Pneumata | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 2224 uživatelů

Pneumata


Žánr:Akčná, Adventúra
Datum vydání:2. čtvrtletí 2024
Stránky hry:www.deadboltinteractive.com/pneumata
Výrobce:Deadbolt Interactive, Perp Games
Koupit hru Pneumata
Koupit hru

V této zlověstné směsi survivalu a psychologického hororu na Clover Hillu se nájemníci ztrácejí a zdmi prosakuje krev. Ve hře Pneumata, jako detektiv musíte odhalit pravdu, která se skrývá uvnitř této temné záhadné pasti a zároveň obnovit své roztříštěné vzpomínky. Nebo budete přemoženi hrůzami, které číhají ve stínech? Najděte odpovědi na tuto otázku a přežijte, pokud můžete! Možná najdete víc, než jste hledali. Zatímco budete bojovat s hrůzami nejen v komplexu, ale i ve své vlastní mysli, mohou být tyto vraždy klíčem k vašim ztraceným vzpomínkám.

Bojovat budete i se svými pochybnostmi
Pneumata je psychologický a kosmický horor, který vás zavede do temných hlubin pochybností o tom, co je skutečné a co není; hranice mezi realitou a alternativními světy se začínají rozmazávat. Jako ve skutečném survival hororu budete muset hledat zbraně a zásoby v omezeném množství a uplatňovat veškeré své dovednosti k tomu, abyste přežili za jakýchkoli okolností. Prozkoumejte místa činu a sbírejte stopy a důkazy, abyste mohli rozluštit sérii hrůzných vražd, přičemž každý krok může být vaším posledním.

Pneumata není pro slabé povahy
Vstupte do realistického obytného domu a během svého pátrání odhalujte skryté oblasti a tajné cesty. Očekávejte různorodou umělou inteligenci: buďte připraveni buď bojovat s nepředvídatelnými entitami nebo se skrývat před nimi a využívat prostředí k odvádění jejich pozornosti. Za každým rohem na vás čeká hrůzostrašný teror a nepřetržité napětí, zatímco se budete snažit pronikat hlouběji do tohoto komplexu, kde se skrývá pravda. Budete se muset postavit hrůzám a pocitům beznaděje, které vás budou pronásledovat, jakmile se pustíte do této děsivé cesty.




Další videa »


Pneumata - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Pneumata Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |