HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 4739 uživatelů

Návody > Crysis: Warhead


Zobrazení:49742
Autor návodu:Pavel Fasther

Call me Ishamel

Mise začíná ve spadlém VTOL-u ze kterého jste zavhránil svého spolubojovníka. Váš první úkol je uprchnout pryč. Zapněte si všechny svoje smysli, doporučuji i noční vidění.
Až budete u vzniklého kráteru (po čem Vám neřeknu). Pokračujete na setkání s vzdušným týmem Sierra – cestou potkáte pár Korejců. Po vyhození čehosi do vzduchu k Vám míří pár Korejců. V mobilním obytném kontejneru stáhnete data z počítače. Blízko se nachází i nové autíčko ASV (Armored Scout Vehicle – obrněné průzkumné vozidlo).
Potom můžete jít zneškodnit stanici s rádiovou rušičkou, která vám narušuje kontakty – využijte mapu a najděte ji. Všude se zde povaluje plno C4. Dále pokračujte za primárním cílem. Po projití přes zátaras a přeletu helikoptéry s kontejnerem na skladování atomových hlavic, používaný Severní Koreou. Přicházejí posily, ale ne vaše – z nepřátelské strany. mají přijít posily ze strany NK – můžete jít na ně jak chcete – mě se ale nikdy nepovedlo aby si mě nevšimli. Stačí pobýt vojáčky a zneškodnit APC (malý tank). Spustí se animace a zároveň intro do další mise.


Shore leave

Vaším prvním cílem je získat fotografie, které pilot stihnul vyfotit předtím, než byl sestřelen na nepřátelském území – dostaňte se k nim! Cestou potkáte plno Korejců. Medium s fotkami by mělo být na pilotově katapultované sedačce. Její souřadnice máte v mapě.
Fotografie jste sebrali, vaším primárním cílem je zajistit ten kontejner, ovšem Psycho se rozhodne na vlastní pěst zachránit pilota O'neilla. Nyní Vás čeká zajímavá pasáž v ASV – jeďte stále za ním a chraňte ho! Doporučuji nenastupovat k němu – hned Vás rozstřílí. Až dojedete k srazu u VTOLu tak jim pomocte bránit území – zbraní je všude dostatek – Doporučuji sáhnout po sniperce – bude se hodit.
Po úspěšném ubránění dostanete úkol proniknout do přístavu, v přístavu budete mít samozřejmě zase více možností jak se dostat do ponorky. Používejte mapu a dívejte se na úkoly – všechno zvládnete absolutně v klidu. V muničním skladě můžete najít i granátomet. Až vlezete do ponorky tak zhlédněte animaci a jdeme do další mise.


Adapt or Perish

A už je to tu – vše nám zmrzlo – a ponorka zůstala zamrzlá v mořské hladině. Máte za úkol pronásledovat plukovníka Lee. Pamatujte – nemusíte používat jenom dopravní prostředky – někam se s nimi prostě nedostanete. Hned na začátku po animaci si vezměte vznášedlo poblíž a nezapomeňte pobrat zbraně. Jeďte podle navigace rádiem – no je to tunelový level tak se (snad) neztratíte. Až dojedete k velké čtyř-nohé obludě kterou korejci dodělávají tak než si jí přestanou všímat vyskačte nahoru na polorozbořenou cestu a musíte jít bohužel pešky.
Bude následovat schůzka s týmem „Orel“. Probojujte se s ním až k tunelu kde Vás překvapí veliká chodící mrcha, stejná ze kterou bojovali korejci. Zbavte se jí a počkejte až tým uvolní vstup do tunelu. Dokončili jste další úroveň.


Frozen Paradise

Jste v tunelu a snažíte se nadále chytit plukovníka Lee. Má být na druhé straně lodi – vyskačte do ní přes kusy vyzvednutého ledu a projděte jí – řiďte se podle světla – kde vidíte světlo tam máte jít. Uvnitř je plno vojáků s nanosuitama. Můžete si užít s nano-granátami, ovšem pozor – používají je taky.
Až vyjdete ven tak jděte rovně – a potom po cestě do ledového tunelu, po vyjití uvidíte alieny jak prozkoumávají důlní vozidla. Vaši parťáci budou od Vás potřebovat pomoc u vstupu do dolu. Tak je braňte a až odpálí výbušniny které uvolní vstup, tak vstupte dovnitř.


Bellow the Thunder

A jsme v jeskyni – tým zůstal zasypán a jsme zase sami. Vaším prvním a hlavním úkolem je najít východ ven. Používejte noční vidění a nevracejte se. Pokud si chcete užít něco bez nočního vidění tak vezměte jednu z dýmovnic, po cestě je jich plno ale moc světla nedělají. Vaším úkolem je dostat se do důlního koplexu.
Z jeskyně jste se dostali do dolu a budete mít za úkol najít skrytý vlakový terminál. Zase – nevracejte se a jděte stále dopředu. Je zde několik alternativních cest. Až najdete terminál tak v druhé hale by měl být vlak. Level končí efektivním naskočením na vlak.


From hell´s heart

V této misi si pojezdíte na vlaku. Budete chránit přepravník. Bude několik zastávek. První bude ve stanici, kde se pokusíte vlak deaktivovat v kontrolní veži. Bohužel se to nepovede.
Tedy musíte znovu dohnat vlak a naskočit. Další zastávka je neplánovaná. S přepravníkem se začne něco dít… A poslední zastávka je na mostě kde čekáte na vyzvednutí přepravníku. Ale korejci to zase podělají.


All the fury

Level začíná krásnou, dlouhou a dojemnou animací.
Vaším prvním úkolem je dostat se na letiště – zase je mnoho cest. Dá se tam dostat skoro bez zabíjení. A nebo můžete vyvraždit vše kolem sebe. Až budete na letišti tak musíte najít a zajistit přepravník (zničit tank + stráže hlídající přepravník) . Pokud budete potřebovat munici tak na mapce ji máte označenou – je v zelených kontejnerech. Jelikož sféra ruší vaše vysílání potřebujete silnější vysílačku než máte v obleku – na kontrolní věži určitě mají. Doporučuji si vzít ASV a dojed k věži. Dostaňte se nahoru, najděte vysílačku použijte ji – spustí se animace.
A jéje – co se to stalo! Ale jedna dobrá zpráva je! Ve spadlém letadle nejspíš je zbraň PAX (experimentální plazmové dělo). Jediná šance na přežití v tomto chaosu. Doufejte že bude správně fungovat! Až si ho vyzvednete tak vidíte, že se Vám u kontejneru „zjevil“ veliký a k tomu oranžovo-červený alien. Střílejte do něho až padne. Poté běžte k přepravníku a podívejte se na závěrečnou animaci.

Související hry Crysis 4
Crysis Remastered Trilogy
Crysis 3 Remastered
Crysis 2 Remastered
Crysis Remastered
Crysis 3: The Lost Island
Crysis 3
Crysis 2: Decimation Pack
Crysis 2: Retaliation Pack
Crysis 2
Crysis: Maximum Edition
Crysis



Diskusia Príspevkov: 7 Hodnotenie
1448 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |