God of Rock | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 36829 uživatelů

God of Rock


Žánr:Akčná, Strategická, Bojové umenie
Datum vydání:18. Duben 2023
Stránky hry:godofrockgame.com
Výrobce:Modus Games
Koupit hru God of Rock
Koupit hru

Tajemný Bůh rocku oživil duše největších hudebníků z celého vesmíru, aby je nechal stanout tváří v tvář sobě navzájem pro svoje pobavení. Každý hudebník dostal nové tělo i nové schopnosti, se kterými se teď bude muset poprat o prvenství na galaktické hudební scéně.

God of Rock v sobě spojuje rytmickou hratelnost s klasickými mechanismy bojovek v napínavých soubojích jeden na jednoho. Vybírejte z tuctu unikátních bojovníků, z nichž každý se může pochlubit jedinečným vzhledem, vlastním soubojovým stylem i originálními harmonickými útoky. Načněte svého protivníka běžnými útoky a rytmickými údery do not skladby postupně zvyšujte počítadlo úderů. To následně využijte k provedení některého z vylepšených nebo speciálních útoků, které mají ničivý účinek a dočasně soupeři zesložití hudební stopu. Na závěr pak svého protivníka dorazte ničivým super útokem! Jak souboj pokračuje, narůstá postupně také celková složitost a obtížnost hrající skladby, a to tak dlouho, dokud nezůstane stát jenom jeden bojovník.

BOJUJTE DO RYTMU S NEKONEČNÝM STROPEM DOVEDNOSTÍ
Zapojte se do s nadsázkou zpracovaných hudebních bitev v originální rytmické bojovce. Obtížnost hrajících skladeb se zvyšuje tak dlouho, dokud jeden z bojovníků nepadne a druhý nezvítězí.

ČTYŘÍCÍTKA SKLADEB NA VESMÍRNÉM JEVIŠTI
Víc než čtyřicet originálních skladeb: Každá z nich je jedinečná a její zvládnutí představuje samostatnou výzvu. Soupeřte v osmi dynamických prostředích napříč celým vesmírem a ovládejte dvanáct naprosto odlišných postav, z nichž každá má svůj vlastní soubojový styl.

HERNÍ REŽIM
Projděte se svou oblíbenou postavou rozvětveným příběhem v příběhovém režimu a bojujte proti ostatním hudebníkům, dokud nezůstanete stát jako jediní. Nebo se postavte ostatním hráčům doma nebo napříč světem v běžné či hodnocené hře více hráčů.

V tréninkovém režimu se perfektně naučte nejnáročnější úseky každé skladby a procvičte si provádění speciálních útoků do rytmu. V editoru skladeb si můžete přizpůsobit oblíbené skladby svému vkusu a přidávat nebo smazávat v nich noty podle libosti.




HW požadavky God of Rock
Minimální požadavky
  • 64-bit Windows
  • Intel i5-7500 / AMD Ryzen 5 2600
  • NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 570
  • 8 GB RAM

Další videa »


God of Rock - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra zatím nebyla hodnocena.

Moje hodnocení
Ohodnotit


Diskuse o hře God of Rock Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |