HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 12910 uživatelů

Návody > Battlestrike: Call to Victory


Zobrazení:6430
Autor návodu:Michal Paclt (Abecedaher.cz)

Béčková polská válečná série Battlestrike nepatří k nejznámějším a je dalece zastíněna takovými velikány, jakými jsou např. Call of Duty či Medal of Honor. Zajímavostí Call to Victory je, že po celou hru budete mít jako primární zbraň odstřelovačku, což znamená , že hra bude probíhat trochu jinak, než je u klasických stříleček typické – většinou budete zabíjet nepřátele na dálku a soubojů na blízko zde bude méně. Pokud vám tento herní styl vyhovuje a nevadí vám stealth prvky, doporučuji vyzkoušet hru Sniper Elite, která je oproti Call to Victory na daleko vyšší úrovni ve všech směrech a poskytne vám mnohem intenzivnější zážitek z práce odstřelovače.



Kampaň 1: Market Garden


Outskirts
Po úvodním videu se octnete u jakéhosi statku. Před vámi přistává váš kamarád parašutista. Obejděte budovu zleva a u velké dřevěné bedny seberte granát a nějakou munici. Projděte dírou v ohradě a přejděte přes most na silnici. Dejte se vlevo a v dálce zabijte 2 vojáky u tanku a nakonec vojáka nahoře. Zahněte vpravo k větrnému mlýnu. Vlevo za budovou, kde je raněný kamarád, si seberte nějakou munici a lékárničku. Dejte se k budově vlevo. Postřílejte vojáky, kteří vybíhají zpoza budovy. Pokud vás v těchto místech stále kdosi ostřeluje, ačkoliv jste všechny nepřátele pozabíjeli, tak je to sniper, který je vpravo v dálce mezi stromy. Dávejte pozor, ať váš společník nezemře, jinak končíte i vy. Probijte se na další silnici, kde zprava přijíždí nepřátelský tank. Pokud se dáte vlevo, tak za křižovatkou na chodníku je nějaká munice a lékárnička. Poté pokračujte po silnici vpravo, přejděte k vile vlevo a vnikněte dovnitř. Vlevo na konci je lékárnička. Vyjděte po schodech nahoru a na balkónu se chopte kulometu. Postřílejte všechny přibíhající Němce. Pak sejděte dolů a vyjděte ven před budovu a promluvte s vojáky. Dostanete další rozkazy. Jděte zpět do budovy a vyjděte nově otevřenými dveřmi na druhé straně. Dejte se mírně vpravo a postupujte travnatou mělkou kotlinou. Tady je několik nepřátelských odstřelovačů, kteří vás budou ohrožovat z dálky.


Arnhem Bridge

Vyslechněte si instrukce a poté seberte ze stolu náboje do odstřelovačky a automat (vyměníte ho tak za pistoli). Jděte po schodech nahoru. Vyjděte na silnici a postupujte po ní až na křižovatku. Vlevo je odbočka na most. Vpravo zajděte do budovy, kde je několik vašich vojáků. Na stole si vyměňte Thompson za bazuku a vyjděte po schodech do prvního patra. Bazukou zničte tank dole a postřílejte všechny nepřátele. Sejděte dolů a vezměte si zpět Thompson. Vyjděte ven a pokračujte rovně na most. Vlevo sejděte po schodech dolů a v místě, kde stáli vojáci, vlezte do otevřeného kanálu. V těchto stísněných prostorách se Tommy Gun dobře uplatní. Projděte na druhý konec kanálu a vylezte ven. Na křižovatce zahněte vlevo a zajděte vpravo za pomník, kde je několik vašich. Seberte dynamit a nějaké zásoby a vracejte se stejnou cestou zpět. Dávejte pozor na snipera vpravo na balkóně. Prolezte kanálem na druhou stranu. Sestřelte dalšího snipera vpravo na balkónu a na dalším balkónu přímo nad vámi je ještě jeden. Vyjděte po schodech na most a jděte dolů k tanku, na jehož zadní část umístěte dynamit. Poté se vraťte k vašim vojákům, kteří jsou v domě dole na rozcestí.


Last Breath

Na stole vpravo můžete sebrat granát. Poté vyjděte po schodech nahoru a vyjděte na ulici. Vlevo v dálce v rozbořené budově sestřelte nebezpečného snipera. Poté pokračujte vlevo a na křižovatce zastřelte tři vojáky, kteří přichází zleva. Dejte se vpravo až k zátarasům, kde jsou vaši vojáci. Braňte pozici proti nepřátelům. Až přestanou nabíhat, otočte se čelem vzad a za rohem vejděte do budovy. Seberte bazuku a zničte tank venku. Jděte rovně kolem zničeného tanku a zajděte vpravo do pobořené budovy. Vyjděte po schodech nahoru a na druhém konci po dalším schodišti sestupte. Vyjděte na ulici a dejte se vlevo a rovně. Zabijte nebezpečného snipera na druhém konci ulici v budově s komíny. Za rohem vlevo seberte bazuku a lékárničku. Přejděte do vedlejší ulice a dejte se vpravo. Bazukou zničte tank a pokračujte rovně a za ohybem silnice se dejte vlevo k jakési kapli. Najděte si nějaký šikovný úkryt; nejlépe za stromem, u kterého jsou náboje a lékárnička. Nyní musíte likvidovat nabíhající nepřátele na druhé straně za ohradou. Toto trvá dost dlouho. Nakonec vám zbytek nepřátel pomohou zničit přibíhající vaši vojáci. Jděte k nim a tím máte první kampaň splněnou.



Kampaň 2: Battle of the Bulge


Sabotage

Dejte se vlevo a zahněte do lesa. Postupujte jedinou možnou cestou mezi stromy až po chvíli uvidíte po levé straně tábor. Vstupte do tábora. Prohledejte stany a v některých najdete munici a lékárničku. Pokračujte směrem vlevo a u tanků posbírejte další munici. Jděte za vypálenou budovu, projděte vzadu skrz ohradu a jděte dál směrem k další budově. Pod přístřeškem na pravé straně je opět nějaká munice a lékárničky. Pokračujte dál až dojdete na prostranství se dvěma AA guny. Na každý umístěte dynamit a poté jděte vpravo. Přejděte přes most přes řeku a jděte vlevo. Vzadu je poslední AA gun, na který rovněž dejte dynamit. Vraťte se o kousek zpět. Vpravo uvidíte vypálenou budovu (jsou tam 2 vojáci a pár nábojů). Jděte vlevo a brzy dorazíte k řece s plovoucími ledovými krami. Přeskákejte na druhou stranu a pokračujte v cestě lesem. Vlevo pod stromy posbírejte nějaké zásoby. Na prvním rozcestí se dejte vpravo. Po chvíli opět dorazíte k řece. Pokračujte směrem vlevo. Na dalším rozcestí jděte rovně a u velkého balvanu se dejte vpravo. Tady už před sebou uvidíte nepřátelský tábor. Nejprve zastřelte tři vojáky vlevo, aby vám nevpadli do boku. Poté sejměte několik vojáků v táboře. Vstupte do bunkru v táboře, načež se spustí animace. Po jejím skončení musíte opravdu rychle jednat, protože jedním z vašich úkolů je zabít prchajícího německého důstojníka. Přehoďte si zbraň (Thompson) a rychle zabijte 2 vojáky v bunkru, vyběhněte na druhé straně ven a nad bunkrem zabijte další dva vojáky. Před sebou uvidíte ujíždějící auto s německým důstojníkem. Rychle si přehoďte na odstřelovačkou a přesnou ranou do hlavy dotyčného zabijte. Pokud vám ujede, tak se vám hra ukončí a budete muset začínat od poslední uložené pozice. Po exekuci obsaďte kulometné hnízdo a koste přibíhající nepřátele. Až zabijete posledního, vraťte se dolů do bunkru a ze stolu seberte mapu. Vyjděte ven a jděte stále rovně až dorazíte na okraj srázu. Dole uvidíte kolegu, který vás přijel autem vyzvednout. Postřílejte útočící Němce a přistupte k němu.


Countryside

Vyjděte ven z budovy a jděte po cestě. Nyní máte za úkol ochraňovat konvoj. Řidiči džípů musí zůstat naživu, jinak jejich zabití pro vás znamená konec hry. Postupujte po cestě a likvidujte vzdálené nepřátele. Počkejte až vám voják otevře branku a v budově naberte nějaké zásoby. Poté pokračujte po další cestě vlevo. Na konci postřílejte vojáky u kulometných hnízd a opět počkejte až vám jeden z vašich otevře branku. U budovy posbírejte nějaké zásoby a pokračujte přímo rovně do lesa. Na jednom místě vlevo jsou další zásoby včetně dvou lékárniček. Zde se držte co nejblíže u konvoje, abyste ho mohli chránit, protože budete soustavně přepadáváni nepřáteli z boku. Až dorazíte k místu, kde je cesta zatarasena křovím, zahněte do lesního průchodu vpravo. Jedinou možnou cestou se dostanete až nad sráz. Dole uvidíte spoustu zásob, které spadly na padácích, avšak toto místo je těžce střeženo nepřáteli. Všechny je postřílejte a vraťte se zpět na místo, kde zastavil konvoj. Zjistíte, že cesta dál je už uvolněná. Dostanete se tak k místu s padáky, kde jste předtím zhora stříleli na nepřátele. Teď se však situace obrátí a nepřátelé budou střílet zhora na vás. Nejlepší je stoupnout si těsně pod sráz tak, abyste viděli jen vyčuhující hlavy nepřátel. Oni vás takto prakticky nezasáhnou, naproti tomu vy je velice snadno. Až všechny pozabíjíte, přistupte k autu a octnete se na něm. Po chvíli auto zastaví za mostem. Nyní je třeba se zbavit tanku, který jede za vámi. Skočte na kry ledu plovoucí po řece a dostaňte se pod mostní oblouky. Pod každý umístěte dynamit a vraťte se k autu. Auto se s vámi opět rozjede a vy můžete pozorovat zkázu mostu a tanku. Za jízdy střílejte po rojících se nepřátelích. Po chvíli uvidíte před vámi další tank. Automaticky obdržíte bazuku. Rychle střelte bazukou do tanku. Musíte být rychlí, protože když se k tanku příliš přiblížíte, je s vámi konec.


Siege

Posbírejte nějakou munici a jděte až ke kulometům. Jděte do ruin budovy, kde musíte počkat na nepřátelské zvědy. Po chvíli vpravo v dálce uvidíte, jak se přibližují. Zabijte je a vraťte se zpět ke kulometům. Nyní se připravte na velký nápor nepřátel. Stoupněte si za pravý přední kulomet (můžete pochopitelně za kterýkoliv, ale zdá se mi, že z této pozice máte nepřátele nejlépe na mušce. Střílejte na nepřátele, kteří přibíhají zprava. Po chvíli se další začnou rojit vlevo. Za nějakou dobu se ukáže nepřátelský tank. Opusťte kulomet a dejte se vpravo. Jděte zákopem až úpně na konec a seberte ze země bazuku. Vraťte se zpět ke kulometům a bazukou zničte neřátelský tank. Stoupněte si opět za kulomet a koste další vlny přibíhajících nepřátel. Až se ukážou 2 nové nepřátelské tanky, opusťte pozici a běžte dozadu za kulomety. Ruinami domu se dostanete do zahrady. U vchody do zahrady se objeví tank a nepřátelé. Kryjte se za sochou a postřílejte všechny nepřátele. Poté běžte dozadu a vlevo. Spolu s vašimi běžte až dozadu do trosek domu. Kryjte se za oknem a postřílejte všechny pronásledovatele. Vylezte po žebříku do prvního patra a po prkně přejděte do vedlejší budovy. Postřílejte další nepřátele venku. Poté proskočte dírou v podlaze a vyjděte ven. Dostanete se na jakousi křižovatku, kde jsou další vaši vojáci. Zaujměte pozici u kulometu uprostřed. Střílejte po nepřátelích, kteří útočí z jihu. Po chvíli začnou vybíhat i zprava, tak si tuto stranu hlídejte. Jakmile je postřílíte, jděte k druhému kulometu a střílejte po nepřátelích, kteří příbíhají z opačné strany. Dávejte pozor na úzký průchod vlevo; i odtud začnou po chvíli vybíhat Němci. Příval nepřátel je na tomto místě téměř nekonečný a zvládnout tuto situaci pouze střílením z kulometu dost dobře nejde. Jakmile zaregistrjete, že vám nepřátelé příliš ubírají zdraví, raději pusťte kulomet, skrčte se a zbytek nepřátel postřílejte odstřelovačkou ze skrytu. Až budou všichni mrtví, vraťte se do budovy na křižovatce pro další rozkazy. Jděte zpět k místu, kde jste naposledy stříleli z kulometu a jděte úzkým průchodem mezi domy, ze kterého se předtím na vás valili nepřátelé. Jděte až ke kostelu. Posbírejte nějaké zásoby a vejděte do kostela. Nahoře na ochoze jsou 3 vojáci, které zabijte. Rozhodně nechoďte po schodech nahoru, protože jinak se zdola začne valit nekonečná záplava napřátel. Vyjděte z kostela na druhé straně a jděte do rozbořené budovy vpravo. Vylezte po žebříku nahoru. Váš poslední úkol je zastřelit snipera v kostelní věži.


Crossroads

Vyjděte ven a jděte na křižovatku. Jděte do ruin vpravo za křižovatkou a projděte až do posledního domu. Vyjděte po schodech, kde čeká jeden z vašich. Připravte si dalekohled a počkejte až přijedou tanky. Zaměřte dalekohledem přední tank (tlačítko Toggle Zoom) a poté stiskněte levé tlačítko myši. Sejděte po schodech dolů. Vaše letadla tanky zničí. Běžte o jednu budovu zpět a chopte se kulometu. Dávejte pozor na nepřátele, kteří vám budou nabíhat do zad. Až všechny pozabíjíte, vraťte se na rozcestí a jděte si do domu pro další rozkazy. Dozvíte se, že se nepřátelé blíží z další strany. Běžte tedy tímto směrem, jděte vlevo do ruin a vyjděte po schodech nahoru. Počkejte si na nepřátelský konvoj a opět je zaměřte dalekohledem. Tady někdy dochází k nepříjemné věci; možná je to bug. Stává se, že se hra ukončí a objeví se hláška, že nepřítel prorazil obranu. Domnívám se, že se to stává tehdy, když se vojáci z konvoje příliš přiblíží k zátarasům. Proto doporučuji po zaměření konvoje raději rychle postřílet vojáky, kteří se kolem konvoje motají. Vraťte se zpět na křižovatku k veliteli. Nyní útočí nepřítel ze severu, tak se na severní straně opět chopte kulometu a všechno postřílejte. Vraťte se k veliteli a dozvíte se, že jeden z vašich spolubojovníků potřebuje pomoc. Jděte tímto směrem až ke skrčenému vojákovi. Promluvíte si s ním a vyběhněte po schodech ve vedlejší budově. Vpravo v okně je sniper, kterého zastřelte a počkejte si na další kolonu. Zaměřte opět tanky dalekohledem a poté následujte kamaráda zpět na křižovatku. Nyní budou nepřátelé postupně útočit z různých stran. Přebíhejte ze strany na stranu řešte tyto situace klasickým způsobem.



Kampaň 3: Crossing the Rhine


Dropzone
  • V této misi si hlídejte stav zdraví. Začátek je trochu obtížnější a navíc nebudete dlouho mít možnost zdraví doplnit. Jakmile vaše zdraví bude na příliš nízké úrovni, načtěte raději poslední uloženou pozici.
  • Neplýtvejte bezhlavě s municí odstřelovačky. V této misi není tolik možností munici doplňovat a mohlo by se vám tak stát, že se dostanete do situace, že nebudete mít čím střílet.
Jděte vpřed a po chvíli dorazíte na rozlehlou lesní planinu. Tady musíte odstřelit obsluhy tří kulometných postů. Musíte se krýt nejlépe za stromem a mít na mušce vždy jen jednoho vojáka za kulometem, jinak nemáte šanci. I tak je to docela obtížné, protože nepřátelé pálí bez přestání a navíc velice přesně. Poté jděte vlevo a postupujte po lesní cestě dolů. Brzy dorazíte do města. V domě přímo naproti je munice. Jděte vlevo a poté po ulici vpravo. Zajděte do prvního domu vpravo a seberte munici z postele a ze stolu papír. Vyjděte ven a dejte se vpravo. Vlevo pozabíjejte pár Němců a pokračujte přes křižovatku rovně. Tady ulice zahýbá vlevo. U dalšího rozcestí zabijte 2 vojáky vlevo na střeše. Můžete zajít do domu vpravo a na konci sebrat lékárnu. Vyjděte ven a pokračujte dál. Zakrátko se ulice bude stáčet vpravo. Vpravo v ruinách je několik sniperů. Na další křižovatce jděte vpravo a následně vlevo. Octnete se u džípu, který musíte chránit. Vpravo v domě seberte nějakou munici a koste přibíhající nepřátele.


Messenger

Nyní vás čeká dlouhá cesta džípem. Zaměřte se primárně na vojáky za kulomety a na vrcholcích tanků, protože tito jsou pro vás nejnebezpečnější. Nejlepší taktikou je střídavě přehazovat odstřelovačku (na vzdálené nebo špatně zasažitelné nepřátele) a Tommy Gun (na blízké nepřátele). Po nějaké době zastavíte u závor. Na verandě domku seberte lékárničku a nějakou munici. Jděte dál za závory a automaticky se opět octnete v džípu. Po nějaké době opět zastavíte. Na okrajích cesty posbírejte munici a zdraví a vyčistěte nepřátelský checkpoint vpředu. Poté se vraťte k džípu a můžete jet dál. V aleji dávejte pozor vlevo na vojáka s bazukou. Po nějaké době přijedete do prudké levotočivé zatáčky. Posbírejtte munici, která se válí všude okolo. Teď budete muset čelit velkému nepřátelskému náporu. Až všechny nepřátele zdoláte, budete opět pokračovat v cestě autem dál.



Final Push

  • Šetřete si granáty; budete je později nutně potřebovat.
Jděte vpřed a zahněte vpravo. V domě vpravo je nějaká munice a lékárnička. Zlikvidujte obsluhu kulometu a tento post obsaďte. Přiběhne jeden z vašich a bude odemykat dveře do budovy. Po celou dobu ho kryjte střelbou z kulometu. Vejděte do domu (v místnosti vlevo jsou 2 lékárničky) a vyjděte po schodech do prvního patra. V koutě jedné místnosti je munice a lékárnička. Přelezte po prkně do vedlejší budovy. Spustí se animace, ve které uvidíte, jak Němci kladou nálože pod most. Nahoře se moc nezdržujte, jinak se stane, že most bude zničen a to znamená pro vás konec hry. Ignorujte nepřátele a přeběhněte rychle do další budovy a dírou v podlaze proskočte dolů a vylezte ven na ulici. Nyní jste na chvilku zažehnali zničení mostu, avšak odevšad se valí nekonečné zástupy nepřátel. Nepřátele stále ignorujte a běžte vpravo k mostu a sejděte po schodech dolů. Prohlédněte si dobře okolí. Vpravo dole je detonátor a na mostě umístěná výbušnina. Sem se žádný z nepřátel nesmí dostat, jinak bude most zničen. Nyní si všiměte duté mostní věže. V místnosi uvnitř věže se za určité podmínky generují nepřátelé. Dále si všiměte škvíry vlevo mezi věží a srázem. Pokud sem zaběhnete objeví se v místnosti ve věži velká banda nepřátel, která okamžitě běží stisknout detonátor. Postavte se před místnost a hoďte doprostřed granát. Další hoďte preventivně před vchod a velice rychle vběhněte do škvíry vlevo. Granáty vybouchnou po několika sekundách. Musíte však do škvíry vběhnout dříve než vybouchnou, aby stačily pozabíjet objevivší se Němce. Druhý granát před vchodem zlikviduje přeživší nepřátele, kteří vyběhnou ven. Každopádně mějte pro všechny případy v merku detonátor. Pokud by nějací vojáci unikli granátům, tak je postřílejte. Jakmile se vám podaří takto zabránit výbuchu mostu, vyjděte po schodech nahoru a likvidujte zbytky nepřátel (noví již vybíhat nebudou). Vraťte se i do budovy, ze které jste původně vyběhli a i tady všechny pozabíjejte. U ohrady seberte nějaké zásoby a jděte do domu na druhé straně ulice. Projděte až dozadu a přes bedýnku proskočte oknem ven. Skočte do vedlejší budovy, vyběhněte po schodech nahoru a vyjděte na balkón. Nyní máte za úkol přestřelit šňůru nálože dole pod mostem (svítí žlutě). Pomocí odstřelovačky se vám tojistě na několikátý pokus povede (pokud by se vám toto přesto nedařilo, máte samozřejmě možnost vrátit se dolů pod most a přestřelit šňůru zblízka). Seběhněte dolů po schodech a proskočte opět oknem ven. Jděte vlevo do maringotky, čímž vyplašíte nepřátele na ulici. V maringotce však nezůstávejte, jinak se budou nepřátelé objevovat donekonečna. Vchod, kterým jste do maringotky vešli, je v plamenech, takže vyběhněte ven druhým vchodem a po železných trámech vlevo zaběhněte zpět do budovy. Vyběhněte opět nahoru na balkón a koste zleva přibíhající nepřátele. Jakmile všechny postřílíte, seběhněte dolů po schodech, známou cestou přeskočte do sousedního domu a vyjděte ven na ulici. Dejte se vpravo po kolejích a poté ještě dvakrát vpravo. Octnete se tak v ulici, ze které vybíhali předtím nepřátelé. Zastřelte vojáky vlevo v domě a jděte až na konec ulice. Za vašimi zády se objeví ještě několik dalších nepřátel. Postřílejte je a vracejte se zpět, jak jste přišli. U zavaleného železničního přejezdu se dejte vpravo a jděte rovně. Po chvíli se spustí závěrečná animace.

Související hry Battlestrike: Shadow Of Stalingrad
The Royal Marines Commando
Battlestrike: Force of Resistance
Battlestrike: Secret Weapons
World War II Combat: Road to Berlin
Battlestrike: The Siege
Battlestrike: The Road to Berlin



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
62 hlasov

100
60
20

80
40
0
52
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |