Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 46017 uživatelů

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs


Žánr:Akčná
Datum vydání:30. Červen 2009
Výrobce:Activision
Koupit hru Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs
Koupit hru

Ledové dobrodružství se známými hrdiny se vrací ve hře Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs. Jak putuje kapánek nevšední družina tundrou a dalšími kraji, narazí zcela nečekaně na jiný svět – životem překypující svět dinosaurů s džunglemi, záhadnými rostlinami a ukrutnými veleještěry, plný bláznivých dobrodružství a nových přátel.

Ve hře podle třetího pokračování Doby ledové se ujmete role více než šesti hratelných postav, včetně oblíbených přátel z předchozích dílů a dalších nových postav, využijete jejich výjimečných schopností a dovedností a poputujete více než 15 úrovněmi plnými akce. Kromě rozšířených funkcí hry pro jednoho se můžete poprvé ve hře z Doby ledové spojit s přáteli a členy rodiny v osmi minihrách, ve kterých spolupracuje několik hráčů dohromady.




Alternativní názvy
Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs - Video Game

Další videa »


Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
68%

Recenze
Sector.sk70%
Prvá polovica hry iba dobrá, tá druhá priam vynikajúca. Síce hra z Bandicootovskej série vykradla čo sa dalo, vôbec to nevadí a hrá sa veľmi dobre. Ponúka pomerne dlhý herný zážitok rozšírený o možnosti multiplayeru a výziev. Hrateľnosť sa v druhej polovici permanentne mení a neviete, kedy sa vám hrá lepšie. Taktiež poteší aj dobrá prídavná hodnota v podobe filmových materiálov. Môžeme vytýkať jedine problémy pri skákaní a úplne nepochopiteľnú absenciu akejkoľvek lokalizácie titulu (dokonca aj manuál je v angličtine).


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
ligo276%
podľa mňa je to dobré občerstvenie medzi tými brutálnymi hrami napr(Prototype,Left four death atď.)grafika je dosť dobrá, hrateľnosť musím pochváliť ale aj tak tam neboli využité všetky možnosti.Tvorcovia sa zamerali len na dve postavy a to Sida a Bucka ale iné postavy tam majú maximálne 1 level.Musím pochváliť HV nároky nepotrebujeťe mať PC ako delo aby ste si ju mohli zahrať.
easy70%
dobra :D grafika dobra hratelnost tiez :D:D len pre deti do 10 rokov starsim sa to bude zdat smiesne :D:D ale pobavi aj starsich ale iba na chvilu :D:D
BBoyHard95%
uplne v pohodke hra grafika je sice dost stara a nedetailna ale velmi prijemna hratelnost a vela postav super a pobavy kazdeho
1911Razor86%
Hra je veľmi pekná aj po grafickej a aj po hracej stránke. Žiadne náročné questy, kde by ste museli rozmýšľať kam ísť a čo urobiť. Tu si proste sadnete a relaxujete, niektoré rozhovory sú priamo z filmu a taktiež aj niektoré ukážky. Aj dej sa vyvíja podľa filmovej predlohy, proste hra pre srandu, skákačka. Zahráte si za každú postavu od Sida až po mamuta Mannyho. Zajazdíte si na nosorožcoch a iných zvierat a aj na pár dinosauroch a budete musieť skoliť aj pár bylinožravcov. :) Budete mať aj silný arzenál zbraní. :)
LimoX93998%
jedna z najlepších hier ktoré som hral
+ pekne spracované
+ príbeh
+ akcie

- zvieratá nemajú srsť
- problémy so skákaním

- nemá lokalizáciu


všechny (10) »

Související hry Ice Age: Scrat's Nutty Adventure
Ice Age 4: Continental Drift - Arctic Games
Ice Age 2: The Meltdown

Diskuse o hře Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs Přidat příspěvek
14.09.2012 16:58 - ta ved jasne ze je ;-)
31.07.2012 17:57 - Je tato Hra i na PC?? :-/
31.07.2012 17:56 - Porsím pošlete mi někdo odkaz na stáhnutí kromě ...
15.08.2011 12:06 - Musis se rozhoupat jako na houpacce tam a zpet co nejvic to pujde a pak se mus...
29.01.2011 18:55 - :-D toto je co
...
Zobrazit všechny příspěvky (36) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |