HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 4905 uživatelů

Návody > Aliens vs. Predator 2


Zobrazení:72769
Autor návodu:Radim Špaček (Kiklop)

Predátor:

1. Hunt - Jděte pořád dál. Všechno to, co po cestě potkáte, rozcupujte na kousky! Dojděte až na rozlehlou planinu. Všechno vyvražděte a leap jumpem vyskočte za svým druhem. Dá vám Spear. Pokračujte přes vodu (pozor, zruší vaši neviditelnost), prostranství kde dostanete disk a dál až k další vodě. Zde uvidíte souboj alienů s mariňáky. Případné přeživší zabijte a běžte až na konec. Zde si poslechněte řev. Zanedlouho za vámi skočí alien. Zabijte ho a vyčkejte na load.

2. Trap - Uvidíte jak mariňáci odvážejí vaše kámoše. Tak tedy pokračujte pořád a pořád dál (zde toho moc neporadím, prostě pokračujte a zabíjejte, určitě se neztratíte) až dojdete k velkému prostranství. Zde si dejte pozor na mechanické střílny (doporučuji likvidaci diskem z dálky) a po stromě vylezte do další jeskyně. Zase to všechno vybijte a zase po stromě nahoru. A do třetice to tady vybijte (přijede tam auto). A po stromu (teď už je to fakt vysoko) zase dál.

3. Interloper - Hned ze začátku vám poradím, abyste sešli trochu níž, vzali speargun a sundali snipera na věži (snažte se mířit na hlavu). Poté přeskočte plot a asi tak středem postupujte dál (po stranách jsou totiž střílny). Dojděte k autu, všechno vybijte. Pokračujte kolem věže až k výtahu (po cestě samozřejmě narazíte ještě na nějaký odpor). Na výtahu mariňák zavolá, ať ho rychle vyvezou nahoru, tak ho odkrouhněte a vyjeďte elegantně nahoru. Dále postupujte po bednách nahoru. Dávejte si pozor na mariňáky a střílny. Popř. se uzdravte. Až vylezete úplně nahoru, tak nahackujte zařízení na výtahové šachtě, pobijte mariňáky, vylezte po žebříku a skočte do výtahu. S vědcem si dělejte co chcete a jeďte nahoru. Až vyjedete, tak zase postupujte kulatou místností, až dojdete k malému výtahu. Vyjeďte s ním nahoru. Na tomto patře najděte dveře. Pozor, za nimi na vás budou číhat dva mariňáci. Pobijte je a vyjděte nahoru po schodech. Pokračujte po schodech nahoru a dveřmi vlezte do místnosti plné páry. Vybijte to tu všechno a po výstupcích ve stěně pokračujte do dalšího patra. Zde to taky vyvražděte a vylezte po žebříku dále. Zde se dostaňte k otevřené místnosti a připravte se na zajetí.

4. Unexpected Allies - Až budete uvolněni. nahackujte terminál a vyjeďte výtahem. Počkejte až mariňáci pokecají a otevřou dveře. Zabijte je, pokračujte doleva a slezte po žebříku. Zase doleva až do velké haly. Až vyslechnete rozhovor velitele s Ivanem, vyskočte mezi dvě trubky a pak ještě výš, kde rozbijte kryt a nahackujte zařízení. Pokračujte otevřenými dveřmi dál, až do haly, kde je vědec a Remote Bomb. Vezměte RB a nahackujte terminál. Za otevřenými dveřmi zabijte dva mariňáky a vejděte do místnosti. Zde si vezměte masku (nenechte se mýlit, to není vaše pravá maska, ale můžete ji směle používat) a Netgun. Jděte zpět, pokračujte nově otevřenými dveřmi a vylezte po žebříku. Pokračujte rourou, skočte dolů, zabijte dva mariňáky, zatáhněte za dvě páčky v místnosti a odstupte. Pokochejte se vyvolaným výbuchem, který vám uvolní cestu dál. Dírou tedy pokračujte. Dále dveřmi. Zprava na vás přiběhnou 2 mariňáci, takže na ně vyčkejte za rohem. Vpravo si vezměte kopí a Cloacking field generátor. Jděte dále až do velké místnosti, kde jsou tři vědci. Zde si vezměte svoji výbavu a zabijte dva mariňáky, kteří přiběhnou. Pokračujte kanceláří. Opět přiběhnou dva mariňáci. Vyskočte dírou nahoře a jděte rovně a doprava ke zdi. Zde rozbijte kryt a hackujte. Přijdou dva vojáci, takže je zneškodněte a vlezte do otevřené místnosti vpravo, kde najdete poslední kousek vaší výbavy - speargun. Opět přiběhnou dva mariňáci. Jděte dále až k výtahové šachtě. Skočte na výtah a těšte se na animaci. Vybijte všechno nahoře i dole. Je to poměrně těžké. Dávejte si hlavně pozor na raketometčíky. Doporučuji jim ustřelit hlavu speargunem. Potom seskákejte dolů po bednách tak, jak jste kdysi skákali nahoru. Dávejte si pozor na střílny a další možný odpor. Až budete dole, střelte do barelů vedle APC (to auto). Sledujte, až se vytvoří díra. Teď si poslechněte rozhovor a dívejte se dírou dolů. Až tam poletí letadlo, tak na něj skočte.

5. Old Debts - Vpravo si otevřete drátěné dveře a vlezte do kanálu. Projděte až na konec a skočte do vody. Vyplavte na břeh a pokračujte v cestě. Nyní se chodbami musíte dostat k takovému velkému jezírku uprostřed velké místnosti (ta cesta se špatně vysvětluje, věřím že na to přijdete). Když skočíte k jezírku, tak se na vás začnou hrnout alieni. Až je všechny zlikvidujete, pokračujte chodbou na druhé straně (taky se ta cesta špatně vysvětluje). Dojdete až k místnosti s dírou na povrch. Po dvou výstupcích uprostřed tedy na ten povrch vyskákejte a pokračujte dál do kopce. Začnou na vás opět ze shora útočit vetřelci. Postupujte dopředu a ničte je pomocí plasmacasteru a druhého módu vidění. Když budete takhle postupovat do kopce, napravo uvidíte další jeskyni. Projděte jí až k dalšímu prostranství. Zde na vás zprava budou útočit alieni, takže postupujte směrem doleva na kopec a ze zdola likvidujte vetřelce. Za chvíli se pod vámi proboří země a vy spadnete do vody. Vylezte z ní a pokračujte dál, až dojdete k velkým trubkám. Dejte se kolem nich doprava a před vodou vyskočte na most, který je tvořen z těch trubek. Jděte přes most. Až se budete blížit ke konci, napadnou vás dva predalieni. Jeden zepředu a druhý zezadu. Je to druh Allenů, kteří jsou sice poměrně pomalí ale za to strašně silní, takže se je snažte zlikvidovat dřív, než se dostanou k vám. Až se vám to povede, slezte na pevnině z mostu. Bude následovat menší útok Allenů. Nic těžkého. Pokračujte dál. V ohradě můžete zničit aliení vejce, ale pozor. Pokud je nezničíte včas a vylíhne se facehugger, budete mít potíž. No, ale likvidovat je nemusíte. Každopádně postupujte dále do kopce a přes tunely (prohlédněte si tu obří kostru, nechce se mi ani pomýšlet, co to bylo, než to zemřelo) se dostaňte až k výtahu. Zde zapněte elektřinu a přijďte k pojistkám. Přijde výbuch, který odhodí dveře a vy to tam můžete pěkně hacknout. Až se vám to podaří, vyjeďte výtahem nahoru. Nyní musíte obnovit energii do vysílače. Běžte doprava a po schodech dolů. Hned v další místnosti najdete onu hledanou páčku, za kterou samozřejmě zatáhnete. Jděte zpět až na přistávací plošinu a u dveří kontaktujte pomocí lidského rádia své druhy. Zneškodněte všechny útočící alieny a počkejte si, až vám zmatené letadlo uvolní cestu. Až se tak stane, pokračujte dál až k bunkru. Zde vám váš kámoš dá disk. Vlezte dovnitř a pokračujte k výtahové šachtě. Zde na vás čeká load.

6. New Target - Z výtahové šachty vyskočte nahoru a vlezte do šachty normální. Jděte dál, až skočíte do místnosti s žebříkem. Slezte po něm. Zabijte dva lidi a otevřete drátěné dveře. Spodem prolezte až k terminálu, který hackněte. Vraťte se zpět ke drátěným dveřím a pokračujte nově otevřenými dveřmi. Pořád pokračujte a zabíjejte, až dojdete k velkým dveřím. Ty otevřete a všechno zde vybijte. Hlavně si dejte pozor na střílny, je jich tady plno. Až to všechno vyčistíte, vyjeďte v přilehlé chodbě malým výtahem do kontrolní místnosti a zapněte přístroj. Začnou se bít alieni a mariňáci. Většinou zbudou nějací mariňáci tak je pobijte a úplně dole najděte malé otevírací dveře, kterými prolezte dále. Load. Projděte šachtou až na konec a dejte pozor na alieny. Skočte dolů a jděte velkou chodbou dál. Pomocí plošin překonejte plot. Jděte pořád dál a dál, eliminujte veškerý odpor, až dojdete na konec té velké chodby. Vlezte do malé chodby napravo. Dojdete k díře v zemi. Zde na vás zaútočí tři alieni. Až je pošlete pod květinky, seskákejte dolů (opatrně ať se nezabijete). Dole shlédnete souboj alienů a mariňáků. Zlikvidujte zbylé alieny a pokračujte dál. Uvidíte další souboj. Opět zlikvidujte zbytek a dírou dole v zemi projděte do šachty. Projděte šachtou - čeká vás poslední mise.

7. Trophy - Uvidíte zdrhnout generála. Pokračujte chodbou dál. Sledujte rouru dírou. Zabijte facehuggera a vezměte si šipky do speargunu. Vraťte se zpátky. Facehugger na vás vyskočí ze šachty. Zabijte ho a pokračujte šachtou, kterou vám uvolnil. Vyjděte ze šachty. Je tam robot. Nahackujte terminál - otevřou se vám dveře. Pokračujte otevřenými dveřmi, kterými dveřmi utekl generál. Budou na vás útočit alieni. Zatáhněte za páku v místnosti, zvedne vám tu raketu nebo co to je. Pokračujte dál další chodbou. Dojdete do velké místnosti, kde opět shlédnete souboj. Pobijte zbytek nepřátel a střílnu, a pod trubkou projděte dále. Jděte pořád dál. Zaútočí na vás predalien, tak ho zneškodněte. Generál pronese drsňáckou hlášku. Pokračujte dál, dokud se nedočkáte loadu. Generál zase bude plácat, že se vás vůbec nebojí a že proti němu nemáte šanci. Po můstkách musíte nyní vyskákat až nahoru. Není to nic lehkého ale taky nic těžkého. V horní části musíte najít další vchod. Není úplně nahoře. Až ho najdete, tak jim prolezte dál. Jděte pořád chodbou a likvidujte alieny. Generálovy hlášky ignorujte. Dojdete k místnosti plné vajec. Tato vejce jsou naprosto neškodná. Projděte místnost do další chodbičky. Nyní zabočte doleva. Narazíte na další, téměř stejnou místnost. Opět ji projděte a jděte chodbou dál. Opět odbočte doleva. Dojdete až k zničené lodi obrostlé tím aliením humusem. Projděte prostřední chodbou (jinou to ani nejde) a pokračujte dál, až dojdete k takovému mozku a díře dole. Skočte do té díry. Za vámi si pěkně skočí predalien. Když ho zničíte, tak ještě přiběhne banda obyčejných alienů. Pokračujte otvorem ve zdi dál. Nyní se dobře připravte, uložte pozici a uzdravte se. Čeká vás poslední souboj. Není vůbec těžký. Dojděte do místnosti. Generál řekne „skončeme to“. Vezměte si plasma pistol. Až se objeví generál, tak to do něj začněte pálit. Na pár ran je mrtvý. Sám jsem čekal něco těžšího. No, a abyste v tom měli jasno - PROJELI JSTE AVP2 ZA PREDÁTORA!!

Mariňák:

1. Unwelcome Guests - Jděte za svými kámošem. Hackněte dveře a jděte dovnitř. Přijde výbuch a dveře se zatarasí. Jste teď na to sám. Jděte pořád dál, až dojdete ven. Sledujte Predátora jak zničí dva mariňáky a potom téměř zničí most. Projděte opatrně přes most a dejte se doprava. Jděte údolím, pozor na vybuchující auto. Dojděte až k základně, nahackujte dveře a vejděte dovnitř. Na základně je otvor do země se žebříkem. Slezte tam a jděte pořád dál dokud nedojdete k ovladači generátoru. Zapněte jej, vraťte se zpátky a jděte do dveří. Dojděte do kontrolní místnosti, vyjeďte výtahem nahoru a zapněte pandiny beacon. Nyní se vraťte zpět a ohlašte se generálovi. Vezměte si výbavu (granátomet atd.) a jděte doleva k APC. Pokračujte dveřmi. Dejte se doleva přes zkažené dveře. A opět doleva. Propadnete se na tom mostíku. Jděte pořád dál, kolem páry až ke control room. Zde nahackujte terminál a připravte se na alieny. Jděte šachtou dál. Na konci vylezte po žebříku. Zabijte jednoho a pak ještě jednoho aliena a projděte dveřmi. Po schodech vyjděte nahoru a pokračujte dveřmi. Zde bude cca. 6 alienů. Až je zabijete, pokračujte. Tady už není co radit. Za chvíli se dostanete na cestu kterou jste přišli takže pokračujte zpět až k APC. Nyní jděte pořád dál. Není tady co vysvětlovat. Musíte dojít až k takovému alienskému humusu. Takže jděte (musíte projít dvojicí dveří). Až dojdete k té chodbě humusu, pokračujte stále dál. Dávejte si pozor na alieny a dojděte až k výtahu. Sjeďte dolů, dojděte k seržantce a klikněte na ni. Nyní se otočte a rychle se dostaňte do výtahu a vyjeďte zpátky (popřípadě zabijte alieny). Nyní máte jeden na pochopení lehký, avšak na udělání poněkud těžší úkol. Musíte se dostat zpět k APC. Takže pokud si ještě pamatujete cestu, je to jen dobře. Pokud ne tak si ji osvěžíte. Každopádně moc vám nedoporučuji otáčet se a střílet všechny alieny, kteří na vás útočí. Já osobně jsem to jenom proběhl a vůbec se neotáčel. Hodně štěstí!

2. Collateral Damage - jděte k červené rouře a projděte jí. Dostaňte se až k prvnímu ovladači. Zatáhněte za něj a pokračujte k druhému. Ten musíte nejprve hacknout a pak teprve odjistit. Pokračujte a zapněte třetí. Jděte přes cestu a zapněte 4. ovladač. Vraťte se na druhou stranu a jděte dveřmi (před tím byly zamčené). Vezměte torch, vraťte se zpět a odvařte zámky u poklopu. Projděte jím až na konec a vylezte po žebříku. A pak ještě po druhém žebříku. Tak se dostanete k páté páce, za kterou zatáhněte. Projděte dveřmi a běžte za autem. Vlezte do dveří a stále pokračujte. Vylezete dalšími dveřmi. Nejprve projede auto. Potom projděte do dveří na druhé straně. Zde najdete bohužel zničenou páku. Proto slezte po žebříku dolů. Potom zase nahoru. Střelte do barelů vedle kontrolní místnosti. Ty vám uvolní cestu. Vypněte security system. Počkejte, až pokecají, to je vše.

3. Betrayal - dejte se doprava. Dojděte až ke control room. Potom vás čeká filmeček jak vás zatknou. Až se proberete, tak váš spoluvězeň napadne strážce nožem. Ten ho zastřelí a to je vaše chvíle. Popadněte nůž a zabijte strážce. Vyjeďte výtahem nahoru a zabijte i toho druhého. Vezměte si světlice a náboje z bedny a pokračujte dveřmi dál. Vylezte po žebříku nahoru, kde prolezte do další roury napravo. Opět úplně nahoru. Až přijede výtah, tak si stoupněte na ten drátěný držák. Vyveze vás do další roury. V místnosti vpravo vezměte torch a odvařte si zámek. Vylezte nahoru do šachty. Projděte jí a skočte dolů. Odvařte zámky a pokračujte. Projděte to tu až narazíte na druhý žebřík. Slezte po něm. Toto patro prohledejte. Na jednom místě na vás zaútočí alien. To je to správné místo. Vpravo dole je totiž zámek. Ten odvařte a pokračujte po žebříku dolů. Přilehlým otvorem vylezte a jděte dál. Load. Zde zmáčkněte tlačítko, kterým odstavíte predátora. Skočte dírou dolů a vylezte ven. Zabijte tři chlápky, co přiběhnou a dejte se šachtou doprava. Nyní postřílejte všechny, co uvidíte a jděte do control room. Vyslechněte si projev záhadného špióna a zmáčkněte oba dva knoflíky v místnosti. Jedním vypustíte facehuggery a druhým si otevřete šachtu. Slezte dolů a zatím co vojáci budou pálit facehuggery, rychle proběhněte rovně, až do šachty. Tam skočíte na pás a ten vás odveze do místnosti plné vajec. Jděte doprava k otvoru v zemi. Nachystejte si torch a rychle plavte. Odvařte zámek a dejte se doprava. Vyplavte nahoru a zatáhněte za páku. Nyní se znovu pořádně nadechněte, skočte do vody znovu, odvařte zámek a plavte co nejrychleji na druhý konec. Další místnost s vejci. Vylezte po žebříku z vody a v přilehlé místnosti vylezte po dalším žebříku. Na tomto patře najděte výtah a jeďte nahoru. Dále jděte doleva a po žebříku dolů. Do otevřených dveří. Napravo na zdi je terminál. Hackněte jej. Z jedné z místností ukradněte kartu k výtahu. Nyní projděte dveřmi s nápisem Core Access. Jděte přesně rovně. Místnost vybijte a sjeďte výtahem dolů. Jděte a ze stolu vezměte disk. Vraťte se výtahem zpět, běžte doprava a po žebříku nahoru. Jděte tou chodbou naproti od žebříku. Napravo je výtah. Jeďte jím dolů. Najednou se výtah zadrhne. Nahackujte ovládací panel a vlezte do roury. Jděte dál. Load. Dejte se doprava. V místnosti zmáčkněte na poslední stroj v pravé řadě (je černý). Otevře se vám tajná chodba. Hackněte terminál a skočte dolů. Jděte dveřmi uprostřed přes dlouhý most. Na druhé straně projděte pár dveřmi, až dojdete k druhému mostu. Ten je ale bohužel z druhé strany zamčený takže vylezte na střechu vlevo a přejděte most venkem. Na druhém konci se dejte doprava a po římse a vlezte dovnitř. Najděte výtah a sjeďte jim dolů. Po žebřících slezte úplně dolů, zabijte tři vojáky, vezměte raketomet a až přijede Ivan v robotovi, tak ho pěkně odpalte. Pak už jenom sjeďte výtahem dolů.

4. A long detour - jděte ke kanálu. Když budete blízko, začnou skákat alieni. Až je všechny vybijete, vlezte do kanálu. Jděte pořád za nosem, až dojdete ke zamknutým dveřím. Jsou zamknuty čtyřmi zámky. Tak je odvařte a pokračujte. Jděte dál a přijdete do místnosti s vejci. Doporučuji je zlikvidovat aby se vám náhodou nevylíhlo kuřátko:-)). Vylezte po žebříku nahoru. A teď čím rychleji budete dělat to, co vám říkám, tím méně alienů budete muset zabít. Takže rychle běžte do bunkru. Spodem likvidujte alieny po cestě. Doběhnete k páce. Za tu zatáhněte, obnoví se energie a tudíž i světlo. Určitě si ještě vezměte smartgun z bedny a vraťte se rychle zpátky z bunkru. Utečte uvolněnými dveřmi (předtím byly zavřené, nešel proud:)). Load. Pokračujte dál. Sejděte na druhé patro a vlezte do dveří. Jděte dál, až dojdete do místnosti s bednami. Dole zapněte páku za plotem a vyskákejte nahoru po bednách a plošinách. Zde zapněte zdvihač. Až zdvihač odstraní bednu od dveří, projděte jimi. Dojděte až do kontrolní místnosti. Zde nahoře zmáčkněte šuplík. Otevře se vám páka dole, za tu samozřejmě zatáhněte. Nyní se vraťte až na schody, kde byly rozděleny patra, a jděte až úplně dolů. Projděte velkými dveřmi a dejte se doleva. Dveře budete muset hacknout, protože jakmile je budete chtít otevřít, keypad se rozbije. Učiňte tak, a pokračujte až do dlouhé chodby. Zde zneškodněte nějaké ty alieny a jděte na konec chodby. Jelikož jsou dveře zavřené, tak odvařte zámek u šachty a vlezte do ní.

5. Price of Admission - nyní vylezte na výtah. Jeďte nahoru. Až se výtah sekne, přeskočte na římsu (ne na ty boční, ale na tu uprostřed), výtah spadne a vy vylezte po žebříku až nahoru. Projděte venkem k dalším dveřím. Jak jste již určitě zaregistrovali, někde tady je predátor, ale ještě si s ním nedělejte hlavu. Pokračujte dál až do control room. Zde si vezměte štít a zatáhněte za páku. Pokračujte dál. Vpravo narazíte na schody. Vyběhněte po nich nahoru. V přilehlé místnosti vypněte elektřinu a pokračujte. Projděte přes plošinu (můžete seskočit dolů, nebo to obejít dveřmi) až do dveří určené pro APC. Nyní dojdete k takovým uličkám, které hodně připomínají ty z první mise. Jděte uličkami. Za chvíli byste měli konečně narazit na toho Predátora. Doporučuji vám, než se s ním párat, vezměte raketomet a…. . No, až ho zlikvidujete, pokračujte. Na konci na vás zaútočí dva alieni. Vejděte do dveří.

6. Loose Ends - jděte pořád dál a dál, až k žebříku (není toho opravdu moc co vysvětlovat), po kterém vylezte na přistávací plošinu. Zde potkáte vaše druhy, konečně však přežijí. Vlezte do dveří u kterých stojí (pěkně vám zasalutujou). Dojděte až ke kontrolní místnosti, kde zmáčkněte knoflík a vezměte si minigun a výbavu. Jděte zpět. Skočte dírou dolů. Určitě hackněte dveře vedle vás. Čeká tam na vás milá odměna. No asi jste si všimli, že jste spadli tam, kde už jste jednou šli, takže jděte k přistávací plošině. Těsně před ní na vás začnou útočit alieni. Postupujte pořád dopředu, jinak na vás budou útočit do nekonečna. Až vylezete na plošinu, tak uvidíte, že váš odvoz se již chystá k přistání a uprostřed si směle stojí Preatorian. Takže vytaste minigun a rozstřílejte ho na kousky. Pak jen počkejte až loď přistane a vlezte do ní.

7. Savior - seskákejte s robotem opatrně dolů ať se náhodou nerozbijete:-)). Potom pokračujte přes mostek do chodby. Dejte pozor na alieny. Můžete je směle likvidovat i raketami, neboť jich máte strašně moc a na tuto misi je vůbec nepotřebujete. Pokračujte, až dojdete k výtahu. Zde zapněte elektřinu a vyjeďte výtahem nahoru. Nyní vyjděte chodbou do velkého prostranství, dejte pozor na alieny a robota. Jděte přilehlou chodbou dál až narazíte na takový alienský generátor. Musíte odstřelit (doporučuji samopal) všechna ta ramena, která jdou od něj ke zdi. Až se tak stane, vraťte se zpět do té velké místnosti a projděte další chodbou k druhému generátoru. Udělejte s ním přesně to, co s tím prvním. Vraťte se opět zpátky a jděte do nové chodby. Zde na vás zaútočí Prealien a po něm další alieni. Jděte dál až k vodě, kterou se propadnete dolů. Po loadu půjdete zase konečně po svých. Projděte jednou místností a přijďte k té druhé. Skočte do ní a palte na Preatoriana. V místnosti leží smartgun a raketomet, takže se jimi vybavte a zlikvidujte ho. Potom zabíjejte dotírající alieny a jděte chodbou ven za vašimi druhy. Běžte pořád dál, až na plošinu. Zde na vás zaútočí pár alienů a dva preatoriani. Až se jich zbavíte, rozběhněte se a skočte do letadla. Čeká vás animace, ve které uvidíte, jak to skončí s Tomiko. Blahopřeji vám - PROJELI JSTE AVP2 ZA MARIŇÁKA.

Alien:

1. Birth - vlezte pomocí lezení po zdech do šachty. Jděte pořád dál a dál šachtami, není to nic těžkého, jen se trochu seznámíte s ovládáním aliena. Dojdete šachtou na chodbu. Zde najdete větrák. Těsně pod ním je další šachta. Jděte tou šachtou až dojdete do místnosti s bednami. Zde vlezte do další šachty. Na jejím konci vás čeká místnost se dvěma vědci. Ti vás nesmí vidět, takže se opatrně dostaňte ke dveřím, ať vás nevidí a pokračujte. Dírou ve stropě jděte dál. Dojdete až do další chodby. Jděte až na konec a vlevo vylezte další šachtou. Nyní dojdete na chodbu, kde si vzadu povídají dva vědci a je tady pár mariňáků. Tam, kde je odbočka doleva, tak je takový „kovjor“ v zemi. Zde se schovejte a počkejte až vědci projdou. Rychle vylezte a běžte tam, kde byli ti vědci. Projděte rozbitými dveřmi a pokračujte. Na rozcestí se dejte doprava a do otevřených dveří. Zde na vás čeká spící mariňák, ideální objekt pro implantaci. Tak to na něho namiřte a skočte. Po loadu se ocitnete v těle objektu. Musíte se prokousat ven. Není to nic těžkého, ale vypadá to hnusně. No, nyní vyskočte oknem a seskákejte až dolů. Nyní vám autoři radí, abyste se snažili zůstat v úkrytu, ale z vlastní zkušenosti vím, že je to zbytečné. Proto se vykašlete na všechny vojáky a fičte, co to dá. Pořád dál a dál (oni vás stejně skoro netrefí, jo a po cestě žerte takové ty lítací brouky). Až doběhnete k bednám a autu, které mariňáci nakládají (ty bedny:)). Tady běžte dovnitř budovy a v plotě kde je napsáno live animals (živá zvířata) proskočte dírou. Mmmm mňam kočička, jaká delikatesa:-)).

2. Surprise - takže až vylezete, zabijte všechno v okolí a dejte se dál velkými dveřmi (jen aby bylo jasno, alien se uzdravuje ukousáváním hlav, takže namiřte na hlavu mrtvoly a kous), dejte se doprava. Tyhle dveře sice vypadají zamknuté, ale když k nim přijdete (a zaťukáte:)), určitě vám hodní mariňáci otevřou :-)). Jděte pořád dál a likvidujte všechno, co vám přijde do cesty. Projděte kolem letadla a hořícího auta, až do budovy. Všechno pobijte, dojděte tam, kde je nahoře zábradlí, vylezte nahoru a chodbou projděte do podobné místnosti. Zde se přisajte na strop, projděte dírou na druhou stranu stropu a vlezte do šachty. Load. Nyní ani neskákejte dolů. Hned projděte rourou dál. Zde všechno vybijte a pokračujte po malých schůdkách. Pořád dál, až narazíte na další šachtu. Prolezte šachtou, přes modré trubky, až ven z šachty. Jděte vnitřkem pořád dál, až dojdete k ovládací místnosti. Zde rozbijte počítač a pozdravte uvolněné kámoše. Vraťte se zpět a běžte doleva do výtahové šachty a lezte dolů. Probijte se nahoru, zabijte chlapa a pokračujte. Dojděte ven (ještě předtím dejte pozor na plamenometníka), kde rozbijte dveře. Pokračujte až zase ven, kde vlezte dírou pod zdvihákem auta a do šachty. Dojděte až k místnosti se dvěma chlápky. Zabijte je a vylezte do šachty nad dveřmi.

3. Escape - jděte doleva a skočte do šachty nahoře. Projděte ještě jednou, vypněte větrák a skočte dolů. Zde všechno pozabíjejte a jděte. Zneškodněte střílny, které jsou za bednami a díky tomu, že jste šli těmi šachtama, jsou k vám otočeny zády. Hned za střílnami v rohu je šachta, kterou pokračujte ve své pouti. Slezte dolů do vody, kde je na konci vlevo další šachta. Zabijte dva vojáky a vlezte do šachty za větrákem. Projděte až nakonec. Zde na každé straně zničte dva generátory. Běžte zpátky a dál. Po nahnutém žebříku vylezte nahoru, projděte šachtami až k loadu. Velkou dírou slezte dolů. Jděte pořád dál, až dojdete k další díře. Objeví se vám, že máte zabít Predátora. Ten na vás čeká dole. Mě osobně přišla na Predátory za aliena nejlepší taková taktika - vypněte si běhání, skočte za ním a běhejte pozadu. On vás bude honit se spearem, ale nikdy nepromáchne, protože to nestihne. Takže do něj pořád sekejte, až skoná. Nyní musíte rychle po protější stěně vyšplhat zpět, odkud jste přišli, jelikož Predátor je nastaven na sebedestrukci. Není to nic lehkého. Až se vám podaří uniknout, vraťte se zpět do trosek a běžte opět dolů a skočte do díry, která zůstala po Predátorovi. Zde běžte tak dlouho, dokud se vám hra neloadne do další mise.

4. Vengeance - šachtami se dostaňte ven do chodeb. Najděte žebřík a vylezte nahoru. Jděte dál a vylezte nahoru do šachty. Vyskočte dolů a dostaňte se do velké místnosti s dveřmi „core access“. Zde projděte dveřmi a vlezte do šachty. Projděte až do control room. Zde rozbijte počítač. Tím vypustíte Predaliena. Vraťte se zpět do místnosti s dveřmi core access a projděte dírou ve velkých dveřích. Dejte se dále nahoru po žlutém žebříku do kanceláře, a zde na stropě do šachty. Šachtou dál. Load. Pokračujte dál přes kancl doktora, co má vidiny. Vylezte šachtou nahoru a pokračujte kolem takového kolca. Vylezte v místnosti, odkud je vidět Predátor. Zde, uprostřed, vylezte šachtou nahoru. Projděte až nad normální chodby, rozbijte porušené místo a seskočte. Dojděte až do místnosti s pojízdnou plošinou, na které jsou barely (modré). Vylezte po žebříku nahoru a rozbijte počítač. Barely se vyklopí a udělají vám průchod. Dírou tedy seskočte až dolů. Zde taky rozbijte počítač a slezte po žebříku. Uvidíte, jak dva alieny zabijí střílny. Proto si na ně dejte pozor. Stůjte od nich daleko a potom udělejte pounce a skočte až za ně. Jděte do další místnosti a rozbijte počítač. Projděte nově otevřenými dveřmi a všechno vyvražděte. Rozbijte poklop v rohu místnosti a dostaňte se do velké roury s mosty a dveřmi. Běžte po stěně až nahoru k větráku. Zde je load další mise.

5. Abduction - projděte přírodou až do díry. Jděte pořád dál až na prostranství. Jděte podél světel. Za chvíli dojděte ke skupince lidí a první bombě. Lidi pobijte a do bomby (nebo spíš do rozbušky) sekejte tak dlouho, dokud ji nezničíte (pokud to nestihnete, tak se objeví potěšující nápis - „mission failed“:)). Pokračujte dále až k druhé bombě. Nyní již víte, co máte dělat. Jděte dále, a ve velké místnosti s prohlubní uprostřed skočte na plošinku, přejděte ji abyste byli z druhé strany a vlezte do další chodby. Po chvíli dorazíte k třetí bombě. Jakmile ji zničíte, jděte dál tunelem a těšte se na další misi.

6. Pursuit - tunelem projděte až do lidského prostředí. Nahoře na plošině zabijte vojáka a zezdola zlikvidujte střílny. Jděte dál a probijte si cestu do šachty. Vyjděte z šachty a rozbijte počítač. (rozbíjejte zde všechny počítače po cestě, už vám je nebudu hlásit). Taky vám nebudu říkat jak otevřít dveře, na to taky jistě přijdete. Takže projděte dveřmi, přes zábradlí seskočte dolů a jděte do dalších dveří. Dejte se doleva, potom doprava a nahoru do šachty. Projděte šachtu a dojděte k velké rouře, po stranách vyztuženou dráty. Zničte tři generátory dole a jděte dál. Vylezte nahoru a zabijte chlapy. Jděte doleva a do šachty. Projděte šachtou a nahoře rozbijte další počítač. Vraťte se zpátky a jděte dál. Narazíte na tři střílny a tři chlápky. Není to žádný med, ale určitě to zvládnete. Dojděte do místnosti pokryté humusem. Vylezte nahoru. Jděte pořád dál do velké místnosti s krabicemi a jděte ke dveřím…Load.

7. Freedom - vylezte nahoru po stěně, zabijte dva chlápky a vlezte do šachty. Vlezte do krytu a zničte ovládání generátoru. Vraťte se zpět a jděte dál a dál, až uvidíte Predátora útočit na vojáky. Vylezte na strop a projděte dírou dál. Dojděte do místnosti s dvěma balkónkama na stranách. Skočte na jeden z nich a zlikvidujte dva mariňáky. Potom prolezte dál chodbou pokrytou divnou hmotou. Dojděte až do velké místnosti, kde Predátor ustřelí most. Skočte za ním pomocí pounce a pusťte se do něj. Za chvilku je po něm. Ale nebojte, tenhle už nevybuchne. Po stranách jsou modré trubky, jedna je rozpůlená, tak tou otevřenou pokračujte dál. Skočíte do vody, zabijte mariňáka a pokračujte až k loadu. Po drátech vylezte rychle nahoru a nahoře vlezte do šachty. Jděte dále a do další šachty. Pokračujte dál chodbou, až dojdete ke kontrolnímu panelu s názvem Maintenance Access P1P1740M. Rozbijte ho, pokračujte nově otevřenými dveřmi a dejte se doprava. Zde vyhoďte Landing Hydrauline. Vraťte se zpět na chodbu a zabočte doleva hned do prvních dveří (otevřely se až teď). Zde zničte Landing Hydrauline 1. Běžte zpět na chodbu. Dejte se doleva, až dojdete ke dveřím, které stráží dva obrněnci. Zneškodněte je a vejděte do šachty. V místnosti za šachtou rozmlaťte radši úplně všechno (ať neopomenete to co rozbít musíte). Nyní se vraťte šachtou zpět a jděte hned rovně do nově otevřených dveří na rampu. Load. Vylezte na plošinu a pusťte se do Predátora. Až ho dostanete, ze shora na vás druhý shodí síť a skočí za vámi. Síť rychle rozsekejte a pusťte se do něj. Až ho zvládnete, zabijte ještě dotěrného mariňáka a vejděte do dveří. Projděte šachtou do control room, zabte 2 mariňáky a zničte Landing Beacon Control. Podívejte se, jak to loď trochu nezvládne a vraťte se zpět na plošinu. Zaútočí na vás dr. Eisenburgh. Je to ale jenom taková třešnička na dortu. Jednou ranou ho pošlete pod kytičky. No a pak si prohlédněte závěrečný filmeček (ten doktor je ale šílenej co? :-))) PROJELI JSTE AVP 2 ZA ALIENA.

Související hry Aliens: Dark Descent
Aliens: Fireteam Elite - Pathogen Expansion
Aliens: Fireteam Elite
Predator: Hunting Grounds
Alien: Isolation - The Trigger
Alien: Isolation - Lost Contact
Alien: Isolation - Safe Haven
Alien: Isolation - Trauma
Alien: Isolation - Corporate Lockdown
Alien: Isolation
Aliens: Colonial Marines - Stasis Interrupted
Aliens: Colonial Marines
Aliens vs Predator: Bughunt Map Pack
Aliens vs Predator: Swarm Map Pack
Aliens vs Predator
Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt
Aliens vs. Predator: Gold Edition
Aliens vs. Predator (1999)
Aliens vs. Predator (Bundle Version)



Diskusia Príspevkov: 43 Hodnotenie
1386 hlasov

100
60
20

80
40
0
53
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |