HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 34261 uživatelů

Návody > Stíny noci

 Hra 
Návod

Zobrazení:11036

V......východ, Z......západ, S.......sever, J.......jih

Prohledejte kufřík a nalezené kleště použijte na řetěz u plotu. Vejděte na pozemek a zahněte na V, prozkoumejte ohniště, seberte zápalky a pokračujte na S. Z odpadků vezměte láhev. Dále na S, Z, Z, S. U hřbitova seberte tyč a jděte k náhrobkům na S. Zde seberte šišku, zahněte na V ke kapli a vejděte do ní. Na katafalk použijte tyč, prozkoumejte kostru, seberte nalezenou masku a hned ji použijte na svou ochranu. Vyjděte ven a jděte na Z, Z k mostu, kde s nasazenou maskou naberte do lahve vodu. Vraťte se zpět k začátku - V, J, J, V, V, J, J, Z a použijte kleště na prostříhání plotu. Protáhněte se dovnitř a hoďte po sově šišku. Sova uletí, vy si vezměte stříbrný klíč a opusťte zahradu na J. Jděte na Z a objevíte se před kůlnou, jejíž dveře vypáčíte použitím tyče a vejděte dovnitř. Seberte lopatku a tyč narovnejte ve svěráku.
Vyjděte z kůlny, jděte na V, V, S, S, S do jeskyně. Požijte naplněnou láhev, čímž hlína změkne a použitím lopatky vykopejte truhlu. Stříbrným klíčem ji odemkněte, objevíte rukavice a sprej. Vezměte všechno. Vyjděte z jeskyně a jděte na J k odpadkům. Nasaďte si rukavice a najdete ještě DC ovladač. Vydejte se do vily - S, Z, Z, S, S. U náhrobku vykopejte lopatkou papírek, který prozkoumejte a pokračujte Z, Z, S. Použijte DC ovladač, protože kód z papírku znáte (17049419), dveře se otevřou, takže vejděte.
Z předsíně zamiřte nejprve na Z do kuchyně, ze které se vám bude hodit nožík. Vraťte se do předsíně a jděte nahoru do mezipatra, kde použitím nožíku získejte magnetickou kartu. Pokračujte do chodby S a navštivte pokojík Z, kde si 2x prohlédněte foto a seberte špendlík. Pokračujte prohlídkou skladiště S, kde najdete čerpadlo a prohlídkou koupelny V. Ulehčete si na klozetu a získáte balík peněz. Opusťte vilu - Z, J, dolů, J.
Vydejte se zpátky k jezírku - J, V, V, J, J a použitím čerpadla vyčerpejte vodu z jezírka, objevený poklop otevřete tyčí a slezte dolů do otvoru. Z konce chodby jděte do výklenku V, použitím magnetické karty otevřete cestu dále - S, dolů, dolů. Na otevření mříže použijte nožík a jděte tunelem V, V, až vás přepadne a obere lupič. Zavře vás do cely. Zprovozněte sprej špendlíkem a nastříkejte jej na dveře. Použijte zápalky a jste volní J. Nejdříve seberte povalující se bednu. Můžete pokračovat tunelem stále na V až na konec a potom chodbou S až k žebříku, po kterém vylezte nahoru na ulici ve městě.
Jděte ke schodům S a sejděte dolů. Pokračujte od Hazoo klubu k výkopu V, kde najdete svítilnu a dále na staveniště V, kde seberte autogen a s pomocí lopatky z písku získejte hák. Vraťte se opět do ulice, kde ústí tajná chodba Z, Z, nahoru, J, kterou projděte na začátek dolů, dolů, J, J, J, Z, Z, Z, Z, nahoru, nahoru, J, Z. Pod otvor použijte bednu a vysoukejte se nahoru do vypuštěného jezírka. Vraťte se do vily - S, S, Z, Z, S a vejděte do předsíně. Jděte do její zadní části, rozsviťte svítilnu a slezte dolů do sklepa.
Vydejte se na V, V, J, J, Z, J, J, V, V, V, S a použijte tlačítko. Pokračujte na J, Z, Z, Z, S, Z, Z, S, S, S, V, V a v místnosti získejte pilník. Dále jděte na Z, Z, S, Z, Z, J, J a seberte lano, které se vám nabízí. Použitím háku získáte další potřebnou výstroj. Jděte ze sklepa do předsíně - S, S, V, V, J, J, J, V, V, S, V, S, S, Z, nahoru a ven z vily J, J.
A znovu do města - V, V, J, J. Použijte známou cestu od jezírka podzemní chodbou - dolů, V, S, dolů, dolů, V, V, V, V, S, S, S, nahoru, nahoru. Až vylezete jděte ke schodům S, po nich dolů, na V, S k metru. Prozkoumejte odpadkový koš a seberte bílý plášť, který prozkoumejte, seberte jízdenku a vstupte do metra. U turniketu použijte jízdenku. Přijede vlak a odveze vás na Konečnou. Jděte na S, přičemž vás přepadnou mafiáni. Proberete se v ordinaci, seberte ležící fonendoskop a oblékněte si bílý plášť. Oklamete tím strážného a dostanete se z nemocnice k sanitce, je ale zamčená. U jejich zadních dveří použijte pilník, dostanete se dovnitř, sanitka vás odveze zpátky k metru, kde vás vysadí.
Vraťte se k výkopu J, pak na Z, nahoru po schodech, na J do ulice se žebříkem, do chodby, kterou projděte k jezírku- dolů, dolů, J, J, J, Z, Z, Z, nahoru, nahoru, J, Z, použijte bednu, k vile - S, S, Z, Z, S. Pokračujte předsíní ke sklepu S, S, sejděte s rozsvícenou svítilnou dolů a jděte V, J, J, Z, J, Z, Z, S, Z, J, J, Z, J, V, V, S, V, J, V, J, J, Z. Ocitnete se před trezorem. Požijte fonendoskop, aby jste zjistili kombinaci a z otevřeného trezoru vezměte klíčky i materiály. Vyjděte ze sklepa - V, S, S, Z, S, Z, J, Z, Z, S, V, S, S, V, J, V, V, S, V, S, S, Z a nahoru.
Prozkoumejte ležící mrtvolu a seberte kladivo, kterým byla utlučena. Vystupte do mezipatra J, nahoru, z chodby S vstupte do pokojíku Z. Zde rozbijte okno kladivem, jděte na S a použijte lano s hákem, aby jste se bez nehody dostali ven z vily.(dole číhá bandita). Opět cestou k jezírku V, V, J, J, dolů, podzemním tunelem do města - V, S, dolů, dolů, V, V, V, V, S, S, S, nahoru, nahoru a vněm k metru S, dolů, V, S, . Zahněte doleva V, V, kde objevíte zamčenou garáž. Dveře otevřete autogenem a klíčky z trezoru se hodí k autu. Odjeďte za šéfem a vaše nebezpečné poslání je u konce...




Diskusia Príspevkov: 2 Hodnotenie
1384 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |