Spore: Galactic Adventures | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 18737 uživatelů

Spore: Galactic Adventures


Žánr:Strategická
Datum vydání:23. Červen 2009
Stránky hry:www.spore.com
Výrobce:Electronic Arts, Maxis
Koupit hru Spore: Galactic Adventures
Koupit hru

Ďaľší datadisk k simulátoru života s menom Spore sa točí okolo života vo vesmíre. Budete si môcť vytvoriť vlastné planéty a zasiať na nich nový život. Vyberiete si miestnu flóru, farbu vody, dĺžku dňa, navrhnite klímu, oceány a ďalšie. Potom príjde druhá časť, v ktorej budete modelovať horské pohoria a kopce, tvarovat kontinenty, črtat ostrovy alebo jazerá, údolia, rieky, cesty... skrátka, taká neobmedzená hra na Stvoriteľa.

V priamo starozákonnom poradí bude nasledovať ďaľšia fáza, kedy planétu zaplavíte ďaľšími príšerkami. Tu bude možné napríklad proti sebe postaviť dve rôzne rasy (niečo ako odveké nepriateľstvá medzi zvíracími druhmi). A pokiaľ by ste sa odtiaľto rozhodli prejsť na tvorbu scenárov, hra vás nechá nastaviť úlohy (navádzanie dialógu s príšerkou, zbieranie nových predmetov ako napr. bômb/výbušných barelov atď). Aby ste však mohli vytvoriť podobné dobrodružstvá, bude najprv potrebné sa dostat na úroveň odznaku Master Badge 2. Než sa vám to podarí, budete si musieť vystačiť s dvadsiatkou misií, ktoré do hry vsadili už vývojári.




Alternativní názvy
Spore: Galaktická dobrodružství; Spore: Galaktické dobrodružstvá

Další videa »


Spore: Galactic Adventures - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
63%

Recenze
Tiscali Games60%
Datadisk by samostatně neobstál kvůli krátkým a velmi podobným dobrodružstvím. Ale dohromady s původní hrou se dobře doplňují a jako celek vytvářejí zábavný a trvanlivý titul. Vesmírná dobrodružství příjemně boří stereotyp závěrečné fáze a motivují k rozpínání po vesmíru. A základní Spore jim dodává komplexní herní pozadí, které samotný datadisk postrádá. Také škoda jeho ceny, která je na téměř stejné výši jako nová plnohodnotná hra.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
patko0770100%
Ve Spore si můžete vytvořit svou vlastní příšerku a pečovat o ni od stádia malinkaté buňky až po mezigalaktického cestovatele. Nyní se vydejte na více než 30 nových dobrodružství a dokonce si vytvořte svá vlastní! Vůbec poprvé se budete moci snést na povrch planety z paluby své kosmické lodi společně s vašimi spojenci. Čeká na vás 8 druhů dobrodružství - probojujte se k vítězství jako Válečník, tančete s novými přáteli jako Pěvec atd. Každé dobrodružství nabízí originální odměnu k vylepšení vaší příšerky, například Energetickou žiletku, Úžasný šarm nebo Raketový skok. Poté si vyzkoušejte Editor dobrodružství a vymyslete si dobrodružství podle svého. Sdílejte, prohlížejte a hodnoťte nová dobrodružství na spore.com a objevte tak další nekonečný zdroj zábavy.

Vlastnosti

* Spousty "Dobrodružství" vytvořených studiem Maxis
o 8 nových základních kampaní. Jejich archetypy jsou Válečník, Fanatik, Šaman, Diplomat, Obchodník, Vědec, Pěvec a Ekolog
* Sneste se společně se spřátelenými příšerkami na povrch planety
* Více než 30 odměn v podobě vylepšení pro vaši příšerku, např. Energetická žiletka, Raketový skok, Akrobatický tanec, Vznášení nebo Úžasný šarm.
* Pomocí Editoru dobrodružství si vytvořte vlastní příběh
o Prov
KubiQ99%
Ako podla mna je o horsie spracovane ako klaasicke spore ale myslim si ze tie grafickré chybi ciastocne upravili je to dobra hra ..... :D :D :D


všechny (7) »

Související hry Darkspore
Spore: Creepy & Cute Parts Pack
Spore
Spore: Creature Creator
Spore: Creature Keeper

Diskuse o hře Spore: Galactic Adventures Přidat příspěvek
15.09.2014 01:13 - alebo si proste najprv vytvorte na prac.ploche odkaz na spustaci subor SporeAp...
15.09.2014 01:08 - skuste hru Galactic Adventures do ktorej ste si pridali cestinu pustit s param...
11.04.2014 17:05 - Napíš návod pls pls pls
06.01.2014 21:02 - Ja mám rovnaký problém nidke nevidím češtinu a t...
02.01.2014 21:24 - Zdravim chcel som sa opitat nikde neviem zohnat cestinu do tejto hry. Mozete m...
...
Zobrazit všechny příspěvky (89) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |