HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 46945 uživatelů

Návody > Summoner


Zobrazení:14262
Autor návodu:Score

Hra se jeví jako velmi obtížná, ale není to zase tak velká pravda. Hned v počátku Vám doporučuji stáhnout si Patch. Tím si opravíte pár chyb a můžete začít hrát.

Ovládání

Všeobecné rady

Postavy

Joseph

Je to hlavní postava hry a tak sní budete po celou dobu hraní. Jako jediný má možnost vyvolávat pomocníky. Tato schopnost ale závisí na počtu kouzelných prstenů, které má k dispozici a na tom kolik bodů investujete do vlastnosti Summon. Je to zdatný bojovník a i kouzelník. Vyplatí se ho naučit od všeho trochu. V počátku je ale přeci jen lepší procvičit ho v boji s mečem (Sword Weapons) a v umění léčby (Heal). Postupem času se ještě vyplatí investovat nějaké body do vlastnosti Heavy Arms, která mu umožní používat silnější zbraně a lepší brnění. Pak ještě do Double Attack k dvojnásobnému útoku.

Flece

Jako první se k Vám přidá sličná zlodějka poté co Vás stráž nepostí k Yagovi. Její největší vlastnost je že se dokáže schovat do sebemenšího stínu a jednou ranou do týla se zbaví jakéhokoliv nepřítele. Proto investujte do vlastností Sneak a Backstab. Druhá věc se dá použít i když o Vás nepřítel ví. Musí být, ale zády a uder nebude smrtelný. Dále cvičte Flace (umění otevírání truhel), Pick Lock (na dveře), Appraise (identifikace předmětů) a Bow Weapons (lukostřelba).

Rosalind

Se k vám dostane jako druhá po chvíli odmlouvání v lokaci Monastery Rosalind. Toto něžné stvoření je adeptem kouzelnických umění a tak se vyplatí trénovat ve všech odnožích magie. Pár bodů přidejte i na Staff Weapons (razantnější ohánění se holí) a Assess (informace o nepříteli).

Jekhar

Nejdříve vám slíbí smrt, ale pak je k vám přidělen samotným králem. Vyplatí se ho vycvičit na zbraně Axe Weapons (sekyra) a Blunt Weapons (těžké zbraně). Dále pár bodů investujte do Heavy Arms a Counterattack (protiútok), Kick (podkopávání nepřátel a Double Attack (dvojitý útok).

Umělá inteligence

Umělá inteligence vašich spolubojovníků je definovaná do několika málo skupin a je na vysoké úrovni. Členové se opravdu chovají podle zvoleného klíče a navíc opravdu inteligentně.

Melee

Toto nastavení zajistí že postava bude útočit na nejbližšího nepřítele nebo na toho kdo na ní zaútočí. Ze začátku hry je to dobré nastavit pro Josepha a během hry pro Jakhara.

Support

Nastavení je stvořené pro Flace. Postava pak podporuje ostatní členy v boji zblízka. Přesto je lepší boj zblízka ovládat přímo.

Range

Pokud se rozhodne že některá postava bude používat zbraně na dálku je toto nastavení nejvhodnější. Pak se nebude postava hnát dopředu a bude boj podporovat zdálky.

Helaer

Samotná inteligence léčení není moc dobrá protože je lepší jí spojit do kombinace léčitel / kouzelník. Při této volbě vybraný člen sám léčí ostatní členy skupiny.

Caster

Platí to co předtím u léčitele. Při této volbě postava zůstává vzadu a do 90 % vyčerpání Many podporuje spolubojovníky kouzly útočného a obraného charakteru.

Healer / Caster

Jakmile budete mít všechny čtyři členy party pohromadě je tato volba nejlepší pro Josepha a Rosalind. Pokud to nebudete ovládat sami pak začnou sami od sebe na nepřítele posílat útočná kouzla a klesnely někomu zdraví pod 60 % začnou na něj posílat hojivé kouzla.




Diskusia Príspevkov: 3 Hodnotenie
706 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |