HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 30472 uživatelů

Návody > Future Cop L.A.P.D.


Zobrazení:13171
Autor návodu:HellRaiser

V tomto dokumentu naleznete několik rad do hry Future Cop: LAPD. Nebudu psát návod k jednotlivým misím, pouze Vás chci seznámit s ovládáním a s častými problémy při hraní této hry. Doufám, že Vám tento dokument pomůže.

A. Část 1.: Ovládání

Ovládání je hlavní a nejdůležitější částí každé hry. Nesmí být příliš složité, aby se hra vůbec dala hrát.

1) Pohyb je nejlepší si nastavit na numerickou klávesnici. Máte zde k dispozici 6 pohybových kláves pěkně pohromadě. Jaké rozložení použijete je pouze na Vás, mě ovšem vyhovovalo : [8] - dopředu, [5] - dozadu, [4] - vlevo, [6] - vpravo, [7] - úkrok vlevo, [9] - úkrok vpravo.

2) Další částí ovládání jsou klávesy pro změnu cíle a tzv. akční klávesa, pomocí které aktivujete tlačítka, výtahy atd. Možná se zdá že tyto klávesy nemají spolu nic společného ale mají. Pokud je stisknete současně (k jedné přimáčknete druhou), Váš robot se transformuje do jiné formy vozidla. Formy jsou dvě, robot a vznášedlo. Naučte se je používat obě. Např. vznášedlo je rychlejší, robot zase může skákat. Moje zavedená kombinace je [0] - změna cíle, [PADENTER] (ENTER na num. kláv.) - akční klávesa.

3) A jako poslední zde máme klávesy pro střelbu. Jsou tři zbraňové systémy a tudíž i tři klávesy pro střelbu. Zde se mi osvědčilo nastavení kláves [CTRL] - special, [ALT] - heavy, [MEZERNÍK] - light. [CTRL] na střelbu z Mortaru nebo pokládání min, [ALT] na rakety, [MEZERNÍK] na kulomet a plamenomet.

Naučte se využívat všechny klávesy a hodně používejte úkroky. Pokud se Vám podaří se naučit dělat úkroky a přitom zasypávat protivníka salvou ze svých zbraní, jste na půli cesty k vítězství.

B. Část 2.: Zbraně

Zbraně jsou další důležitou částí této hry. Bez nich byste byli pouze človíček v plechovce. Programátoři na Vás však byli hodní a zbraní nadělili celkem dost. Dělíme je na tři typy.

1) LEHKÉ (LIGHT)

2) TĚŽKÉ (HEAVY)

3) SPECIÁLNÍ (SPECIAL)

C. Část 3.: Power-ups

Power-up je většinou věc, která Vám po jejím sebrání obnoví zdraví, štít, dodá větší sílu apod. V této hře tomu není jinak. Power-upů je několik a najdete je ve speciálních věžích (nebo co to vlastně je), které se, pokud se přiblížíte dostatečně blízko, otevřou a čekají na vyzvednutí power-upu. Když ho seberete (najeďte co nejblíž a stiskněte akční tlačítko), věžička se zavře.

1) SHIELD RESTORE - jak už název napovídá, obnoví Váš štít a tím také Vaše zdraví. Má formu policejního odznaku.

2) WEAPON POWER-UP - vylepší některou zbraň. Např. vylepšený Mortar se ve vzduchu rozdělí na více částí.

3) WEAPON RESTORE - prostě dobije zbraň.

D. Část 4.: Nejčastější problémy

V této hře se vyskytuje mnoho míst, na kterých se zaseknete a nebudete vědět jak dál. Nebudu zde psát návod jak je překonat ani která a kde jsou, pouze Vám poradím možná řešení. Nejdříve zjistěte, jestli kVašemu cíli nevede ještě jiná, jednodušší cesta. Pokud ano, použijte ji. Pokud se máte někam dostat výtahem a nikde po ruce není spínač a výtah neposlouchá, vraťte se a prošmejděte všechny možné skrýše. Některé spínače jsou velmi dobře ukryty a takový tmavý spínač na tmavé zdi hned vedle výtahu naštve, zvláště když jste strávili 2 hodiny jeho hledáním po základně. Dále využívejte možnost, kterou Váš robot disponuje, a sice transformaci. Díky robotovi se dostanete na místa, kam lze pouze vyskočit, vznášedlem se zase dají provést celkem nečekané vpády díky jeho rychlosti. Vněkterých misích ovšem tato možnost není zpřístupněna a Vy se budete muset spolehnout pouze na tu formu, kterou zrovna máte. Dalším problémem může být nutnost zničení něčeho, co nemůžete najít. Zde mohu doporučit pouze hledat, hledat a hledat. Jeden znejhorších problémů je munice. Pokud Vám dojde a nablízku není nic kde by bylo možné si dobít, jste nahraní. Proto municí neplýtvejte a používejte jí rozumně. Nepoužívejte raketomet na vojáky, na ty stačí lehké zbraně, naopak nepouštějte se do boje proti tanku, když máte munici pouze pro kulomet. Dá se to vyhrát ale jde spíše o štěstí. Na jiné problémy jsem při hraní nenarazil nebo si již nedokážu vzpomenout.

E. Část 5.: Závěr

Co říci závěrem? Doufám, že Vám tento stručný průvodce poskytne alespoň malou výpomoc při hraní této skvělé hry a dopomůže k jejímu dohrání. A těm kterým by to snad nestačilo mohu říct pouze jedno: návod až příště. Než se pustím do psaní návodu, musím si hru znovu rozehrát a momentálně na to nemám čas. Pokud by mi chtěl někdo pomoct se psaním návodu na tuto nebo jiné hry, může se mi ozvat.




Diskusia Príspevkov: 1 Hodnotenie
1169 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |