HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 25341 uživatelů

Návody > Synnergist

 Hra 
Návod

Zobrazení:6658

Kapitola I

Na samém začátku hry se ocitáte v kanceláři šéfa novin New Arhus Chronicle jako Tim Machin, nepříliš úspěšný novinář bojující o bídné živobytí ve velkoměstě New Arhus roku 2010. Než se do toho pustíte, mějte na paměti, že mnoho předmětů je třeba nejdříve prozkoumat, než jimi můžete operovat (používat je). Ze stolku vpravo dole seberte otvírač dopisů a opusťte toto nepříjemné místo dveřmi vlevo (to pro případ, že v té hrozné slátanině barev a tvarů nebudete moci rozpoznat dveře, to se v této hře bohužel občas stává). V kanceláři si promluvte s oběma kolegy - sekretářkou Hillary a redaktorem Dougem, usedněte ke stolu vlevo a prohledáním bince na něm vyhledejte Timův poznámkový blok. Vstaňte, otevřte šuple v levé části stolu a vytáhněte z něj lepicí pásku. Z terče na stěně vytahejte několik házecích šipek. Přečtěte si noviny na nástěnce a v inventáři prozkoumejte Timovu peněženku - najdete v ní něco peněz a řidičák. Dveřmi vyjděte doprava před redakci, promluvte si se zlodějem pokoušejícím se dostat do šéfova auta a odejděte doprava do metra. Jeďte domů, odemkněte dveře svého bytu klíčky a vstupte dovnitř. Ze stolu seberte pager (zařízení k dálkovému netelefonnímu styku) a ze šuplete vytáhněte igelitový pytlík. Vraťte se do metra a jeďte na místo schůzky označené titulem Ambrose Foundation. Na místě určení se nejdříve seznamte s kartónovou bednou, která se na vás usmívá o něco více vřele než digitalizovaná sekretářka. Bednu otevřte pomocí otvírače dopisů, vytáhněte z ní jeden lístek na dobročinnou bezplatnou porci jídla, pak bednu zavřete a zalepte svou lepicí páskou, aby vaše šátrání nebylo odhaleno. Sekretářka je evidentně slepá, že nic z vašeho počínání nepostřehla. Promluvte si s ní a přesvědčte ji, že máte domluvenu schůzku s panem Victorem Ambrosem. V Ambrosově kanceláři si s Ambrosem pořádně promluvte, a pak se vraťte do redakce novin New Arhus Chronicle.

Usedněte k počítači a napište poznámky z interview. Hned nato si přehrajte zprávy na záznamníku. Timův kamarád Nick se nechává slyšet, že přišel na něco moc a moc zajímavého. Jeďte za ním na schůzku do Heisenbergského parku. Je tam, ale v porcovaném balení. Prozkoumejte ho, a pak rychle vylovte spratka schovávajícího se v křovinách vlevo. Po kratší konverzaci spratek odevzdá Timovi Nickovu peněženku a zmizí. Peněženku prohledejte. Najdete podezřelý modrý prášek, falešný odznak FBI a sirky. Prozkoumáním sirek odhalíte na mapě novou lokaci - Last Chance Bar. Jeďte tam, sejděte po schůdcích dolů a zabouchejte na okénko ve dveřích. Vyhazovač vás nepustí dovnitř, protože neznáte heslo. Promluvte si s chudákem probírajícím popelnice a zeptejte se ho zdalipak neví, jak se dostat do baru. Budete-li znít dostatečně ochotně, navrhne směnu informace za kus žvance. Nabídněte mu lístek na bezplatnou porci jídla a získáte heslo. Znovu zabouchejte na okénko ve dveřích baru, řekněte vyhazovači heslo a dejte mu nějaké peníze, aby vás pustil dál. V baru si nejprve promluvte s chlápkem (nebo spíš shlukem červené barvy) sedícím v levé části barového pultu. Až se Tim dodívá na televizi, promluvte s chlápkem znova. Ťuknutím pravou myší na terč na stěně vyzvěte na souboj v šipkách podezřele vyzírajícího maníka a použitím svých vlastních šťastných šipek ("I'll use my lucky darts"), které máte ze své kanceláře, ho poražte. Až s ním bude Tim hotov, promluvte si s rudovláskou Jessicou. I když se vám bude nabízet, nesmíte souhlasit, že půjdete k ní domů. Autoři této hry měli pravděpodobně něco proti sexu, takže by vaše choutky zalaškovat si s Jessicou potrestali smrtí. Konverzaci s Jessikou tedy nějak taktně přerušte a raději prokecněte plechového barmana, kupte si od něj pivo a odejděte z baru. Něco nevábných animovaných sekvencí vás uvede do druhé kapitoly.

Kapitola II

Úvodní konverzace s Jessikou by měla dostat speciální ocenění za nejnaivnější a nejtrapnější konverzaci v počítačové hře všech dob, však uvidíte sami. Až rudovlasá kurvička poodhalí svou romantickou duši (kterou teď jako správní hrdinové musíte očistit od vší té špíny, co se na ní za ta léta prostituce nabalila), vpadne do pokoje její pasák a bude se vás snažit rozpoltit mačetou. Vyskočte ven oknem a jeďte metrem na policejní stanici. Vstupte do budovy a černošskému recepčnímu se představte jako přítel komisaře Barberelliho. Poté se odeberte doleva do Barbarelliho kanceláře, prozkoumejte fax a přečtěte si čerstvě přišlou zprávu. U koše vlevo od stolu leží na zemi maličké ústřižky papírků, na které použijte lepicí pásku a přečtěte si slepený dopis. Jeďte na místo vraždy policistky a hlídkujícímu policajtovi ukažte falešný odznak FBI, aby vás pustil do postranní uličky, kde se vražda stala. Tam si promluvte s ženou zkoumající místo činu. Řekne vám o márnici kam bylo tělo odvezeno a kam se ihned vydejte. Ve foyer márnici si zkuste promluvit s uklízečem, ale uvidíte, že je mimo. Přečtěte si tedy jeho deník ležící na čistícím stroji, pak vyjděte ven před márnici a dvakrát prohledejte hromadu odpadků vlevo od vchodu. Nalezené foto odneste uklízeči a počkejte, až přijde zpět a pošle vás do budovy. Jděte tam a promluvte si s ohledavačem mrtvol. Zavede vás k rozfašírkovanému tělu policistky, ale dlouho si s vámi povídat nebude, protože bude sám rozfašírkován. Až se tak stane, seberte ze země jeho ultrafialové brýle (UV Goggles), vyjděte ven před márnici a brýle si nasaďte. Prohledejte podezřelé skvrny okolo kanálu. Jeďte do redakce novin, ukliďte Timův stůl, a pak kurzorem pečlivě projezděte dolní hranu Timova stolu. Najdete maličkou žvýkačku, a když jí seberete, získáte náhradní klíček od Timova bytu. Tento problém je opravdu maximálně nelogický a zmatený, ukončení kapitoly závisí na nalezení žvýkačky přilepené pod Timovým stolem!

Kapitola III

Jakmile se Tim probudí, zaktivujte vidphone a promluvte si s Jessicou. Pozve vás na večeři do luxusní restaurace Skyline, o které sama nedávno tvrdila, že si tam nemůže objednat ani zákusek. Venku před bytem si promluvte s prodavačem párků. Pak znovu jeďte na místo vraždy, jděte do uličky, kde se vražda stala, nasaďte si UV brýle a naberte do igelitového sáčku organickou hmotu, kterou díky brýlím uvidíte ležet na zemi. S tímto úlovkem jeďte na policii za komisařem Barberellim. Pokuste se ho po dobrém přesvědčit, aby vás pustil do chemické laboratoře a když si nedá říci, ukažte mu slepený dopis od jeho manželky. Vraťte se do místnosti s frontou čekajících lidí a odbočte z ní nahoru do laboratoře. Z poličky vpravo vezměte sloučeninu Hydrochloric Acid a z pultíku pod poličkami lahvičku s kyselinou sírovou. Použitím zápisníku na dveře (!) napište vzkaz laborantovi a přilepte ho ke dveřím pomocí lepicí pásky. Vraťte se do redakce novin, usedněte k počítači a zkuste Tima přinutit, aby dokončil interview s Victorem Ambrosem. Bohužel si nebude moci vzpomenout na některé informace o Ambrosových charitativních akcích a začne trucovat. Jeďte tedy k Last Chance baru a prohledejte odpadkový koš. Najdete zmačkaný použitý lístek opravňující k jednomu jídlu zdarma, který jste v této místnosti dali žebrákovi v první kapitole. Posilněni potřebnými informacemi odveďte Tima zpátky k počítači a nechte ho dopsat interview. Až poté vyjdete před budovu novin, rozezvučí se pager. Jeďte na policejní stanici do chemické laboratoře a promluvte si s chemikem Jimem. Dejte mu k rozboru nalezenou biologickou tkáň. Vyjděte z místnosti a pager se opět rozezvučí. Tentokrát je to Jessica, která vám pouze připomíná domluvenou večeři. Když se pokusíte jet kamkoliv metrem, objevíte se ve vestibulu, kde Tim koupí něco dopravních tiketů a bude svědkem jakéhosi násilného činu. Prozkoumejte oběť ležící na zemi. Až se proberete z blouznění, jeďte do restaurace Skyline a podívejte se na další oběť válející se na podlaze. Aha, Jessica! To se dalo čekat.

Kapitola IV

Čtvrtý den začíná rovnou na policii. Promluvte si s chemikem Jimem, jděte za ním do laboratoře, ze stolku s umyvadlem zvedněte zprávu s rozborem biologické tkáně a přečtěte si ji. Promluvte si s Jimem, a pak se podívejte na velkou obrazovku v pravém dolním rohu místnosti. Dozvíte se, že v Skyline restauraci byl včera zabit také jakýsi pan Malthus a postřelen samotný Viktor Ambrose. Na Malthuse se zeptejte Jima a dozvíte se o farmaceutické společnosti Primax, které byl Malthus představitelem. Před policejní stanicí si promluvte s rozzuřenými lidmi a hlídkujícím strážníkem a jeďte na novou adresu do firmy Primax. Opraváře nahlížejícího do kanálu přesvědčte, že se vyznáte v elektromechanice. Požádá vás, abyste mu z dodávky podali kabelu s nářadím. Otevřte dodávku, z pláště visícího na stěně ukradněte ID kartu, vezměte kabelu s nářadím a podejte ji opraváři. Ženské hlídkující vchod do budovy ukažte ID kartu a vstupte do Malthusovy kanceláře. Zpod klubka drátu seberte štípačky. Prozkoumejte stůl a malou pyramidu na něm. Pyramidu otevřte a stiskněte tlačítko v ní ukryté - zmizí hologram akvária. Potom se podívejte na memorandum na stole. Spolu s ním se vám vyobrazí i telefon. Memo je adresované majiteli této kanceláře, panu Feldenovi Malthusovi. FELDEN je kupodivu i klíčem k otevření sejfu, ale až po přiložení odpovídajících písmen tohoto jména k číselníku na telefonu. Na sejf se podívejte, vzniklou kombinací 335336 ho odblokujte a stiskněte páku. A může se rabovat. Nebo spíš zkoumat. Prozkoumejte hlavně dopis uložený v obálce a červenou knížku. Po nasáknutí informacemi se objeví JoeTV a nabídne se k pokecu. Prokecněte ho a jeďte na novou adresu - do společnosti Noxytech.

Podívejte se na skříňku s bezpečnostním zařízením vpravo od dveří. Polijte ji kyselinou Hydrochloridc Acid. Štípačkami přeštípněte odhalené drátky v pořadí červený, žlutý, zelený, modrý. Teď dejte žebrákovi u popelnic pivo a teprve poté vstupte do dveří. Ze sudu vpravo vezměte samospouštěcí injekci s drogou a promluvte si s mužem v plášti. Kromě mnoha jiných věcí se dozvíte o psychiatrické léčebně, ve které Victor Ambrose dělá pokusy na lidech. Do léčebny se vydejte. Jakmile se tam objevíte, pokuste se promluvit s doktorem postávajícím u vchodu. Až upadne do bezvědomí, seberte mu jeho plášť a rovnou plášť prozkoumejte, najdete klíče a zápisník. Zápisník si přečtěte a všimněte si číselného kódu poznamenaného v jeho levém dolním rohu. Klíčem odemkněte poklop vedoucí do sklepa a slezte dolů. Prozkoumejte a otevřte panel v pravé části místnosti, do jeho číselníku zadejte kód ze zápisníku 313. Projděte otevřivším se tajným vchodem. V tajné laboratoři nejdříve popadněte uspávací pušku (Tranquilizer Gun), pak si oblečte laboratorní plášť (použitím na Tima) a přejděte přes místnost ke dveřím v protější stěně. V pokoji s uvězněným Joem prozkoumejte květinu v levém rohu, ukradněte jí květináč a použijte ho na téměř neviditelnou kaluž vody na podlaze. Zatímco bude voda ze stropu kapat do květináče, prozkoumejte malou schránku na stěně vpravo od lůžka, vypačte ji otevíračem dopisů a spalte její obvody pomocí sirek (tohle je orgas!). Až to uděláte, popadněte kýbl s nakapanou vodou a vychrstněte ho na lasery bránící v přístupu k Joeovi. Nakonec přeštípejte Joeva pouta štípačkami.

Kapitola V

Prozkoumejte dveřní otvor a seberte páčidlo. Promluvte si s řidičem. Řekněte, že vás posílá JoeTV, budete odvezeni ke Skylight restauraci. Ze země popadněte kámen. Vstupte do restaurace a projděte maličkými dvířky vpravo, které byly doposud zamčené. Prozkoumejte uvolněnou dlažku v podlaze, vylomte ji páčidlem, a pak ji odsuňte stranou. Páčidlem pak vylomte ještě ventilační šachtu u stěny a ovládací pult vlevo. Na rozbitý ovládací pult použijte štípačky a nakonec z něj pomocí laboratorního pláště (!) vytáhněte drátek. Představte si, že jak ventilační šachta, tak uvolněná podlaha jsou slepé uličky! Vraťte se do haly a podívejte se zblízka na počítač u výtahu. Prozkoumejte drát a rozbijte ho kamenem! Do rozbitého místa pak vmontujte drátek, přilepte ho k obvodu pásku, pokuste se odejít ven vstupními dveřmi (šílené), a pak teprve odjeďte výtahem nahoru do restaurace. Vypačte stojan "podium" a přisuňte ho ke kamennému oblouku. Na oblouk (Stone Archway) vylezte, prozkoumejte a pokuste se otevřít poklop ve stropě. Použijte na něj brýle Goggles, ale Tim zjistí, že nemá nic, čím by oba objekty propojil. Vraťte se tedy do přízemní haly, zasekněte dveře výtahu kamenem nebo zápisníkem a vezměte si zpět drátek, kterým jste zkratovali počítač. Drátek nahoře v restauraci použijte na poklop ve stropě a vylezte na střechu. Tlusťochy rychle picněte uspávací puškou. Prozkoumejte bednu a seberte z ní šroubovák. Prozkoumejte vysílače (Emitters) a štípačkami jim přerušte přívod energie. Nakonec vlezte do centrálního válce (Hub), odšroubujte všechny čtyři šrouby a vykopněte dvířka. Smrt Victora Ambrose je pak už velice blízko.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
343 hlasov

100
60
20

80
40
0
46
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |