Warpaws | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 27635 uživatelů

Warpaws


Žánr:Strategická, Akčná
Datum vydání:2. čtvrtletí 2024
Výrobce:1C, Slipgate Ironworks, 2B Games
Koupit hru Warpaws
Koupit hru

V klasické RTS hře Warpaws, kde hráči značkují území, aby nakonec roztrhali soupeřovu základnu, se můžete pustit do boje s válečnými psy nebo se chopit svého kočičího nitra a vyřešit odvěkou otázku Kočky vs. Psi. Warpaws vás přivede do válečného konfliktu velmi vzdáleně inspirovaného druhou světovou válkou.

Ačkoliv se hra řadí do žánru real-time strategií, nováčci se nemusí bát do ní vstoupit. Na jednotlivých mapách se totiž nemusíte starat o ekonomiku ani náročnou výstavbu budov a základen. Důležité je taktické zabírání území a případně i drobných základen produkujících specializované jednotky. Za každou stranu konfliktu se můžete těšit na 8 různých jednotek, které jsou dobře vybalancovány, ale přesto jak psi, tak i kočky dokážou nabídnout specifickou taktiku.

Warpaws nabízí příběhovou kampaň pro jednoho hráče a také několik multiplayerových režimů. Ať už v kooperaci či proti sobě budou hráči muset dbát i na specifika prostředí. Budete tak muset přemýšlet, který z klíčových bodů zabrat dříve, který později, a případně jestli dokážete využít písečnou bouři a padající led ve svůj prospěch.




Další videa »


Warpaws - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Warpaws Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |