby s tlmicom a optikou, potom su tam nove obleky ktore su skor najazdnicke ale ked budete zbierat pre robotnikov v nebezpecnich castiach mesta kovove tehlicky tak vam budu davat aj zaujimave zbrane a omnoho lepsie obleky. Na datadisk je tu dost moznosti a toho co sa da spravit. Fakt jedine co zamrzi je ze mapa nieje nejaka velka a je to skor v meste a budovach nez v otvorenych priestranstvach. Tiez mi trosku vadi ze je to tam stale moc tmave a vsekto to ma taky hnedy alebo prachovy nadych. Ale odporucam to silno, vylepsi to uz perfektnu hru a zabere dost hodin zabavou.
Neanderthal75%
Pitt má vzrušujúcu postapo atmosféru so smradľavým nádychom industriálneho pekla, spotených otrokýň a hnijúcich mŕtvol húpajúcich sa na hákoch, ktoré vítajú návštevníkov už na predmestí. Za brány som vstúpil ako človek, bez násilia, mal som na sebe handry otroka a tak ma pustili. Po chvíľke blúdenia po rozpálenej oceliarni a niekoľkých pokecoch som vstúpil do Arény, kde ma čakali tri kolá drsných súperov, ktorých by som ubil aj holými päsťami, ale ja som im radšej hladko zosekol hlavy mechanickým rezačom kovu. Cestou od otrokov k Ashurovi som sa spriatelil so všetkými jeho ľuďmi, nechal som si páčiť chvály z boja v Aréne, zobral som si dary, o pár minút neskôr cestou od Ashura s deckom pod pazuchou som ich všetkých postrieľal. Rýchly proces to bol, až príliš, lebo nájazdníčky sa mi páčili, mali pôsobivé charaktery, najmä Faydra, bolo mi ju ľúto zabíjať. Zabil som ju bezbolestne, hlava jej odletela na prvú ranu do stratena. Nebohí pán a pani Ashurový mi pred smrťou vysvetlili, že otrokári nie sú takí zlí, lebo tí, ktorí otročia, by inak umierali v pustatine od hladu. Určite mali pravdu aspoň v tom, že bez biča títo otroci pokapú, lebo ich nápad vypustiť na zvyšných piatich preživších otrokárov hordy divokých trogov a zamoriť nimi polku Pittu, to bol nápad na guľku.
NORD_KING69%
-: bugy, UI, nedostatky enginu, herná doba, málo nových nepriateľov
+: grafika, audio, atmosféra, efekty, nové zbrane a zbroj, príbeh, dizajn, zábava, finále, frakcie, perky, mesto, cena
Verdikt: Mesto Pittsburgh už dávno nepatrí hokejovým tučniakom, ale otrokárom. Obyvatelia priemyselného mesta to veru nemajú ustlané na ružiach, aspoň podľa druhého prídavku pre hru Fallout 3, kde sa možno dostať na základe zachyteného volania o pomoc. Podmienky, v ktorých otroci pracujú a ďalšie udalosti postupne vedú k vzbure, ktorú môžete podporiť alebo naopak potlačiť. To závisí od strany, na ktorú sa pridáte. Samotné mesto vyzerá naozaj desivo, čo podporuje skvelú atmosféru. Noviniek v hre nie je veľa. To sa týka predovšetkým nepriateľov a zbraní, no niektoré dokážu potešiť veteránov. Herná doba síce nieje dlhá, ale toto negatívum napráva už spomenutá atmosféra.
trancentraal72%
The Pitt jsem hrál ze všech F3 DLC jako poslední, takže se na hodnocení podepsalo, že už jsem se trochu nudil, neboť oproti předchozímu obsahu F3 se v Pittu nenachází nic světoborného. Za zmínku snad stojí jedna nová zbraň - ruční řezačka a to je co se týče vybavení asi tak vše. Po příchodu do Pittu navíc přicházíte o svou výbavu z Pustin a zpět ji získáte až tak v polovině hry, což vám boje v Pittu alespoň trochu ztíží. Otroci v ocelárně totiž moc dobrou výbavou neoplývají. Hlavním nepřítelem jsou tu ale slaboučcí trogové a nájezdníci a v pozdější fázi otrokáři nebo otroci, podle toho, kterou frakci si znepřátelíte. Drobným zpestřením je snad jen hledání ingotů v areálu ocelárny a souboje v radiací zamořené aréně. Škoda, že ke své výbavě, kterou jste si nahamounili v rámci originálního Falloutu 3 se dostanete předtím, než do arény vstoupíte. S omezeným arzenálem a brněním by asi souboje byly mnohem zajímavější. Celkem slušná je i finální "osudová" volba, ale tak už to je v sérii Fallout zvykem, že i ty nejlepší úmysly nekončí dokonalým happyendem. Doba hraní mi přišla o něco kratší a to podstatnou část z ní tvoří již zmiňované hledání ingotů. Pokud chcete doporučení, tak nejlepšími DLC pro Fallout 3 jsou Broken Steel a Point Lookout.
Brass90%
Bethesda nám vykompenzovala prepadák Operation Anchorage skutočným klenotom. Skvelá atmosféra Pittu (bez váhania sa vyrovnala atmosfére F3), príbeh skvelý, naozaj som nevedel ku komu sa na konci pridať, kopec nových predmetov a zaujímavých questov. Takto má vyzerať poriadne DLC ! 9/10
Zaerp75%
teda mohlo to byt lepsie ale nakoniec je z toho slusny pribeh, aj ked som sa doteraz nepreniesol cez to ako taka banda negramotnych mohla dostat mojho hrdinu a obrat ho o jeho vystroj


všechny (23) »

Související hry Fallout Online
Fallout 5
Fallout 76
Fallout 4: Game of the Year Edition
Fallout 4: Nuka-World
Fallout 4: Vault-Tec Workshop
Fallout Shelter
Fallout 4: Contraptions Workshop
Fallout 4: Far Harbor
Fallout 4: Wasteland Workshop
Fallout 4: Automatron
Fallout 4
Fallout Anthology
Fallout: New Vegas Ultimate Edition
Fallout: New Vegas - Lonesome Road
Fallout: New Vegas - Old World Blues
Fallout: New Vegas - Honest Hearts
Fallout: New Vegas - Dead Money
Fallout: New Vegas
Fallout 3: Game of the Year Edition
Fallout 3: Mothership Zeta
Fallout 3: Point Lookout
Fallout 3: Broken Steel
Fallout 3: Operation Anchorage
Fallout 3
Fallout Collection
Fallout: The Ultimate Collection
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
Fallout 2
Fallout
Fallout 3: Van Buren

Diskuse o hře Fallout 3: The Pitt Přidat příspěvek
04.11.2010 23:25 - lol najprv to dohraj a až potom hodnoť
20.10.2010 19:51 - no ja sa teda netesim lebo toto nema nic spolocneho z falloutom lebo v povodne...
31.07.2010 09:28 - Mam setky pridavky setky som uz zahral ale poradim vam the pitt je najvecsia c...
21.12.2009 23:23 - Ako si pokrocil v Broken steele?Funguje ti to dobre?Ja sa nebozem do toho tune...
03.07.2009 20:07 - tak sem to dohrál asi za 3 hodiny a ted du na broken steel :-D
...
Zobrazit všechny příspěvky (12) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |