HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6035
12908
1687

Online 17607 uživatelů

Návody > Re-volt


Zobrazení:26213
Autor návodu:Don Digi

Re-Volt je závodní hra. Rychlá a zběsilá závodní hra. Rychlá a zběsilá závodní hra s autíčky na dálkové ovládání. Možná si říkáte, jak můžu napsat návod na závodní hru. No, vlastně tohle ani není tak úplně návod. Spíše souhrn bonusů, které se ve hře vyskytují. Bonusy jsou na tratích rozesety v podobě malinkatých blesků. V levém horním rohu máte černé pole, ve kterém se po sebrání blesku rozjede výběr bonusů. Až se zastaví a symbol (počítačem, ne vámi) vybraného bonusu se zesvětlí, je bonus připraven k použití. Tak tedy:


Vysvětlivky:

"Můj" název bonusu - symbol bonusu: popis bonusu


Oddělení A: Bonusy útočné

Raketa - obrázek rakety: silná výbušnina - no vlastně jen klasická rachejtle na ohňostroj, ale nepřátelské autíčko odpálí a pilota zaměstná perfektně. Auta se vám automaticky zaměřují zeleným polem. Pokud vidíte červené pole na sobě, tak už pravděpodobně letíte, jelikož to znamená, že na vás míří soupeř.

3 Rakety - obrázek tří raket: o něco slabší, než předchozí bonus a špatně se s nimi trefuje. Sice se zaměřují na nepřítele, ale do zatáček to s nimi málokdy vyberou. Kolik vám zbývá raket, vám signalizuje číslo vedle symbolu.

Pytlíky svodou - obrázek modrého pytlíku: Máte tři. Střílíte je rovně přímo před sebe a když se trefíte, má to zhruba stejný efekt jako rakety.

U.F.O. - obrázek jakéhosi oboustranného amplionu: U.F.O. je pouze můj pracovní název, jelikož nevím co jiného to může být. Je to taková modrá koule nechávající za sebou tečkovanou stopu. Střelíte to rovně přímo před sebe a ono to vyhodí do vzduchu všechna auta, která to potká. A autíčka se točí a točí, načež dopadnou na zem - většinou na střechu. Navíc se UFO odráží od stěn a zdí, takže můžete např. střílet za roh.


Oddělení B: Bonusy zpomalující

Olej - obrázek olejničky: Vytvoří přímo za vámi černou, olejovou skvrnu. Když do ní někdo najede, tak mu to klouže. A klouže a klouže. S olejem na gumách je prakticky nemožné jakkoli autíčko ovládat. Musíte počkat několik cenných vteřin, než olej zaschne. V singleplayeru musíte olej vypouštět do přesné, počítačem neustále projížděné trasy, jinak je k ničemu.

Bowlingová koule - obrázek zlatavé koule: Hmmm, tak tenhle bonus je podle mě ten nejméně užitečný. Za vašimi zády totiž vytvoří ohromnou kouli, která se pomalu, setrvačností valí za vámi. Její "účinnost“ spočívá v tom, že do ní někdo může nazrazit a zpomalit se, ale to se nestane mnohokrát. V podstatě jen tehdy, jede-li někdo těsně za vámi.

Výpadek proudu - obrázek hvězdy: Speciál. Taková potvora, tenhle bonus. Když to použijete, tak všem - ANO VŠEM - autíčkům kromě vás vypadne proud. Motorky neběží, kola se netočí. Jen vy (popř. nepřítel - podle toho, kdo bonus aktivoval) jedete dál. Perfektní. Jo a abych nezapomněl. Na téměř každé trati je tento bonus umístěn v podobě hvězdy vznášející se nad zemí. Když ji seberete, dostanete jen a pouze tento bonus.

Falešný bonus - obrázek bonusu: Umístíte ne trať blesk. Přesně takový jako je ten, který sbíráte kvůli bonusu. Když ho někdo sebere, exploduje a vyletí vysoko do vzduchu. V singleplayeru musíte umisťovat "bonus“ pouze do počítačem přesně projížděných tras. V multiplayeru už je to větší sranda.


Oddělení C: Bonusy ovlivňující hráče

E.M.P. - obrázek modrého blesku: Jak již někteří určitě znají, E.M.P., neboli elektromagnetické pulsy, vyřazují z provozu veškerou elektroniku. V tomto případě motorky autíček. Aktivujete-li tenhle bonus, vaše auto začne jiskřit a probíjet. Každý, kdo se k vám pak přiblíží, dostane ránu elektrikou a na chvíli je neschopen pohybu. POZOR - efekt E.M.P. lze vyrušit Turbem (viz. níže).

Turbo - obrázek monočlánku: Autíčko zežloutne, a ukrutně zrychlí! ! Nebojte se ho aktivovat i do zatáček. Přilnavost a ovladatelnost vašeho vozu se rapidně také zvýší. Speciální efekt spočíva v tom, že pokud vás někdo zasáhne E.M.P.čkem a vy zastavujete, aktivujete turbo a efekt se vyruší. Elektřina zmizí a vy v pohodě jedete dál.

Bomba - obrázek bomby: Jediný negativní bonus ve hře. Když seberete bonus a výběr se zastaví na bombě, je to průšvih. Nemusíte ani nic aktivovat a jednoduše se změníte v bombu. Celé auto zčerná a zapálí se zápalná šňůra. Místo zápalné šňůry máte anténku a ta neúprosně hoří. Jakmile dohoří až k autu, udělá to BUUUM. Vyletíte do výšky a následně sebou řachnete na zem. Brutal. Zbavit se toho můžete jedině tak, že vrazíte do jiného auta a tím bombu přenesete na něj.


Tak a je to za námi. Mnoho štěstí ve hře a úspěch až do posledního, Platinového poháru přeje autor textu !




Diskusia Príspevkov: 11 Hodnotenie
1427 hlasov

100
60
20

80
40
0
45
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |