HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 36573 uživatelů

Návody > No One Lives Forever


Zobrazení:37306
Autor návodu:Marek Šmidák

The Assignment, Scene 1

Tento scénář je pouze demoverze, takže se pohodlně usaďte a vychutnejte si jí.

The Assignment, Scene 2

Po animaci se objevíte v základně, kde projděte levými dveřmi, na rozcestí rovně, čímž se dostanete do kanceláře, kde si promluvte s Mr. Jonesem a Mr. Smithem, odpovězte možností č. jedna a poté opět možností č. jedna. Nyní se vraťte na rozcestí, kde jděte doleva a vejděte do výtahu.

The Assignment, Scene 3

Nyní jste v tréninkové části, kde se naučíte určité fígle postavy a věcí - trénink není povinný, ale pokud si ho chcete vyzkoušet, tak na rozcestí jděte rovně a na konci vejděte do dveří napravo.

Úkol

V první místnosti si promluvte s vědcem, projděte do další místnosti a vyjděte ven. Vraťte se do chodby, druhou uličkou napravo a do dveří nalevo.

Úkol č.1

Otevřete dveře a počkejte si na zpřístupnění vesty a nábojů. Projděte do další místnosti, kde posbírejte všechny "Intelligence Item" (ty sbírejte během celé hry) a jděte na druhý úkol.

Úkol č.2

V místnosti deaktivujte bomby na stěnách a projděte dvojitými dveřmi do další části tréninku.

Úkol č.3

Otevřete dveře, skrčeni (Crouch) podél pravé stěny dojděte ke dveřím, otevřete je, opět skrčeni přejděte po prknech ke dveřím naproti, které otevřete a opět skrčeni dojděte nepozorovaně z místnosti.

Úkol č.4

Projděte dvojitými dveřmi, rozsviťte si svítilnu (Flashlight), jděte doleva, opět doleva a nakonec doprava. Až budete blíž od betonové zdi před vámi, tak shasněte, zahněte doprava a vyjděte ven.

Dodatek: Pokud se vám stane, že vás zahlédne vědec a začne na vás mluvit, pak se musíte vrátit na začátek této části tréninku. V chodbě jděte rovně a vejděte do dveří nalevo.

Úkol č.1

Postupně si vyzkoušejte všechny (tři) zbraně a jděte do exitu, kde už na vás netrpělivě čekají další úkoly.

Úkol č.2

Ze stolu si vezměte pistoli a vystřelte na terč (hlava nebo tělo). Projděte do další místnosti, kde si vezměte ze stolu sniperovku (Hampton Carbine) a vystřelte skrz prkna a dveře na terče za nimi. Projděte dál, opět vystřelte na terče (ne na vojáky) a jděte do exitu. Jděte první uličkou nalevo a do dveří nalevo. Jděte nalevo.

Úkol

Vezměte si ze stolu sponku a odemkněte (Fire) s ní zámek. Jděte dál.

Úkol

Vezměte si do rukou sponku (z minulého tréninku) a "vyvolejte" její druhý mód (Next function), čímž z ní uděláte zbraň (Poison Capsule), s kterou rozbijte napodobeninu vědce a odevzdejte ji na stůl. Jděte dál.

Úkol

Ze stolu si vezměte minci a hoďte ji ke zdi, čímž odlákáte vojáka a projděte okolo něho.

Úkol

Vezměte si ze stolu žíravinu a polijte s ní mrtvolu (musíte být skrčeni) tak, aby zmizela. Jděte do exitu. Na chodbě jděte doprava, poté doleva a do dveří napravo do konečného exitu.

Misfortune in Morocco, Scene 1

Během animace odpovězte možností č. dva. Z okna střílejte teroristy, čímž ochráníte civilistu. Až civilista odejde (a teroristi se už nebudou objevovat), tak vyjděte z pokoje na chodbu, jděte doprava, na konci doleva, kde sejděte po schodech dolů a vejděte do dveří naproti. Odtud jděte do pokoje s prkennou zdí (č. 12), kde opět musíte ochránit civilistu – pro lepší výhled si v pokoji otevřete i pravé okno a hurá na ně! Po splnění úkolu odjede civilista autem, rychle se schovejte za stůl vedle vás, čímž alespoň z části zabráníte nepřátelům v útoku na vás. Všechny je tedy zabijte, v pokoji si ještě vezměte vestu a vraťte se ke schodišti, kde už na vás čekají další nepřátelé (které samozřejmě zabijte) a projděte modrými dveřmi za nimi.

Misfortune in Morocco, Scene 2

Zabijte napravo chlápka v bílém, ustřelte zámek od mříží a vejděte do budovy naproti. Jděte doleva, vyjděte po schodech nahoru jděte rovně (v pokoji č. 202 si můžete vzít vestu), na konci doprava, čímž se dostanete k občerstvení. Jděte dál a vejděte do dalšího domu (cestou si dejte pozor na snipera ve věži). Napravo zabijte chlápka v červeném, vejděte do chodby a jedinou možnou cestou dojděte až do místnosti se sloupy (pozor na teroristy nahoře – někdy tam jsou, někdy ne), kde pokračujte rovně, zahněte do chodby napravo, jděte až na konec, doprava a dojděte až ke schodišti, po kterám sejděte dolů. Jděte za spojencem, kterého uvidíte v animaci zemřít. Nyní se vraťte na začátek levelu – cestou zachraňujte civilisty (žádného nesmíte zabít) a deaktivujte na stěnách bomby (pokaždé jsou na jiném místě, ale je jich celkem šest).

Misfortune in Morocco, Scene 3

Hned na začátku se na vás vyhrne pár nepřátel, které bez milosti zabijte. Vejděte do budovy naproti, sejděte po schodech dolů a dejte se doleva. Na rozcestí zahněte opět doleva, vejděte do domu napravo, kde vyjděte po schodech nahoru a pokračujte dál, až k fontáně. Jděte doprava, otevřete modré dveře, vejděte do místnosti (vesta a 2x Intelligence Item) a projděte dveřmi naproti. Z balkónu odstřelte chlápka před vámi a napravo na zdi. Vraťte se na chodbu, kde sejděte po schodech dolů a jděte k autu za vraty. V animaci odpovězte možností č. dva.

Misfortune in Morocco, Scene 4

Zastřelte tři chlápky před vámi, po cestě dojděte až ke zbytkům stavení, kde se proti vám vyřítí auto, které zanedlouho omylem vyhodí do vzduchu jeden z nepřátel. Pokračujte dál po cestě (auta nalevo za plotem si nevšímejte, protože cesta k němu je zaminována) až k domu, do kterého vnikněte dírou v zemi ve zbytku stavení před ním. Proplavte jeskyní ke vchodu, kterým se dostanete do již zmiňovaného domu. Vevnitř vyjděte po schodech až nahoru, čímž se dostanete do místnosti ( 1x Intelligence Item), kde zabijte pár nepřátel. V této místnosti opět vyjděte po schodech nahoru, projděte chodbou na rozcestí, na kterém zahněte doprava. Pokračujte jedinou možnou cestou až k bazénku, od něho ke schodišti nalevo, kde vejděte do vchodu přímo naproti. Jděte na balkón, kde shlédněte animaci.

Requiem for a Spy

Úkol č.1

Vejděte do místnosti, kde si počkejte na zpřístupnění brýlí, s kterými vyfotografujte knihu vedle (musí vám zezelenat zaměřovač). V další místnosti si ze stolu vezměte zapalovač, s kterým zapalte odpadkový koš.

Úkol č.2

Vezměte si ze stolu výbušninu (vypadá jako rtěnka) a od vyznačeného místa ji hoďte na terč.

Úkol č.3

Po informacích vejděte do místnosti, kde skrčeni dojděte podél levé stěny ke dveřím naproti. V další místnosti je to stejné, akorát, že se zde nevyhýbáte kameře, ale reflektoru.

Berlin by Night, Scene 1

Na konci ulice si promluvte s agentem a poté jděte do telefonní budky, kde si vyslechněte rozhovor. Nyní jděte do modrého domu, kde zazvoňte na zvonek č. 205. Nastupte do výtahu, v chodbě zaťukejte na pokoj č. 205 a pod dveřmi si vyzvedněte vzkaz. Vyjděte na ulici, jděte do baru naproti, kde si opět promluvte s agentem. Vyjděte ven, vejděte do boudy u závory, kde si promluvte s vojákem, který vám otevře hlavní bránu. Jděte do nové části (od této chvíle si dávejte pozor na kamery a reflektory – do kamer nikdy nestřílejte), počkejte si na skončení rozhovoru dvou nepřátel u auta a poté je zabijte. Na levé straně ustřelte zámek od poklopu v zemi a slezte po žebříku dolů. Projděte tunelem s vodou na konec, kde vylezte po žebříku nahoru. Jděte do boudy, kde přehoďte páku, čímž si otevřete hlavní bránu. Vraťte se k poklopu a vejděte do dílny u něj, kde projděte dveřmi naproti ven. Jděte doleva, projděte branou (kterou jste si před chvíli otevřeli) a dostaňte se ke kleci se psy, kde blízko ní vejděte do budovy. V místnosti napravo (vesta, náboje) stiskněte tlačítko a vyjděte ven dveřmi naproti místnosti. Jděte doprava k východu.

Berlin by Night, Scene 2

Vejděte do budovy nalevo, kde postřílejte stráže, na barelu aktivujte bombu (1), jděte dál, čímž se dostanete do skladiště, kterým projděte na konec, kde vyjděte po schodech nahoru do místnosti, ve které si vezměte ze stolu zapalovač a Intelligence Item. Jděte zpět a projděte dveřmi ven. U auta nalevo ustřelte zámek od mříže, vyskákejte po krabicích nahoru k oknu, kterým vnikněte do dalšího skladiště, kde opět aktivujte na barelu bombu (2) a vyjděte ven dveřmi nalevo. Jděte do budovy naproti, vyjděte po schodech nahoru, vyjděte dveřmi ven a jděte do dalších dveří naproti. Na rozcestí jděte doleva, vejděte do archívu naproti a vyfotografujte tam knihu na stole. Vraťte se do chodby, kde jděte do dalšího archívu nalevo, kde vyfotografujte další knihu na stole a vraťte se na rozcestí. Jděte rovně, sejděte po schodech dolů a vyjděte ven. Jděte doprava, na rohu aktivujte poslední bombu na barelu (3) a vraťte se zpět, kde zapalte agentovi cigaretu a odpovězte mu možností č. dva. Jděte do budovy, ze které jste před chvíli vyšli, jděte do dveří nalevo, sejděte po schodech dolů, kde projděte dalšími dveřmi, v místnosti dalšími a chodbou projděte do místnosti, kde otočte regál na levé stěně. Vejděte do tajné chodby.

Berlin by Night, Scene 3

Vyjděte po schodech nahoru (pokud potřebujete, tak si v místnosti naproti schodům vezměte vestu), na rozcestí se dejte doprava, na konci kanceláře opět doprava, kde si otevřete dveře od výtahu tlačítkem napravo od nich. Vejděte do výtahu, počkejte, až se za vámi zavřou dveře a vyjeďte nahoru. Jděte chodbou napravo, vyjděte po schodech nahoru a jedinou možnou cestou dojděte až na rozcestí, na kterém se dejte chodbou nalevo, kterou projděte až na konec, kde si v místnosti napravo promluvte s Dr. Schenkerem, kterého musíte dostat ven – po rozhovoru budou nepřátelé skoro všude, takže si dávejte pozor. Od této chvíle bude Dr. Schenker chodit s vámi (nesmí ho zabít) – pokud se vám stane, že se Dr. Schenker někde zasekne, či se bude krýt, pak na něj klikněte klávesou, kterou máte přiřazenou k funkci “Use Object”. Vraťte se na rozcestí, na kterém se dejte doleva, na konci sejděte po schodech dolů, kde v místnosti vejděte do dveří nalevo (v regále napravo je vesta).

Unexpected Turbulence, Scene 1

Vyjděte z místnosti, dejte se doprava a dojděte k místu, kde vypadne jeden z cestujících ven z letadla a kde se vám zatarasí cesta dál. Zde otevřete poklop v podlaze, skočte dolů, na druhé straně vylezte po žebříku nahoru, kde zahněte doprava, vyjděte po schodech nahoru a v chodbě zahněte doprava k pilotovi.

Unexpected Turbulence, Scene 2

Máte jednu minutu na to, abyste se dostali ven z letadla – neztrácejme tedy drahocenný čas. Vraťte se stejnou cestou jako jste přišli až k místu, kde jste začínali – zde vypadne jeden z nepřátel ven a vy skočte za ním. Musíte se dostat k chlápkovi dole pod vámi a sebrat mu padák. Nyní budou postupně vyskakovat nepřátelé z letadla, které sestřelujte – za každého sestřeleného nepřítele se dostanete níž. Až budete dost blízko u chlápka pod vámi, tak mu seberte padák (Use Object).

Care to Explain?

Úkol

Zde už to velmi dobře znáte. Vejděte do místnosti, kde si vezměte rozprašovač, který použijte zezadu na vědce. Jděte do exitu.

Rendezvous in Hamburg, Scene 1

Promluvte si s ženou před vámi, která zabaví stráž na schodech, abyste se mohli dostat dovnitř. Dostaňte se oknem vzadu do místnosti (nesmí vás vidět stráž, ani kamera), kde si vezměte vestu. Chodbou dojděte na rozcestí, kde zahněte doleva, vyjděte po schodech nahoru, čímž se dostanete do místnosti, ve které zahněte doprava a vejděte do dveří nalevo. Zde zabijte spícího chlápka na židli a ze stolu seberte Intelligence Item. Vraťte se do předchozí místnosti, kde si dvakrát promluvte s ženou a poté ji následujte až na první rozcestí, na kterém se dejte rovně a v místnosti si promluvte s chlápkem v zelené košili. Nyní se dejte chodbou naproti němu, kterou projděte až na konec, kde vejděte na dámské WC po pravé straně.

Rendezvous in Hamburg, Scene 2

Začínáte na tom samém místě, jako před chvílí, ale se zbraní, kterou jste získali od špióna z animace. Vyjděte z WC, v chodbě doprava, čímž se dostanete do skladiště, ve kterém vyfotografujte knihu na stole a vejděte do dveří naproti. Vyjděte po schodech nahoru (v místnosti nalevo je vesta), vejděte do dveří napravo, v kuchyni jděte do dveří na druhé straně. Projděte chodbou do baru, kde všechny zabijte, čímž se vám ukáže animace, ve které uvidíte chlápka, s kterým jste před chvílí mluvili. Vejděte do místnosti u vás, ve které vyskočte oknem vzadu na ulici. Po animaci zabijte chlápka na střeše, jděte doleva, sejděte po několikaterech schodech dolů, kde skočte do vody a plavte po proudu.

Visit to Santa‘s Workshop

Úkol

Vezměte si ze stolu zapalovač, který použijte druhým módem (Next Function) na dva zámky. Poté si vezměte ze stolu časovanou bombu (vypadá jako rtěnka) a hoďte ji k terči.

A Tenuous Lead, Scene 1

Vnikněte do střeženého objektu (v budově naproti vchodu je vesta), jděte doleva, kde u velkých nádrží otočte kolem. Jděte dál, kde vedjěte do budovy, projděte jí (v šatně po levé straně ve skříňce je vesta), opatrně kolem páry, u elektrického proudu sejděte po schodech dolů, sejděte po dalších schodech dolů, kde v místnosti pákou vypněte elektrický proud. Jděte zpět, až úplně nahoru, kde dřív byla elektřina a vylezte tam po žebříku nahoru. Otevřete dveře, skočte dolů a kolem vypusťte kyselinu v jedné z místností. Vraťte se zpět, sejděte po jedněch schodech dolů, vejděte do dveří naproti, kde na konci místnosti seberte kolo. Vraťte se zpět ke schodišti, kolo nasaďte na trubku a jednou s ním otočte. Jděte do místnosti dolů, kde jste vypnuli elektrický proud a vejděte do dveří, kterými projděte do dalšího levelu.

A Tenuous Lead, Scene 2

Vejděte do budovy, projděte ke dveřím na konci ven, kde vejděte do skladu naproti.
Možnosti:

  1. dveřmi
  2. oknem přes střechu na pravé straně

Rozhodně, až budete vevnitř, tak tam aktivujte na čtyřech barelech bomby (jeden je venku). Poté se vraťte na začátek levelu a vejděte do dveří nalevo od auta.

A Tenuous Lead, Scene 3

Vyjděte po schodech nahoru, kde otevřete dveře, projděte chodbou na konec, kde projděte dveřmi nalevo do exitu. Projděte pod kovovými schody, jděte rovně, na konci doleva, kde vejděte do dveří. Tunelem doprava, doleva a rovně. Na konci vyjděte ven, u plotu ustřelte zámek a vylezte po žebříku nahoru. Počkejte si na jeřáb s bednou, na kterou skočte a nechte se dovézt do dalšího kola.

A Tenuous Lead, Scene 4

Jděte rovně, na pravé straně vyfotografujte modrý barel (1/4) a dejte se doprava. Projděte až úplně na konec, kde vejděte do dveří, vejděte do dalších dveří na konci, čímž se dostanete do místnosti, kde vyfotografujte žlutý barel (2/4). Projděte dveřmi do další části skladiště. Jděte rovně až na konec, kde vyfotografujte červený barel (3/4). Vyjděte po schůdkách nahoru, přivolejte si výtah červeným tlačítkem, a až ním vyjedete nahoru, vyfotografujte tam zelený barel (4/4). Vraťte se zpět ke vchodu, odkud jste přišli, zahněte doleva a vlezte do potrubí (rozsviťte si lampičku). Prolezte do třetí odbočky zprava a vylezte ven. Prolezte pod trubkou dole k plotu, kde zapalovačem přepalte zámek, vylezte po dvou žebřících nahoru a vejděte do dveří s nápisem “C-18”. Opět vylezte po žebříku nahoru, jděte do chodby, na rozcestí vylezte po dalším žebříku nahoru a...

A Tenuous Lead, Scene 5

Na zemi seberte zapalovač, s kterým přepalte zámek na na dveřích. Jděte doprava, před výbuchem zahněte do místnosti napravo, kterou projděte, v chodbě opět doprava, kde v místnosti vypněte páčkou elektrický rozvod. Po shozeném železe (trámu) přeskočte na zbytek “mostu” a projděte dveřmi. Jděte doprava, u elektrického proudu seskočte dolů do místnosti, ve které seberte tlumič a u dveří pistoli. Projděte dveřmi, dejte se doleva, kde na konci ustřelte kohout, čímž se začne napouštět voda (nyní musíte být hodně rychlí, abyste se neutopili) – rychle nahoru, chodbou rovně, do místnosti napravo, proplavte další chodbou přes řídící místnost, za kterou zahněte do místnosti napravo, kde klikněte na rádio.

H.A.R.M.‘s Promise

Úkol

Vezměte si výstroj a skočte do vody, kde střelte do obou terčů. Poté si vezměte kotvu (Belt Buckle) a vystřelte jím k sloupu č. dva (musí se vám ukázat modrý zaměřovač).

The Dive, Scene 1

Vyjděte z pokoje na chodbu, na rozcestí se dejte doprava (za vozíkem je vesta), kde projděte dveřmi. Sejděte po schodech dolů k opilci, u něhož ustřelte zámek od dveří a vejděte dovnitř. V místnosti vyjděte po schodech nahoru, v chodbě doprava (pozor na nepřátele nahoře na zábradlí), u vozíku seberte Intelligence Item a zahněte doleva, kde vejděte do pokoje č. 208, a seberte tam další Intelligence Item (na posteli). Vraťte se zpět, jděte doleva a vejděte do pokoje č. 203, kde seberte vestu. Vraťte se zpět k vozíku, u něhož jste sebrali Intelligence Item a vejděte do pokoje č. 207. Na stole seberte film, otevřete okno na pravé či levé straně a zabijte chlápka v okně budovy naproti. Vyskočte na římsu, jděte doleva, čímž se dostanete na plošinu s žebříkem – odtud sestřelte chlápka v okně naproti a pomocí Belt Bucklu se dostaňte do téhož okna.

The Dive, Scene 2

Oknem vlevo vylezte ven na střechu, kde otevřete okno pod světlem. Jděte doleva (za schody je brnění a Intelligence Item), vyjděte po schodech nahoru, kde otevřete kryt od šachty, kterou prolezte. Skočte na okap napravo, přeskočte na boudu naproti a z boudy seskočte na zem (v bodě najdete zprávu, kterou seberte). Na konci vylezte po živém plotu, jděte po dalším okapu a oknem po levé straně vlezte dovnitř. Na konci se rourou propadnete do kuchyně, ve které seberte vestu a Intelligence Item (na plotně). Vyjděte na chodbu, jděte doprava (u pohovky leží Intelligence Item), doleva, opět doleva, kde u zamčených dveří sestřelte nejprve chlápky za zábradlím – vyjde civilista ze dveří, kterými projděte a jděte do exitu.

The Dive, Scene 3

Vplavte do trhliny v lodi, proplavte okolo elektrického proudu do dveří, dejte se chodbou, kde vplavte do prvních dveří napravo do kajuty, kde seberte blok na stole. Pokračujte dál ke schodům, kde na vás čekají žraloci. Naproti vplavte do šachty a proplavte jí až do místnosti, odkud vylezte dveřmi a dejte se doprava. Na konci plavte trhlinou okolo elektrického proudu. Plavte doleva (nalevo leží plány) a potom dalšími dveřmi vzadu na rozcestí doprava, kde seberte v šuplíku Intelligence Item a z postele knihu. Nyní se vraťte zpět k trhlině s el. proudem (pozor na potápěče), odkud plavte k otevřeným dveřím na konci chodby (rovně) do skladu. Vzadu plavte do další chodby, po schodech dolů, doprava, u víka šachtou nahoru, kterou proplavte a na konci pokračujte nezabarikádovanou chodbou. Vplavte do trhliny nahoru.

If Dur Demands are Not Man

Úkol

Ze stolu si vezměte oslepovač (vypadá jako rozprašovač) a použijte ho zezadu na vědce. Z dalšího stolu si vezměte psa (robot) a položte ho před klec s hlídacím psem . Nyní jděte do exitu.

A Man of Influence, Scene 1

Tento level je trochu na špionážní téma – tzn., že vás nikdo a nic nesmí vidět a ani nesmíte nikoho zabít. Ze stolu si vezměte Intelligence Item, v chodbě se dejte doleva (pozor na kameru napravo/za vámi), opatrně do místnosti nalevo, kterou projděte a jděte na WC naproti. Zde shoďte tři prkna vejděte do dílny, kde seberte Intelligence Item na prknech a nepozorovaně se dostaňte ke dveřím napravo. Nyní se musíte dostat do místnosti napravo v chodbě před vámi, kterou však hlídá stráž a dvě kamery (jedna je před vámi a druhá za vámi/nad vámi). Vejděte do místnosti (s dveřmi) nalevo v chodbě před vámi, kde se schovejte a seberte ze stolu Intelligence Item. Nyní vyjděte z místnosti, vejděte do kanceláře nalevo (pozor na civilistu), kde zapalovačem zapalte odpadkový koš, čímž přivoláte stráž z již zmiňované místnosti, a proto se běžte rychle schovat do místnosti, ze které jste před chvílí vyšli a po přejití stráže rychle proběhněte do místnosti napravo, kde přehoďte páku, schovejte se za polici a po přejití stráže se běžte opět schovat do již vámi známé místnosti. Nyní jděte do místnosti na druhé straně chodby, kde vejděte do místnosti se jménem “Baron A. Dumas”, kde seberte ze stolu Intelligence Item a poté přehoďte páčky na stole, čímž si otevřete tajnou místnost. Zde opět přehoďte páku, vyjděte po schodech nahoru, jděte do dveří před vámi, zde opět vyjděte po schodech nahoru a u dvou strážných zahněte doleva, kde přehoďte páku na levé zdi, čímž si částečně otevřete kopuli. Seskočte do pokoje, na stolku seberte film a u něho stiskněte tlačítko (vyjede model objektu). Projděte dveřmi, čímž se dostanete na již známé místo, z kterého dojděte na začátek levelu (chodbou rovně, doprava a do místnosti nalevo).

A Man of Influence, Scene 2

Na začátku nechte pár okamžiků jednat vašeho parťáka, který vyláká jednoho ze strážných z boudy ven a poté ho zmlátí. Vy zabijte druhého strážného v boudě (pozor na kamery), pákou si otevřete dveře, u psa v kleci seberte Intelligence Item a vejděte dovnitř. Projděte dveřmi nalevo, dalšími dveřmi, čímž se dostanete ven, kde vejděte do dveří nalevo. Jděte rovně, na konci doprava, po žebříku nahoru, kde v místnosti nalevo vyfotografujte knihu (1/3) a na zemi seberte vestu. Vraťte se zpět ven a vejděte do skladiště naproti. Nalevo za bednou seberte žíravinu, po bednách vyskákejte nahoru a přeskočte k otvoru naproti, kde seberte obvaz, otevřete poklop a seskočte dolů. Vejděte do chodby nalevo, kde vyjděte po schodech nahoru, v místnosti zabijte dva chlápky, vyfotografujte další knihu (2/3) a seberte Inelligence Item. Nyní se vraťte zpět ven, kde napravo přeskočte přes koleje na druhou stranu a projděte dveřmi nalevo (vzadu). Vejděte do dveří nalevo, na stole seberte Intelligence Item a ve velké místnosti obejděte plot. Na konci vylezte po žebříku nahoru, po plošině dojděte až na konec, čímž se dostanete do chodby (v místnosti nalevo je vesta), na jejíž konci v místnosti vyfotografujte poslední knihu (3/3). Vyjděte ven z budovy, kde projděte branou nalevo.

A Man of Influence, Scene 3

Zazvoňte u dveří od domu – zde už jen budete dávat otázky. Odpovědi: u dveří 1, 2, 1 a u barona Dumase 2, 1, 2, 2, 2, 2, 1, 1.

Forther Investigation Required

Úkol

Safecracker, Scene 1

Nalevo vylezte po žebříku do budovy(v budově vepředu je na rýsovacím stole plán a hned vedle vesta), projděte až k dalšímu žebříku (u něj se válí obálka), po kterém slezte. Dejte se nalevo od žebříku (v šachtě od výtahu je další obálka), na konci je žlutý vozík, který když zapnete, vyzdvihne vám roletu naproti němu. Projděte právě zpřístupněným vchodem, kde sejděte po schodech dolu a otevřete dveře od místnosti (vzadu na stole je obálka), jděte až dozadu k drátěnému plotu, u jehož dveří odstřelte zámek a stiskněte spínač na stroji. Pokračujte dál k výtahu, kterým vyjeďte nahoru, pomocí beden přeskočte přes plot a “hopla”, jste opět na začátku kola. Tentokrát však nikam dovnitř nechoďte, ale jděte raději k plotu (naproti dvěma vozidlům), u kterého odstřelte zámek na dvířkách a jestli chcete pokračovat ve hraní, odjeďte výtahem nahoru, volbu nechám na vás.

Safecracker, Scene 2

A je tu zpěvačka (operní zpěvačka s nadměrnou nadváhou), stačí jen nahnat naší hvězdu napravo k barelu s vodou pod ním a rádiem na něm a nalevo pak zapnout vysoké napětí (v tu chvíli, když jde okolo barelu). Samozřejmě vám neuškodí, když budete střílet dělníky v montérkách. Až zpěvačka dozpívá (jen zmizení její osoby zastaví její hlas), odjeďte výtahem, ke kterému se zpřístupní cesta až po jejím skonání (výtah je hned u barelu).

Safecracker, Scene 3

Jděte rovně přes panely (hned na prvním sloupu, který uvidíte je zpráva), na konci zahněte doleva a (napravo u plotu je vesta) projděte až dozadu, kde (po schodech nahoru je obálka) napravo přeskočte zábradlí a slezte po krabicích na zem. Za dveřmi se zámkem, který odstřelte (je obálka a opodál vesta a plán) se podívejte na strop a uvidíte úchyt, za který se můžete zachytit “kapesním lanem”, čímž se dostanete o patro výše. Jděte doprava a u schodiště se znovu vytáhněte o něco výše. Venku vyskákejte po krabicích na střechu, po panelech přejděte až vpravo dozadu k výtahu, kterým sjeďte dolů a pak už je stačí vylézt na jeřáb.

Safecracker, Scene 4

Vejděte do dveří (u skříněk leží fotofilm), vyjděte dalšími dveřmi z místnosti a venku (v místnosti naproti leží na bednách vesta) nalevo odstřelte červené barely vzadu. Slezte nalevo po žebříku dolu a po modrých bednách vyskákejte až do šachty. Prolezte šachtou do další místnosti, ve které přelezte z trubky na modrý stroj, odstřelte kusy kovu (vypadají jako žaluzie) a přeskočte na žebřík, po kterém vylezte nahoru. Zezadu na stěně otevřete bílý kryt a stiskněte tlačítko, tím se vám odevřou dveře od výtahu. Po žebříku lezte do šachty dolu a za chviličku přijede výtah, kterému otevřete na stropě poklop a skočte do něj. Z můstku po pravé straně skočte do bazénu (uvnitř plave dopis), naproti vstupte (dvojitými) dveřmi, projděte dalšími vpravo vzadu do místnosti (pot potrubím leží dopis), projděte do dalších dveřích (Window Washer, kde najdete vestu), kde stiskněte tlačítko a jděte zpět do předešlé místnosti, do chodby, odkud jděte napravo dvojitými dveřmi a znovu potrubím, znovu přes výtah (dole je vesta), přelezte přes můstek nad bazénem na druhou stranu (kde na zemi leží kufřík), kde na zábradlí stiskněte tlačítko a až přijede “výtah na natírání”, skočte do něj a ještě jednou si zmáčkněte tlačítko (tentokrát na “výtahu”).

Safecracker, Scene 5

Naproti otevřete zašupovačky a projděte jimi (na stole leží obálka a nalevo v šatníku leží vesta), dejte se chodbou nalevo (v pokoji po pravé straně na rohu je “Inteligence Item” a v místnosti na dalším rohu leží v knihovně obálka, ve výtahu je další vesta a po levé straně za zašupovačkami pod stolem je obálka). Projděte okolo všech kanceláří až dozadu do dveří, kde se přes rouru dostanete na druhou stranu. (napravo ve velké místnosti s několika počítači leží kufřík). Jděte chodbou rovně a projděte (do uličky napravo, kde najdete v místnosti vestu) dvojitými dveřmi, chodbou doprava (nalevo na dámských záchodkách najdete v poslední kabince aktovku, za zašupovačkama leží hned na dolní poličce film, nalevo hned ve dveřích za rohem leží vesta, nalevo pak úplně vzadu za zašupovačkami je promítárna a ve třetí řadě leží na zemi dopis). Naproti v místnost s vyztuženými okny použijte rozkódovač na zámek hned u okna, čímž se vám odevřou dveře od výtahu (chodbou do zadu, v jídelně leží na stole dopis). Až budete mít posbírané úplně všechny skryté věci, vstupte do výtahu a odjeďte.

Safecracker, Scene 6

Jděte rovně, doleva (za zašupovačkami napravo je dopis) a naproti do uličky přes velkou místnost. Nalevo v místnosti vypněte proud (u obrazu leží náboje, dále v místnosti vzadu vedle schodů zase vesta a v místnosti za zašupovačkami je taška vzadu za stolem, nahoře po schodech je za dveřmi s okénkem vesta). Jděte doleva přes místnost s automatem do další větší místnosti (u počítačů leží obálka a dopis). Vyjděte po schodech nahoru a vstupte hned prvními zašupovačkami po levé straně v místnosti se spícím vojákem (na židli je vesta, voják tam vždy nesedí a nespí-jen když pracujete potichu). Projděte zadními dveřmi, vyjděte po schodech nahoru a přes zašupovačky vejděte do další místnosti. Zde pohněte obrazem s liškou a použijte rozkódovač, na zámek pod obrazem, tímto se vám v krbu odsune stěna a vy vlezete do tajného vchodu. Před další místností si nasaďte brýle a zapněte mód infravidění, uvidíte paprsky, kterých když se dotknete, vypustí se jedovatý plyn. Projděte přes tři takovéto místnosti s paprsky a ve vchodě mezi třetí a čtvrtou místností otevřete poklop na podlaze, vlezte dovnitř (dvě místnosti dozadu je dopis) a prolezte pod čtvrtou místností . Na konci otevřete poklop a v místnosti (seberte dopis z poličky) vyfotografujte knihu ležící na polici.

An Ounce of Hope, A Pound of

V první místnosti se máte naučit používat smrtící voňavku a ve druhé zase oklamat kameru pomocí šikovného přístroje. Venku nasedněte na motorku a jeďte po cestě až k zátarasům, slezte z motorky a běžte zpět do budovy, kde jste začínali (na stěně je přišpendlený vzkaz).

Rescue Attempt, Scene 1

Jděte směrem dopředu do dalšího vagónu (ve druhém kupé leží obálka). V dalším vagónu hned naproti dveřím v kabince seberte ze stolu seznam (a z rohu vestu). Nyní jděte zpět na opačnou stranu , přes jídelnu a před dveřmi do dalšího vagónu se schovejte nalevo od dveří a počkejte si, dokud neprojde průvodčí (nalevo pod druhou sedačkou leží dopis). Projděte dvěmi dalšími vagóny, v dalším pak čekají dva agenti, ve druhém kupé najdete lístek (a kufřík), po té odstřelte dva agenty a projděte do dalšího vagónu, do dalšího a vstupte hned do prvního kupé (u zadních dveřích je na zemi dopis). Jděte opět na druhou stranu a vlezte do kabinky. Opět se prostřílejte na druhou stranu, až přes nově otevřený vagón (hned u dveří je vesta). Projděte dalším vagónem (ve kterém je napravo na poličce film). Na konci přeskočte na další vagón, otočte se, poté otočte s kolem.

Rescue Attempt, Scene 2

Seskočte z vlaku (v boudě napravo najdete vestu, na zdi u barikády je zpráva), rozstřílejte barikádu v podobě prken na vchodu a dejte se tunelem (na bedně před budovou leží dopis). Vylezte po žebříku nalevo za rohem, přejděte přes most, u druhé budovy prolezte dírou u sudů, doplazte se až k prohnilé díře, kterou vlezte do budovy (najdete zde vestu). Dveřmi se dostanete do skladu dřeva, vyjděte ven, kde napravo projděte mezi dveřmi. Přeskočte na druhou stranu k motorce, na kterou nasedněte a jeďte po cestě až k závoře (uvnitř budky je vesta a aktovka), zvedněte si závoru a jeďte dál. Cestou přejíždějte vojáky a na konci cesty vylezte na levé straně nahoru na strážnici (zde vás už pronásleduje vrtulník, který se dá sestřelit). Ve strážnici (je na stole vesta a u stolu náboje) stiskněte tlačítko, které vám na kameni dole otevře dvířka k zámku, na který použijte rozkódovač, tím se vám otevře tajný vchod ve skále a vy už máte jen vstoupit (případně vjet).

Rescue Attempt, Scene 3

Jděte po mostě dolu, až na pevnou zem (v budově na skříňkách leží fotofilm). Použijte ovládací panel a vstupte do otevřených dveří. Jděte až do chodby, kde po pravé straně vstupte do místnosti (nalevo je ovladač od dveří) a ze stolu vezměte zapalovač (a nalevo vestu), jděte dalšími dveřmi po schodech nahoru (na bedně leží dopis). Přeskočte zábradlí, běžte do vchodu nalevo, přepalte zapalovačem v módu svářečky zámek, ze stolu seberte průkazku (ze země vestu) a stiskněte červený knoflík. Jděte zpět do místnosti s bednami, jděte průchodem nalevo, opět nalevo do hlavní chodby. Jděte nalevo chodbou, zahněte napravo k výtahu, vložte průkazku a výtahem za pomocí stisknutí knoflíku sjeďte dolu. (nalevo po schodech dolu, u mřížky odstřelte zámek a najdete vestu, mapu a dvě krabičky s náboji). Jděte od výtahu napravo, chodbami pořád dozadu, až dojdete za jedněmi dveřmi na rozcestí (napravo najdete za stolem vestu a na dámském záchodku pantoflíčky). Jděte pořád chodbou rovně, dokud nebudete mít po pravé straně výtah, který si přivolejte a sjeďte ním dolu. Projděte dveřmi a jděte tunelem, nalevo odstřelte zámek a vstupte dovnitř za profesorem, jděte s ním napravo, kde u dveří použijte rozkódovač (pozor n vysoké napětí v podobě jakýchsi blesků), až tímto projdete i s profesorem, jděte po schodech nahoru a podél pravé zdi k dalším dveřím, které je opět nutné otevřít pomocí rozkódovače. Vyjděte po schodech a jděte otevřenými dveřmi napravo. Jděte po schodech nahoru a pokračujte až do velmi tmavé uličky, kde se ještě navíc začne stmívat až do úplné tmy.

A Stern Warning

Úkol

Vezměte si brýle a přepněte je na mód “Senzor Min”, dostaňte se ke dvojce.

Trouble in The Tropics, Scene 1

Přejděte přes most a jděte do budovy naproti (nalevo ve dveřích je na stole dopis a u stolu pak vesta), jděte průchodem až ke dveřím, projděte dveřmi doprava (napravo a ještě jednou napravo jsou náboje), pod schody a nalevo otevřete pomocí rozkódovače dveře. V místnosti (je vesta a dopis) rozstřelte rádio, vraťte se zpět na rozcestí se dvěma dveřmi a tentokrát jděte těmi levými až dozadu, kde vyjeďte výtahem nahoru. Naproti sestřelte výtah i s návštěvou a o žebříku vylezte nahoru, poté projděte dveřmi a dejte se doleva (jde to i zprava po schodech), obejděte krabice (vzadu naproti lež vesta), nalevo vyjděte po schodech (v místnosti na stole leží mapa). U dvojitých dveří použijte rozkódovač na zámek a jděte k výtahu.

Trouble in The Tropics, Scene 2

Ze skladu vyjděte ven (nalevo za krabicí je vesta), kde se dejte po cestě doprava, až k plotu, před kterým zahněte doprava. Jděte přes lávku a po ní následuje další, akorát že malinko prohnilá (na jejím konci leží vesta). Pokračujte dál, až se znovu dostanete na cestu, jděte doleva a to až do chrámu “Inků?” (na lavičce u dveří naproti je kufřík), jděte napravo (kde v místnosti na levé straně najdete vestu a dopis). V místnosti nalevo vzadu projděte rozbouranou zdí a jděte podél řeky, až uvidíte strážnou věž, přitáhněte se kapesním lanem do roury nahoře.

Trouble in The Tropics, Scene 3

Jděte dopředu, kde přepalte svářečkou zámek, slezte po žebřících a skočte do vody. Jděte jedním z tunelů (jsou propojené) a z prostředku skočte do vody (pod vodu je dopis). Vylezte z vody a odteďka máte 1 minutu na přepálení všech osm zámků a pak honem a pak honem rychle zpět do vody. Po animaci vylezte po žebřících a vlezte do okna napravo. Po schodišti jděte dolu chodbou až dozadu (napravo na stole leží obálka). Jděte od zavřených dveří nalevo po schodech nahoru, v místnosti (je vesta) je rozkódovač, který použijte na zavřené dveře, okolo kterých jste před malou chvílí prošly, projděte k dalším dveřím.

Trouble in The Tropics, Scene 4

Zde vás nesmí zachytit kamera, ani žádného mrtvého strážného, či vědce, jinak je zabíjet musíte. Propližte se doprava okolo vědce, na rohu zneškodněte dva strážné (případně i dalšího strážného, který k vám přiběhne). Projděte dveřmi, dalšího strážného můžete zneškodnit párou (která se vypouští kolem zezadu na trubce), nebo po svém a poté projděte opět dveřmi na konci chodby. Vyjděte po schodech a za zdí vyslechněte rozhovor dvou inženýrů, potom se schovejte naproti schodům za zelenými bednami a až projde jeden z inženýrů, sejměte ho, ale až na schodech. Ostatní tři sejměte (jeden z nich je druhý inženýr), nalevo vylezte po žebříku, jděte do místnosti nalevo a použijte rádio (nalevo v místnosti leží kufřík). Jděte do místnosti naproti vchodu a slezte po žebříku k vodě, na konci otevřete poklop a skočte do vody. Proplavte k dalšímu poklopu, u kterého stiskněte knoflík a vyskočte z vody a projděte chodbou až dozadu, kde (na krabici je aktovka) seskočte na zem a jděte do místnosti. Jděte rovně, doleva (v místnosti napravo najdete vestu, na lavičce jeden dopis a za ní druhý). Vzadu nalevo se dostanete ven, kde už to znáte, jděte opět tou samou cestou, až k místu, kde jste předtím vyslechly rozhovor dvou inženýrů, jenomže tentokrát jděte chodbou doleva. Na konci se schovejte za sudy, počkejte až přijde profesor a hned jak zajde za roh, tak mu jednu vražte. V místnosti takticky všechny pozabíjejte, po té sejděte schody (u sloupu leží vesta a na řídícím panelu zase obálka) nalevo, jděte do tunelu a na jeho konci otevřete panelem napravo dveře. Po pravé straně v místnosti (na lavičce leží dopis) zabijte astronauta ve skafandru.

Low Earht Orbit, Scene 1

Po animaci otevřete dveře před vámi “lampičkou” hned vedle. Přejděte kolem mluvících kosmonautů a dalšími dveřmi vstupte do Security sectoru Goldenrod. Když půjdete doleva, narazíte velmi brzy na chodbu, která vede k výtahu. Pokud se vám tam nechce, zapamatujte si toto místo a pokračujte dál v obcházení patra. Jděte do vesmírného baru “Pink Space Lounge” a na pultě seberte identifikační kartu. Bude se hodit! Když půjdete ještě dál, narazíte na další výtah, do kterého také vstupte. Dostanete se do research patra (Security sector Periwinkle). Napravo vás čeká ozbrojený kosmonaut, takže jděte radši nalevo. Tam najdete tajnou laboratoř. V ní je od vstupních dveří rovně místnost, ve které najdete Super atomic Laser Weapon. Touto zbraní zlikvidujte kosmonauta, který se v zápětí přiřítí. V této místnosti jsou ještě dveře do dvou menších-v jedné je pokusný sýr na stole a ve druhé je Code Breaker a negativ. Teď tuto místnost můžete již s klidným svědomím opustit. Pokračujte dál k onomu kosmonautovi, před kterým jsme vás před tím varovali, a kterého teď bez problémů rozložte na atomy. Do monitoru vedle “zasilopolovaných” dveří vložte Security Pass kartu a vstupte do prostoru s nulovou gravitací. Touto cestou se dostanete do velícího modulu, bezpečnostní sektor “malina”. Vstupte do kupolovité místnosti (nebuďte překvapeni zpětnou změnou gravitace) a dezintegrujte všechny kosmonauty. Potom vyjeďte malým výtahem nahoru, kde jsou vědci, nějaké terminály a hlavně můstek na sníženou plošinu. V obou dveřích, které jsou na plošině, je chodba a v ní další dveře. V obou místnostech za dveřmi použijte Code Breaker (na obrazovce byste měli vidět změnu-červené blikání silového pole zmizí). Venku vás čekají kosmonauti, takže se nenechte překvapit! Vraťte se přes nulovou gravitaci zpátky do Research sectoru, kde vás bude na chodbě čekat pár kosmonautů. Dále jděte k výtahu, zpět do sectoru Goldenrod. Dole vás čeká malinko tužší bitka, takže buďte připraveni. Jděte napravo až do výtahu, o kterém jsme na začátku mluvili. Sjeďte do patra s hydroponickými farmami. Dole v hale je ozbrojený astronaut. Jděte do dveří nalevo a v malé zahrádce si užijte přestřelku mezi kytičkami (v malé místnůstce napravo je Intelligence Item). Hned poté již nalezněte vchod, který vede do tajných laboratoří a kvůli kterému jste museli pobíhat nízkou gravitací a pobíhat s Code Breakerem. Ješte před tím si můžete udělat malou procházku a vyhladit prostory pod vámi. Pokud máte zájem, jděte po žebříku v hale na patro, kde byl onen astronaut a celé si to projděte, je to jen samé střílení. Jediná věc - v dlouhé chodbě, kde se za vámi zhasínají a před vámi rozsvěcují světla, na vás v jednom okamžiku vyběhnou z obou stran kosmonauti, takže pozor! Po obejití se objevíte pod žebříkem, ale o patro níž. A nyní vzhůru pro protilék. Za dveřmi do tajných laboratoří se dostanete na most nad zahradou, na jehož konci je kosmonaut. Pokud ho netrefíte, dokud se dveře nezavřou, znovu je otevřete a zlikvidujte ho za běhu (měl by se k vám rozběhnout). Teď se už zakysnout nedá. Běžte dál, co to jde, a v proskleném průchodu s výhledem na zemi nemyslete ani na asteroidy, ani na kosmonauta za vámi, nýbrž běžte stále dál až do druhé scény!

Low Earht Orbit, Scene 2

Máte pět minut na to, abyste sehnali protilék a opustili stanici, takže neotálejte. Jděte až do místnosti s moduly, odkud také později odletíte a kde je také výtah, kterým sjeďte pro protilék. Dole v geometricky pravidelné místnosti je uprostřed baňka, na kterou použijte “use”. Teď zbývá jen utéct. Aby to nebylo tak jednoduché, výtah se samozřejmě utrhne a vy budete muset vyskákat po panelech až nahoru. Nahoře už jenom vlezte do modulu a je to za vámi!

Alpine Intrigue, Scene 1

Po rozhovoru jděte horem a to rychle, abyste baronku předběhli. Zatímco bude pohrdavě komentovat výlohy, vy dojděte ke schodům, pod kterými stojí auto a dvě stráže. Zkuste je odlákat mincí. Poté vběhněte dolů, doprava mezi bedny (na zemi je dokument) a na volné prostranství.Tam uvidíte nalevo za zábradlím jakési dveře. Za pultem je armor a můžete se zde skrýt. Bude ovšem lepší, když poběžíte dál, na schody. Otevřete dveře, kde najdete další neotevíratelné vyskočte na stoličku, na kterou vyskočte a otevřete okno. Pod sebou uvidíte zasněženou uličku, a tak neváhejte a skočte dolů. Pak sejděte po schodech a vstupte pootevřenými dveřmi. V místnosti jsou nalevo další dveře, kterými se dostanete na terasu na jakémsi náměstíčku. Zahněte doleva a seběhněte dolů po schodech na menší balkónek, kde je civilista a dveře. Za dveřmi je noční vidění pro Geldmachera. Teď se vraťte na balkónek s civilistou, přeskočte ho (obejděte) a přejděte po římse na místo, kde stojí stráž (pod vámi), a kde se také baronka na chvíli zastaví. Nechte ji odejít a stráž odlákejte pomocí mince. Seskočte z římsy a utíkejte za baronkou. Nenásledujte ji přímo, ale vlezte do prvních dveří nalevo. Tam je opět žena za pultem, ale armor už tam nenajdete. Počkejte, až si vás baronka prohlédne ve výloze a okomentuje vás a až projde kolem telefonní budky. Teď přichází vaše chvíle! Hoďte si minci pod nohy u dveří, kam, de facto, koukají dva strážní u telefonní budky, a čekejte. Až jeden ze strážných bude procházet, jděte k tomu druhému a zabijte ho. Jděte do bílých dveří (asi 15 metrů za telefonní budkou).

Alpine Intrigue, Scene 2

Hned na začátku počkejte, až stráž projde kolem zdi, za kterou stojíte, na volné prostranství a vběhněte do místnůstky s alarmem (na poličce je tlumič pro Hampton MPL!) a kryjte se. Jakmile vyvoláte poplach střelbou, počkejte a anihilujte všechny stráže. Ve velkém skladu (všude bedny, kamera nahoře, uprostřed oplocená díra, ve které jsou další bedny) jsou dveře, které vedou do místnosti, ve které najdete Code Breaker. Mimochodem na stolku v jedné z místností je raketový kufřík! Budete ho potřebovat. Pak chvíli bluďte, bluďte až narazíte na další venkovní prostory. Tam jsou dva hlídači, z nichž jeden si zpívá. Navrhněte mu, aby přestal (bacha na kameru!). No pak jsou tam asi dva metry šedých chodeb a nakonec místnost, ve které můžete použít Code Breaker. Teď se vraťte na začátek (skoro - ono místo jste viděli z místnosti z Code Breakerem) a zjistíte, že drátěná vrata jsou otevřená! Otevřete bránu klávesnicí po straně a pokračujte chodbou do třetí scény…

Alpine Intrigue, Scene 3

Po dialogu s Tomem pokračujte ke schodišti před velkým domem a exterminujte stráž, která tam hlídá. Pak se otočte, rozhlédněte a uvidíte velká vrata, nad kterými prochází stráž. Zasnaiperujte si. Počkejte, až se otevřou dveře a vyběhne druhá stráž, a opět si zasnaiperujte. Stráže mluvící na volném prostranství o incidentu v Řecku odkráglujte kufrem. Teď se trochu projděte po okolí, dokud narazíte na ubikaci plnou H.A.R.M. elitních vojáků, anihilujte je a pokračujte oknem ven.

Alpine Intrigue, Scene 4

Hned za vámi si vezměte z truhly dalekohled k AK 47. Vyjděte ven, nasedněte na skútr, s kterým jeďte po cestě nahoru. Zanedlouho přeskočte propast, za mostem projeďte pod skalou, seskočte ze skútru a postřílejte vojáky vepředu. Opět nasedněte na skútr a dojeďte s ním až k plotu, u kterého slezte, sestřelte vojáka napravo ve věži a dalšího u boudy (můžete střelit i do sudů u ní), nalevo u plotu si vezměte krabici UNITY (náboje), dále přepalte zámek od plotu a skútrem jeďte k boudě. Zde seberte vestu, skútrem přejeďte přes most a u plotu s cedulí “danger – minové pole” sesedněte ze skůtru, vezměte si brýle a použijte mód “detection mine”, s kterým uvidíte nastražené miny. Přejeďte přes minové pole, projeďte pod dalším mostem a dojeďte až k dalšímu plotu s krabicemi. Po krabicích přeskočte elektrický plot, projděte tunelem až k výtahu a vyjeďte nahoru. Vejděte do dveří nalevo, po levé straně vyjděte po schodech nahoru a v místnosti si vezměte vestu. Nyní vyjděte ven k lanovce, u které přehoďte páku a nastupte.

Indomitable Cate Archer, Scene 1

Dokud jste ještě nahoře, zaujměte výhodnou pozici pro zlikvidování stráže, která za chvíli vyjde ze dveří vedle velké kladky pohánějící lanovku. Pak přeskočte na plošinu která, vede do dveří a slezte po točitých schodech dolů. Prolezte všechno, seberte všechno, zabijte všechno. Každopádně skončíte u toho, že výtah nefunguje, a když nad ním vyskočíte, jiskří elektřina a je tam páka. Vylezte ven, kde je zasněžené schodiště a byla (nebo snad ještě je) stráž. Nad schodištěm je přístěnek. A nad přístěnkem otevřené okno, do kterého vlezte. Do díry se dostanete po žebříku, který se nachází v kanceláři, do které se dostanete ze “strojní” místnosti. Až zlikvidujete dělníka a zapnete elektřinu, tak se pořádně připravte! Vzhůru do výtahu. Znovu(zíív) vás praští zezadu Armstrong, a je tu scéna 2!

Indomitable Cate Archer, Scene 2

Opět velmi dlouhý rozhovor. Takže, pokud si nejste jisti vašimi jazykovými schopnostmi, nebo vás prostě rozhovory nebaví, tak ho radši přerušte. No a pak přijde Armstrong a vy ho budete muset naštvat. Snažte se ho spíš nazývat zbabělcem, zženštilým atd., než ho normálně urážet. Pokud si opět nejste jisti svými jazykovými schopnostmi nebo prostě zakysáváte (a pořadí odpovědí není náhodné) tak tady je správný postup - 1A, 2B, 3A, 4A, 5B, 6B. No a souboj? A teď přichází snad jediný opravdu obtížný moment hry. Musíte se nějak dostat ke svým věcem, a pak vás ještě čekají v rychlém sledu 3 bossové… Po souboji (a sebrání dokumentu ve vašem bývalém vězení) jděte do velkých dveří a v chodbě s ”hroby”, seberte minci, kterou případně použijte k odlákání stráže, která tudy chodí. Každopádně potom pokračujte doleva na ochoz, odkud ale budete docela dobře vidět (stráže, reflektory…), takže si to správně načasujte, případně naloudujte. Pak přeskočte přes mezeru (část ochozu vám spadne pod nohama) a opět se skrčte. Poté vyskočte na vyvýšeninu a do okna. Zde seberte zbraně, věci a eliminujte strážného (je tu i Armor). Tak to byl onen superobtížný kousek! Nyní jsou dvě cesty jak dál - dveře a žebřík. Za dveřmi najdete zavřenou bránu, ale ještě zbývají diapozitivy! Jděte po žebříku, dole narazíte na rozbité dveře a tak to podlezte dírou napravo. Otevřete dveře ven, jakmile vás někdo zjistí, zalezte a čekejte na stráže, které až přiběhnou, obratně je inhumujte. Teď přeběhněte ke dveřím a pokud jste ještě nezlikvidovali stráž nahoře, udělejte to teď. Přesvářejte zámek na dveřích, pak pokračujte dolů (zde seberte Armor) a stiskněte vystrčené poleno z hromady pod schody naproti oknům. Otevře se vám tajný výtah. Vstupte do něj!

Indomitable Cate Archer, Scene 3

Vypližte se z výtahu a pobijte vše živé a ozbrojené v této místnosti. Pak vyjděte po jediných schodech a celou místnost obejděte až ke dveřím, do kterých vstupte. Dále doleva a po žebříku dolů. Chodbou dojděte do místnosti, kde na vás pustí plyn. Vy se nezalekněte, nahoďte “Belt buckle” , popojděte pár kroků a přitáhněte se. Otevřete dveře nalevo a ještě před žebříkem postřílejte vojáky dole, pak slezte a vypněte plyn pákou na pravé straně terminálu. Z místnosti s plynem pokračujte chodbou nalevo, celé to obejděte až ke schodům nalevo, kde pobijte ozbrojené dělníky a zapamatujte si to tady!!! Pak jděte dál chodbou k dalším schodům, po můstku a až k počítači. Zmačkněte jediné tlačítko a vraťte se na můstek. Seskočte dolů a počkejte až vám protilék naservírují pod nos. Nejdřív ovšem musíte otevřít prosklený koridor klávesnicí nalevo. Na “antidote” použijte klasicky tlačítko “use” a vraťte se do místnosti s povražděnými dělníky. Nalevo je místnost s poklopem a zámkem, který vypáčte / rozstřelte a slezte po žebříku dolů. Jděte jedinou možnou cestou (nalevo) do scény...

Indomitable Cate Archer, Scene 4

Stručně – zabít tiše opravujícího dělníka, ven ze dveří a po mostu k dalšímu dělníkovi a dveřím. Po schodech za dveřmi se dostanete k dělníkům a armoru. Pak chodbou doleva, otevřít dveře, poté kousíček chodbou, po schodech až ke dveřím, za kterými to bude “ostrý”. Likvidujíce jednotky H.A.R.M.u, jděte po schodech nahoru a do dveří. Za dveřmi jsou další dveře a za nimi chodba. Tou pokračujte do umělé jeskyně. Na rovinu, přes most cesta nevede (ale zkuste to…). Skočte hned do vody, vyhněte se žralokovi a vylezte u schodů. Po těch vyjděte, prolezte úzkou chodbou. Ve dveřích nalevo jsou 2 vojáci, zabijte je, jestli chcete, jinak jděte napravo. Vezměte “rozkódovač” v místnosti s dělníkem a kozlem a vejděte do výtahu. V honosné místnosti vás čeká použití kávovaru a cesta nově otevřenou chodbou. Přes prosklenou chodbu pokračujte až k místnosti se zajímavou výzdobou a křeslem s tlačítky, která stiskněte. Pomocí “rozkódovače” otevřete trezor a vytáhněte z něj kýžený seznam infikovaných osob. Po krátkém intermezzu eliminujte přiběhnuvší stráže a vyjděte jedinými možnými dveřmi, kde uvidíte vrtulník s baronkou uvnitř. Příliš pozdě.

A Very Large Explosion, Scene 1

Jděte do chodby nalevo, kde zabijte dva strážné a projděte do další místnosti. Zde si vezměte vestu u krbu, u dveří otevřte dvířka a úzkou chodbou se dejte doleva, kde zabijte další strážné a projděte dveřmi napravo, čímž se dostanete do velké místnosti, ve které vás čeká mini-souboj, po které se vám určitě bude hodit vesta, kterou najdete přímo naproti vchodu. Vyjděte po schodech nahoru doprava (u dveří najdete další vestu) a vejděte do chodby naproti. Zde použijte ”use” na obraz, čímž se vám otevře tajná chodba, ve které se dejte doleva, kde na balkóně najdete novou zbraň. Vraťte se zpět do chodby, na jejíž konci projděte dveřmi do další místnosti, kde musíte přehodit páčku v krbu. Prolezte do vedlejší místnosti, otevřete tajné dveře nalevo od postele, dejte se doprava a vejděte do knihovny napravo. Jděte na její konec, kde vejděte do dveří napravo. Na konci chodby si vezměte vestu, vraťte se o kousek zpět, kde po levé straně sjeďte výtahem dolů. Jděte za vojákem, po rozhovoru se otevřou dveře za ním, ze kterých vyběhne pár nepřátel (vojáka nesmíte zabít). Dveřmi vyjděte ven, napravo seberte vestu, dojděte na druhý konec, kde zabijte dalších pár nepřátel (pozor na chlápka u reflektoru) a projděte mříží napravo. Projěte dveřmi (za krabicemi je vesta), vejděte do dveří nalevo, projděte dalšími na druhém konci, čímž se dostanete ven (pozor na ženu na balkóně naproti). Nalevo u krabic si vezměte další vestu, po krabicích naproti vyskákejte nahoru a po stříšce dojděte až na konec, kde po levé straně seskočte dolů.

A Very Large Explosion, Scene 2

Hned na začátku zabijte dva strážné, pákou napravo rozjeďte lanovku a nastupte - po cestě sestřelujte helikoptéry. Po animaci se lanovka zastaví a začne se houpat – rychle si připravte Belt Buckle a vystřelte ho na levý sloup na označené místo. Následuje další animace, po níž se dostanete se dostanete do jeskyně, ve které musíte zabít jednoho z bossů. Napravo si vezměte vestu, jděte k ochozu naproti, který však začne padat a proto seskočte dolů, dejte se doprava, čímž se jedinou možnou cestou dostanete k další vestě, ale hlavně ke zbrani – zabijte bosse.

Such is the nature of revenge, Scene 1

Uf, takže po sestřelení baronky, pokud jste rozuměli rozhovoru, je úkol jasný, dostat lidi z ulic, než si baronka upšoukne. Jakmile tedy dialog skončí, otočte se, seberte náboje (bednu UNITY) a sejměte střelce na terase nad vámi. Běžte nejbližší cestou pryč, lidi jsou zatím všichni jasně před vámi, tak prostě přiběhněte k nim a stiskněte “Use”. Po cestě se hodně rozhlížejte, likvidujte nepřátele a možná za sebou uvidíte civilistu. Nám se stalo, že taková ta velká dřevěná brána nešla otevřít (za ní jsou dva civilisté a jeden schovaný za zábradlím - pozor na něj!), každopádně zkuste nejdřív otevřít jednotlivá křídla. Mise končí v místě, kde začínala 1. scéna Alpine Intrigue.

Such is the nature of revenge, Scene 2

Tohle je už opravdový konec a opravdu poslední boss (těm, kdo čtou napřed, neprozradíme kdo to je…),ale ne, zdaleka ne, poslední dějový zvrat. Opět si budete muset užít/vytrpět poměrně dlouhý rozhovor a pak to vypukne. Vezměte náboje (opravdu nevím, kdo by nechal muniční bedničku tajné organizace na hřbitově, třeba, aby měla klid:-) a kryjte se za nejbližší náhrobní kámen. Pak se nám osvědčila následujícím taktika: rychle přeběhněte do nezasypaného hrobu, kryjte se za kámen, a pokaždé, když bossák vyběhne (pohybuje se po určité trajektorii, měl by se vždy zastavit u stromu u zdi), tak ho pořádně zpražte, pořád dokola, asi pět minut. Pak přijde skvělý, překvapivý, úžasný, prostě úplný konec.

Zbraně:

Náboje:

Příslušenství ke zbraním:

Výbušniny:

Předměty:

Související hry No One Lives Forever 2: Contract J.A.C.K.
No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way
No One Lives Forever: Game of the Year Edition



Diskusia Príspevkov: 3 Hodnotenie
1194 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |