HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6026
12898
1687

Online 17544 uživatelů

Návody > Alpha Protocol


Zobrazení:11082
Autor návodu:Michal Paclt (Abecedaher.cz)

Jedná se o akční RPG v mnohém se podobající Mass Effectu. Rozdíl je jen v tom, že Alpha Protocol se neodehrává ve vesmíru, ale na Zemi a v prostředí špionážních služeb. Po startu hry doporučuji důkladně prostudovat inventář, dokumenty a kariéru, což budete průběžně používat. V kariéře si budete doplňovat získané zkušenostní body a vylepšovat schopnosti. Doporučuji vylepšit jednu zbraň na maximum, nejlépe útočnou pušku, a dále pevnost, což vám bude přidávat bonus ke zdraví. Sbírejte všechny předměty, na které během hry narazíte včetně peněz. Za peníze si můžete vždy před startem mise zakoupit nové součásti výbavy nebo doplňky k výbavě a ke zbraním (Clearingové středisko). Další zajímavostí jsou speciální schopnosti, které můžete podobně jako v Mass Effectu na určitý čas aktivovat a získat tak dočasně převahu v boji.


Útěk

Než odstartujete hru, pečlivě si vyberte specializaci pro svoji postavu. Když vyberte postavu, zobrazí se vám menu dovedností postavy a zjistíte tak na co se která postava specializuje. Můžete se vrátit do předchozího menu výběru specializace. Sám jsem hru odehrával jako voják. Začínáte v jakési lékařské místnosti. Jděte do kouta a aktivujte PDA, přes které se spojíte s Minou. Klidně jí řekněte ať spustí poplach. Poté si můžete najet do inventáře a v složce „Osobní“ si o Mině něco přečíst. Vůbec si prohlédněte inventář (Tab), kde máte veškeré potřebné informace. Projděte dveřmi a zlikvidujte útoky na blízko strážce. Projděte dalšími dveřmi do chodby a dejte se vpravo, kde projděte ještě jedněmi dveřmi. Následující dveře jsou zablokované. Musíte se tudíž nabourat do panelu na stěně vlevo a hacknout ho. Musíte dole klikat na konce drátů, které jsou spojené s číslicemi a to v pořadí od jednotky výše. Projděte dveřmi do vestibulu, kde jsou jen 2 strážci, které snadno zlikvidujete. Na pultě na druhém konci je položená uspávací pistole, tak si ji seberte. Na stole naproti je pak munice do ní. Doběhněte na konec haly, vstupte do dveří a sejděte po schodech dolů. Zde si dávejte pozor na bezpečnostní kamery, aby vás nezachytily, jinak se spustí alarm. Projděte dveřmi, v místnosti vlevo postřílejte všechny nepřátele a poté vpravo na konci hackněte ovládání alarmu na stěně. Vstupte do krátké chodby, kde si ze skříňky seberte léky a vlevo ze stěny munici. Nyní musíte vypáčit dveře. Je třeba pohybem myši nahoru a dolů posunovat zástrčkou tak, aby středová ryska byla ve stejné úrovni s vodorovnou čárou. Poté vždy stiskněte levou myš pro potvrzení. Octnete se v jakýchsi garážích, kde seběhněte po schodech dolů, pobijte nepřátele a naproti vylezte po žebříku nahoru. Přejděte po lávce ke dveřím, kde pomocí panelu deaktivujte alarm, a následně do dveří vstupte. V chodbě musíte hacknout terminál, což bude tentokrát o něco obtížnější. Máte 2 hesla, která musíte v číselném proudu najít. Ukazatel dole znamená dobu, po jejímž uplynutí se umístění hesel zaktualizuje. Směrovými klávesami pohybujte levým heslem, potvrdíte umístění stisknutím mezerníku. Pohybem myši manipulujete pravým heslem a umístění potvrdíte stisknutím levé myši. Vše ale musíte stihnout dokud vám neuplyne časový limit nahoře. Poté vstupte do nově zpřístupněných dveří a proběhne dlouhá animace.


Výcvik

Nejprve si rozdělte zkušenostní body. Označte políčko, které chcete přidat a poté dole klikněte na „Přidat úroveň.“ Uložte změny a nyní vás čeká výcvik se zbraněmi. Projděte několik místností a dojděte do šatny, kde použijte skříňku. Vyberte si vzhled pro svoji postavu a poté na nedalekém stolku hackněte počítač, abyste si mohli přečíst maily. Dveřmi vstupte na střelnici, kde se opět setkáte s Minou. Postupujte podle pokynů a střílejte po figurínách. Poté musíte zasáhnout kritickým zásahem figuríny. Použijte klávesu pro míření a počkejte až vám zaměřovač zčervená. Teprve poté palte. Další výcvik asi není nutné popisovat. Postupujte podle instrukcí, na konci vylezte po žebříku, po dalším slezte a jděte si opět promluvit s Minou. Pokud chcete, můžete si v rozhovoru zvolit možnost zopakovat si trénink. Po skončení rozhovoru s Minou se octnete opět v šatně. Bude následovat velmi dlouhá animace, kde se však dozvíte zásady pro přežití ve světě Alpha Protocol. Vše si pečlivě zapamatujte. Poté konečně vyrazíte do akce – do Saúdské Arábie.

Po skončení animace si prohlédněte textové záznamy. Mnoho nových přibylo. Jděte k počítači a podívejte se do nabídky zbraní. Zde si můžete kupovat zbraně popřípadě vylepšení k nim. V tuto chvíli však máte málo peněz. Poté jděte ke dveřím za účelem zahájení mise.


SAÚDSKÁ ARÁBIE


Letiště al-Sahmadu

Po skončení komunikace s Minou se octnete na kraji letiště. Prostřílejte se na prostranství chráněné 2 věžemi. Postřílejte všechny nepřátele, dostaňte se do malého domku vlevo a nabourejte se do počítače, čímž si otevřete dveře vedoucí dál. Můžete bránu otevřít též ovládacím panelem vedle ním, avšak nezískáte žádné body zkušeností. Můžete se dostat i do protější budovy a sebrat nějakou munici. Zde vyjděte po schodech nahoru a z terasy přeskákejte k další budově. Vstupte dovnitř a vpravo seberte nějaké peníze. Nadále již nebudu popisovat každý předmět či terminál ve hře. Automaticky vždy vše prohledávejte, abyste získali co nejvíc peněz, předmětů a i zkušenostních bodů. Za bránou zlikvidujte Šahídovu ochranku. Vstupte do hangáru vpravo, kde vlevo hackněte počítač, čímž deaktivujete kamerový systém. Vyjděte z hangáru dveřmi vlevo na konci a projděte na další prostranství, kde zlikvidujte několik dalších nepřátel a poté zajděte do hangáru vpravo na konci. Dostaňte se do kontrolní věže, která je důkladně hlídaná. V přízemí hackněte počítač, abyste tak získali informace. Vyjděte nahoru, kde seberte peníze. Nyní se dostaňte do nedalekého skladiště zbraní (je to pootevřený hangár). Zde vylezte po žebříku nahoru a z venkovního ochozu sjeďte po laně zpět k věži. Otvorem ve střeše slezte dolů. Vyjděte ven a venkovním vchodem vejděte přímo do věže. Vyjděte po schodech nahoru a na určené místo umístěte štěnici, čímž tuto misi zakončíte.


Džizán – vězeňský tábor

Jděte roklí jedinou možnou cestou vpřed až dojdete ke strážní věži. Vylezte po žebříku nahoru a pokračujte dál po skalní stezce k další strážní věži, kde opět slezte dolů. Jděte do budovy vlevo a dostanete se k vysílači. Po schodech se dostaňte do nejvyššího patra, kde spínačem odpojte generátor napájející vysílač. Sestupte dolů a vstupte do dvoukřídlých dveří na druhé straně, za kterými se nachází schodiště vedoucí do podzemního vězení. Sestupte dolů, postřílejte všechny nepřátele a sestupte dolů do místnosti. Vyjděte po krátkém schodišti vpravo a hned vpravo po krátkém schodišti sestupte dolů. Pokračujte chodbou po levé straně a brzy dojdete k zamčeným dveřím od vězeňských cel po pravé straně. Za nimi jsou jen nějaké peníze. Jděte tudíž do dveří vlevo na konci chodby, které vás dovedou k vězeňskému počítači. Když prohledáte místnosti po pravé straně, najdete vězeňské záznamy. Nabourejte se do počítače a poté čekejte, že vám vpadne do zad několik docela drsných nepřátel. Po jejich likvidaci zahněte před východem vlevo a dostanete se ke schodišti, které vás dovede ke dveřím vedoucím ven. Na dvoře jsou ovšem další nepřátelé, tak je všechny postřílejte. Teprve po likvidaci všech nepřátel pro vás přiletí extrakční vrtulník. V tom okamžiku však zprava vyběhne několik nepřátel a jeden z nich vyšplhá po žebříku na zátaras a bude mít nepříjemné cukání pálit po vás ze stacionárního kulometu. Rychle ho odstřelte, vylezte sami po žebříku, přeskočte a poté konečně v animaci odletíte.


Nasrího palác

Po úvodní animaci, kdy budete rozmlouvat se strážemi, musíte všechny stráže rychle pozabíjet, aby nestačili přivolat pomoc. Poté vylezte po žebříku vpravo, přeskočte vlevo na sousední balkón a uvnitř budovy seskočte dolů. Tak jste se dostali za vstupní bránu. Projděte uličkou, postřílejte další ozbrojence a vstupte vlevo do dveří. Projděte několika domy a ulicemi až narazíte na další ozbrojence. Vstupte na náměstí s rozbitou kašnou. Vystřílejte okolí a pokračujte do ulice za náměstím, kde vstupte do dveří vpravo. Projděte na další náměstí, kde z dálky postřílejte nepřátele dole pod sebou. Pokud máte útočnou pušku tak to nebude problém. Sestupte dolů, prohledejte náměstí, vylezte na nedaleké lešení, vstupte do budovy a následně projděte dveřmi uvnitř budovy. Seskočte dolů a projděte velkými dvoukřídlými dveřmi na dvůr s fontánou. Vstupte do dveří vpravo a dostanete se na velké prostranství s tankem. Vyčistěte okolí a pak se můžete nabourat do ovládání jednoho ze SAM raketometů a vystřelit střelu proti paláci. Dveřmi na druhé straně se dostaňte pryč z nádvoří. Nyní se už snadno dostanete až k Nasrímu. Pokud možno ho nezabíjejte a zvolte při rozhovoru „Vydírat“, díky čemuž získáte nějaké peníze.


Teroristická základna

Odstřelte stráže na dvoře a vstupte do protějšího domu. Dostaňte se do řídící místnosti, kde je schodiště vedoucí dolů. Sestupte do sklepa a na konci chodby se nabourejte do počítače, abyste získali data teroristů. Vraťte se nahoru a pokračujte na konec chodby, kde zahněte ke schodišti vlevo. Pokud vyjdete dveřmi pod schodištěm ven, najdete nějaké peníze. Vystoupejte po schodišti nahoru do hlavní ovládací místnosti a nabourejte se do počítače. Seběhněte po schodech dolů a projděte vlevo dvoukřídlými dveřmi. Proběhněte krátkou uličkou a ovládáním vpravo si otevřte dveře vedoucí na pohřebiště letadel. Sejděte po stezce dolů, postřílejte nepřátele a vstupte do vrat ve zdi. Pokračujte skalní roklí. Nyní máte 2 možnosti: Když se nabouráte do vrat vlevo, dostanete se přímo za zavřenou bránu. Další možnost je pokračovat po stezce úplně nahoru, kde je v budově terminál, který na chvíli otevře vrata dole. Musíte však rychle utíkat dolů a projít vraty, jinak se vám po chvíli opět zavřou. Vyčistěte nádvoří od nepřátel a vypáčte zamčené dveře. Projděte malou místností a vyjděte dveřmi do skladiště, které opět vyčistěte. Hackněte dveře na konci a poté v animaci uvidíte Šahída. Vyčistěte okolí od nepřátel a pokračujte na velké prostranství, kde vás z lávky bude ohrožovat cíl s odstřelovačkou. Musíte mu nejprve odebrat štít, který vidíte nad ukazatelem jeho zdraví a teprve poté bude zranitelný. Následně na vás zaútočí tank. Po stranách v náklaďácích jsou raketomety, které použijte na zničení tanku. Při závěrečném rozhovoru nechte cíl opět raději běžet; nic tím neztratíte.


RUSKO


Lazova jachta

Přistanete s člunem u lodi, kde vyčistěte blízké okolí od nepřátel a poté vstupte do nitra lodi. Po schodech sestupte do podpalubí a jděte do malé místnůstky vpravo, kde vypněte alarm (pokud jste ho spustili) a přemostěte klávesnici. Tím jste si zpřístupnili nové prostory v podpalubí, kde najdete Laza, kterého zabijte. Poté se vraťte nahoru po schodech a vyjděte po dalším schodišti ještě výš, kde se zpřístupnily další dveře. Vstupte do místnosti a budete zaskočeni jakýmsi ozbrojeným komandem. V následujícím souboji budete muset porazit velitelku ozbrojenců. Opět se budete moci rozhodnout, zda ji zabijete či ušetříte.

Až budete zpátky v úkrytu, zvolte mise Kontaktuj Albatrose a Kontaktuj Grigorije. V obou případech se setkáte s kontaktními osobami a dozvíte se nové informace.


Dodávky zbraní

Vstupte do nedalekého hangáru a vyjděte po schodech nahoru. V místnosti vzadu je terminál, kterým deaktivujete bezpečnostní systém. Sestupte po schodech opět dolů a vpravo na konci haly projděte dveřmi dál. Hackněte další počítač na konci chodby a získáte další informace. Projděte dveřmi vlevo, přejděte přes odstavné nádraží a vstupte do budovy na druhé straně. Vlevo můžete hacknout další počítač a získat tak nějaké peníze. Dveřmi vpravo vyjděte opět ven. Projděte na další odstavné nádraží, kde je spousta nepřátel na okolních lávkách. Všechny postřílejte, vylezte nahoru a dostaňte se na jeřáb, který stisknutím tlačítka uveďte do pohybu. Seskočte dolů, postřílejte další nepřátele a jděte do průchodu vlevo, který je blokovaný roletou. Stiskněte ovládání vlevo na stěně a dostanete se tak dál. Tady si dávejte pozor na občas projíždějící vlaky, aby vás některý nesrazil. Dostaňte se k označenému vagónu a vlezte dovnitř. Raději zvolte možnost přesměrovat zásilku. Vyjděte ven, postřílejte nové nepřátele a jděte k dalším dveřím na konci nádraží. Za dveřmi vpravo hackněte další počítač a poté postřílejte všechny nepřátele, kteří se do hangáru za vámi povalí.


Americká ambasáda

Jděte ke vchodu do ambasády a promluvte si se strážcem. Projděte do haly, do které vnikne komando, tak to tam důkladně vyčistěte. V hale vyjděte po schodech nahoru a vlevo vypáčte dveře kanceláře. V kanceláři se nabourejte do počítače pro získání dalších informací. Sejděte po schodech dolů, dejte se vpravo a chodbami a místnostmi dojděte až k výtahu, do kterého nastupte a stiskněte ovládání. Až se dveře otevřou, vystupte a dejte se vlevo. Proběhněte hořícími místnostmi a všimněte si zamčené místnosti vpravo – sem se za chvíli vrátíte. Na konci se setkáte se Surkovem. Vpravo ve výklenku můžete hacknout laptop a získat tak nové informace. Vraťte se ke dveřím místnosti, která byla předtím zamčená, vstupte dovnitř a vylezte nahoru po servisním žebříku. Projděte dlouhou chodbou, dále vlevo přes místnosti, dírou ve zdi a vlevo na konci se nabourejte do terminálu. Projděte nově otevřenými dvoukřídlými dveřmi. Proběhněte dlouhou chodbou, vypáčte dveře a dostanete se tak k porušenému schodišti. Po tomto schodišti sestupte až úplně dolů a odtud se už snadno dostanete známou cestou na nádvoří před ambasádou. Zde musíte chránit cíl před útočníky, nad nímž vidíte ukazatel zdraví. Jestliže vám ho zabijí, hra končí.


Brajkova vila

Začínáte na hradbě, kde zezadu zlikvidujte hlídku a poté se chopte odstřelovačky, kterou si vyčistěte nádvoří od stráží. Slaňte dolů a nabourejte se do elektronického zámku vstupních dveří. Projděte chodbou, vstupte do herny a pozabíjejte všechny nepřátele. Projděte dveřmi na konci herny a pokračujte až na konec do poslední místnosti, kde se nabourejte do Brajkova laptopu. Otevřou se vám tajné dveře, tak jimi projděte a vystoupejte po schodech nahoru. Zlikvidujte všechny nepřátele v okolí a sejděte po schodišti dolů. Vyjděte ven a dozvíte se o tom, že Albatros byl zajat. Nyní jste se octli opět na dvoře, kde jste začínali. Dejte se vpravo, kde můžete hacknout dveře a za nimi v místnostech osvobodit Albatrose. Vyjděte zpět na dvůr a dejte se vpravo, kde je možné hacknout další dveře. Tady se konečně setkáte s Brajkem, kterého budete muset v souboji porazit. Pokud ho necháte žít, získáte 75000.


Kanceláře

Hackněte dveře vpravo a vstupte do komplexu kanceláří. Postřílejte všechny nepřátele a důkladně prohledejte okolí. Najdete spoustu peněz a užitečných předmětů. Dostaňte se až ke schodišti a vystoupejte po něm nahoru, kde se spustí animace.


ITÁLIE


Odposlouchávací stanice CIA

V této misi budete čelit agentům CIA. Není tudíž na místě je zabíjet. Používejte útoky na blízko k jejich omráčení, popřípadě omračovací granáty, pokud je máte v inventáři. Začínáte ve sklepě. Jděte vpravo, kde na stěně napíchněte videokomunikaci. To přiláká dolů agenta, kterého jednoduše zmlaťte. Vyjděte po schodech nahoru, zbavte se několika dalších agentů a vyjděte po schodech o patro výš. Ve druhém patře je bezpečnostní kamera, na kterou si dávejte pozor, protože pokud vás zahlédne, budou přivolány posily a těm se těžko ubráníte. V 1. patře jsou dva počítače – jeden vypíná bezpečností kamery a do druhého můžete nainstalovat „zadní vrátka.“ Nyní, když je kamera ve 2. patře vypnutá, vyjděte po schodech do 2. patra. Zde hackněte několik dalších počítačů a nakonec hlavní terminál. Poté sestupte po schodech až dolů a odejděte hlavním vchodem.

V následující krátké misi budete mít za úkol proniknout do stanice NSA maskovaného jako zmrzlinářství.


Zámek L´aquilla

Nejprve zaměřovačem zaměřte 2 postavy před bránou a jednu další za bránou. Podruhé zaměřte postavy před domem a 2 postavy v oknech vlevo. Potřetí prozkoumejte 2 postavy dole pod schody a další 2, které schází po schodech. Poslední osoba k prozkoumání je vlevo vysoko nahoře na terase. To je váš cíl. Můžete si vybrat zda ho zabijete či necháte naživu.


Luxusní sídlo

Po úvodní animaci budete omráčeni. Nyní jste beze zbraní. Zmlaťte osobní strážce a dveřmi vyjděte ven na chodbu. Vpravo za rohem je bezpečností kamera a další strážci. Dejte se rovně a vypáčte dveře vpravo. V místnosti aktivujte záznamník a dozvíte se něco nového. Zmlaťte zbylé strážce a pusťte se chodbou, kde je bezpečnostní kamera. Opatrně ji obejděte a vstupte do další chodby. V malé místnosti vpravo najdete odebranou výbavu, takže jste konečně opět ozbrojeni. Vyjděte z místnosti ven a dejte se vlevo, kde je deaktivovaná bezpečnostní kamera. Vstupte do dveří vpravo a terminálem vypněte kamerový systém. Vyjděte opět do chodby a projděte dveřmi úplně na konci. Sestupte po schodech dolů, projděte další chodbou a vyjděte ven na terasu, kterou důkladně vyčistěte. Vlevo na konci zničte automatickou palebnou věž a dveřmi vstupte do další chodby. Dostanete se do velké haly se spoustou nepřátel. Až je pozabíjíte, najděte schodiště vedoucí nahoru a vystoupejte po něm. Dveřmi v prvním patře se dostanete na pozici odstřelovače, kterého zlikvidujte, a poté sami z balkónu za pomoci odstřelovačky vyčistěte zahradu od nepřátel. Tato odbočka samozřejmě není povinná, ale značně si tím usnadníte další postup. Vraťte se do haly, sestupte po schodech dolů a vstupte do nedalekých dveří. Chodbou se dostaňte až ke vchodu do zahrady. Proběhněte zahradou a vraty na druhé straně pozemek vily opusťte.


Římské ruiny u Corsulae

Postupujte jedinou možnou cestou vpřed a prohledávejte postranní místnosti a výklenky. V jednom výklenku umístěte nálož (1/3) a pokračujte až dojdete k žebříku vedoucímu do podzemí. Zde umístěte další nálož (2/3). Slezte po žebříku dolů a pokračujte dál podzemní chodbou. Projděte na konec, vyjděte po schodech nahoru a dejte se vlevo. V místnosti vlevo umístěte poslední nálož (3/3). Pokračujte až k plošině, kde seskočte na velké prostranství. Důkladně prohledejte okolí, protože najdete spoustu užitečných předmětů. Nakonec hackněte laptop. Nyní budete muset po určitou dobu vydržet útok nepřátel a poté se mise automaticky ukončí.


Massinské skladiště

Vyčistěte nádvoří a poté se nabourejte do dveří vpravo na konci. Vstupte do velké skladištní haly, kterou rovněž vyčistěte. Vyjděte po schodech nahoru a najděte místnost s počítačem, do kterého se nabourejte. Sestupte dolů do haly a prohledejte tělo ležící uprostřed pro identifikaci. Vyjděte dveřmi ven ze skladiště a rychle utíkejte k východu dokud do areálu nezačnou pronikat policisté.


Muzeum umění

Vystupte z výtahu a jděte na konec chodby, kde vstupte vlevo do dveří. Nabourejte se do počítače, čímž deaktivujete kamerový systém. Vraťte se zpět na začátek a vstupte do postranní chodby vlevo. Vstupte do místnosti s jakýmisi skříněmi, kde postřílejte nepřátele a projděte dál do chodby. Dejte se chodbou vpravo a na konci se nabourejte do dveří. Vstupte do velké haly, kterou důkladně vyčistěte od nepřátel a následně se nabourejte do laptopu, kde si budete moci přečíst mail. Vstupte do dveří vlevo na konci pod schody, v chodbě sestupte po schodišti dolů a vstupte do dveří vlevo. Proběhněte dlouhou chodbou a projděte dalšími dveřmi. Pokračujte až ke schodišti, po kterém vystoupejte nahoru a dostanete se do velké haly, kde spolu bojují bezpečáci a teroristé. Pomozte bezpečákům zlikvidovat teroristy a poté vyjděte po širokém schodišti nahoru. Nyní se musíte rozhodnout, kterou cestu zvolíte – buď východní, nebo západní křídlo. Dejme tomu, že půjdete vlevo do západního křídla. Dojděte do velké místnosti, postřílejte všechny nepřátele a nabourejte se do počítače, čímž deaktivujete nášlapné miny. Vstupte do chodby a hned vlevo za rohem se můžete nabourat do dalšího počítače a přečíst si mail. Projděte do velké haly se schodištěm. Sestupte po schodech dolů a rychle zastřelte grázla držící rukojmí. Nejlépe použijte útočnou pušku a koncentrované míření. Poté se budete muset v boji utkat s bossem. Nejlépe se kryjte ve výtahu a střílejte zpoza rohu.


TCHAJ-WAN

Po příchodu do nového úkrytu jděte do koupelny a pusťte sprchu. Sprcha je tajný výtah, který vás dopraví do podzemí.


Tchajpejský slum

V uličce vlevo vypáčte dveře, vyčistěte přízemí od nepřátel a nabourejte se do počítače. Vyjděte po schodech nahoru, vstupte do dveří vpravo na konci chodby a zabijte šmejda uvnitř místnosti. Nabourejte se do dalšího počítače a tentokrát vypnete kamerový systém. Sestupte po schodech dolů, vyjděte na prostranství před budovu, což je jakési tržiště, a po schodišti vlevo vyjděte nahoru. Na druhé straně sestupte dolů a vstupte do dveří na konci průchodu. Dostanete se na další prostranství, kde postřílejte všechny nepřátele a vstupte do budovy vlevo. Vyjděte nahoru a prostřílejte se na konec, kde se nabourejte do laptopu. Z tohoto místa slaňte po napnutém laně a dostanete se tak za zavřenou bránu. Vejděte do budovy, a hledejte místo, kde se dá seskočit dolů. Vyjděte ven před budovu a kryjte před hordou útočících nepřátel zprava. Až je všechny postřílíte, vstupte do budovy vlevo a vyjděte po schodech nahoru. Slezte po žebříku a vyjděte ven. Dejte se vlevo a na konci postřílejte všechny nepřátele. Vypáčte vrátka vpravo a slezte po žebříku dolů. Projděte chodbou do podzemní místnosti a vstupte do místnosti vlevo. Zde budete čelit značnému nepřátelskému odporu. Všechny postřílejte včetně bosse. Nezapomeňte se nabourat do dvou počítačů a také do trezoru ve zdi. Po likvidaci všech nepřátel vylezte na rampu vlevo a tím misi zakončíte.


Skladištní oblast

Vyčistěte chodbu a vstupte do dveří na konci. Sestupte po schodech dolů a dostaňte se do místnosti hraničící s velkým sálem. Vstupte do malé postranní místnosti, kde jsou lopatky generátoru. Odražte útočící komando a v sálu sestupte dolů. V postranní místnosti se nabourejte do počítače a poté musíte umístit 3 štěnice na servery. Je to vždy tam, kde svítí modré místo červeného světla. Vyjděte po schodech opět nahoru a po lávce pokračujte do chodby, kde umístěte další 2 štěnice a poté ještě jednu v postranní místnosti vlevo. Na konci chodby vstupte vlevo ke schodišti a po tomto schodišti vystoupejte nahoru. Dostanete se na střechu, kde to opět důkladně vyčistěte a poté se nabourejte do ovládání satelitu. Z nedalekých dveří na vás vylítne nepřítel, tak ho odstřelte a poté do těchto dveří vstupte. Slezte po žebříku dolů a projděte tmavou místností. Dveřmi vyjděte do velké skladištní haly, kde to důkladně vyčistěte. V kanceláři dole se nabourejte do počítače, abyste si otevřeli vrata. Vyjděte ven z budovy, pobijte zbytek nepřátel a bránou odejděte pryč.


Grand Hotel

Vyjděte z pokoje do chodby a na konci chodby nastupte do výtahu. Až vystoupíte, vyčistěte kanceláře od nepřátel. Zde opět není na místě zabíjet, takže je zkrátka všechny zmlaťte. V kancelářích najdete celkem 3 počítače, do kterých se je možné nabourat – jeden z nich bude obsahovat relevantní informace. Projděte dveřmi na konci kanceláří a dostaňte se na schodiště. Vyjděte po schodech do předposledního patra a vstupte dveřmi do chodby, kde se setkáte se Scarlett. Pokračujte rovně do velké místnosti, kde zmlaťte stráže a vyjděte po schodech nahoru na ochoz. Na konci ochozu vpravo vstupte do dveří. Na barovém pultu se nabourejte do laptopu a v ložnici seberte známku k výtahu. Vraťte se do haly, sestupte po schodech dolů a vstupte do otevřených výtahových dveří. Stisknutím tlačítka uvedete výtah do pohybu. Vystupte z kabiny a dejte se chodbou vlevo. V ohybu chodby vypáčte dveře a dostaňte se do podlouhlé místnosti, kde na stole hackněte laptop. Znovu laptop použijte a smažete soubory. Zároveň však spustíte poplach. Vraťte se do chodby a pokračujte do velké restaurační místnosti. Zde pobijte značné množství nepřátel, a pokud nechcete zabíjet, vždy jednoho nebo dva zmlaťte a běžte se rychle schovat někam za sloup. Na stěnách na dvou místech jsou léky, tak si je tu doplňujte. Po boji vyběhněte po protějším schodišti vlevo a dostaňte se do malé místnosti s počítačem, který hackněte. Vraťte se do restaurační místnosti, sestupte po schodech dolů a dejte do dveří vlevo, kterými se dostanete do servisních chodeb a poté do výtahu, kterým odjedete pryč.


Stanice metra Čing-mej

Takže začínáte v údržbářských prostorách, kam jste byli zamknuti. Běžte chodbou vpřed, postřílejte nepřátele a vstupte do dveří vlevo. Dostanete se do velké podzemní haly, kde vylezte po několika žebřících do nejvyššího podlaží a vstupte do dveří na konci. Projděte krátkou chodbou a vyjděte na servisních lávkách nad kolejemi metra. Vstupte do dveří na opačné straně, projděte další chodbou a vstupte do dveří vpravo. Dostanete se do na další servisní lávky, které přejděte, vstupte do chodby na druhé straně, vystoupejte po krátkém schodišti a projděte dveřmi. Dostanete se tak do stanice metra. Nedaleko jsou schody vedoucí dolů, avšak tam je zavřená brána, kterou musíte nejprve otevřít. Abyste toho dosáhli, musíte se dostat na opačnou stranu stanice, zmlátit strážné a vyjít po schodišti nahoru. Na zdi před vámi můžete vypnout sledovací zařízení. Poté zajděte do kanceláře vlevo a hackněte počítač, čímž si otevřete zmíněnou bránu. Vraťte se tudíž na začátek stanice a sestupte po schodech nyní již otevřenou bránou. Zde budete muset pobít ozbrojence a pozor na strážné, kteří vám vpadnou do zad. Ty jen zmlaťte. Dostaňte se na druhou stranu nástupiště, nabourejte se do dveří a vstupte do chodby, kde sestupte po schodech dolů a projděte dalšími dveřmi, kterými se dostanete na koleje. Tady dávejte pozor na občas projíždějící vlaky. Pronásledujte cíl do tunelu, zabijte ho a poté vedle místa kde stál rychle přehoďte výhybku, abyste přesměrovali vlak na jinou kolej. Až se octnete zpět v centrále, zvolte záchranu souboru o atentátu a poté se osobně setkáte s tchajwanským prezidentem.


Památník

Běžte do altánku vlevo a rychle hackněte počítač, čímž možná zabráníte výbuchu mostu. Každopádně si to oběhněte po skalní stezce vpravo a slaňte po laně dolů do domku. Postřílejte všechny nepřátele a dejte se po další stezce nahoru, která vás dovede před chrám. Důkladně to zde vyčistěte a vstupte do budovy vpravo. Hackněte počítač, čímž deaktivujete automatické střílny. Seskočte dolů a přejděte přes prostranství. Projděte dveřmi vlevo a hned vlevo za rohem se nabourejte do laptopu, abyste získali nějaké informace. Projděte dalšími velkými dveřmi. Prostřílejte se zahradami a v jednom postranním domku můžete laptopem deaktivovat kamerový systém. Dostaňte se ke dveřím na konci a projděte jimi. V budově projděte ke schodišti, vystoupejte po něm nahoru a projděte dveřmi do další zahrady, kde si dávejte pozor na dvě střelecké věžičky. Na druhé straně vstupte do dalších dveří a poté ještě do jedněch a dostanete se před samotný chrám, kde se vám ukáže boss. Vstupte postranními dveřmi vpravo do chrámu a vlevo vlezte po žebříku nahoru. Po šikmé lávce vyjděte o patro výš a poté po napnutém laně sjeďte na protější lešení. Pobijte několik dalších nepřátel a opět sjeďte po dalším lešení dolů. Seskočte vpravo dolů a projděte dveřmi. Dostanete se na balkón, ze kterého má být spáchán atentát na prezidenta. Porazte bosse v souboji a pokud možno ho ušetřete.


Protocol Alpha

Jako koordinátora si nejlépe vyberte Albatrose. Nevím jak vy, ale já zvolil možnost přidat se k Halbechu. Po skončení všech animaci se octnete opět na ošetřovně, kde jste začínali a vaším úkolem je uprchnout. Jděte si do nedaleké skříňky sebrat výbavu a projděte do chodby, kde nastupte do výtahu a stiskněte ovládací tlačítko. Až vystoupíte, vstupte do místnosti vpravo, kde se nabourejte do terminálu a zvolte možnost „Stáhnout soubory.“ Vyjděte ven z místnosti, postřílejte nepřátele a vstupte do dvoukřídlých dveří na konci chodby. Nyní zajděte do dveří vpravo a setkáte se se Scarlet. Opět záleží jen na vás, jestli ji ušetříte nebo zabijete. Vyjděte ven a dejte se do dveří vpravo. Dostanete se do haly se spoustou nepřátel, které postřílejte a poté přeskočte na protější lávku. Slezte po žebříku dolů a na druhé straně haly vyjděte po schodišti nahoru. Vstupte do dveří a poté do dalších dveří rovně před vámi. Vyčistěte místnost od nepřátel a pokračujte do posledních dveří vpravo na konci. Vyjděte po schodech nahoru a dostanete se do další velké místnosti. Sjeďte po laně dolů a můžete se dole nabourat do 2 počítačů a získat tak nějaké peníze. Vyjděte po schodech po pravé straně a projděte dveřmi. Dostanete se do místnosti se spoustou nepřátel. Nyní máte omezený čas na deaktivaci bomby. Postřílejte všechny nepřátele a zničte střelecké věžičky a nabourejte se do počítače. Tím si zpřístupníte dveře prosklené kanceláře, kam vejděte, odstřelte šmejda a hackněte počítač. Pokračujte dál dalšími dveřmi a dostaňte se k výtahu, kterým vyjeďte ven na povrch. Až budete venku jděte vpřed, vpravo seskočte dolů a vyčistěte prostranství od nepřátel. Ve věži před vámi je Darcy, kterého musíte porazit. Pokud vypáčíte dveře vlevo, můžete vylézt do další věže, ze které můžete za pomoci odstřelovačky postřílet většinu nepřátel na prostranství. Až odděláte Darcyho, otevřou se před vámi vrata. Na následujícím prostranství začnete být ohrožováni vrtulníkem. Musíte najít a použít všechny raketomety proti vrtulníku. První je hned na začátku, když přeskočíte na vrchol kontejneru. Zbylé snadno najdete o něco dál. Po zničení vrtulníku vpravo seskočte dolů, vyjděte po schodech, přeskočte a vyčistěte prostranství od nepřátel. Vstupte do chodby, projděte jí a odstřelte šmejda za kulometem. Pak následuje už jen závěrečná animace a konec hry.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
85 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |