DiRT 4 | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 16625 uživatelů

DiRT 4


Žánr:Racingovka
Datum vydání:6. Červen 2017
Stránky hry:www.dirt4game.com
Výrobce:Codemasters
Koupit hru DiRT 4
Koupit hru

DiRT 4 přichází s ultimátní hrou pro všechny fanoušky motorsportu. Hodlá nabídnout vzrušení, nadšení a nekonečně přívaly adrenalinu, které jste u off-road závodů ještě nezažili. Hra navazuje na realistický model DiRT Rally, ke kterému přidává ještě větší důraz na off-road, buginy, trucky a hlavně také režim Your Stage s editorem vlastních tratí.

VYTVOŘTE SI VLASTNÍ ZÁVODY
V novém režimu Your Stage si můžete nastavit téměř vše a vytvořit si etapy podle svých představ. Vyberte si, kde se závod bude konat, jak dlouhý bude a za jakých podmínek se pojede – slunce, déšť nebo bláto? Stačí pár kliknutí a budete mít vytvořen závod, který můžete jednoduše a hlavně okamžitě sdílet se svými kamarády.

TRATĚ DLE SVÉHO GUSTA
S Your Stage si můžete vytvořit klidně i delší, složitější a technicky náročné závody, stejně tak mnohem jednodušší, které budou vyhovovat méně zkušeným hráčům. Podle tvůrců existuje více než miliarda možných fází etap. Na tratích se pak v časovkách můžete přetahovat s kamarády.

KLASICKÁ RALLY I TAHAČI
DiRT 4 staví na základech DiRT Rally a zúčastníte se tak náročných oficiálních soutěží FIA World Championship, rallycrossu, bugin nebo závodů s monstrózními tahači. V rally se podíváte dohromady do pěti známých míst - Austrálie, Španělsko, Michigan, Švédsko a Wales. V závodech s nákladními a offroad vozidly na vás čeká Kalifornie, Nevada a Mexiko.

PŘES 50 VOZŮ
Zatímco své řidičské dovednosti budete pilovat v akademii rally ve Washingtonu, kde vás vše naučí Jen Horsey. Celkem budete mít na výběr zhruba 50 nejrůznějších off-road vozidel, včetně Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 a Audi Sport quattro S1 E2.

PROPRACOVANÁ KARIÉRA
V kariéře vytvoříte vlastního řidiče, s kterým vystoupáte až na závodnický vrchol. Nejprve ale budete muset získat určité uznání, sponzory a postupně vybudovat tým, který bude mít jediný cíl: všechno vyhrát. Při závodech se bude auto samozřejmě opotřebovávat a jízdní vlastnosti budou ovlivněny povětrnostními podmínkami a samotnou tratí. Vše budete moci opravit v souladu s pravidly u svých mechaniků a techniků, které si najmete.

NOVÝ RACENET
Nechybí nová generace systému Racenet. V něm budou aktuální žebříčky lig a turnajů, žebříčky ze všech platforem a mnohem podrobnější telemetrie. Samozřejmostí jsou potom denní, týdenní a měsíční výzvy proti hráčům z celého světa.




HW požadavky DiRT 4
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • AMD FX Series / Intel Core i3 Series
  • 4 GB RAM
  • 50 GB miesta na disku
  • 1 GB grafická karta AMD Radeon HD 5570 / NVIDIA GeForce GT 440
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11
Doporučené požadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • AMD FX 8320 / Intel Core i5 4690
  • 8 GB RAM
  • 50 GB miesta na disku
  • Grafická karta AMD Radeon R9 390 / NVIDIA GeForce GTX 780
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11

Další videa »


DiRT 4 - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
84%

Recenze
Tiscali Games90%
Nejlepší rallye hra na trhu a triumfální návrat slavné série. Codemasters vyslyšeli ovace i nářky a přichystali skvělé ježdění pro všechny se spoustou bonusového obsahu. Minimálně na šotolině bude letos DiRT k neporažení.
Sector.sk75%
Tento rok je veľmi silný na racingovky a DiRT4 vlastne len otvára pretekársku sezónu. Pre mnohých bola ale práve táto hra tou najočakávanejšou. A pre mnohých tiež bude trochu sklamaním. Aj keď sa recenzia možno niesla v dosť negatívnom duchu, stále tu nájdete dobrú rally, no problém je v tom, že by ste čakali asi viac. Rozhodne to nie je hra pre fanúšikov simulácie, skôr pre arkádových hráčov. Je tu ale hromada obsahu, veľmi dobrá ponuka áut naprieč rôznymi triedami, slušný manažment vlastného tímu a aj chytľavé komunitné eventy, pričom tým výpis kladov nekončí.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
kaspar100%
Nový DiRT 4 přináší kvalitní zážitek a stává se důstojným nástupcem skvělého DiRT 3 (2011). Doporučeno.
NORD_KING82%
-: nehratelná kategória Crosskart, zdržujúce animácie, spracovanie cockpitov, počet automobilov, absencia, niektorých vozidiel
+: audio, soundtrack, atmosféra, dabing, model poškodenia, jazdný model a jeho modifikovanie, trate, RPG prvky, kariéra, špeciálne eventy, nepovinná Gymkhana, správa tímu, multiplayer, nastavenia vozidiel, umelá inteligencia, herné módy, lokácie
Verdikt: DiRT 4 je hybrid, ktorý sa snaží vyhovieť relatívne širokému publiku, to znamená hráčom simulácie a na druhej strane aj hráčom arkádovej jazdy. Hneď v úvode prináša možnosť voľby jazdného modelu. Hráč má k dispozícii v rámci singleplayeru kariéru, kde môže jazdiť za iné tímy alebo postupne budovať ten svoj. Rozdiel je v príleve financií, ktoré možno investovať do nových vozidiel, zázemia a personálu. Jazdiť možno v rámci kategórii rally, landrush, rallycross a classic rally na tratiach rozosiatých po celom svete, no nejedná sa o reálne trate. Na druhú stranu si možno vytvoriť aj vlastné. Súčasťou hry je aj takzvaná škola, kde sa hráč môže zlepšiť v jazdení. Samozrejmosťou je multiplayer, ktorý dokáže znásobiť hernú dobu. Naopak, v DiRT 4 absentujú niektoré vozidlá, mne osobne chýba zastúpenie značky Škoda, ktorá je v motoršporte pomerne známa. Ani celkový počet vozidiel v hre nenadchne. Graficky hra neoslní, no ani neurazí. DiRT 4 však dokáže poskytnúť kvalitný jazdecký zážitok.


všechny (11) »

Související hry DiRT 5
Dirt Rally 2.0
DiRT Rally
DiRT Showdown
DiRT 3: Complete Edition
DiRT 3
Colin McRae: DiRT 2
Colin McRae: DiRT
Colin McRae Rally 2005
Colin McRae Rally 04
Colin McRae Rally 3
Colin McRae Rally 2.0
Colin McRae Rally

Diskuse o hře DiRT 4 Přidat příspěvek
10.06.2017 18:45 - http://www.stiahnito.sk/dirt-4-full-pc-game-part01-rar/55669395
03.07.2015 09:57 - Tomu veeer 8-) 8-)
27.01.2015 00:03 - hmm :D.. znova plny ocakavania
Zobrazit všechny příspěvky (3) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |