HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 19591 uživatelů

Návody > Polda 2


Zobrazení:78757

Na začátku seberte ze stěny nůž a sekeru. V šuplíku najdete otvírák lahví, bouchačku, klíč od cely a odznak. Jděte na chodbu a promluvte si s policistou Matějem. Z telefonního automatu vymlaťte minci. Z odpadkového koše seberte kelímek a slupku od banánu. Na chodbě prohledejte bezdomovce, seberte mu sirky a zajděte k šéfovi. Po jeho vysvětlení jděte na chodbu a u ležícího Matěje seberte kouli a brýle. Vyjděte ven na ulici a promluvte s výrostkem. Podívejte se do koše a vraťte se k Matějovi. Sekerkou oddělte od brýlí nožičku a otevřete s její pomocí pouta. Ty použijte na popelnici před policejní stanicí a zatkněte recidivistu.

Zajděte za Majorem a pokecejte, dostanete případ. Přečtěte si hned dokumenty, ze země vezměte svačinu, ze stěny klíče a ze stolu krabičku cigaret. Jděte zpátky k sobě do kanclu a dejte kelímek do automatu. Vhoďte do něj minci a kafe dejte zavřenému Koprfíldovi. Až s ním pokecáte, dojděte si do laborky pro věci, které vám dá Matěj. Potom se vydejte autem do Spálené ulice. Zajděte k domu a pokecejte se spratkem. Dá vám odznak. U dveří zkuste zazvonit, ale narazíte na psa. U shořelého domu odsuňte prkno a vezměte přívěsek. Zajděte za hasičem a promluvte si s ním. Bude chtít vidět odznak. Ukažte mu ho. Pak se ho zeptejte na psa a na řetízek. Dá vám lékárnu.

U domu se psem otevřete svačinu od šéfa. Na vuřtík použijte projímadlo, které je v lékárničce a hoďte ho psovi. Jakmile padne, vejděte do domu. Tam otevřete šuple a vyndejte lahvičku adrenalinu a čistící pastu. U stolu seberte židli a z lednice seberte vodku. Zkuste s ní uhasit oheň. Pak seberte z lednice pivo. To otevřete otvírákem na lahve a uhaste oheň. Jděte na záchod, kam předtím Pankrác nechtěl jít. Pomocí židličky se podívejte do nádrže s vodou a vyndejte klíček. Tím otevřete skříň. Vypadne panák. Prozkoumejte rýhy v podlaze (v spodním levém rohu otevřených dveří). Přijde úchyl. Pokecejte s ním. Z podlahy pod skříní vytáhněte pomocí pinzety hadřík. Vypadnou z něj fotky. Ukažte je úchylovi a vyměňte je za fotku pachatelů.

Nabídněte bezdomovci cigaretu a vyzpovídejte ho. Řekne vám, kde je hybridárium. Jeďte tam a pokecejte s babkou. Ta vás nechce pustit dovnitř, i když se legitimujete. Lupou zapalte pravou kopku sena a schovejte se za tu druhou. Jakmile se babka dobelhá, dostaňte se dovnitř. Seberte na zemi větev a hoďte železnou kouli do kýble na lešení. Zkuste, jestli vás lešení udrží a vyjeďte pomocí lana, jako výtahem, nahoru.

Nahoře vhoďte do okna nejprve slupku od banánu a potom peníze. Vlezte dovnitř a s pomocí hadru vypněte přístroj. Prohledejte doktora a vezměte mu přístroj a ze stolu dvě injekce. Zkuste promluvit nejdříve s ležící postavou na přístroji a potom s postavami uvězněnými za ním. Až je všechny vyzpovídáte, použijte na všechny přístroj, který jste našli. Dostanete 4 hádanky, ze kterých získáte 4 číslice. Podle nich zatlačte v knihovně čtyři správné knihy a otevře se cesta do sklepení (8, 21, 100, 138). Ve sklepě pokecejte s vězněm. Pomocí nože otevřete hydrant a připojte hadici. Pusťte vodu a zase ji vypněte. Zalepte náplastí díru a postříkejte vězně. Teď už s vámi bude mluvit. Pořádně ho vyzpovídejte. Vyjděte nahoru a udělejte adrenalinovou injekci. Tu píchněte doktorovi a probuďte ho. Promluvte s ním a s pomocí pistole ho donuťte zpívat.

Jeďte do cirkusu Lunetic. Seberte sekeru a polínko ze země. Pomocí sekery udělejte z polínka třísku a propíchněte s ní pneumatiku u maringotky. Přečtěte si ceduli a jděte do manéže. Promluvte s krotilekou. Bude zapírat, tak vyjděte ven a přečtěte si druhou ceduli. Jděte zpátky a promluvte s krotitelkou znovu. Kachnana přizná, ale chce zatykač. Ten vám dá šéfík na policejní stanici. Ukažte ho krotitelce, ale stejně bude odmlouvat. Vyhrožujte ji zbraní. Stejně ale bude chtít splnit tři přání. Za prvé ji musíte usmířit s mužem. Jděte ven do domku napravo. Seberte konvičku a venku naberte vodu, která vytekla z kola. Tu nalijte kanárkovi v domku a vytrhněte mu brk, zatímco bude pít. Tím polochtejte klauna a pokecejte s ním. Nabídněte mu vodku a vezměte klíč. S ním jděte za krotitelkou. Druhý úkol je poznat Kachnana. Podívejte se na nohy kachen a jeďte do spálené ulice. Prohlédněte si šlápotu v bahně a zajděte za hasičem. Zeptejte se ho na kyblík. Vezměte kýbl ze země, nožem otevřete balíček sádry a nasypte ji do něj. Udělejte odlitek šlápoty a vraťte se do cirkusu. Pomocí odlitku určete, kdo je Kachnan. Zbývá jenom poslední úkol, ten se vyřeší sám.

Ve své kanceláři promluvte pořádně s Kachnanem. Po rozhovoru vám zavolají z radnice. Vyšetřování pokračuje. Na Klonenburgu je bomba. Zajděte do BIS a vyžádejte si příručku. Musíte vyřešit hádanku (0802), pak dostanete knihu. Zajděte se podívat k šéfíkovi na mapu a u Matěje v laborce si vezměte náboje. Nabijte si zbraň a vyrazte na Klonenburg. Zbraní sestřelte padací most a prohlédněte si lupou okno. Odlepte žvýkačku a vyndejte z okna kliku. Tu nejprve narovnejte sekerou a otevřete bránu. Než vejdete do druhých dveří, seberte louč. Dole si promluvte s Napoleónem. Jukněte na dělo a vyndejte černý prášek z květníku vedle. Znovu si promluvte s Napoleónem. Pak nasypte prášek do děla a pochodní ho zapalte. Seberte nářadí. Jděte nahoru do dalších dveří, k Hitlerovi. Seberte ze zdi letadélko a ze země láhev. Klíčkem z letadla otevřete skříňku a vyndejte z ní postupně kartáček, kelímek i deodorant. Jděte do dalších dveří nalevo a prohlédněte si krvavou skvrnu. Seberte houbu (vysušte s ní krev) a křídu a odsuňte tabuli. Použijte kartáček a pastu na vyčištění skvrny. Zajděte se na Caesara zeptat Napoleóna. Vyjděte ven a dejte před zavřené dveře plynovou nádobu. Střelte do ní pistolí a vejděte dovnitř. Z praporu seberte drát a jděte k bombě. Drát přidělejte na plomby a pomocí stetoskopu najděte správnou kombinaci. Po otevření krytu zalepte žvýkačkou tlačítko. Na senzory použijte deodorant a šroubovákem odšroubujte kryt. Musíte štípačkami přeštípnout kabely v pořadí 1, 3, 2 a pak vypnout spínač. Bomba je zneškodněna. Ještě zajděte za Hitlerem a zeptejte se ho na Caesara.

Vyjeďte do ulic. Týpka na schodech se zeptejte, jestli neviděl Caesara. Poví vám, že ho znají v hospodě, tak tam zajděte. Jestli se nedostanete dovnitř, zeptejte se týpka ještě jednou. Poví vám o Al Caponovi. Klíčem otevřete skříňku na elektriku naproti přes ulici a drezínou zajeďte k chlápkovi. Pokecejte s ním a vezměte na zemi pilu. Jeďte do hospody a pákou, kterou jste získali předtím, zneškodněte větrák. Větví seberte ponožku z popelnice a zaklepejte. Až chlápek odejde, hoďte do okna ponožku. Vyhodí vás, ale za půl hodiny už jsou dveře otevřené. Jděte do baru Doupě. Tam hraje na automatu Zeman. Objednávejte mu becherovku do doby, než odpadne. Pak vyhrajte na automatu a vezměte kufřík. Do toho se dostaňte nožem. Klíčkem z kufříku odemkněte dveře. Vezměte valašku a zavřete s ní okno. Zahrajte si partičku a třikrát obviňte Gatese z falešné hry. Až si stoupne, vezměte mu karty ze židle. Pak se vraťte na stanici a zajděte za šéfíkem. Ten vám dá falešné krále. Na chodbě si nezapomeňte vzít znovu další minci z automatu. Dejte krále do balíčku karet, které jste našli v Zemanově kufříku a vydejte se zahrát si znovu. Nejdřív ale musíte získat další peníze z automatu. Zahrajte si ale se svým balíčkem karet. Až podfukáře o všechno oberete, vyměňte jejich výhru za informaci o Caesarovi. Pak jděte do Rockbar klubu. Tam si zazpívejte s ochrankou "tu jeho" a seberte láhev a cihlu. Jděte dovnitř a vypněte zástrčku k repráku. Pak promluvte s Majklem a dostaňte podpis a návod na lomcovák. Jděte k baru a namíchejte do skleničky drink podle návodu (zelená, tonic, rum a led). Jeden led si ještě vezměte s sebou. Hoďte ho pankáčovi za krk a jak začne řvát, vlijte mu lomcovák do pusy. Řekne vám, kde najít jeho bráchu Caesara. Než odejdete na vrakoviště, nezapomeňte zapnout zástrčku zpátky.

Auto nejede, nemá benzín. Jděte k motorce před barem a vytrhněte šedivou trubičku. Naberte benzín do láhve a nalijte ho do auta. Benzín můžete nabrat do láhve ještě jednou. Jeďte na vrakoviště a vezměte z panáka plechovku a provázek. Natrhejte šípky a utrhněte kytku. Šípky navlékněte na provázek a seberte kamínky ze země. Ty dejte do plechovky. Nůžkami přestříhejte keř a jděte dovnitř.

Seberte ručník a namočte ho do sudu. Ze země vezměte Vizír a promluvte s celou rodinou. Tátovi dejte květinu, jedné ženě chrastítko a druhé korále. Zajeďte k Hitlerovi a zeptejte se ho na Caesara. Do kelímku dejte trochu krve z houby a křídu. Vyměňte ji s Hitlerem za podobiznu Caesara. Ukažte ji hipíkovi a jděte za Caesarem. Přečtete si nápis na letadle a zkuste vejít do dveří. Cihlou otevřete okno a dveře otevřete zevnitř. Seberte střep a vejděte. Rychle seberte židli a střepem odřízněte lano. Caesara vzkřísíte mokrým ručníkem. V cele ho usvědčete krví na houbě a ukažte mu medailónek.

Zajděte k Matějovi do laborky, přijměte zprávu a vyrazte do střediska Paradiso. Na pláži promluvte s Pamelou. Ze země seberte škebli a kámen. Na škuneru kamenem otevřete truhlu a vezměte harpunu, u které na místo špatné gumy dejte spodní kalhotky. Prohlédněte si záchranný kruh a porovnejte ho s emblémem na řetízku. Vyplašte racka zatroubením na píšťalu a vezměte prsten, pilou sundejte síť. Tu taky seberte a na molu s ní chyťte kraba. Jděte nahoru k domku Lary a pusťte kraba dovnitř. Vejděte a seberte vývrtku a jahodu ze skleničky. Špuntem z vývrtky zacpěte Laře pusu. Nožem rozlouskněte škebli a perlu dejte do prstenu. Jděte k Esmeraldě a do skleničky nasypte Vizír. Dejte ji jahodu a klíčkem, co vám dá, otevřete schránku na dopisy. Ze země seberte virguli a vezměte i slepecké hole. Jděte dál k Marylins. Seberte láhev a vývrtkou ji otevřete. Nasypte kohoutovi a seberte trus. Ten hoďte na záhonek a virgulí najděte vodu. Utrhněte květinu a promluvte s holkami. Jedné dejte podpis Majkla a druhé prsten. Vezměte si od nich dopisy a jděte zpátky k Laře. Dejte jí květinu a získejte další část dopisu. Před jejím domem použijte železnou golfovou hůl na harpunu a sestřelte kokos. Tím namažte záda Pamele na pláži. Přečtěte si celý dopis a jděte znovu k Laře a nad párou dopis nahřejte.

Jděte do továrny na DNA, která je v poušti. Pistolí sestřelte jednoho velblouda a přečtěte si jméno na uniformě. Do mikrofonu na kaktusu řekněte jméno z uniformy a zatáhněte za trn. Promluvte s doktorem a zkuste najít v knihovně návod na grog. Jděte k Baštovi na policejní stanici a pomocí zaříkávadla od Matěje získejte návod na grog. U profesora namíchejte do skleničky všechny ingredience z police s chemikáliemi. GRO-G pak nalijte do přístroje trychtýřem. Seberte hadr zpod přístroje a zapněte páku na zdi. Hadr namočte do benzínu, který jste si předtím nabrali u motorky a zapalte ho od jisker. Pak s ním zapalte kahan. Promluvte s profesorem a jeďte na letiště.

Pilotovi do kafe vstříkněte injekci s uspávadlem a vezměte mu letecký manuál. Přečtete si ho a otevřete víko motoru u letadla. Motor zapněte a nahoďte vrtuli. Letadlem leťte do Barbielandu.

Promluvte si s Matelem, který leží pod stolem. Z hlavy Kena seberte baterie a použijte je do PVC psa. Toho pusťte do okna, ať najde Klaudii. Psa nechejte, ať jí překouše pouta a máte vyhráno.

Související hry Polda 8
Polda 2 Remástr
Polda 7
Polda 6
Polda 5
Polda 4
Polda 3
Polda 1



Diskusia Príspevkov: 105 Hodnotenie
1958 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |