HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 5894 uživatelů

Návody > DUSK 12: Deadly Zone


Zobrazení:6089
Autor návodu:Michal Paclt (Abecedaher.cz)

Když před několika lety vyšla ruská střílečka Hell Forces, tak se na ni okamžitě snesla záplava kritiky. Je pravda, že kritika byla zčásti oprávněná, jelikož se jednalo o typický budget. Ale právě z důvodu, že se jednalo o typickou béčkovou hru, nemohl nikdo očekávat kdovíjaký zázrak. Hře nelze upřít, že měla na svoji dobu na béčkovou hru nadprůměrnou grafiku a poměrně slušnou fyziku (pochopitelně nedosahující kvalit Havoku). Dle mého názoru se celkově nejednalo o špatnou hru a já sám se k ní občas vracím a s chutí si ji zahraji. Nyní nám tedy ruští vývojáři z Orionu přináší další kousek, u kterého je sice zřejmé, že nedobyde zářivé výšiny, avšak své fanoušky si určitě najde. Co si rozhodně zaslouží pochvalu je snaha o určitou rozmanitost. Budete hrát za dvě odlišné postavy – za vojáka, který je vybaven typickým arzenálem ruských pušek a samopalů a za mutanta, který oplývá několika nadpřirozenými schopnostmi. Dalším pozitivem hry jsou občasné drobné puzzle ve stylu Half-Life. Dále autoři slibovali, že ve hře budete moci jezdit s různými vozidly, což je věc, která každou akční hru rozhodně zpestří. Bohužel kromě toho, že jednou popojedete o pár metrů s lodí a jistý krátký úsek budete řídit náklaďák, se nic jiného v tomto duchu nekoná a to je možná trochu škoda. Alespoň ty mise, kdy budete sedět na korbě náklaďáku a střílet, mohly být o něco rozmanitější a ne tak stereotypní. Celkově lze o hře Těritórija ťmy (DUSK-12) říct, že vzhledem ke své na dnešní poměry podprůměrné grafice, asi spoustu hráčů neosloví, avšak věřím, že si své příznivce najde. Je stále lepší si zahrát takovouto hru, než po sto a prvé pařit nikdy nekončící a stereotypní válečné a sci-fi střílečky, které přes svoji (někdy) technickou dokonalost, nic převratného a nového stejně nepřináší.


GLACIER (mutant)

Po úvodní animaci přejděte do vedlejší místnosti, načež se spustí další animace. Vyjděte po schodech nahoru a projděte dvěma dveřmi. V chodbě jděte do dveří vpravo. Automaticky se vám aktivuje první mutantí schopnost – Noční vidění. Sejděte po schodech do tmavé místnosti. Schody se za vámi zřítí. Vyjděte po schodech vlevo nahoru. Tady na vás zaútočí horda vojáků a vám se aktivuje další mutantí schopnost – Zpomalený čas. Tyto speciální schopnosti jsou zobrazeny příslušnými ikonami vpravo dole na obrázku mozku. Přepínat mezi nimi můžete kolečkem myši a aktivovat tu či onu schopnost můžete speciální klávesou. Kromě Nočního vidění vám použití ostatních schopností ubírá černý ukazatel nad zdravím (vlevo dole) a tento se začne obnovovat až poté co schopnost vypnete. Pokud černý ukazatel nedosáhne určité minimální hranice, nemůžete tuto schopnost znovu aktivovat a musíte si zkrátka počkat. Zdraví se rovněž samo obnovuje. Takže ve zpomaleném čase pobijte vojáky. Miřte pěstmi na hlavu. Tak je zlikvidujte jedinou ranou. Projděte skrz dvoje dveře a na druhé straně sejděte dolů a dejte se dveřmi vpravo. Brzy dojdete do místnosti, z níž zdánlivě nevede cesta dál. Povšimněte si pultu po pravé straně. Na něm je páka, kterou stiskněte. Vyražte pěstí železné dveře a sejděte po schodech dolů. Dorazíte do mrazící místnosti. Tady se však moc nezdržujte, protože mráz vám bude ubírat ze zdraví. Přes bednu skočte na potrubí, skrčte se a prolezte ke mříži ventilační šachty. Vyražte ji pěstí a vlezte dovnitř. Po chvíli dorazíte k velkému větráku. Aktivujte zpomalení času a přelezte do protější ventilační šachty. Seskočte do místnosti. Dveřmi se dostanete pod zřícené schodiště, po kterém jste již jednou šli. Po troskách vyskákejte nahoru. Projděte chodbou, sejděte po schodech a vpravo vstupte do nově zpřístupněného otvoru na stěně. Aktivuje se vám nová mutantí schopnost – Zrychlený pohyb. Proběhněte po pásu až do zatopené místnosti. Voda je pod proudem, takže vám kontakt s ní bude ubírat život. Zaběhněte vlevo a na konci se potopte pod vodu a proplavte k otvoru.


FACTORY (mutant)

Proplavte otvorem v podlaze až do venkovní nádrže. Pokud možno se nevynořujte nad hladinu a snažte se proplavat na pod loď a vynořit se na druhé straně ve štěrbině mezi lodí a břehem. Pokud totiž předčasně vyplavete na hladinu, všimnou si vás vojáci na obou březích a začnou po vás pálit. Stiskněte a držte klávesu SKOK, abyste vyšplhali na loď. Běžte do řídící kabiny a stiskněte páku. Loď se dá do pohybu a probourá vrata vpředu. Pokud po vás už začali pálit, tak se v kabince skrčte a nepřátelé vás hůř zasáhnou. Poté přeskákejte na lodní příď a projděte proraženými vraty. Vlevo vyjděte po schůdcích nahoru. Postupujte jedinou možnou cestou vpřed až dojdete ke schodišti, vedoucímu k jakémusi hangáru. Vyjděte nahoru a na druhé straně sejděte. Dejte se po můstku přes nádrž na druhou stranu. Tady se probíjejte průchody mezi kontejnery. Na konci jsou otevřené dveře do budovy. Ve velké místnosti pěstmi rozbijte bílou stěnu. V další místnosti rozbijte další stěnu vpravo. Seskočte dolů na jakési vrakoviště. Tady vás začne ze vzduchu ohrožovat vrtulník. Před vámi jsou vrata, avšak ta nejdou otevřít. Vezměte jedno z aut a zajděte s ním za stěnu vlevo od vrat. Jděte k nízké zadní stěně a tady auto pusťte. Dávejte pozor při pohybu s autem nad hlavou na vrtulník. Auto totiž vydrží určitý počet zásahů a poté exploduje, což vám může být osudné. Vyskočte na vrak auta a přeskočte přes stěnu na druhou stranu. Přistupte k vratům z druhé strany a poté se spustí animace.


HOSPITAL PART 1 (voják)

Nyní budete hrát za vojáka a budete tudíž mít k dispozici arzenál zbraní. Obejděte plot a návěs. Na zadním prostranství uvidíte v jednom místě za zdí velkou cisternu. Hoďte za plot granát. Cisterna se vznítí a po chvíli vybuchne a prorazí se zeď. Vyřítí se na vás velká horda bezďáků. Až je pobijete, pokračujte jedinou možnou cestou vpřed až ke vchodu do nemocnice. V místnosti na druhé straně je nepřítel s bazukou. Ignorujte ho a přebíhejte za sloupy tak, abyste se dostali na druhou stranu místnosti, načež se přesunete do další části hry.


HOSPITAL PART 2 (voják)

Jděte do výtahové šachty a vylezte nahoru. Nahoře přes kabinu výtahu přeskočte k dalšímu žebříku, po kterém slezte tentokrát dolů. Chodbou vyskákejte nahoru a na druhém konci seskočte dolů. Vlezte do levé větrací šachty a po žebříku vylezte nahoru. Dejte se dolů další větrací šachtou. V místnosti, ve které vylezete, seberte vlevo v regálu náboje a lékárničky. U jednoho z nepřátel seberete novou zbraň – pušku Sajga –, která je podle mě nejlepší zbraní ve hře. Puška má rychlopalný mód, který aktivujete podržením pravého tlačítka myši. Prohledejte ještě regály vedle (brnění) a vyjděte z místnosti ven. V místnosti hned vlevo jsou 3 granáty. V chodbě se dejte vlevo. Po chvíli se spustí animace. Po jejím skončení seberte v místnosti náboje, vyjděte ven a dejte se vpravo. Až zlikvidujete záplavu zombi´s, sejděte na druhém konci po schodech a vlevo na číselnících na zdi zadejte kód 5142. Dveře se otevřou. V chodbě vlevo je lékárnička a brnění. V malé postranní místnosti vpravo je další lékárnička a brnění. Na konci sejděte dolů a dejte se kruhovým tunelem. Seskočte do vody (tentokrát není pod proudem) a vyjděte po dalších schodech nahoru. Na konci vylezte po žebříku.


HOSPITAL PART 3 (voják)

Vyjděte ven. Vpravo na konci je lékárna a brnění. V domku vlevo můžete sebrat novou zbraň AK-108 s optikou. Tato zbraň má navíc sekundární mód střelby, a to jakýsi dalekonosný granátomet. Alespoň několik těchto granátů si ušetřete na později, protože je v jednom případě budete nutně potřebovat. Vydejte se tedy vpřed až k zohýbaným vratům. Vejděte do dvora. Pomocí AK-108 postřílejte nepřátele, kteří vás ohrožují z oken vpravo. Poté se vydejte k pobořenému domku v levém zadním rohu dvora. Uvnitř vylezte po krátkých schodech a seskočte do vedlejší ulice, kde se setkáte se svými. Po skončení animace ještě pomozte kolegovi vyčistit budovu za vámi, načež se přesunete do dalšího levelu.


PRISON (mutant)

Dejte se vpravo a poté postupujte jedinou možnou cestou vpřed. Kryjte se před velice nebezpečnými nepřáteli s bazukami. Na konci projděte mezi pletivem a slezte dolů. Dveřmi se dostanete přímo do vězení. Procházejte mezi mřížemi. Jedny ze dveří vlevo jdou rozbít pěstí. Pokračujte přes několik schodišť. Na konci rozflákejte další dveře a vyjděte ven na jakousi pavlač. Vyjděte po schodech o něco výš a nahoře vlevo zajděte do budovy. Přes několik schodišť se dostanete dolů k masívním železným dveřím, které zatím nejdou otevřít. Pokračujte chodbou vpravo. Až přijdete k výtahovým dveřím, stiskněte páku vpravo na stěně. Vraťte se zpět k železným dveřím, které jsou nyní již zpřístupněny. Projděte těmito dveřmi a pokračujte dalšími dveřmi na opačné straně místnosti. Sejděte o něco dolů do zamřížované místnosti. Rozbijte dveře vlevo a sejděte po schodech. Nyní jste se octli v chodbě s celami. Zajděte do cely 853, kde najdete díru v podlaze, kterou proskočte. Pokračujte podzemními chodbami a zahněte vlevo do místnosti s potrubím pod podlahou. Pokračujte dál až do větší místnosti, kde visí ze stropu kabely. Přejděte po dřevěné lávce vpravo. Brzy dorazíte do místnosti s velkými vraty, ke kterým přistupte.


KAMAZ TRUCK PART 1 (voják)

Jste na korbě jedoucího náklaďáku. V této misi se nesnažte za každou cenu postřílet všechno co se hne, ale především rozstřelujte sudy, které se vám objeví v cestě, protože najetí náklaďáku do sudů znamená automaticky vaši smrt. Setrvávejte ve skrčené pozici a jen občas vykoukněte, abyste zkontrolovali, zda nemáte v cestě nějaký výbušný sud. Po nějaké době auto zastaví, protože se vám v cestě objeví zavřené dveře. Vyskočte z náklaďáku a jděte do budovy. Pozor na velice zákeřné nepřátele nad schodištěm. Naproti schodům je pár malých lékárniček. Vyjděte po schodech nahoru a dejte se vpravo. Proskočte dírou v podlaze a octnete se v řídící místnosti, kde si doplňte na maximum zdraví a brnění a poté stiskněte páku na pultě, čímž otevřete vrata bránící náklaďáku v další cestě. Vyjděte ven a spolu s náklaďákem pokračujte v cestě. Po chvíli na vás začnou vyjíždět i motorky, které co nejrychleji zničte, jinak vás budou připravovat o cenné zdraví a zbroj. Zanedlouho s náklaďákem seskočíte o něco níž (I s odstupem pěti let se to na Half-Life 2 nečape). Nyní nastává trochu prekérní situace, protože na vás vyjede víc motorek najednou. První dvě ignorujte, protože stejně samy nabourají. Avšak tři či čtyři zadní motorky jsou velmi nebezpečné protože na vás spustí koncentrovanou palbu. Tady je třeba použít dalekonosný přídavný granátomet u AK-108 a pálit bez přestání, jinak je nezničíte a ony vás zabijí. Po chvíli se dno kanálu začne zvedat. Tady nastává další nebezpečná situace, protože se proti vám vyvalí tři sudy najednou. Musíte je stihnout rychle sestřelit, než dojde ke kontaktu s náklaďákem, jinak je to váš konec.


KAMAZ TRUCK PART 2 (voják)

Takže náklaďák se zastavil na výtahu, jehož ovládání je někde nahoře a tam se vy nyní potřebujete dostat. Vylezte po žebříku nahoru a seskočte do vedlejšího kanálu. Na konci vlevo můžete sebrat novou zbraň – brokovnici. Pokračujte kanálem na opačnou stranu až k pletivu. Projděte jím a jděte po římse vpravo nad kanálem. Pomocí AK-108 zničte vzdálené cíle. Na konci římsy vylezte po žebříku nahoru. Zajděte do místnosti vpravo. Na druhé straně vyjděte ven na lávku a po dalším žebříku vylezte nahoru. Dejte se ulicí vpravo. Na konci vpravo je domek, kde je ovládání výtahu. Náklaďák vyjede nahoru a nyní vy nastoupíte jako řidič a budete vůz řídit. Vyhýbejte se nebezpečným sudům. Zanedlouho dorazíte do tunelu.


UNDERGROUNG COPMLEX (mutant)

Postupujte vpřed. Vlevo si všimněte zatím nefunkčního výtahu. V další místnosti vlevo je na zdi páka, kterou stiskněte, čímž zprovozníte výtah. Když půjdete ještě o něco dál, dorazíte k mohutným dveřím vedoucím k reaktoru. Tudy povede vaše cesta dál, avšak napřed si musíte tyto dveře otevřít a to nebude jen tak. Nastupte do výtahu a sjeďte dolů. Pokračujte po úzkém chodníku podél vody. Po mostě přejděte na druhou stranu. Na druhé straně vstupte dovnitř a po dlouhém schodišti vyjděte nahoru. Octnete se na terase nad spodním chodníkem. Projděte na druhou stranu a po dalším schodišti vyjděte až na druhou stranu horního pobořeného mostu. Až sem však nechoďte a dejte se hned vpravo. Uvnitř se dejte vlevo a poté zajděte do laboratoře vpravo. Tady se setkáte s novým druhem přerostlých monster (Jako kdyby vypadla z oka těm z Vivisectoru). Likvidujte je za pomoci zpomaleného času. Problém je, že jsou poněkud odolnější, takže je třeba je praštit vícekrát. V laboratoři se dejte dál dveřmi vlevo na konci. Projděte další místností a za ní se dejte vpravo a na rozcestí opět vpravo. Pokračujte rovně, až dojdete do strojovny. Na druhém konci místnosti vyjděte po schodech. Nahoře projděte podlouhlou laboratoří. Za dveřmi se dejte vlevo. Projděte dalšími dveřmi a na dalším rozcestí se dejte opět vlevo a zajděte do druhých dveří vlevo. Sejděte dolů po schodech. U dveří zadejte kód 1124. Uvnitř stiskněte páku na pultě, čímž si zpřístupníte dveře k reaktoru. Vracejte se stejnou cestou zpět. Až dorazíte na terasu nad spodním chodníkem, seskočte z terasy na tento spodní chodník. Kdybyste totiž šli dál, zjistili byste, že cesta je zavalená. Vyjeďte na druhé straně výtahem nahoru a dejte se vlevo ke dveřím k reaktoru. Získáte novou mutantí schopnost – Telekinezi. Pomocí této schopnosti postupně zlikvidujte zrůdy pod schodištěm. Vždy, když použijete Telekinezi, vraťte se do chodby, kterou jste přišli, a chvíli počkejte než se vám energie dobije. Až všechny pozabíjíte, vylezte na druhé straně po žebříku a dejte se vpřed.


RAILWAY STATION (voják)

Za rohem zahněte vpravo a zajděte do budovy. Za sloupy vpravo je brnění a nějaké náboje. Na druhé straně je východ ven, avšak na protější věži je týpek s granátometem, a jakmile vylezete ven, tak vás sejme. Problém je v tom, že zdola ho nedostanete. Budete tedy muset proniknout za ním do věže. Vraťte se o kousek zpátky a jděte vlevo po schodech nahoru. Po venkovním schodišti vyjděte ještě o něco výš a poté zajděte do budovy. Jděte jedinou možnou cestou, sejděte po několika schodištích, až vyjdete ven. Zahněte ostře vlevo a jděte podél kolejí. Držte se těsně u stěny, aby vás neviděl granátometčík. V zarostlém koutě vlevo je brnění a pár granátů. Jděte až k bílé budově, u které je výtah. Vyjeďte nahoru. Přes vnitřní místnosti se dostanete až ke vchodu do věže. Nahoře odstřelte granátometčíka. Vyjděte z věže a držte se na venkovních kovových lávkách. Po schodech sejděte dolů do kolejiště. Za vagónem se dejte vpravo. Vlevo na konci uvidíte parťáka, který je napadený čtyřnohými příšerkami. Pomozte mu je zlikvidovat a poté jděte do podchodu. Projděte až do nádražní haly. Tady vyjděte po schodech nahoru. Tady koncentrovanou palbou (nejlépe Sajgou) zničte obří zrůdu. Poté pokračujte chodbou až do dispečinku. Aktivujte páku na pultě a vyskočte oknem ven.


PRISON (voják)

Jděte za vagónem vpravo. Na zemi seberte novou zbraň – odstřelovačku Vintorez (Ve S.T.A.L.K.E.R.ovi to byla, sakra, zbraň). Probijte se dovnitř a držte se vlevo. Jedny dveře jdou otevřít. Vstupte do místnosti. V následné animaci budete zajati a odvedeni do jakési soubojové arény. Ze zbraní vám zůstane jen nůž. Za těchto podmínek musíte zabít týpka, kterého nasadili proti vám. Neustále ho obíhejte zprava a snažte se vyhýbat jeho úderům. Snažte se vyčkávat na moment, kdy nepřítel provede mohutný výpad a půjde do pokrčení. V tomto momentu bude mít nechráněná záda. Až ho zabijete, spustí se další animace, ve které váš parťák pozabíjí grázly nahoře a vy budete tak osvobozeni. Poté již jen pokračujte jedinou možnou cestou vpřed, dokud nedorazíte k dodávce.


LABORATORY (mutant)

Jděte chodbou vpřed. Dávejte pozor na automatický kulomet u stropu. Jedním z oken proskočte do vedlejší chodby. Musíte toto provést za pomoci kláves SKOK a PŘIKRČENÍ. Pokračujte dál přes několikery dveře. Na konci seskočte do jámy. Na konci podzemní chodby zadejte u dveří kód 2132. Nyní je před vámi místnost s mnoha sudy (Barrels o´Fun a la Doom 2). Musíte proběhnout do výtahové kabiny než sudy vybuchnou. Použijte schopnost Zrychlený pohyb. Vystupte z výtahu a jděte rovně chodbou (postranní místnosti ignorujte; stejně tam nic není). Po chvíli se chodba bude stáčet doleva. Na konci projděte dveřmi a v místnosti přistupte k levým dveřím.


FACTORY (voják)

Pobijte bezďáky a vyjděte na druhé straně nahoru. Jděte do vchodu, ze kterého vylétla zapálená pneumatika. Projděte budovou a na druhé straně vyjděte mezi kontejnery. Projděte mezi kontejnery až k vodní nádrži. Na jednom místě na okraji nádrže je brnění. Až přijdete k budově, vyjděte nahoru, kde najdete ovládací pult. Zatáhněte za páku, čímž si dole uděláte most přes vodní nádrž. Seskočte dolů a přejděte most na druhou stranu. Za mostem se dejte vpravo, vyjděte po schodech k hangáru a na druhé straně po dalších schodech sejděte dolů. Sejděte do suchého kanálu vpravo a dejte se rovně. Vpravo u malého domku je páka, kterou otevřte vrata. Projděte tudy a pokračujte do nitra budovy.


GLACIER (voják)

V tomto levelu se budete setkávat s velmi odolnými mutanty, který i když srazíte na zem, tak se zase zvednou a půjdou znovu po vás. Většinu mutantů tudíž zabijete až na několikátý pokus. - Projděte do velkého sálu a vyjděte po schodech nahoru. Po kovové lávce přejděte na druhou stranu. Vyjděte po schodišti a pokračujte dál jedinou možnou cestou. Na jednom z pultů vpravo jsou náboje do AK-108 a lékárnička. Brzy dorazíte k místu, kde jsou vpravo nad schody automatické střílny, které vás nepustí dál. Pokračujte tudíž pod schody vpravo. Zakrátko dorazíte do místnosti s velkými vraty. Vpravo je pult s pákou, kterou stiskněte. Nyní můžete bezpečně projít místností s automatickými střílnami, které jsou nyní deaktivované. Pokračujte jedinou možnou cestou dál, dokud se nespustí video.


TV CENTER (mutant)

Teď si teprve užijete tu pravou legraci, protože budete mít k dispozici rotačák. Sejděte vpravo dolů, vstupte do budovy a vyjděte po schodech nahoru. Nahoře se dejte do druhých dveří vlevo a projděte chodbou k dalšímu schodišti. Sejděte dolů na dvůr. Zajděte za zeď v pravém rohu. Vylezte po žebříku nahoru a obejděte zeď po potrubí. Dostaňte se až k oknu, kterým proskočte dovnitř do budovy. Projděte na konec a vpravo proskočte oknem na malý dvorek. Jděte do dalšího domu a slezte až do sklepa. Po prknech přeskákejte na druhou stranu (za použití Zrychleného pohybu). Pokračujte podzemními místnostmi až ke krátkému schodišti. Před tímto schodištěm je vlevo žebřík, po kterém vylezte nahoru. Nyní jste se octli na dětském hřišti. Vpravo projděte skrz dům a poté skrz rozvaliny. Dejte se vlevo dolů k vraku auta a pokračujte dál vpravo. Jste v jakémsi kanále. Jděte až na konec. Po pravé straně je žebřík, po kterém vylezte. Dejte se podél kanálu, kterým jste předtím šli a brzy dojdete k budově s nápisem Telecentr. Před zavřenou bránou se dejte vlevo a projděte škvírou mezi zdmi. Přes vrak auta proskočte dírou ve zdi zpět na ulici. Na konci ulice obejděte vrak dodávky vlevo a dejte se směrem k boční straně televizní budovy. Zajděte vlevo pootevřenými vraty do dvora a jděte ke vchodu.


TV TOWER (mutant)

Hledejte na jedné ze stěn páku, jejímž stisknutím zprovozníte výtah ve středu prostranství. Vyjeďte tímto výtahem nahoru. Nedaleko je žebřík a pod ním jakási malá dřevěná konstrukce. Zničíte jí tak, že na ní hodíte sud. Vylezte úplně nahoru. Poslední věc, kterou je třeba udělat je zničit vrtulník, který vás neustále otravuje. Pro jistotu si vyházejte sudy, protože je asi jasné, co se stane, když vrtulník některý sud zasáhne a vy budete v blízkosti. Používejte na vrtulník Telekinezi. Po každém úderu se běžte schovat, abyste nabrali energii a aby vám vrtulník střelbou neubíral zdraví. Snažte se při každém úderu být vrtulníku co nejblíž, protože čím blíž budete, tím účinnější bude váš úder. Toto opakujte dokud vrtulník nezničíte, načež se spustí závěrečná animace.




Diskusia Príspevkov: 1 Hodnotenie
69 hlasov

100
60
20

80
40
0
46
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |