HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 35751 uživatelů

Návody > Time Paradox

 Hra 
Návod
CD obaly

Zobrazení:7755

Po naprosto nicneříkajícím intru se naše hrdinka najednou ocitá sama kdesi v pravěkém světě. Asi ji budeme muset s těmi pterodaktyly trochu pomoci. Hned zkraje zvedněte šutr. Dejte se vlevo a na obrazovce s potůčkem se podívejte na veliký strom. Získáte vajíčko. Jděte vlevo kolem skály a dál ke kamenité rokli. Tupého domorodce srazte vajíčkem a po jeho toporném těle přejděte na druhou stranu. Vzadu za ním vás čeká překvapení v podobě normanské přilbice. Vraťte se na mýtinu, ale zabočte tentokrát doleva k lesu. Agresivní zvíře zkroťte zatáhnutím za liánu. Pak projděte kolem něj vlevo, na vyhlídku. Tady je připraven malý chyták. Pod různými keři se tu schovávají kovové rukavice a miska, ale mišítku se nehlásí, takže nezbývá než kolem nich těsně projít. V rukavici je schovaný svitek, který je dobře přečíst. Přesuňte se o dvě obrazovky doprava ke včelímu roji. V rukavici otrhejte z papyru list a do misky naberte med, který se nachází u paty stromu se včelím rojem. Vraťte se do úvodní lokace. Ke starému pařezu položte misku s medem a z jeho dutiny vyjměte křemenný pazourek (příkazem LOOK). Dejte se dále vpravo k zavřené jeskyni. Následuje vrcholně logická akce. Listy papyru položte před vchod do jeskyně a zapalte je křísnutím křemene. Jeskyně se zřejmě popálí a raději se otevře. Ještě než vstoupíte do jejích útrob, vezměte si liánu a klacek.

Obejděte ústřední sloup a u pračlověčího doupěte seberte ze zdi pochodeň. V nepořádku uvnitř jeskyně najdete baterii. Vraťte se k ústi jeskyně a baterii vložte do kazeťáku. Seberte spadlou korunu a přesuňte se do zadního traktu jeskynního komplexu. Prostřední kamenné hlavě vložte do pusy šutrák a uvažte na něj liánu. Spusťte se do jámy. Holí píchněte do nápadného výstupku ve skále nad svou hlavou, zbavíte se tak agresivního lávového mužíka. Přehoupněte se na druhou stranu, seberte foťák a houbičky. S houbičkami se vraťte k pračlověkovi. Dejte mu je do polévky, a jakmile usne, seberte klíč (příkazem TAKE CAVEMAN!!). Tento klíč se báječně hodí do kamenných dveří v místnosti na pravé straně od lávového exmužíka. Použijte korunu a klíč k aktivaci stroje času a vypadněte.

Nevšímejte si poťouchlého diblíka a sejděte rovnou k bažinám. Z druhé bažinaté lokace se vydejte nahoru do lesa. Na skále najdete pixlu fazolí. Pokračujte cestou nahoru. Měli byste narazit na meč zabodnutý v kameni. Jděte doleva, použijte přilbici na poraněný olivovník (teče z něj olivový olej!!!) a s přilbicí plnou oleje již meč z kamene snadno vytáhnete. Další důležité místo je zbývající cesta z lokace, kde ležely fazole. Zde se nachází nezajímavý mrtvý dinosaurus a zajímavé rostliny, z nichž si hned jednu utrhněte. Po bližším ohledání se z ní vysypou semínka. Vraťte se do bažiny a pokračujte cestou stále vpravo. Nenechte se zastrašit bažinovou vílou, snadno ji na druhý pokus vyřídíte vrhnutým mečem. Pak už to jde ráz na ráz. Překážejícího domorodce zažeňte foťákem, tyranosaura rexe zapálenou pochodní (promluvte si se zachráněným dřevorubcem) a posledního dinosaura se zbavte fazolemi a semínky. Hop do vodopádu a zároveň do další části hry.

Začneme okružní cestou po místních hospodách. Oberte spícího chudáka u bar pultu o jídlo a minci. Jídlo dejte žebrákovi před hospodou. Dostanete hrací karty, za něž získáte od hospodských gamblerů hromadu peněz (asi jste vyhráli nebo co). Jděte do vesnice a od farmáře vyproste česnek. Cestou nahoru se dostanete na louku před hradem, kde trpí v mučidlech nějaký ubožák. Osvoboďte ho (jednoduše OPEN) a dostanete dandelion. Jděte zpět do města. Kováři ukradněte ze sloupu měch, za hromadu peněz si kupte kus drátu. S mrňousem si popovídejte o místních tajnostech a pokračujte v krasojízdě. Před radnicí vezměte z keře pár bobulí. Na další obrazovce si promluvte se zahradníkem, získáte od něj rostlinu, na níž láká krtky. Jděte dál a dál, najdete v lese jen tak se povalovat divadelní masku a potkejte prvního pocestného. Popovídejte si s ním a vyproste vzorek lektvaru, které nabízí. Dalšímu pocestnému dejte česnek, dandelion, bobule a lákadlo na krtky. Získáte druhou masku a lektvar proti bolestem. Těsně před návratem do města narazíte ještě na skákajícího stromového skřítka. Zeptejte se ho, kdo je a co je na něm tak unikátního. Promění se v merlinovu hůl, kterou si pochopitelně odneste. Jděte ke kováři, dejte mu lektvar a odeberte se před radnici. Vejděte dovnitř, masky použijte na kamennou desku uprostřed místnosti

a odejděte tajným vchodem, který se vám otevře. V další místnosti vám v postupu brání silové pole. Vyprovokujte skřítka svůdnými řečmi a pak konstatováním, že není žádný Romeo. Prozradí vám polohu ovladače silového pole, který je ve skále vedle pole asi tak šest centimetrů od spodního a tři od levého kraje obrazovky. Otevřete ovladač a zkratujte ho drátem. Nachcípanému drakovi profoukněte plíce měchem.

Dejte se dozadu (nahoru), kde najdete spící stráž. Magickou hůlkou otevřete bednu a vezmete si z ní klobouk a pohár. Pokračujte chodbou. Další stráž vyřiďte kombinací spacího lektvaru (od pocestného) a poháru. Obě věci mu postupně dejte. Otevřete hlídané dveře a popovídejte si s farářem. Dostanete svěcenou vodu a amulet. Vyjděte na chodbu a jděte dál, až narazíte na odemčené dveře do knihovny. Vejděte a použijte amulet na okno. V polici se ukáže magická kniha. Vezměte si ji a pokračujte v chůzi po chodbách hradu až před pohanský oltář. Vejděte dovnitř a zlou a proradnou satanyni Morganu zlikvidujte lahvičkou svěcené vody. V levejší části krbu za ex-Morganou je důmyslně skryté malinké tlačítko. Stiskněte jej a proniknete tak do nejtajnějšího místa hradu. Na sarkofág položte magické předměty klobouk, knihu a hůl. Merlin vstane z mrtvých a přidá se na vaši stranu. Vraťte se do knihovny a v díře po knize najdete klíč. Tím otevřete dveře do top secret time machine room a je vyhráno.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
414 hlasov

100
60
20

80
40
0
44
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |