HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 63276 uživatelů

Návody > Argo Adventure

 Hra 
Návod
Videa

Zobrazení:8616
Autor návodu:Tomáš Varoščák

Podívejte se na pravou obrazovku a pokuste se kontaktovat základnu, satelit a výsadkový modul. Opusťte můstek a jděte do místnosti vpravo. Ze skříňky seberte dešifrovací klíč a vraťte se na můstek. Použijte klíč na otvor v pravém panelu a kontaktujte centrálu IDC. Máte počkat šest hodin na další instrukce. Jděte tedy do pokoje, kde jste našli kartu a lehněte si.

Po probuzení se vraťte na můstek a opětovně se spojte s IDC. Vraťte se do pokoje a přečtěte si novou poštu. Poznamenejte si kódy a prohledejte zbylé místnosti na tomto patře. V jedné z nich leží na zemi vlevo palivový článek, v další je skafandr a kyslíkové bomby.

Sjeďte do druhého patra a vstupte do výtahu do patra třetího. Zde nejprve zapněte napájení jeřábu na jedné ze stěn a poté přesuňte výsadkový modul do šachty L2. Vraťte se na druhou palubu a vstupte do jediné dostupné místnosti. Podívejte se na obrazovku, proveďte test, doplňte palivo, povolte start, vraťte se na třetí palubu a nastupte do výsadkového modulu.

Po sestřelení modulu jděte k buldozeru a seberte ocelovou tyč. Vstupte do základny a na třetí dveře použijte kód 25977. Vstupte a jděte do koupelny. Zaseklé dveře vypáčte tyčí, odhrňte závěs vedoucí k umyvadlu, podívejte se na zrcadlo, rozbijte jej tyčí a vezměte si střep. Nyní se podívejte na mrtvolu nalevo od dveří, rozřízněte jí košili střepem a seberte ID čip.

Vraťte se na chodbu, najděte první terminál IDC Network a snižte úroveň ohrožení. Nyní najděte místnost se zařízením na plnění bomb. Seberte jednu z bomb v regálu, povolte všechny tři ventily a naplňte bombu kyslíkem. Prohledejte ostatní místnosti a v jedné z nich najdete šroubovák, vybitý akumulátor a klíč k poklopu nouzového východu, v druhé malý šroubovák. Klíč použijte na poklop nouzového východu, vylezte nahoru a kyslík z bomby vypusťte do místnosti. To samé udělejte ještě s vodíkem a než odejdete podruhé, rozbijte tyčí signalizaci požárního poplachu. Teď již stačí pouze zapnout požární poplach v terminálu a dveře do čtvrtého patra jsou otevřené. Ještě než se tam však vydáte vypněte obě jednotky vzduchového extraktoru, jejichž ovládání se nachází za jedněmi z dveří.

Ve čtvrtém patře najděte místnost s ovládacím panelem rozvodu energie, zapněte zde světlo, tyčí vypáčte skříňku vpravo a seberte servisní klíč. Jděte k servisní šachtě a prolezte do druhého patra. Přímo naproti výstupu je panel, kde obnovíte přívod elektrické energie do celého patra. Pokud vám dochází kyslík, použijte kyslíkové bomby z mateřské lodě.

Nyní jděte prohlédnout pokoje posádky. V jednom najdete v šuplíku malého elektronického asistenta, datovou kazetu a na stole sklenici s vodou, v druhém pokoji v šuplíku kuchyňský nůž a ve třetím leží na stole další elektronický asistent. Vyndejte z toho svého baterii pomocí malého šroubováku a vyměňte ji za vybitou z asistenta na stole. Pročtěte si zprávy a zapamatujte si kód potřebný k výstupu na střechu. Než odejdete, vezměte si ještě izolovaný drát a nabíječku ze šuplíků a vitamíny a kovové pouzdro ze skříňky. Před tímto pokojem je také automat, v němž si můžete natočit do sklenice limonádu a spolu s konzumací vitamínů tím zahnat hlad.

Vraťte se do šachty a prolezte do prvního patra. Zde najděte sklad a seberte v něm krabici s nářadím a elektrický rozvaděč. Jděte do spojovací chodby vedoucí do rafinérie a nářadím opravte rozvod napětí. Vstupte do rafinérie a v krabici u dveří obnovte přívod energie. Vstupte do prvních dveří vpravo a za mříží odšroubujte a vyměňte vyhořelý rozvaděč.

Nyní najděte ve výklenku na chodbě lopatu a vstupte do pokoje. Vybitý akumulátor strčte do nabíječky a nechejte jej nabít v zásuvce u sejfu vlevo ode dveří. Z bezpečnostní schránky vyndejte reflektor a klíč a v časopise na stole si prohlédněte ID kód Sandry. Počkejte až se baterie dobije a strčte ji do reflektoru a na nejbližším terminálu si nechejte Sandru najít. Jděte do druhého patra a ve spojovací chodbě pověste reflektor nad zával, lopatou vykopejte Sandru a vezměte si její ID čip.

S ním už máte přístup k ovládání rozvodu energie a tak u nejbližšího terminálu přehoďte všechno napájení na páteř N1. Nyní se vraťte do ARGA a ve strojovně v prvním patře otočte oba ventily a zapněte termoregulační systém. Vylezte až do čtvrtého patra a vystupte na střechu. Zde otočte pomocí tyče oběma ventily, vraťte se dolů a v terminálu pusťte vzduch do rozvodu P2.

Nyní jděte do hybernační komory v druhém patře a rozmrazte Glaterovou. Až se dozvíte, že je mrtvá, seberte její štítek a jděte do místnosti naproti. Zde seberte plazmový hořák a kontejner s tekutým kyslíkem. Nyní utíkejte do druhého patra rafinérie. Zde se ve výklenku nachází těžký skafandr. Vlezte do něj a až dojdete k reaktoru, vypněte jej vysunutím všech deaktivačních jednotek.

Vraťte se do čtvrtého patra základny a v jedné z místností obnovte napájení výtahu a věže. Navštivte sklad, otevřete nožem bednu a vezměte šroubovák. Seběhněte do jídelny v druhém patře, odsuňte židli, odšroubujte šrouby, odstraňte mříž a vstupte do skladu. Zde seberte kladivo a sušenky a vraťte se do čtvrtého patra do druhého skladu. Zde zmrazte tekutým kyslíkem zámek na skříni a bouchněte do něj kladivem. Z otevřené skříně vezměte štípačky a klíč a z regálů za mřížemi si půjčte matku na zapuštěné šrouby.

Sjeďte do skladu v prvním patře a seberte kontejner na jaderné palivo. Běžte s ním do prvního patra rafinérie a v místnosti s jaderným palivem jej zastrčte do jedné ze dvou volných šachet. Přečerpejte do kontejneru palivo, vyndejte kontejner a jděte do základny. V prvním patře se nachází záložní reaktor. Odšroubujte klíčem všechny matky a strčte kontejner do prázdné šachty. Opakujte postup ještě jednou a až budete mít palivo v záložním reaktoru, otočte ventily vpravo a spusťte reaktor.

Nyní navštivte telekomunikační místnost ve čtvrtém patře a spojte se s mateřskou lodí. Abyste zabránili útoku, musíte opravit anténu ve věži. Sjeďte do prvního patra a ve skladu seberte lano, naviják a hák. Vyjeďte do věže a kladivem shoďte dolů první část panelu a odšroubujte a shoďte dolů i tu druhou. Na okraj římsy přidělejte naviják s lanem a hákem a vraťte se do skladu v prvním patře. Seberte dvě fungující části panelu a novou součástku do hypervlnového vysílače a jděte ke kyslíkovým nádržím na střechu. Zde pověste jeden panel na hák a druhý položte na zem u žebříku v základně. Vyjeďte do věže, odpojte budící obvody, vyměňte součástku, zapněte budící obvody, přitáhněte a upevněte panel a spusťte hák opět dolů. Nyní seběhněte připevnit i duhou část panelu na hák a opět ji vytáhněte nahoru. S funkční anténou se vám podaří spojit se s IDC a ti zruší útok.

Jděte do místnosti s centrálním počítačem, plazmovým hořákem zničte zámek a tyčí rozevřete dveře. Zadejte kód pro holografickou paměť a vezměte paměťový modul. Nožem z něj vyndejte čip a pod laserem v laboratoři v třetím patře jej vymažte. Vraťte čip a modul zpět, prohlédněte si konzoli a jděte do hlavní řídící místnosti. Zde seberte VR brýle, zapněte virtuální realitu a vstupte do ní. Vypněte ochranou silovou bariéru před sejfem a obranný systém. Nyní jděte do pokoje velitele a v šuplíku vezměte druhý klíč k sejfu. Jděte k sejfu, odemkněte jej a zadejte kód. Až zjistíte, že je prázdný, spojte se s IDC.

Jděte do skladu ve třetím patře a vyndejte z krabice na zemi bombu a ze skříně druhou a klíč k autodestrukčnímu zařízení. Nyní se vydejte do spojovací chodby k rafinérii a vsupte do šachty druhé evakuační rakety. Po obou stranách vedle výtahu seberte klíče, sjeďte dolů a vsuňte je do otvorů v kontrolním panelu, zmáčkněte knoflík a spusťte přípravy ke startu zadáním sekvenčního kódu.

Navštivte pokoj v prvním patře rafinérie a vezměte ovladač k bombě z poličky. Jděte do druhého patra a vstupte do rafinerační haly. Vzadu otevřete zmáčknutím tlačítka poklop v popředí haly, podívejte se do něj, otevřete záklopku, zmáčkněte tlačítko na stěně a klíčem odšroubujte šrouby v další šachtě. Vylezte na jeřáb a přemístěte víko stranou a bombu nad šachtu. Pokaždé, když pohnete jeřábem, musíte ještě manuálně odháknout hák.

Až shodíte bombu, jděte k autodestrukčnímu zařízení a aktivujte jej. Vraťte se k evakuační raketě a až vypadne proud, použijte obě bomby na dveře. Schovejte se do bezpečí a až bude cesta volná, vlezte do rakety.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
660 hlasov

100
60
20

80
40
0
51
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |