Eufloria | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 38510 uživatelů

Eufloria


Žánr:Strategická
Datum vydání:21. Říjen 2009
Stránky hry:www.eufloria-game.com
Výrobce:Omni-Labs
Koupit hru Eufloria
Koupit hru

V strategické hříčce Eufloria se chopíte role jakéhosi vesmírného zahradníka v jakémsi vesmíru. Na asteroidech pěstujete stromky, sázíte semínka a bojujete s nepřáteli.




Alternativní názvy
Dyson

HW požadavky Eufloria
Minimální požadavky
  • Windows XP SP2 / Vista
  • 1 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 50 MB HDD

Další videa »


Eufloria - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
59%

Recenze
Tiscali Games50%
Nabízí relaxační strategickou zábavu, jež je zabalená do velmi minimalistického hávu. Připomíná mi hříčku Flow pro PS3, se kterou má společné ladění a neotřelé pojetí. Nevím, zda je to úplně originální hra, ale rozhodně není hloupá, dokáže zabavit a zpracování slouží svému účelu dokonale. Jako hlavní chyby vidím absenci multiplayeru a fakt, že se může velmi rychle dostavit nuda.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
francees99%
Takže.Máme tu eufloriu.Po prvý krát čo som ju videl som si myslel že je to niečo v ženskom tele a predstavoval som si hluposť.Ale keď som si pozeral videá tak som si to stiahol,zahral a povedal.HLÚPOSŤ TO TEDA NENI!Mne sa táto hra veľmi páči.V tejto hre musíte byť trpezlivý.Musíte si rozvíjať armádu (kvetiny či čo to je),obsaďovať guličky,bojovať s nepriateľmi a pod.Vhôbec neni brutálna takže to môžu hrať aj deti.99%...
deapa85%
Eufloria je veľmi pekná hra kde proste začnete na malej gulôčke a mate k dispozícií povedzme kvetinky idete ďalej a ďalej na ďalšiu guľôčku.Z kvetiniek zasadíte strom a zo stromu idú ďalšie kvetinky.A to bol problém prestalo ma to baviť na dve kolá a na budúcnosť k tejto hre som si myslel že ma to prestane baviť a vymažem to.Ale na tretie kolo som zistil že mam aj nepriatela ktorý ma ten istý úkol ako ja.Proste som bojoval s nimi obsaďoval som ich územia atď.A tak ma to chytilo že ma to tak bavilo že som nemohol prestať hrať a mám túto hru rád.Čo sa týka ovládania za minútu si zvyknete grafika sa mi páči.Ale hra není pre každého takže keď mi dáte palec dole nevadí.


všechny (3) »


Diskuse o hře Eufloria Přidat příspěvek
09.01.2012 14:59 - ...Síce si bude niekto myslieť že som decko alebo chorý :-...
Zobrazit všechny příspěvky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |