HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 6173 uživatelů

Návody > Star Trek: Away Team


Zobrazení:13094
Autor návodu:Honza Bába

Tento návod nebude popisovat jednotlivé mise protože by jste tím přišli o to nejlepší co hra nabízí. Je zde však popis zbraní a vybavení.

Tricoder

Na pohled nicotná věcička umožní fandům světa Star Treku jednak zjistit si všechno o všem, co vám tahle hra ukazuje (třeba z čeho je tráva, jestli ta divná mátožící se postava je opravdu Borg atd.), jednak, a to je opravdu důležité, vám v pozdějších misích ukáže, kam všeteční Romulané umístili svoje nášlapné miny (vyplatí se udělat si klávesnicový shortcut na Tricodar a po jeho aktivování s ním šudlat po zemi). Moc škody s touhle věcičkou ale neuděláte.

Medical Tricoder

Ještě zbytečnější než obyčejný Tricoder, ovšem pro některé mise je to esenciální náležitost, bez které se neobejdete pro splnění některých klíčových úkolů. Pokud to ale není v požadavcích, není Medical Tricoder tím důvodem, proč byste si měli brát mediky na misi.

Extractor

Tohle je zajímavost, i když veskrze zbytečná. Umožní některým členům posádky získávat a extrahovat z určitých rostlinek na planetách hojivé lektvary a paralyzující toxiny. Obojí můžete mít i jinak, ovšem vždycky se hodí mít něco navíc. Ale i když vám někdy Extractor doporučují v briefingu, můžete jej klidně oželet ve prospěch důležitějších věcí (třeba tříštivé granáty "paralyzují" lépe a na delší dobu než rostlinky).

Audio Decoy

Jestli jste hráli Commandos, určitě vám neunikla pískací skříňka lákající nepřátele.Tohle je totéž. Ideální v kombinaci s dobře položenou nášlapnou minou, případně týmem připraveným ke střelbě.

Holographic Projector

Totéž, co výše, ovšem s tím rozdílem, že holograficky projektovaná postava vypadá jako voják Federace - a v misích, ve kterých musíte zůstat v utajení, si s takovým hologramem moc nepomůžete a snadno vyvoláte alarm, i když není nikoho z vašich vojáků přímo vidět.

Cloaking Band

Tahle romulanská věcička umožní jedinému členovi vaší posádky, který ji umí používat, dočasné zneviditelnění. Dobré, když se potřebujete někam nepozorovaně dostat a něco ukrást (takové situace jsou), ale tiché a neviditelné "backstabování" s touhle věcí nedocílíte.

Teleportation Bbrig

V Commandos jste museli nosit mrtvoly a schovávat je do sudů, tady si postavíte věcičku a dálkovým ovládáním teleportujete mrtvá těla do vesmíru. užitečná tam, kde chcete zůstat v utajení a nechcete, aby mrtvoly vzbuzovaly nadbytečnou pozornost. Nezapomeňte si ale na začátku každé mise teleport někam položit.

Stasis Field Generator

Snadné a rychlé zmrazení kohokoli, kdo se přiblíží, navíc v neomezeném počtu. Tišší a méně destruktivní než mina. Škoda že tuhle věc může používat jen jeden člen posádky.

Enhanced Mind Melt

Tak tohle je jedna z nejlepších vlastností v celé hře, kterou ovládá jediný člen posádky. Díky ní se krátkodobě můžete zhostit jediný člen posádky. Díky ní se krátkodobě můžete zhostit jakéhokoli nepřítele a dojít s ním kamkoli - do palebného pole vašich vojáků, na dobře mířenou minu nebo tak. Ale pozor - před fyzickou likvidací takto ovládaného protivníka nezapomeňte pouto přerušit, aby Slovaak (to je ten jediný člen posádky) neutrpěl sdílené zranění.

Standard-issue Phaser

Klasický fázer. Pamatujte, že jednou ranou jednoho vojáka nikoho nezabijete. Pokud chcete tuhle zbraň použít účinně, používejte ji všemi najednou. Někdy si polepšíte, když fázery nastavíte na omráčení - budete více mravní a hlavně stačí výstřel od jednoho. Nikdy není taky od věci nepřátele omráčit, pak k nim položit minu reagující na blízkost a přichystat jim tak překvapení, které přijde takříkajíc vzápětí po jejich probuzení.

Phase Neural Distruptor

Velmi efektivní zbraň na blízko. Pokud ji používáte, snažte se přiblížit přikrčeni zezadu, abyste dosáhli maximálního efektu, i když zbraň funguje i tak, že k nepříteli přiběhnete a "distruptnete" ho do obličeje. Ideální pro kombinaci s "Mind Melt" abilitou pro tiché odklízení nepřátel a stoprocentně funkční zbraň proti Borgům.

Type 3 Phaser Rifle

Silnější fázer, který mají ve výzbroji pouze profesionální vojáci. Ani jeden tenhle fázer ale není lepší než tři obyčejné, a tak se na něj moc nespoléhejte. Obejdete se i bez něj.

Sniper Rifle

Jediné rozhodování při používání téhle zbraně je, kterou z vojáků si vezmete - každý má totiž jiný počet nábojů vyvážený jinou výzbrojí stran granátů a min. Ostřelovačka funguje průtokově i na Borgy (zatímco na fázery se dokáží velmi rychle adaptovat) a její dostřel a smrtící efekt nemá konkurenci. Vybírejte ale pečlivě cíle, protože ať si vyberete kohokoli, nábojů bude vždycky málo.

Remote Mine

Velice destruktivní, velice efektní, velice užitečné. Můžete potichu položit všechny a odpálit je najednou, což se hodí v případě, že nechcete způsobit rozruch hned na počátku mise. A samozřejmě - Borgové se na miny neadaptují.

Proximity Mine

Klasická mina se stejnými atributy jako ta předešlá, ovšem s tím rozdílem, že se nedá odpálit na dálku, ale reaguje na blízkost. Dá se libovolně kombinovat - vylákávat na ni nepřátele, pokládat ji k omráčeným protivníkům, navádět na ni bezbranné nepřátele. Mind Meltem atd.

Concussion Grenade

Škoda , že je těchto granátů tak málo. Jsou skvělé, jsou tříštivé, létají daleko a ničí nepřátele v širokém okolí, včetně Borgu samozřejmě. Jen jsou trochu hlučnější, ale to je snesitelná nevýhoda.

EM Pulse Grenade

Když vám dojdou prostředky, jak likvidovat Bory, můžete je dočasně paralyzovat. Stejně tak krátkodobě ochromíte kamery a bezpečnostní systémy. Ale pozor - můžete tak paralyzovat i důležité počítače nebo ovládací systémy, čímž si moc nepolepšíte.

Vulcan Nerve Pinch

Má stejný efekt jako paralyzující mód fázerů, ovšem vyžaduje kontakt zblízka. Preferujete-li nenásilná, čistě logická řešení, potom si vezměte Vulkánce, kteří tuto schopnost ovládají. Ale jak známo, lepší než pošolíchání zátylku vulkánskými prstíky je dobře mířená rána sniperkou.

Security Doors and Systems

Vlastno spojená s postavou, která umožňuje otevírání dveří a ovládání dalších systémů. Když to musíte mít, postavu s touto schopností si vezměte. A naopak.

Engineering Tech Kit

Totéž co předchozí, ovšem s přihlédnutím k jinému druhu zařízení. Pokud mise neobsahuje místa určená pro specifické použití, nic nezískáte, pokud si vezmete technika navíc.

Computer Systems

Možná vám to připadá jako opakování, ale tady platí totéž, co v předešlých případech. NIc víc, nic míň.

Equipment Enhancement

Tato limitovaná záležitost umožňuje krátkodobě zvýšit potenciál zbraní u libovolného člena týmu. Hezká věc, zvlášť chystáte-li se na nějaké sólo akce, ale kombinované síle všech se to stejně nevyrovná.

Související hry Star Trek: Infinite
Star Trek: Resurgence
Star Trek Prodigy: Supernova
Star Trek: Bridge Crew
Star Trek: The Video Game
Star Trek Online
Star Trek: D-A-C
Star Trek: Legacy
Star Trek: Elite Force 2
Star Trek: Starfleet Command 3
Star Trek: Action Pack
Star Trek: Bridge Commander
Star Trek: Armada 2
Star Trek: Starfleet Command: Orion Pirates
Star Trek: Deep Space Nine: Dominion Wars
Star Trek: Voyager: Elite Force: Expansion Pack
Gamefest Star Trek Classics
Star Trek: Starfleet Command 2: Empires at War
Star Trek: Deep Space Nine: The Fallen
Star Trek: Voyager: Elite Force
Star Trek: New Worlds
Star Trek: Conquest Online
Star Trek: Klingon Academy
Star Trek: Armada
Star Trek: Starship Creator: Warp 2
Star Trek: Deep Space Nine: The Fallen (Demo)
Star Trek: Hidden Evil
Star Trek: Starfleet Command
Star Trek: The Next Generation: Birth of the Federation
Star Trek: The Federation Compilation
Star Trek: Klingon Honor Guard
Star Trek: The Game Show
Star Trek: The Next Generation: Klingon Honor Guard
Star Trek: Starship Creator
Star Trek: Deep Space Nine
Star Trek Pinball
Star Trek: Starfleet Academy
Star Trek: Generations
Star Trek: Klingon
Star Trek: Deep Space Nine: Harbinger
Star Trek: Borg
Star Trek: The Next Generation: A Final Unity
Star Trek: Judgement Rites
Star Trek: 25th Anniversary
Star Trek: The Next Generation: Trivia
Star Trek: The Next Generation: The Transinium Challenge
Star Trek V: The Final Frontier
Star Trek: The Rebel Universe
Star Trek: First Contact
Star Trek: The Promethean Prophecy
Star Trek: The Kobayashi Alternative
Voyager: Trek in the Flesh
Star Trek: Voyager: Search for Kes
Star Trek: Starfleet Command Gold
Star Trek: Starfleet Academy: Chekov's Lost Missions
Star Trek: Neutral Zone
Star Trek: Final War
Star Trek: Captain's Chair
Star Trek: Armada 2 - Babylon 5
Star Flek
BlekTrek: The Last Generation
Star Trek: Secret of Vulcan Fury
Star Trek: Infinite Space
Star Trek: Borg Assimilator



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
1108 hlasov

100
60
20

80
40
0
54
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |