Day of Defeat | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 29010 uživatelů

Day of Defeat


Žánr:Akčná
Datum vydání:6. Květen 2003
Stránky hry:www.dayofdefeat.com
Výrobce:Activision, Valve Software
Koupit hru Day of Defeat
Koupit hru

Ocitnete se v Evropě za Druhé Světové války, v srdci nejtěžších operací a připojíte se k elitní bojové jednotce. Každý tým má několik hráčský skupin, které každému hráči určí jedinečné schopnosti. Jsou to například skaut, pěšák, seržant, kulometčík a další. Každý z nich má pro své zaměření jedinečnou výbavu zbraní. Day of Defeat zahrnuje mise založené na historických bitvách Druhé Světové války.




Alternativní názvy
Half-Life: Day of Defeat




Day of Defeat - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
78%

Recenze
Tiscali Games82%
Day of Defeat je nesporně výborná válečná hra, která se směle může řadit k tomu nej, co bylo dosud v tomto žánru vytvořeno. Bohužel se o novinkách a úpravách nedá zdaleka říct, že jsou všechny krokem kupředu, některé jsou diskutabilní a mnohé jiné naopak hru kazí a směrují od jejího primárního záměru. Do hodnocení zahrnuji hru tak, jak se mi nyní jeví, včetně chyb, u nichž doufám, že budou brzy vyladěny a modlím se za to, aby zvítězil rozum nad komercí. Pak budu hru hodnotil ještě podstatně výš, neboť její potenciál na to má.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
NORD_KING71%
-: bugy, boti, obmedzené grafické nastavenia, sporná účinnosť zbraní, divný pohyb, len dva režimy hry
+: grafika, mapy, zábava, atmosféra, komunikácia, hracia doba, počet typov vojakov, engine, tímová hra, armády, efekty, komunita
Verdikt: Day of Deteat bol tak ako kedysi Counter-Strike iba módom pre legendárny Half-Life. Potom ako sa okolo tohto módu vytvorila silná komunita, sa rozhodli autori, teda Valve postaviť na základoch pôvodného módu plnú hru. Hra samotná sa dočkala viacerých noviniek oproti pôvodnému dielu. Dôležitým aspektom hry sú zbrane. Pri nich sa objavuje prvá a negatívna zmena. Ich spornú účinnosť si možno všimnúť hneď po pár minútach hrania. DoD sa prikláňal skôr k simulácii, ale v tejto verzii pôsobí ako komerčný CS. Negatívami sú aj systémové bugy a absencia oficiálnych botov. Herné režimy sú len dva, ale tento fakt napráva kvantita a kvalita máp. Mapy sú veľké a pekne vymodelované. O zábavu sa hráč nemusí báť. Serverov je dostatok a hráčov taktiež vďaka silnej komunite. Napriek tomu, že nie všetci fanúšikovia DoD sú nadšení zo zmien, ktoré sa objavili oproti pôvodnému módu, sa jedná kvalitný kúsok od Valve.
KuKiMaZe70%
Niečo podobne ako cs ale trocha staršie..Ale jeto dobra hra a este ju stale hram.Aj ked ju hram dlšlie tak ma to prestane bavit ale skuste ju oplati sa.
patrikos6756%
Tak je to síce stara hra ani ma velmi nedachla ale musim uznat že na MP je velmi dobre je tam treba aj timovu spolupracu ak ste oblubenci hir kde si musite pomahat doporučujem vam túto hru alebo day of defeat source


všechny (8) »

Související hry Day of Defeat: Source

Diskuse o hře Day of Defeat Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |