HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 44711 uživatelů

Návody > Heart of China

 Hra 
Návod
Videa

Zobrazení:7134

Hong Kong :

Hra začíná v přístavu. Odtud jeďte do města a uvidíte papírek poletující vzduchem. Počkejte, až dopadne, a seberte ho. Jděte do levé části baru, promluvte si s barmanem (3,1,1,1) a poté ještě se zdejší gorilou (1,2). Když ji složíte pěstí, objeví se místní ninja Zhao Chi. Promluvte si s ním (1,2,3) a přesvědčete ho, že se nemá čeho bát. Udělejte to následovně: použijte papírek na Luckyho, vezměte vzniklou vlaštovku a tu použijte na Chio. Se svým novým přítelem jděte do obchodu s léčivými bylinami a promluvte si s Wu (nejdříve Chi, potom Lucky). Wu vás oba s úsměvem pošle pro ptačí hovno. Jeďte tedy do přístavu, kde musí Chi použít sušenou švestku na ptáka (PRUNE) a Lucky poté sebere výsledek. Vraťte se k Wu, promluvte si s ní jako Lucky a dejte jí ty sračky do misky. Vezměte si bylinky, pas (2,1) a mapu podzemí pevnosti Chengdu. Odtud jeďte na letiště, jděte do letadla (úředníkovi řekněte 2) a zde si vezměte provaz, hák a páku. Ještě použijte hák na provaz a můžete odletět do Chengdu (FLY!).

Chengdu :

Tato část se dá hrát dvěma odlišnými způsoby :

  1. Přistaňte vlevo dole u modré řeky. Počkejte, až se k vám přiblíží místní venkovan a jako Chi si s ním promluvte (1,3). Vezměte si jeho šaty a jděte k pevnosti. Odtud se vraťte, jako Chi si oblečte šaty a použijte hák na krávu. S krávou Chi pronikne do pevnosti a Lucky zůstane venku. Uvnitř si svlečte šaty, nasaďte kuklu, jděte do GATEHOUSE a zde vezměte klíč. Odtud jděte ke zdi, hoďte hák na zeď a Lucky sešplhá dolů. Nyní jste oba dva uvnitř pevnosti. Chi by ještě měl dát klíče od tanku Luckymu.
  2. Po přistání jděte hned k pevnosti a odtud doleva. Uvidíte vojáka na stráži. Když zaleze do paláce, použijte páku na mříž. Dostanete se do podzemí. Zde zapalujte pochodně pomocí zapalovače, ve třetí místnosti vezměte trám (BEAM) a v páté místnosti uvidíte díru ve stropě. Použijte trám na díru a ocitnete se v kuchyni pevnosti. Z kuchyně jděte do jídelny, zde vezměte láhev a vraťte se do kuchyně. Použijte láhev na misku - tak otrávíte psa. Odtud jděte do kuchařovy ložnice, vezměte nůž a otevřete si dveře. Pokud ještě nemáte klíč od tanku, jděte si ho vzít do GATEHOUSE. Teď by si Lucky měl vzít pistoli do ruky a Chi obléci kápi, pokud to ještě neudělal. V jídelně převrhněte lampu a rychle jděte přes kuchyni a ložnici do velké haly. Zde uvidíte nebohou Kate hlídanou dvěma hady. Okamžitě po příchodu zabarikádujte dveře a ustřelte pistolí hlavu jednomu hadovi. Druhý se ovšem pomstí za kamaráda a uštkne dívku. Raději mu tedy také ustřelte hlavu a vezměte Kate na záda. Jděte na balkón, vezměte provaz ze závěsu a použijte ho na zábradlí. V tomto okamžiku musí mít Chi nutně nasazenou kápi, aby mohl krýt ústup!!! Když se konečně ocitnete všichni tři dole, jděte neprodleně k tanku. Vlezte do něj, zasuňte klíč do zapalování, otočte jím a stiskněte knoflík nad zapalováním. Tank se rozjede a vás čeká akční část hry, kterou je možné přeskočit, což vřele doporučuji. Po akci se objevíte v letadle, kde zjistíte, že nutně musíte letět do Nepálu (Kathmandu) pro protijed (ANTIDOTE). Nezbývá vám tedy nic jiného než odstartovat. Při letu do Kathmandu vám téměř u cíle dojde palivo a budete nuceni nouzově přistát. Všude hustě sněží a proto se rozhodnete, že jeden z vás musí dojít pro pomoc a druhý zůstat u Kate. Jako Lucky odpovězte Chimu na otázky (2,2,1) a vydejte se na cestu. Důležité je, aby Chi měl oba léky - od Wu i své vlastní. Zatímco Lucky bude na cestě, Chi musí vstoupit do letadla, vzít deku a plátno a obojí použít na Kate. Potom jí hned musí dát oba léky a jedině za této podmínky Lucky narazí na domorodce. Ti vás všechny dopraví do Kathmandu.

Kathmandu :

Objevíte se v chatrči staré Amy. Promluvte si s ní (3,3,3) a vypadněte ven. Jděte k lámovi na kopec, otevřete dveře, odpovězte chlapci ve dveřích (3) a ocitnete se u Wallyho lámy. Promluvte si s ním (1,1) a Wally začne meditovat. Od něj jděte k Nalini do TELEGRAPH OFFICE a pošlete telegram do Hong Kongu. Vraťte se k Amě a podívejte se na Kate (3,3). Odtud jděte opět k Wallymu a opět si s ním promluvte. Od něj jděte do hospody (TAVERN), Sardarovi řekněte (1,2,1) a dejte mu pistoli. Vesničané v čele se Sardarem provedou malý převrat a svrhnou nenáviděného vládce Bojona. Vy potom jděte na smetiště (JUNKYARD), na zemi si můžete vzít krabičku od cigaret, ale především si promluvte s Kublou (3,1). Vezměte si hadici a vraťte se do vesnice. Kublova maminka vás praští do hlavy klackem. Druhý den odleťte do Istanbulu.

Istanbul :

Vlezte ven z letadla, jděte k bráně do města a ve městě odbočte doprava. Lucky musí vejít do klubu, požádat barmana o telefon (2) a zavolat E.A.Lomaxovi do Hong Kongu. Při odchodu z klubu je zatčen a Kate zůstane doma.

Kate :

Kate musí prodat svoji brož (1,3,1) a koupit si pilku na železo. Poté se v roli Kate vydejte zpět na křižovatku a přijměte Mohmarovu nabídku ke hře (1). Hrajte dvakrát a pokaždé vsaďte maximum (150). Když Mohmara zruinujete, vydejte se směrem vlevo na nádraží. Kupte si lístek do Paříže (1) a vraťte se před bránu města. Zde rozsypte dítěti jménem Hakim jablka a vzápětí se mu omluvte (1). Vezměte si od něj květinu a jděte si koupit velblouda (3). Nyní je čas zachránit Luckyho. Jděte k paláci, zabočte doleva a promluvte si s Almirou (1) a dejte jí květinu. Almira v m za to pomůže zachránit Luckyho. Pomocí pilky na železo přepilujte mříže, zachra¤te Luckyho, skočte na velblouda a hurá pryč. Když se pokusíte dostat k letadlu, uvidíte výbuch a v dáli zahlédnete agenty LiDenga. Navíc se zdá, že Chi je mrtev. Rychle utíkejte na nádraží a zde použijte lístek na vlak. Tak se dostanete z obávaného Istanbulu.

Vlak :

Nyní si můžete vybrat, chcete-li hrát za Luckyho nebo za Kate. Jako Lucky si promluvte s Kate (1,1,1,1), v případě Kate je to (3,2,3). Nyní zbývá ještě jedna akční scéna - boj s hlavním agentem LiDenga a po jeho smrti jsme už v Paříži.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
387 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |