Pharaoh | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 17572 uživatelů

Pharaoh


Žánr:Strategická
Datum vydání:31. Říjen 1999
Výrobce:Impressions Games, Sierra
Koupit hru Pharaoh
Koupit hru

Hleď, největší civilizace všech dob čeká na tvé příkazy! Ponoř se ve hře Pharaoh do světa starověkého Egypta Velkých pyramid a z malých vesnic stvoř vzkvétající metropole. Ovládni všechny stránky exotické egyptské kultury, od náboženství až po obchod se vzdálenými městy. Rozviň zemědělství v údolí Nilu a objev nesmírně důležitou úlohu této řeky, kterou se svými nepředvídatelnými záplavami hraje v životě Egypťanů. Kámen po kameni postav sfingy a Velké pyramidy jako obří památníky své velikosti a zbuduj tak nádherné město, které bude obdivovat celý starověký svět. Proveď svou dynastii jednotlivými královstvími Egypta, abys dosáhl nejvyššího cíle - stal se Faraonem z královské krve. Nil je nevypočitatelný přítel. Buď ostražitý, abys se vyhnul ničivým následkům záplav a následnému hladomoru. Braň své město před dalšími starověkými kulturami, jakými jsou Canaanité nebo Hittité. Bojuj na souši i na vodě s pomocí válečných lodí. Nezapomeň být v kontaktu se svými poddanými. Písaři, učenci, kněží, balzamovači a jiní poddaní tě budou informovat, jak moudře panuješ.




Další videa »


Pharaoh - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra zatím není dostatečně hodnocena.

Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
kastartos90%
Velmi dobrá budovatelská hra ale skoro vôbec sa tam nebojuje. Zatial ju hrám len týžden takže stále som v bludnom kruhu: nedostatok robotníkov ale málo jedla:(. Grafika nie je bohviečo ale hratelnost je slušná. Túto hru odporúčam hlavne hráčom stratégii a budovatelskych hier.
Kemachi95%
Skvelá budovateľská stratégia, najlepšia hra v sérii budovateľských stratégií od Impression Games. Skvelá hrateľnosť a prepracovaný manažment (aj keď pár možností navyše by sa ešte hodilo). Jedna z hier, ktoré si dokážem pustiť aj po rokoch a stále ma bavia.
RazorX83%
Siarra sa rozhodla po troch Caesaroch že sa vydá do iného obdobia tento krát do starovekého Egypta v podobe stratégie Pharaoh. Hra je veľmi podobná práve Caesarom akurát je po všetkých stránkach vylepšená (ekonomický systém,množstvo budov,odstránenie technických chýb) a je zasadená do inej civilizácie (tento krát Egyptskej) ale čo stýka súbojov je to stále slabé.Dá sa povedať (napísať) že je o niečo málo lepšia ako práve Caesar a to hlavne po technickej stránke.

Výhody: Podobné ako Caesar + zopár vylepšení.

Nevýhody: Nulové súboje.

Dávam: 83%.
Darrien85%
Jako příznivce her podobných Ceasarovi apod. jsem si Pharaoh nemohl nechat ujít. Velmi povedený díl, bohužel občas se vyskytnou herní chyby a může po čase nudit stereotypem. Také soubojový systém není dvakrát povedený, může i jedince začít frustrovat. Každopádně pro zastánce žánru je hra jako dělaná.


všechny (10) »

Související hry Pharaoh: A New Era
Pharaoh: Cleopatra - Queen of the Nile
Pharaoh: Campaign Walkthrough
Farao

Diskuse o hře Pharaoh Přidat příspěvek
26.01.2023 12:14 - hladam CD na staru hru Pharohn ponuknite dakujem
11.03.2016 13:24 - Nemam CD ako to bez toho môžem hrať?
23.03.2014 22:55 - Hodně dlouho jsem čekal, jestli mi je někdo nedaruje nebo se ne...
23.03.2014 18:50 - Ahojte, ak Vám píše, že pracovníci v táboroch s&...
20.03.2014 14:49 - Taky se mi to stalo, postavil jsem jednu velkou pyramidu v pohodě, pak js...
...
Zobrazit všechny příspěvky (20) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |