HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 35223 uživatelů

Návody > Lands of Lore 2: Guardians of Destiny


Zobrazení:11437

Ještě než se pustíme do této velice rozsáhlé hry, kterou jsem pro potřeby návodu dohrával několik dní téměř bez přestávky, připravil jsem pro vás několik důležitých rad, které platí po celý průběh hry, a tak je schválně uvádím na tomto místě.

Základní radou je samozřejmě časté používání funkce Save. Není to slabost, ale naprostá samozřejmost. Pokud si myslíte, že to zvládnete, tak počítejte s tím, že se nemile spálíte. Obzvlášť v místech, kde je kromě umu potřeba i trocha štěstí.

Rozhodně neútočte na vše, co se hýbe. Neagresivní stvoření je lepší nechat na pokoji. Mohlo by se vám totiž stát, že se jich objeví více a podlehnete přesile. Agresivitu naopak bez přemýšlení oplácejte.

I další tip se týká boje. Pokud budete mít kolem sebe dost prostoru, používejte namísto kontaktní zbraně raději střelnou. Jejich používáním se zvyšuje rychleji síla.

Jakmile se vám dostane do ruky kouzlo zastavující přeměny, používejte jej. Zabráníte tak zbytečnému několikaminutovému čekání na zpětnou transformaci. Jeho použití je jednoduché. Při prvním náznaku přeměny klikněte na kouzlo a mělo by to vyjít. A teď se do toho již pusťme.

DRARACLE’S CAVES

Po shlédnutí pěkné úvodní animace se rozhlédněte a seberte krystal a tři plody jeskynní aloe. Krystal si navolte jako zbraň a vstupte do jeskyně. Až projdou stráže, zaútočte na druhého ze strážců kouzlem Sparks. Mrtvolu oberte o brnění a krátký meč a vydejte se na sever. Až dojdete k místu, vaše prokletí vás promění v jednu z forem. Pokud se proměníte v ještěrku, pokračujte dále, pokud se z vás stane příšera, vraťte se ke kameni a odvalte ho.

Pokračujte stále hlouběji až dojdete k díře ve skále. Zabijte stráž za ní a pokračujte dál. Projděte až do místnosti se třemi stalagmity, ze kterých kape voda. Rozsekněte je mečem a ze zabitých stráží posbírejte sekyru, meč a mana foil. Projděte do místnosti se sloupy a odtlačte je od sebe, aby šlo projít skrz. Až budete na druhé straně, sekněte do slabého sloupu, což zaviní kolaps stropu a zabrání dalším pronásledovatelům v cestě. Vraťte se k zátarasu a pokračujte druhou chodbou. Jezírka s ropou se dají zapálit kouzlem Sparks, což se dokonale hodí k zabití stáže za dalším průhledem ve skále. Můžete si zatrénovat i s velkými brouky na dně jámy ve velkém sále, ale pozor - jsou docela dost nebezpeční. Poté pokračujte dál až k mostu, kde k vám promluví Kenneth, velitel místní stráže. Počkejte až domluví a odejde, pak stiskněte páku, projděte do jeho komůrky a seberte vše ze stolu i ze země. Nyní se vydejte na druhou stranu mostu. Až tam konečně dorazíte a otevřete dveře, otočte se a dotěrné stráže zabijte. Ted’ se cesta trochu rozděluje, ale pro vás je důležité dostat se za zamčené dveře přeseknutím řetězu, kde se na zemi válí Ancient Stone. Poblíž je také místnost s bednami, ze kterých můžete poskládat schody a dostat se tak nahoru do tajné skrýše. Tam jsou ale pouze dva palcáty a štít, takže pokud nechcete, můžete se tomu místu vyhnout. Promluvte si však s umírajícím Orkem.

DRARACLE’S HALLS

Až vás Draracle vypustí, ještě se dvakrát vraťte. Podruhé uvidíte Dawn s Baccatou, jak se s ním baví o příšeře z Jižního kontinentu. Po této scénce již nebudete moci dovnitř. Jděte tedy dál a seberte všechny věci, které přinesla kostra. Místo toho, abyste však šli zářící cestou, ťukněte na závěs na stěně a pak i na zeď. Otevře se tajná chodba do muzea. Hned na prvním rozcestí seberte ze zdi klíč. Okamžitě na vás začnou útočit kostlivci a někteří vám jej zase seberou. Mlaťte je hlava nehlava a klíč získejte zase zpět. Není sice nezbytně nutný, ale zjednoduší vám trochu život na konci hry. Nezahazujte hlavně dva slonovinové střípky schované ve vázách, budou se hodit ještě víc. Být vámi, nejprve bych proběhl celé muzeum, sebral meč Prism a vyvraždil s ním všechny kostlivce, aby vám později nepřekáželi. Pak jděte k mřížím a zakouzlete na ně Sparks. To by mělo zapříčinit explozi o vy si budete moci vzít zelený Dragon Stone. Odtud se vydejte pro házecí sekyru Axe of the Long Arm. Až ji seberete a plošina se zastaví, vběhněte do malého otvoru a odtud zabijte kouzly kostlivce prudícího venku. Pak se otočte a vyběhněte nahoru. Zde seberte všechny svitky a použijte na sebe ten se Summon Spell. Tím se celou tuto skupinu kouzel naučíte. Ostatní kouzla již znáte a tak je můžete kdykoli použít. Ven se dostanete tak, že na stěně stisknete páčku a budete stát opět u vchodu. Odtud jděte ke krystalu a použijte klíč. Mezitím, co uslyšíte vyprávění, usekněte z drahokamu tři kousky a nabijte je v ohni okolo místnosti. Další zastávku si udělejte u Mluvícího kamene. Opět použijte klíč, seberte kámen a klíč si zase vezměte. Opodál se také nachází zlomený meč bojovníka Thoehana. Je váš. Až bude opraven a očarován, bude to vaše nejlepší zbraň. Ještě než odejdete, zastavte se u výklenku, kde obratný kostlivec cosi schovává. Odežeňte ho a z malého výklenku zabarikádovaného cihlami vyjměte Lighting Crystal. Nyní si můžete projít zbytek muzea a vyposlechnout ostatní výklady. Důležité ale je, abyste otevřeli obraz hradu na západní stěně a zmáčkli páčku. To otevře cestu do další části muzea. Jděte tam a rozbijte přesýpací hodiny. Ve stěně za vámi se vytvoří trhlina, a když do ní několikrát uhodíte, můžete jít dál. Proběhněte chodbou, zabijte kostlivce a seberte všechny Dragon Flasky. Jsou to bomby, takže si s nimi moc nehrajte. Otevřete dveře a požádejte draka, ať vás dopraví na Jižní kontinent.

HULINE FORREST

Ocitli jste se ve velkém komplexu cest, kam se ještě párkrát vrátíte. Proto by bylo možná dobře ulevit svému inventáři a něco nepotřebného nechat u brány vesnice. Mimochodem se v této džungli také nachází několik Aloe rostlin, které mají stejný účinek jako ty v jeskyni. Sbírejte je tedy stejně jako vosk z úlu. Odtud se vydejte stále vpravo, až dojdete k další zdi vesnice. Cestou potkáte dvě ženy, které také hledají ztracenou dívku a její matku. Až odejdou, pokračujte v cestě. U zdi byste měli vidět tři gejzíry vody. Jděte od nich stále podél řeky, až narazíte na samotný gejzír. Skočte k němu a rozbijte ho. Okamžitě běžte vyschlým korytem zpět a zahněte do chodby vlevo. V rohu je ústí malého tunelu. Počkejte, až se změníte na ještěrku, a vběhněte dovnitř. Seberte tři Ancient Stone, Speaking Stone a dva Fire Crystaly. Od gejzíru se vydejte na jih, a až dojdete k dvojité lávce, stočte se vpravo. Po pár krocích kolem řeky dojdete k vodopádu. U vodopádu klikněte do vody, seberte Lighting Crystal, pak zoomněte jeskyni vpravo, přibližte se znovu a z batohu vedle mrtvoly vezměte druhý Speaking Stone. Pravým klinutím na sebe ho použijte.

Nyní je čas na návštěvu. Dojděte podle mapy k chatrči Kityary a vstupte. Po krátkém rozhovoru si vezměte Gargoyle bracers, luk a ťukněte na štít vlevo. Nic jiného už z ní nekouká, tak se vydejte k místu, kde potkáte další dvě vesničanky. Ty vám řeknou o pavoukovi z jeskyně, kam se rovnou vydejte. Vchod se nachází za houštím napravo. Pokud budete používat k prosekání cesty meč, časem se vegetace obnoví. Používejte tedy raději kouzlo Sparks, které vypálí rostliny i s kořeny. V bludišti je tedy zmíněný vchod do Hive Caves, ale také skrýš s aloemi, kterou byste mohli navštívit ještě, než půjdete za pavoukem.

HIVE CAVE

Tady je úkol poměrně jednoduchý. Najděte a zabijte malého dvojhlavého tvora a z jeho hnízda vezměte brnění. Propast oddělující druhou stranu zaplňte krápníky ze stropu, které jedním výstřelem z luku sundáte. Přejděte na druhou stranu a najděte si modrého pavouka. Jeho sluje je na konci levé chodby, ale není to žádná legrace. Připravte se na tuhý boj. Až padne, zajděte za matkou mrtvé dívky a osvoboďte ji. Ještě než se vrátíte do vesnice, jděte k 1ávovému jezírku a přeskákejte po plošinách k chodbě na severu. Tam se nachází několik Amber Stoneů v zadní větvi a velký meč v přední. Pozor! Pokud jste zrovna přeměněni na příšeru, nepokoušejte se k meči probít. Jen byste shodili strop a meč by zmizel. Počkejte, až se změníte na něco jiného, a pro meč si dojděte.

HULINE VILLAGE

Ve vesnici nejprve zajděte za čarodějem a nechejte ho vzít si trochu magie. Až domluví, seberte ze země Mana Foil, tři krystaly, war cluster a Speaking Stone ukazující zánik City of the Ancients. Až najdete Power Orb, také vám bude moci spravit rozbitý meč z muzea. Ale protože zatím nemáte, co chce, odejděte. V uličce se dozvíte heslo, kterým se dostanete do tajné skrýše zlodějářského cechu. Ta je ukryta ve sklípku pod opuštěným domkem a budete tam moci získat meč FireStorm za jednodušší věc. Zabití šéfa stráží. Tento úkol má zatím čas a tak jen sesbírejte klíč, kterým se dá otevřít většina domů ve vesnici a otrávenou barvu a odejděte za vládcem. S ním není kloudná řeč, a tak po opuštění jeho sídla proběhněte všechny domy a až najdete vrhací nůž, nechejte si ho očarovat u kouzelníka. Ještě než opustíte vesnici, jděte do hospody za Baccatou, promluvte si s ním a v altánku vedle hospody vytáhněte z vázy vosk. Cestou ke klášteru zajděte pro recept Summon Spell a hned vedle na levé straně vodopádu posbírejte tři mind clustery. Z tohoto území se dostanete jedině tunelem a to jen v ještěrčím těle.

MONASTERY

Promluvte s bratrem Morganem a navštivte Dawn v knihovně vlevo. Ta vás pošle za bratrem Julianem, který bude unesen vaším vyprávěním o Draraclovi. Než vám ale pomůže, musíte pro něj zhotovit voskovou kopii run z Hive Caves. Vezměte si tedy od něj píšťalku na ovládání výtahu a vydejte se do jeskyní.

HIVE CAVES

Cestou si nezapomeňte nasbírat několik kousků vosku, abyste měli do čeho dělat otisky. Až se dostanete dovnitř, vydejte se do místnosti, kde leží dětská kostra. Odtamtud projděte chodbou na východ až k runám na zdí. Poznamenejte si na papír jejich pozice a u hrany propasti použijte flétnu. Přijede výtah s osmi tlačítky. Projděte jedno patro po druhém a v každém udělejte, co je potřeba.

Level 2

Otočte třemi kvádry ve vzduchu a odkryje se fontánka, která vás pokaždé, když se napijete, vyléčí.

Level 3

Zabijte pavouka a z jeho hnízda seberte dva krystaly a Net of Exile. Dostanete se tam pouze proměněni v ještěrku.

Level 4

U zdi leží Speaking Stone ukazující smrt starého Dracoidího krále. Ve vedlejší místnosti se nachází tři Ambery a tunel pro ještěrky do šestého patra.

Level 5

Pootočením tří kvádrů se objeví cesta dolů. Jděte po ní a v slepé uličce si vezměte Ring of Regeneration. Úplně dole žije další pavouk. Zabít.

Level 6

Až vstoupíte, nebude cesty zpět. Pokračujte tedy až k místnosti s runami na zdi. Zmáčkněte runy v pořadí, jak jste si je nakreslili u vchodu. Pokud byste náhodou zapomněli, tak to je levá, levá, pravá, horní. Vytvoří se cesta do další místnosti. Tam navalte tři kvádry podle znaků do odpovídajících výklenků a seberte z nově otevřených kobek luk a štít a až se proměníte v ještěrku, vezměte z malé dírky u země prsten a vosk.

Level 7

Na konci chodby zde leží svitek Heal. Pokud si ho budete chtít vzít (je to poměrně zbytečné), klikněte na něj z ústí chodby. Nevstupujte do místnosti, jinak se začne snižovat strop a dvě koule vás pak zabijí.

Level 8

Proběhněte až do sálu, ze kterého vede cesta pokrytá černou tekutinou. Nechoďte dále, ale vložte do výklenku vpravo flétnu. To by mělo zabrat. Pokračujte rovně a místo, abyste zahnuli vpravo, otevřete tajné dveře. Tím obejdete místnost s noži. Opět na cestě běžte úplně na konec a sledujte, jak kamenná koule udělá díru v zemi. Zapalte kouzlem Sparks mísu ve výklenku vedle díry a skočte dolů. Na divný aparát vpravo použijte Ancient Stone a přibližte si runu na zdi před vámi. Použijte na ni dvakrát vosk, čímž získáte dvě kopie. Ted’ se vydejte zpět k východu z jeskyní. Neútočte na pavouky, jen rychle proběhněte ven. Tam bude čekat Dawn. Dejte jí jednu kopii run.

MONASTERY

Jděte za Dawn do knihovny. Po pár informacích vám předá náhrdelník. Použijte jej na sebe a naučíte se kouzlo, které zastaví transformaci, pokud ho při jejím průběhu použijete. Zajděte také za bratrem Julianem a dejte mu druhou kopii run. Dostanete od něj za odměnu Power Orb. Nyní zajděte do dveří vlevo a dostanete se do sekce kláštera, která se jmenuje Dark Halls. Není tu nic vitálního, ale spousta dobrých věcí. Až si promluvíte s narcisistou Rixem, vejděte do dveří naproti. Objevíte se v místnosti s bednami, dveřmi a poličkami. Zakouzlete Sparks na police a naskládejte bedny na sebe tak, aby se vytvořilo schodiště. Po něm vylezte nahoru a skočte do otvoru.

DARK HALLS

Běžte na konec chodby a z jedné z knihoven vyndejte několik léčících svitků. V další z nich se nachází Prism scroll, který vás naučí celou Prism skupinu. Otočte se a zbavte se ducha za vámi. Vraťte se do místnosti u vchodu a projděte dveřmi a chodbou až na konec. Zbavte se dalšího ducha a otevřete průhled nalevo na konci chodby. Odtud byste měli otevřít krabici na zemi a zapálit krystal v ní pomocí kouzla Sparks. Utvořenou dírou prolezte na druhou stranu a sesbírejte vše z polic. Cestou zpět otevřete dveře několika ranami a jděte do místnosti na konci chodby. Jedna z knihoven se dá odsunout a za ní se objeví schody. Vystoupejte po nich nahoru. Na druhé křižovatce se dejte doprava až na konec chodby a v ložnici za dveřmi seberte dva Ancient Stone. Vraťte se na hlavní chodbu a na jejím konci zahněte vpravo a na další odbočce opět vpravo. Na konci této chodby zatáhněte za knihu v knihovně a rychle i za řetěz v otevřené místnosti. Posbírejte plody a vraťte se na hlavní cestu. Pokračujte dál a na některé z dalších odboček na vás zaútočí Rix. Zabijte ho a vezměte mu Plasma Staff. Pokračujte až do místnosti s prasklinou na zdi. Udeřte do ní mečem a z odkryté místnosti si vezměte bracers, štít a kuši. Pokračujte stále dále až dojdete ke knihovně. Zatlačte ji dále a pokračujte. Na konci chodby jsou modré dveře. Odpráskněte je pomocí krystalu z beden a Spark kouzla a zevnitř seberte rukavice, amulet z knihovny a Speaking Stone. Teď se kousek vraťte a obejděte velký sál. Za jedním z kamenů na stěně je cesta. Přisuňte tedy k tomuto kameni jednu z beden na chodbě a odpalte ji. Otvorem vyskočte ven. Nyní jděte do vesnice a kouzelníkovi dejte Power Orb a zlomený meč. Zatímco teď není příliš silnou zbraní, až ho necháte očarovat, bude z něj skoro nejsilnější nástroj ve hře. Obejděte vesnici a jděte ke kameni u hráze. Sekněte do něj a na proudící ropu zakouzlete Sparks. Nejen, že povýšíte o level, ale můžete si jít do vládcovi chatrče pro pět Ancient Stones. Nyní se musíte rozhodnout, kterou cestou se vydáte. Pokud chcete nadále pomáhat dobru, opusťte vesnici, pokus se ale obrátíte ke zlu, zabijte velitele stráže (Buď ho ubijte, nebo stačí zmáčknout páčku za ním,) a dojděte si pro Firestorm k zlodějům. Jejich doupě opusťte zadním vchodem. Upozorňuji vás ale, že pokračování návodu pro zlého Luthera je až úplně na konci. Takže dobře přemýšlejte. Až opustíte vesnici, jděte nejprve za Kityarou a pak za Baccatou, který vás vyprovodí na druhou stranu mostu. Až budou stráže i pavouci pryč, vejděte do džungle.

SAVAGE JUNGLE

Pokračujte dopředu tak dlouho, až narazíte na skupinu lidí. Jeden z nich je Daniel a tak mu dejte dárek. Až meč ztratí, znovu ho seberte a pokračujte v cestě. Na první odbočce zahněte vpravo a totéž udělejte ještě jednou. Když teď půjdete stále na jih, měli byste dojít k starému chrámu. Zde promluvte se starým knězem a až ho odnese příšera, odejděte na sever do vesnice. Před ní potkáte stráž, které ukažte meč pro Daniela. Pustí vás dovnitř. Dejte meč Danielovi, navštivte šamana, podívejte se do jeho zadní místnosti a stavte se také u bylinkářky.

Nyní se vydejte k propasti uprostřed džungle. Skočte na ostrůvek uprostřed a slezte po cestě dolů do Dracoidích ruin. Další cesta tam vede také malými tunely uvnitř stromu. Pokud byste měli potíže, zkuste raději tuhle cestu.

BELIAL’S LABORATORY

Uložte si pečlivě zbraň od Baccaty, neboť je to jediná věc, která zraní Beliala. Pokračujte do další místnosti a skočte do kanálu odvádějícího krev. Zaútočte na mříže, projděte, změňte se v ještěrku a vběhněte dovnitř Zabočte vlevo a vyskočte nahoru. Před zelenou rourou se proměňte zpět a střelte lukem do pák na protější stěně. Přeběhněte k pákám a za všechny tři opět zatáhněte. Běžte po chodníku dále až ke dveřím, otevřete je a pokračujte. Až dojdete k místnosti bez podlahy, zatáhněte za páku na stěně a po mostě pokračujte dále. Až dorazíte k slizopadu, skočte dolů a utíkejte stále dál. Na konci chodby je místnost, kde můžete ze slizu vyskočit. Pokračujte dveřmi a vstupte do druhých dveří vpravo. Na čtyři lebky zakouzlete Mist of Doom a až poslední najde své místo, zjeví se démon. Zabijte ho a odtáhněte do místnosti, kterou jste cestou sem minuli. Položte tělo na stříbrný kruh na zemi a odjeďte výtahem. Potkáte Dawn. Neopouštějte ji hned a raději si s ní párkrát promluvte. Dá vám Ruby of Truth. Když jím kliknete na cokoli, co na vás Belial pošle, okamžitě to zničíte. Až zmizí, vstupte do poslední části hry.

BIRTH CHAMBER

Otevřete dveře a zakouzlete pátý stupeň svého transformačního kouzla na věc před vámi. Až Belial začne utíkat, pobijte všechny démony, rozbijte dveře a pusťte se za ním. Na konci chodby musíte rozstřelit jednu z modrých věcí nahoře a proběhnout mezerou v modré bariéře na druhou stranu. U další pasti vás čeká setkání s matkou. Použijte na ni Ruby of Truth, a je to. Teď musíte přeskákat po plošinách na druhou stranu. Pokračujte dál a doběhněte do zbrojírny. Zde musíte neutralizovat ohnivou kouli, bílou kouli a rozbít desku plovoucí ve vzduchu nalevo od vchodu. Není to nic těžkého. Jen opakujte postup z jedné z věží v City of the Ancients. Až vše zastavíte, posbírejte, co zbylo z brnění. Měl by tam být Draconscale Armor, Draconscale Bracers, Draconscale Gauntlets a Ring of Drake Fire. Co tam neleží, to má Belial již na sobě. Všechno závisí na rychlosti, s jakou jste se sem dopracovali. Ještě jeden protivník vás čeká před samotným Belialem. Draracle. Použijte na něj Ruby of Truth, rozsekejte dvoje dveře a vstupte do finální arény. Nachází se tu mimochodem jezírko, které obnovuje manu a životy. Ale bohužel nejen vám. Doporučuji ho zabarikádovat třeba jedním Stone Cube u každého vchodu, případně se všemožně snažte nepustit Beliala dovnitř. Léčte se pátým stupněm kouzla Heal a používejte přitom Ancient Magic Stone. Nebude vám ubývat mana. A ještě jedna věc. Jediná zbraň, která zabije Beliala, je Belial’s Horn, to snad nemusím zdůrazňovat. Pokud byste snad chtěli vidět jiné zakončení než dobré, nechejte se zabít, nebo počkejte chvíli v Armory.

DRUHÁ VARIANTA DOKONČENÍ HRY

Pokud byste náhodou chtěli změnit ideu hry a sloužit silám zla, připravil jsem druhé řešení Lands of Lore. Vzhledem k tomu, že většina hry přesto zůstává stejná, jen několik věcí se mění, budete muset čas od času konzultovat i návod pro normální hráče.

To, že se z vás stane záporný hrdina, si zajistíte jednoduše. Místo abyste v Savage Jungle byli milí na Daniela a jeho kumpány, všechny je zabijte. Jděte k chrámu a poté do vesnice. Stráž u vchodu zabijte a z jeho těla si vezměte dva Runestone. Jeden z nich položte do úst kočičího obličeje na stromě a cesta do vesnice je volná. V nelehkém souboji pobijte všechny obyvatele a šamanovi seberte hlavně zelený krystal, klíč od hřbitova a recept na výrobu tekutiny proti Larkhonovi. Navštivte také dutý strom na jihozápad, rozsviťte všechny pochodně a odemkněte dveře krystalem. Vezměte si kouzlo přeměňující na ještěrku, láhev s lektvarem a Dagger of Empty Hand. Do budovy u chrámu se dostanete, když rozbijete průchod na zadní straně a přeměnění na ještěrku jej použijete. Seberte odtamtud hlavně kouzlo přeměňující do lidské formy. Bohužel nyní na vás čeká kompletní dobrodružství na hřbitově, neboť stále potřebujete jeden Silverleaf na výrobu kompletního lektvaru. V Huline Temple nemusíte získávat druhý krystal a lopotit se s mrtvým knězem, stačí si jen vzít ten první a spolu s tím od šamana oba vhodit do připravených nádob. V City of the Ancients vás čeká po souboji s Belialem Baccata a bude vás chtít zastavit. Zabijte ho a vezměte si jeho Serpent Staff. V Belial’s Laboratory si potom budete muset s dalším Belialem poradit sami, neboť Baccatu jste zabili. Z jeho těla si vezměte Belial’s Horn. Také Dawn budete muset v této části hry obětovat. V Birth Chamber namísto toho, abyste bojovali proti Scotii a Draraclovi, nejprve se objeví tři impové, pak teprve Scotia a až když zabijete ve finálním souboji Beliala, tak se objeví Draracle. Je to mnohem snadnější protivník a zabít ho je hračka i v souboji tváří v tvář. Až padne i on, můžete si vychutnat svou novou roli. Zlý bůh Lands of Lore.

Zbraň Síla  
Dagger of Light 1  
Stalagmite 3  
Broken Mace 5  
Plasma Staff 6  
Short Sword 7  
Fine Long Sword 8  
Thohan´s Great Sword 31  
Dagger of the Empty Hand 36  
Serpent Staff 36  otráví cíl
Long Sword Prism 37  oslepuje
Warblade 47  
Gauntlets of Striking  50+10  ochrana
Dracoid Dagger 64  vysává životy
Halberd Bastion 78+45  ochrana, +90 v boji
Great Axe Blizzard 93  ledový účinek
Great Sword Firestorm 93+5  ochrana, Firestorm
Reaver of the Great Orc 93-50  ochrana (nutné mít navlečené Bracers of Might)
War Axe Traitor 110  (nutné mít u sebe Bracers of Valor)
Great Sword Darkstorm 158+20  ochrana, vysává životy
Ench. Thohan´s Sword 158+20  ochrana, Lighting Storm
Belial´s Horn 174  (jediná zbraň zraňující Beliala)

 

Střelná zbraň Síla  
Stroke Dagger 0  Lighting Bolt
Rock 1  
Throwing Dagger 3  
Light Crossbow 12  
Long Bow Defender 18  dvojí výstřel
Axe of the Long Arm 25  vrací se do ruky
Crossbow Snare 32  pavučina
Dagger of the Empty Hand 36  vrací se do ruky
Dagger of Light 50  střílí krystaly
Plasma Staff 67  trojitý výstřel
Long Bow Shift 78  Spark
Crossbow Valkyrie 93  Fireball
Great Bow Shard 110  střílí ledové krystaly
Noble Valkyrie Crossbow 125  Fireball, trojitý výstřel
Crossbow Myriad 137  Chain Lighting, trojitý výstřel
Dark Bow 174  vysává život

 

Předmět Účinek
Coco´s Cap uspí
Colim´s Amulet ochrana před mag. útoky Gauntlets of Might +5 síla
Helin´s Ring rychlejší útok
Ivory Chip zvyšuje počet many
Stone Cobra pomalejší klesání pod vodu
Ring of Drake Fire mění skupinu Sparks na Fireball
Ring of Regeneration rychlejší hojení, oživení
Keneth´s Girl +2 obrana, +1 síla
Bezoar Ring +5 obrana
Dragon Gem +10 obrana
Greater Bezoar Ring +10 obrana, rychlejší útok
Dragonscale Gauntlets +20 obrana
Keneth´s Charm +30 obrana, +10 síla

 

Alchymistická kombinace Účinek
Acid Sac + Champion Stone Pod of the Changeling
Amber + Ironswood Sap Champion Stone
Amber + Venom Sac War Cluster
Black Lichin + Gorg. Nodules Stone of the Gorgon
Gorg, Nodules + Rainb. Sulfites Mind Cluster
Lamplight Eggs + Venom Sac Poison Paint
Lamplight Eggs + Tar Crystals Acid Sac
Mandrake Root + Tar Crystals Pyra Pod
Poison Paint + War Cluster Force Pod
Rainbow Sulfites + Silverleaf Manafoil
Silverleaf + Wild One Serum Lharkon Vapours

 

Speciální předmět Účinek
Aloe léčení
Ancient Magic Stone umožňuje kouzlení kouzel pátého stupně
Brook Flounder vytvoří okno, kterým vidíte za sebe
Cave Aloe léčení
Champion Stone +20 síla
Dragon´s Blood Bomba vybouchne za 5 sekund
Force Pod umožňuje kouzlení kouzel pátého stupně
Guardian Orb vytvoří meč útočící na nepřátele
Ice Seed vytvoří ledový stalagnit
Lamplight Eggs umožňuje vidění ve tmě
Lharkon Vapours uspí Lharkony
Manafoil obnovuje manu
Mind Cluster ukazuje celou mapu
Net of Exile zničí okamžitě protivníka
Pod of the Changeling transformuje na příšeru s maximální silou
Poisont Paint otráví zbraň
Pyra Pod mění skupinu Sparks na Fireball
Ruby of Truth zničí nepravé nepřátele
Speaking Stone zobrazí část starého příběhu
Stone Cube vytvoří kamenný stalagnit
Stone of the Gorgon promění nepřítele v kámen
Vel´s Fruit léčí otravu
War Cluster snižuje utrpěná zranění

 

Brnění Obrana
Burnt Mail 8
Mail Shirt 20
Plate Mail Breastplate 30
Reflective Plate Mail 30 odráží magické útoky
Obsidian Chain Mail 40
Dragonscale Armor 50

 

Štíty Obrana  
Stone Bracers 34  
Coward´s Target Shield 0  neviditelnost
Bracers of the Dead 0  komunikace s mrtvými
Bracers of Valor 0  pro sekyru Traitor
Damaged Orc Shield 1  
Orc Shield 4  
Gargoyle Bracers 5  
Shield 5  
Death Stroke Shield 10  
Draconfire Bracers 15  zmírňuje poranění ohněm
Fire Shield 15  zmírňuje poranění ohněm

Související hry Lands of Lore 3
Lands of Lore: The Throne of Chaos
Lands of Lore



Diskusia Príspevkov: 1 Hodnotenie
536 hlasov

100
60
20

80
40
0
50
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |