SiN Episodes: Emergence | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 26214 uživatelů

SiN Episodes: Emergence


Žánr:Akčná
Datum vydání:10. Květen 2006
Výrobce:Ritual Entertainment, Valve Software
Koupit hru SiN Episodes: Emergence
Koupit hru

SiN Episodes je pokračování úspěšné střílečky z blízké alternativní budoucnosti, která je postavena na enginu použitém při tvorbě Half-Life 2. Děj se odehrává ve fiktivní metropoli jménem Freeport City, která je jakýmsi mixem Tokia, New-Yorku a San Francisca. Hra je ovšem rozdělena na tzv. epizody, kterých tvůrci chystají celkem 6.

Na hře SiN Episodes je kromě výborného grafického zpracování také poutavý dynamických systémem nastavování obtížnosti, který funguje tak, že se hra přizpůsobí možnostem a schopnostem samotného hráče na základě jeho výsledků při různých situacích. Podle toho, jak se vám tedy bude dařit, bude hra generovat nepřátele, balíčky s municí či lékárničky, apod. Dokonce když se vám bude dařit často soupeře likvidovat jedinou střelou do hlavy, tak se proti vám nejen vyvalí nepřátel více, ale navíc budou vybaveni pro jistotu i helmou.

První epizoda hry nazvaná SiN Episodes: Emergence v podstatě plní úkol úvodu hry, který vás seznámí s hlavním hrdinou Johnem R. Bladem, stejně jako s prostředím a příběhem. Je koncipována tak, aby s ní neměli problém ani hráči, kteří o této hře nevědí vůbec nic. Začátek Emergence vás přivede konkrétně do staré části doků, kde se naši hlavní hrdinové Blade a Jessica, připravují na razii v podezřelé laboratoři umístěné uvnitř opuštěného tankeru. V první epizodě samo sebou prozkoumáte pouze určitou část města, seznámíte se s určitými nepřáteli a k dispozici budete mít omezený arzenál zbraní, který se rozšíří v dalších epizodách. jePokračování úspěšné střílečky z blízké alternativní budoucnosti, která je postavena na enginu použitém při tvorbě Half-Life 2. Děj se odehrává ve fiktivní metropoli jménem Freeport City, která je jakýmsi mixem Tokia, New-Yorku a San Francisca. Hra je ovšem rozdělena na tzv. epizody, kterých tvůrci chystají celkem 6.

Na hře je kromě výborného grafického zpracování také poutavý dynamických systémem nastavování obtížnosti, který funguje tak, že se hra přizpůsobí možnostem a schopnostem samotného hráče na základě jeho výsledků při různých situacích. Podle toho, jak se vám tedy bude dařit, bude hra generovat nepřátele, balíčky s municí či lékárničky, apod. Dokonce když se vám bude dařit často soupeře likvidovat jedinou střelou do hlavy, tak se proti vám nejen vyvalí nepřátel více, ale navíc budou vybaveni pro jistotu i helmou.

První epizoda hry nazvaná Emergence v podstatě plní úkol úvodu hry, který vás seznámí s hlavním hrdinou Johnem R. Bladem, stejně jako s prostředím a příběhem. Je koncipována tak, aby s ní neměli problém ani hráči, kteří o této hře nevědí vůbec nic. Začátek Emergence vás přivede konkrétně do staré části doků, kde se naši hlavní hrdinové Blade a Jessica, připravují na razii v podezřelé laboratoři umístěné uvnitř opuštěného tankeru. V první epizodě samo sebou prozkoumáte pouze určitou část města, seznámíte se s určitými nepřáteli a k dispozici budete mít omezený arzenál zbraní, který se rozšíří v dalších epizodách.




Alternativní názvy
SiN Episodes 1: Emergence

Další videa »


SiN Episodes: Emergence - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
63%

Recenze
Tiscali Games60%
První pokus o seriálovou hru nedopadl vyloženě špatně, ale v poměru cena/zábava zaostává za všeobecným standardem. Jinak jde o zábavnou akční střílečku s nijakým příběhem, čtyřmi zbraněmi a pár typy nepřátel.
Sector.sk70%
Koľko hráčov si kúpi ďalšie pokračovanie, koľkých z nich naozaj zaujíma, čo sa stane s nešťastnou Jessicou a ako rýchlo umrie Elexis na rakovinu prsníkov? Nebudem ďalej rozvíjať tieto hlboké „filozofické“ úvahy a zhodnotím Emergence ako samostatnú hru. Za svoje peniaze dostanete zo začiatku iba priemernú FPS strieľačku, ktorá ale časom graduje a končí niekde na úrovni slušnej hry. Nezažijete ale nič, čo ste už 100 krát nevideli v iných tituloch, nič, čo vás prinúti povedať „wow“, nič, kvôli čomu by ste na túto hru mali spomínať ešte niekoľko rokov. Napriek tomu sa (hlavne v druhej polovici) nebudete celkom nudiť a nájde sa aj (opäť hlavne v druhej polovici) niekoľko zaujímavých momentov, kvôli ktorým sa na chvíľu oplatí vžiť do kože Johna Ramba Bladea.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
NORD_KING69%
-: AI, nepriatelia, hracia doba, slabé zbrane, desing úrovní, interface, cena, málo hudby
+: grafika, engine (HL2), príbeh, Elexis Sinclair (Bianca Beauchamp), atmosféra, lokácie (ku koncu hry), multiplayer, zábava
Verdikt: V celku zábavná hra postavená na engine HL2, ale nedosahuje jeho kvalít. Hracia doba SP je nízka, zbrane mohli byť lepšie a účinnejšie, nulový soundtrack. Kladom je príbeh, atmosféra, multiplayer a modely postáv, ktoré sú vytvorené podľa skutočných modelov.


všechny (7) »

Související hry SiN: Reloaded
SiN: Wages of Sin
SiN

Diskuse o hře SiN Episodes: Emergence Přidat příspěvek
20.03.2009 22:37 - JA CHCEM 2 EPIZODU JEBNUTY MUMBOJUMBO PRECO *****
04.03.2009 16:20 - ako mam pouzit ten unlocker pomozte mi prosiiim:'-(
25.01.2009 17:31 - ak sa vam tato hra nelubi tak chodte do *****,podla mna je super duper davam 1...
07.01.2007 17:51 - Aj ja mam problem s tym Radekom a aky unlocker? Ja mam daco take s tym nazvom ...
12.12.2006 18:31 - aký unlocker?
...
Zobrazit všechny příspěvky (17) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |