HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 30612 uživatelů

Návody > Terrorist Takedown: War In Colombia


Zobrazení:6199
Autor návodu:Michal Paclt (Abecedaher.cz)

V dalším dílu protiteroristické série Terrorist Takedown od známého tvůrčího a vydavatelského studia City Interactive se jako voják amerických jednotek vydáte do kolumbijské džungle. Hra je v podstatě dvojčetem jiného dílu této série – Covert Operations. Obě hry jsou pravděpodobně od stejných autorů, vyšly ve stejném roce a mají i naprosto totožnou grafiku, rozhraní, zkrátka vše. Hra svojí atmosférou velice připomíná válečné hry z Vietnamu, takže příznivci tohoto druhu her si přijdou určitě na své.


Mise 1 – Silent Green

Vyjděte na cestu a jděte stále rovně. Po chvíli dorazíte na mýtinu, kterou vyčistěte od nepřátel. Pokračujte dál po cestě a brzy dojdete k mostu, po kterém přejděte na druhou stranu. Po chvíli dojdete do malého tábora nepřátel. Postřílejte všechny nepřátele a poté jděte dál po cestě. Za nějaký čas dorazíte k okraji srázu. Vyčistěte blízké okolí od nepřátel a pokračujte v cestě stále vpřed. Za nějakou dobu se začne cesta svažovat. V jednom úseku je cesta chráněná autem s kulometem. Tudy se dál nedostanete. Musíte tudíž o kousek zpět a projít džunglí vpravo (ze směru, ze kterého jste původně přišli). Naleznete tak postranní stezku. Jděte tedy dál po této stezce a brzy se dostanete opět na hlavní cestu. Hlavně však budete za zády auta s kulometem. Postřílejte všechny nepřátele a poté běžte umístit na auto výbušninu. Otočte se čelem vzad a běžte po cestě pryč. Po chvíli auto exploduje. Před vámi je další most, přes který přejděte. Za mostem na cestě vás čeká již o něco silnější nepřátelský odpor. Poté pokračujte po cestě stále vpřed a po chvíli dojdete na konec mise.


Mise 2 – Hot in Colombia (Hacienda)

Jděte po cestě vpřed a pomozte s dobýváním haciendy. Na dveře umístěte výbušninu a po výbuchu projděte dovnitř. Prostřílejte se vlevo do domu a vyjděte po schodech nahoru. Tady na jednom ze stolů najdete další výbušniny. Sejděte po schodech dolů. Nyní musíte rychle přeběhnout průchodem a dostat se za obrněný vůz, který po vás střílí kulometem. Nejprve rozstřelte barely za vozidlem. Poté použijte granáty ke zničení tohoto vozidla. Při házení granátů se nejlépe kryjte vlevo za polorozpadlou zdí. Až vozidlo zničíte, otočte se čelem vzad a vejděte do nízké budovy. Projděte chodbou na konec, vlevo vyjděte z domu ven a na další obrněné vozidlo umístěte výbušninu. Nyní běžte vpřed a brzy dojdete k zavřeným vratům. Umístěte na ně další výbušninu a po výbuchu vstupte do dvora. Postřílejte nepřátele a obrněného vozu si nevšímejte, protože vám na ně stejně výbušniny nestačí. Přeběhněte na druhou stranu dvora a tím mise končí.


Mise 3 – Flyboy Rescue (Camp)

Běžte po cestě stále vpřed a brzy dorazíte k bráně nepřátelského tábora. Odstřelovačkou z dálky zlikvidujte nepřátele na věžích a poté i ty ostatní. Vylezte po žebříku nahoru do strážní věže a ve stejném okamžiku probourají bránu vaši vojáci autem. Pomozte jim se střílením nepřátel a z věže je všechny pomocí odstřelovačky pozabíjejte. Slezte dolů a vstupte do tábora. Jděte směrem vlevo, kde projděte průchodem mezi plechy. Vyčistěte prostranství od nepřátel a přejděte na druhou stranu, kde projděte dalším průchodem mezi plechy. Na dveře vlevo je třeba umístit výbušninu, avšak problém je, že u sebe zrovna žádnou nenesete. Vraťte se na předchozí prostranství a jděte k domkům vlevo. Když se podíváte oknem dovnitř, uvidíte výbušniny. Aby se však dveře domku otevřely, musíte nejprve oknem zastřelit jednoho z teroristů. Tím způsobíte poplach a dveře se otevřou. Vejděte do skladu zbraní, naberte si zásoby a samozřejmě nezapomeňte sebrat trhaviny. Nyní se tedy můžete vrátit k zavřeným dveřím, na které umístěte trhavinu. Projděte dveřmi, dejte se vlevo a dostaňte se do místnosti ve tvaru L. Odsud projděte dveřmi vpravo do další místnosti. Postřílejte všechny nepřátele a vejděte do dveří na druhém konci místnosti. Poté zahněte vlevo do chodby a následně vyjděte z domu ven. Postřílejte nepřátele v blízkém okolí a poté jděte k nedalekému domku, na který umístěte další výbušninu. Po výbuchu projděte do domu, kde najdete zajaté piloty. Nyní se spolu s piloty vracejte stejnou cestou jak jste přišli až ke vchodu do tábora. Cestou likvidujte nově se objevivší nepřátele. U vchodu ještě zlikvidujte teroristy, kteří přijíždějí v autech a tím tato mise končí.


Mise 4 – Jungle Getaway

Naskočte si na auto a to se s vámi rozjede. Likvidujte nepřátele, kteří vás pronásledují v autech. Někdy je lepší rychle zastřelit řidiče auta, čímž způsobíte to, že se nepřátelská auty zastaví a máte pokoj. Za nějaký čas přejedete most a zastavíte. Vpravo po straně seberte nějaké výbušniny a běžte na most. Postřílejte nepřátele, kteří přibíhají z druhé strany mostu, a poté vpravo na zábradlí umístěte výbušninu. Běžte pryč z mostu, protože ten vyletí do vzduchu. Naskočte opět na auto. Po delší jízdě zastaví auto na mýtině, kterou musíte důkladně vyčistit od nepřátel, abyste mohli pokračovat v další cestě. Až přejedete druhý most a auto zastaví, běžte opět na most dát trhavinu. Vraťte se naskočte a až auto zastaví znovu, vystupte a běžte stále vpřed dokud se neukončí mise.


Mise 5 – The Coca House (Coca House)

Na začátku této mise dávejte pozor na značky označující nebezpečí. Okolí je totiž zaminované a každý špatný krok by pro vás mohl být osudný. Otočte se vpravo a běžte k ruinám domku. Vstupte dovnitř a vlevo seberte odstřelovačku. S její pomocí likvidujte nepřátele na domu nahoře. Spousta jich je v oknech v prvním patře. Dávejte si však celou dobu pozor na obrněný vůz za plotem, který na vás bude neustále střílet z kulometu. Až všechny nepřátele postřílíte, vyběhněte z domku a běžte rychle směrem vlevo k dalšímu domku. Vstupte dovnitř, postřílejte nepřátele a z okna ostřelujte opět haciendu, protože se v jejím okolí začnou objevovat další nepřátelé. Po chvíli přiletí přátelský vrtulník a konečně zničí obrněný vůz. Běžte směrem k plotu a koste nově se objevující teroristy. Po chvíli přijede zprava auto, tak rychle rozstřelte sudy na něm, čímž způsobíte výbuch a v plotu se udělá otvor. Projděte plotem a jděte vpřed k budově. Tady dávejte pozor na nepřátele, kteří rádi nabíhají do zad. Postřílejte nepřátele v oknech a jděte směrem vlevo, kde je terasa. Na terase je kulomet, který použijte proti přibíhajícím teroristům. Až všechny pozabíjíte, opusťte pozici a otočte se čelem vzad. Vejděte do otevřených dveří a projděte místnostmi až ke schodišti. Vyjděte po schodech nahoru a jděte vpravo na balkón, ze kterého postřílejte několik teroristů, kteří pobíhají dole pod domem. Jděte na druhou stranu poschodí a tady pozor – vpravo jsou nástěnné miny. Odstupte a z bezpečné vzdálenosti je rozstřelte. Projděte do malé místnosti vzadu, kde zastřelte bosse. Sejděte po schodech zpět dolů, zastřelte kulometčíka a nově otevřenými dveřmi vpravo vyjděte ven.


Mise 6 – Bendicion Road

Běžte k okraji srázu. Uvidíte několik nepřátel a také dva nepřátelské obrněné vozy. Nepřátele můžete postřílet; proti obrněným vozům však nic nezmůžete. Běžte tudíž vpravo a po stezce sestupte dolů. Na cestě uvidíte váš náklaďák a vaše spojence. Seberte ze země výbušniny a poté jednu umístěte na strom u cesty a druhou na další strom na druhé straně. Následný výbuch pak zatarasí cestu. Naskočte na náklaďák a ten se rozjede. Po chvíli se však zastaví, protože budete přepadeni nepřáteli. Zastřelte dva snipery na skále a následně postřílejte všechny teroristy v okolí. Poté se auto opět rozjede. O něco dál vám však teroristé povalí strom do cesty. Musíte tudíž vystoupit a jít na něj umístit další výbušninu. Zároveň dávejte pozor na útok nepřátel zprava shora ze skály. Nastupte, a až auto opět zastaví, postřílejte kulometem nepřátele v okolí. Vystupte z auta, odstřelovačkou zabijte nepřátele nahoře na provazovém mostě a jděte po cestě kousek vpřed. Před vámi je nepřátelský obrněný vůz. Vyskočte vlevo na vrak auta a použijte granátomet na zničení obrněného vozu. Mezitím vás dojede vaše auto, tak si na něj opět naskočte.


Mise 7 – Counterstrike

Běžte po cestě stále vpřed a brzy dorazíte na rozcestí. Postřílejte všechny nepřátele a poté další vpravo u zbytků chatrčí. Jděte po jedné z cest dál a brzy dorazíte na mýtinu, kde se obě cesty opět scházejí. Pozabíjejte další teroristy a pokračujte v cestě dál. Nyní hledejte úzkou pěšinu po pravé straně. Kdybyste šli totiž po hlavní cestě, narazili byste brzy na skupinu nepřátel, což by nebyl problém, avšak také na obrněný vůz s kulometem. Když půjdete po pěšině, tak se mu vyhnete a pěšina se zakrátko opět napojí na hlavní cestu. Pokračujte nahoru do svahu a poté se cesta bude stáčet vpravo. Po cestě zlikvidujte všechny útočící teroristy. Na rozcestí se dejte vpravo. Levá cesta totiž vede skrz nepřátelský tábor, ve kterém mají další obrněný vůz. Pravou cestou sice dojdete také k obrněnému vozu; ten je však zničený. Brzy dorazíte na místo, kde se obě cesty sbíhají. Pokračujte v cestě dál, prostřílejte se malým nepřátelským stanovištěm, ve kterém naštěstí žádný obrněný vůz není, a pokračujte až k místu označenému na mapě osmičkou.


Mise 8 – Hacienda Siege (Hacienda)

Vyběhněte ven a chopte se granátometu. Zničte všechny nepřátele v dohledu. Největší pozor si však dávejte na přijíždějící vozidla, která ničte přednostně, protože vás svými kulomety mohou velice rychle zabít. Pokud budete příliš zraněni, opusťte na chvilku svůj post a vpravo si seberte několik lékárniček. Až nepřátelé prorazí bránu a vniknou dovnitř, opusťte granátomet a začněte s čištěním místností v prvním patře. Poté sejděte dolů, pozabíjejte další nepřátele a vejděte do průchodu v domu. Za ním je převrácené auto. Vpravo seberte raketomet a kryjte se za převráceným autem. Vpředu je obrněné vozidlo, tak na jeho zničení použijte právě onen raketomet. Poté běžte vlevo do podlouhlé nízké budovy a důkladně ji vyčistěte od nepřátel. Následně jděte podél zdi k další bráně, kde musíte pomoci s obranou proti teroristům útočícím z džungle. Postřílejte všechny nepřátele, a až přijede obrněný vůz, zničte ho pomocí granátů. Poté vejděte do dvora a nejprve vyčistěte od nepřátel malý hangár vlevo. Poté postupujte do zadní části dvora a vlevo vejděte do budovy. Vyčistěte místnost včetně hořejšího patra a vyjděte opět ven. Vraťte se k bráně, kde zničte novou vlnu nepřátel. Po chvíli však přijede tank. Vyběhněte bránou ven, jděte podél zdi vlevo, zahněte vlevo a projděte průchodem mezi domy. Vejděte do domu a vystoupejte po schodech do prvního patra. Vyjděte na terasu vpravo, kde se chopte granátometu. Zničte tank a stejně tak další přijíždějící vozidla. Poté dostanete zprávu, že nepřátelé opět útočí na čelní straně. Běžte tudíž na druhou stranu patra, kde se postavte za tentýž granátomet, který jste používali na začátku mise. Zničte několik přijíždějících vozidel a spoustu teroristů a tím tato mise končí.


Mise 9 – The Jungle Rendezvous

Jděte vpřed a v ohybu cesty zlikvidujte nepřátele z přijíždějícího auta. Pokračujte až na rozcestí, kde se dejte vlevo, protože pravá cesta vede přes nepřátelský tábor, ve kterém jsou stacionární kulomety a obrněný vůz. Brzy dojdete na další rozcestí, kde se obě cesty opět sbíhají. Pokračujte stále vpřed po cestě, vyčistěte mýtinu od nepřátel a jděte po cestě vlevo dál. Brzy dojdete na další rozcestí. Vlevo je úzká pěšina, díly které se můžete vyhnout nepřátelskému stanovišti na hlavní cestě. Pěšina s cestou se zakrátko opět sbíhají. Zanedlouho dorazíte ještě na jedno rozcestí. Pokud půjdete pravou cestou, tak se budete muset probít nepřátelským stanovištěm. Obě se cesty se každopádně opět sbíhají. Poté pokračujte stále vpřed a brzy se mise ukončí.


Mise 10 – Nelson Sadilla (Narrachos Village)

Jste na nákladním vozidle a jedete po cestě džunglí. Zlikvidujte vše co zahlédnete. Párkrát auto zastaví a vy budete muset nejprve vyčistit okolí a teprve poté se opět rozjedete. Nakonec auto zastaví na kraji vesnice. Jděte ulicí vesnice a důkladně vyčistěte všechny domy a zákoutí. Po pravé straně je dům s obchodem. Tady vyjděte do prvního patra, postřílejte tady větší množství nepřátel. Také by se tu měly najít nějaké výbušniny. Sejděte dolů, jděte ulicí ještě o kousek dál a vlevo na dveře jednoho z domů dejte trhavinu. Vyčistěte vnitřek domu od nepřátel, vyjděte zpět ven a jděte kousek vpravo. Nasedněte na auto a to s vámi odjede pryč.


Mise 11 – Follow the Money

Jděte vpřed a prostřílejte se úžlabinou. Na jejím konci zahněte vpravo a pokračujte až k troskám jakéhosi chrámu. Postřílejte kulometčíky a poté i zbylé nepřátele. Jděte vlevo, kde je úzký průchod, kterým obejdete zeď chrámu. Pokud si chcete víc zastřílet, tak vejděte dovnitř a postřílejte všechny nepřátele, na které narazíte. Jinak pokračujte na druhou stranu chrámu a vyjděte opět do džungle. Pokračujte podél srázu a brzy dojdete do nepřátelského tábora. Zastřelte hlídky ve věžích, poté nepříjemné kulometčíky a nakonec zlikvidujte zbylé vojáky. Projděte táborem a na druhé straně vejděte opět do džungle. Zabijte teroristy, kteří přijíždějí autem. Poté pokračujte stále po cestě vpřed a likvidujte vše co se pohne.


Mise 12 – Flight Path (Airport)

Vyjděte na cestu a jděte po ní stále vpřed. Postřílejte nepřátele útočící zprava. Vnikněte do nepřátelského tábora a najděte velké červené kontejnery. Vstupte do otevřeného kontejneru a uvnitř seberte výbušninu. Vyjděte ven a prostřílejte se dovnitř budovy. Vzadu na jedny z dveří položte onu výbušninu. Až dveře vyletí do vzduchu, vejděte a uvnitř seberte ze země kufřík s dokumenty. Zároveň seberte i další výbušninu. Vyjděte ven z domu a postřílejte nově se objevivší nepřátele. Další postup hrou je poněkud komplikovaný. Podle dalšího úkolu máte vyhodit do vzduchu transmiter nedaleko a následně musíte umístit nálože na 2 letadla. Problém je, že máte jen dvě výbušniny, ale vlastně byste potřebovali tři. Ještě větším problémem je to, že díky zřejmě chybě ve hře se stává, že na třech výše zmíněných objektech se neobjeví modely výbušnin a tudíž není možné ve hře postoupit dál. Jak jsem zjistil, tak musíte k objektu běžet okamžitě po sebrání výbušniny, jinak tento model z letadla zmizí. Může se stát, že se vám tento model neukáže ani po sebrání výbušniny. V tom případě musíte načíst nějakou starší uloženou pozici. Vzhledem k nedostatku výbušnin neumisťujte výbušninu na transmiter a běžte vpřed. Stoupněte si za kulomet na autu a vyčistěte okolí letadla. Za letadlem vejděte do otevřeného kontejneru vlevo a seberte druhou výbušninu. Nyní vyběhněte rychle ven a umístěte výbušninu na letadlo. Poté běžte rychle vlevo do hangáru, kde umístěte druhou výbušninu na druhé letadlo. Nyní si v klidu vyčistěte okolí od nepřátel a poté jděte do domku, do kterého vás směruje číslo. Nic moc v něm nenajdete, ale důležité je, že poté se vám objeví čísla na mapě v místech, kde jste vstupovali na letiště. Běžte tudíž tímto směrem a až na konec, čímž tuto misi zakončíte.


Mise 13 – Flight Path

Jděte po cestě stále vpřed a brzy dorazíte na rozcestí. Prohledejte chatrč a seberte raketomet a rakety do něj. Nyní, pokud se podíváte na mapu, zjistíte, že levá cesta je sice kratší, avšak když po ní kousek půjdete, zjistíte, že je velice silně střežená. Je zde spousta teroristů a také dva obrněné vozy. Pokud se tudy probijete, tak si vlevo seberte zásobní rakety a pokračujte na rozcestí, kde se obě cesty sbíhají. Pokud se dáte pravou cestou, tak narazíte také na několik obrněných vozů, které však raketometem snadno zničíte. V místě, kde cesta zatáčí, si vlevo seberte zásobní rakety do raketometu a poté pokračujte po cestě dál. Z rozcestí, kde se obě cesty sbíhají, pokračujte stále vpřed a zničte raketometem další obrněné vozy. Vpravo přejděte po dřevěné lávce přes vodu a nyní jste již v bažinách. Postupujte rozsáhlými bažinami stále vpřed směrem k místu, které máte na mapě označené číslem. Postřílejte větší množství teroristů a na konci bažin končí i mise.


Mise 14 – Airship Down (Swamps)

Nyní jste v další části bažin, kde musíte sesbírat výbušniny. Běžte vpřed a zakrátko dorazíte na místo, kde se vodní ramena rozdělují. Levá cesta je slepá, takže jděte vpravo až dorazíte na další rozcestí. Dejte se vlevo, projděte skalním oknem, postřílejte nepřátele a vzadu za troskami vrtulníku seberte první dvě výbušniny. Vraťte se zpět na rozcestí, avšak nechoďte rovně, jinak se ztratíte, ale projděte vlevo kolem obrovského stromu a poté dozadu do džungle. Zakrátko dorazíte na další místo označené na mapě křížkem. Postřílejte nepřátele a jděte vpravo a dozadu, kde najdete další dvě nálože. Vraťte se na hlavní říční rameno a postupujte dál směrem vpravo. Brzy dorazíte na další rozcestí. Projděte kolem skály vpravo a vzadu vyčistěte okolí zatopeného domu. Poté vejděte dovnitř do domu a najdete další 3 nálože. Vyjděte ven a dostaňte se pryč ze slepého ramene zpátky na hlavní rameno. Pokračujte na další rozcestí. Pravé rameno je opět slepé. Dojděte na jeho konec a za obřím stromem je velká plechová bouda. Zlikvidujte všechny teroristy. Vyskočte na dřevěné lávky, vylezte po žebříku nahoru a vejděte do boudy, kde vzadu najdete další dvě nálože. Vyjděte ven a dostaňte se zpět na místo, kde se rozdělují říční ramena. Dejte se vpravo a pokračujte stále vpřed až dojdete na další rozcestí. Dejte se opět vpravo a na konci ramena seberte poslední dvě nálože. Vraťte se na předchozí rozcestí a dejte se vpravo. Tudy byste měli dojít na místo, kde jste tuto misi začínali a kde ji také zakončíte.


Mise 15 – Backup Request

Jděte stále vpřed a likvidujte všechny nepřátele. Až dorazíte ke stanu, tak ho prohledejte a najdete raketomet. Pokračujte až k dřevěné lávce přes vodu a přejděte ji. Poté se dejte po cestě vlevo a jděte stále rovně. Za nějaký čas dorazíte na rozcestí. Pokračujte stále rovně a postřílejte všechny teroristy, kteří vám vlezou do cesty. Pokud byste se dali vpravo došli byste k velice silně opevněnému nepřátelskému stanovišti, přes které byste se jen těžko probili. Přebroďte se několika loužemi. V jedné z chatrčí vpravo můžete najít rakety do raketometu. Pokračujte stále vpřed a brzy dorazíte na rozcestí, kde se dejte vlevo. Zničte přijíždějící obrněné auto a dojděte až na konec cesty, kde je konec mise.


Mise 16 – Tomas Alphonso Archangel (Airport)

V této závěrečné misi budete používat nálože, které jste tak pracně nasbírali v bažinách. Jděte k bráně a vyčistěte její okolí od nepřátel. Přistupte k bráně a stisknutím tlačítka Use ji otevřete. Jděte k hangáru vlevo, vejděte do něj a důkladně ho vyčistěte. Na třech místech umístěte výbušniny. Třetí nálož je třeba dát za plot, takže si vrata opět otevřete pomocí klávesy Use. Vyjděte ven a jděte k dvojici vedlejších budov, v jejichž okolí je opět spousta nepřátel. Vejděte do levé budovy, vyčistěte ji a poté umístěte na dva podpěrné trámy výbušniny. Vpravo vyjděte ven a vejděte do sousední budovy. Rovněž ji vyčistěte a rovněž dejte na dva podpěrné trámy výbušniny. Vyjděte z hangáru stejným vchodem jak jste přišli a dejte se vpravo a za budovu. Přeskočte přes plot a jděte k jednopatrové budově. Vstupte dovnitř a v zadní místnosti v přízemí položte další výbušninu. Poté najděte schodiště a vyjděte po něm nahoru. Ve dvou místnostech položte ještě dvě nálože a tím máte tento úkol splněný. Jedna nálož vám ještě zbyla k dobru. Vyjděte z budovy, projděte otevřenou bránou vlevo a pokračujte k hlavní bráně, kterou jste do základny vstoupili. Vyjděte ven a vychutnejte si krátkou závěrečnou animaci.

Související hry Terrorist Takedown 3
Terrorist Takedown 2: US Navy Seals
Terrorist Takedown: Covert Operations
Terrorist Takedown: Conflict in Mogadishu
Terrorist Takedown: Payback
Terrorist Takedown



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
53 hlasov

100
60
20

80
40
0
46
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |