HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 16455 uživatelů

Návody > Under a Killing Moon


Zobrazení:8969

Den 1.

Ve své kanceláři seberte pušku z poličky a prozkoumejte obrázek manželky na stole. Ze země u dveří zvedněte poštu (nabídka k volné transplantaci orgánů), leták inzerující nový obchod s elektronikou a objednávku elektronické karty. Všechny listiny prozkoumejte. Z obou šuplíků ve stole vytáhněte propisku a známku a použijte je na objednávku karty. Vyjděte ven a hoďte objednávku do modré poštovní schránky. Před obchodem Brew & Stew seberte ze země noviny a pořádně si je pročtěte. Jděte do obchodu Pawn Shop, kde se pečlivě vyptejte na krádež náramku a nabídněte prodavači, že náramek najdete. Pošle vás zadním vchodem do dvora. Podívejte se na rozbité okno a na střepinu pod ním. Střepinu vezměte a prozkoumejte. Odvalte popelnici a seberte klíček. Prozkoumejte šlápotu pod schody a kdo chce body, může vzít míč a pinknout si. Z kontejneru vezměte kazeťák a prozkoumejte ho - získáte baterii. Dírou v plotě se protáhněte zpátky na ulici a hned se zase vraťte zpět. Promluvte si s mutantem v popelnici. Dostaňte z něj, že má rád čokoládu a dírou v plotě prolezte pro čokoládu do obchodu Brew & Stew. Odneste ji mutantovi a zeptejte se ho na vloupání. Prozradí další fakta o zloději. Nasedněte do svého vozu a leťte na policejní stanici. Z detektiva vytáhněte informace odpovídáním C,C,C. Vraťte se zpět na ulici a promluvte si s kamelotkou ve stánku o krádeži. Pak jděte ke dveřím vlevo od ní a odemkněte je klíčem, který je schován pod rohožkou. Zapněte televizi na levé stěně, z poličky seberte umělohmotnou kuši, z krabice za ní panenku, pak masku shořelého policajta a ze sloupu vpravo maličký klíček. Klíčkem odemkněte dveře do kabinetu, ve kterém sundejte ze zdi šipku a použijte ji na kuši. V umyvadle leží nafukovací balónek, který naplňte héliem u nosu šaška ve vedlejší místnosti. Do panenky vložte baterii a než odejdete, sundejte ze stěny se zbraněmi žlutý kroužek. Jděte domů a nalogujte se do počítače. Do vyšetřovacího dotazníku zadejte tyto data: Caucasian, muž, 6’0-6’4, 281-320 LBS, red, two, green, AB- l4, v tetováních zadejte kotvu (anchor). Pročtěte si informace o podezřelém. Na ulici se zeptejte kamelotky na Becka Naryze. Pokračujte ulicí doleva až k věži Coit Tower, kde nabídněte Beckovi poukázku k volné transplantaci a pořádně se ho na všechno vyptejte, hlavně na Micka Flemma a na Rusty Clowna. Pak jděte naproti do skladu (Warehouse) a vstupte dovnitř. Z bedny vlevo vyndejte hasičskou uniformu a použijte na ni ohořelou masku. Vylezte po schůdkách a na hák visící ze stropu pověste panenku (s baterií uvnitř!). Ze zdi za hákem seberte klíček a odemkněte jim železnou skříňku vlevo od beden. Schovejte se za bedny (jděte do rohu za ně a čekejte). Až bude po všem, ze stolu seberte ukradený náramek a svazek klíčů. Klíči odemkněte skříňku na stěně, vyndejte z ní krabičku, kterou taktéž těmito klíči odemkněte a se svým lupem vyjděte ven.

Den 2.

Vezměte elektronickou kartu ze země u dveří. Vyjděte ven a pomocí karty vstupte do obchodu s elektronikou. Použijte kartu na fax v silovém poli a vezměte fax. Jděte domů a z faxu na skříňce v rohu vezměte papír, přečtěte si jej. Autem leťte k hraběnce Renier. Pohovořte si s ní. Zpět domů, promluvte si s kamelotkou a zeptejte se jí na sošku. Řekne vám o dealerovi podloudného zboží Franco Francovi. Také Rook Garner vám o něm něco poví, ale hlavně detektiv na policii vám o něm sdě1í důležitý detail, který Garner dále rozvede a pak za jeho obchodem v uličce najdete v popelnici na papír (když ji otevřete) Francovu adresu. Leťte tam a promluvte si s Francem. Dejte mu diamant a zeptejte se ho na ztracenou sošku. Doma teď najdete nový fax s důležitou informací. Jděte na policii a zeptejte se na „Knickerboxer„. Leťte na novou adresu a pak znovu navštivte obchod s elektronikou ve vaší ulici. Dědkovi odpovídejte: C,C,A,A. Pak si kupte řezač skla obdobným způsobem jako minule fax. Leťte znovu do Chingova sídla. Otevřete akvárium v knihovně a namočte do vody kroužek. Na knihovně leží kniha v níž najdete Chingův klíček. Ze skříňky u okna vezměte pastičku a krmení na ryby (to můžete dát rybičkám). Projděte dveřmi do haly a 1) střelte kuší skrze laserové paprsky a za 2) hoďte kolečko na páku. Vejděte do levých dveří, seberte psí žrádlo ze země a strčte ho do klece. Klec použijte na zvíře v teráriu. Za levou stěnou seberte tyč s očkem, otevřete víčko na zdi a odemkněte zámek klíčem. Odsune se knihovna v místnosti s akváriem. Ještě ale neodcházejte. Odstrčte obraz a podívejte se na sejf. Pak ze země u stolku seberte téměř neviditelný fax. V bližším pohledu na sejf stiskněte START a zadejte datum narození Chinga jako kód: 101412 (datum narození spočítáte z faxového blahopřání k narozeninám). Z trezoru vyjměte kartu a dokument. Obojí prozkoumejte. Teď projděte tajným vchodem v knihovně. Za jedním z obrazů je otvor na kartu. Vložte kartu, čímž vypnete lasery. Pak přisuňte jednu z beden k holubici a tyčí s očkem holubici vylovte. Se svým „úlovkem„ jeďte domů.

Den 3.

Jděte do pizza baru ve vaší ulici. Baba vás pošle prověřit nevěru jejího manžela. Kdo chce bod, může letět k detektivovi a zeptat se ho na Peruvala. Zavítejte do obchodu Brew & Stew a zeptejte se na Sala Lucida. Potom z popelnice za domem vytáhněte útržky papíru a složte je. Na papír pak použijte papírek s kódem a větu změňte na „We have confirmed your appointment with chastity at the suit in the golden...„. Pak dvakrát vejděte do hotelu The Colden gate na konci ulice. Odpovídejte: B,B,B. Heslo ke dveřím je „SILICON„. V hale jsou za dvěma obrazy ukryty informace pro extra body a na stolku leží zlatá fólie od šampaňského, kterou seberte. Vedle u piána si můžete zabrnkat a musíte vzít kolečko ze stěny a prozkoumat ho. Nyní se vydejte do ložnice. Kvůli bodům můžete prolézt všechny obrazy, skříňky a šuplíky (kromě zamčeného). Hlavně ale seberte skleničku ze šatníku. U bazénu ji

naplňte vodou a použijte na nádobku na stěně vpravo od dveří. Až vyplave korek, prozkoumejte ho a nalezeným drátem vylomte zamčené šuple v ložnici. Je tam tkanička, kterou zkombinujte s magnetem a tento nástroj použijte na mřížku na zemi vedle bazénu. Vytaženým šroubovákem mřížku odšroubujte a najdete inkriminovaný film! V obchodě s elektronikou si známým způsobem kupte vyvolávač filmů a použijte ho na film. Fotky dejte paní v pizzerii. Zeptejte se jí na přepadení a na Puga. Na Puga se také zeptejte u věže informátora Becka, odvede vás k němu. Pugovi odpovídejte tak, aby vrátil peněženku, pak leťte na adresu colonela. Ženě odpovídejte neurážlivě, jinak dostanete po hubě.

Den 4.

Nejprve jděte do hraběnčina paláce. Podívejte se na orla na lustru a z koše vytáhněte a složte útržky papíru (zapeklitá věc). Ukažte zlatý papírek orlovi a vezměte krabičku cigaret, kterou upustil. Prozkoumejte jí a z krbu seberte hodinky, které také prozkoumejte. Pod jedním ze shluků novin na podlaze najdete popelník, který prozkoumejte. Jeďte k colonelovi. Podívejte se na obrázek na stolečku pod okny. Z pravého dolního šuplíku vytáhněte obálku a prozkoumejte ji. V levém dolním šuplíku leží další věc k prozkoumání. Posunutím vázy vpravo dole ve skříňce získáte CDčko. Strčte ho do počítače a přečtěte si zprávu. Jeďte na adresu ženy z obálky dopisu. Promluvte si s ní a dejte jí Greeting Card z colonelova šuplíku. Zeptejte se jí na colonela a na jeho klíček. Opět u colonela doma klíčkem otevřete skříňku a vytáhněte šifrovanou obálku. Pohněte časopisy, které vypadly a vezměte účet od firmy UPEX. Zeptejte se na něj Melanie a dostanete kód k sejfu. Otevřete sejf - 571. Je tam knížka, která dešifruje obálku s dokumenty. Přečtením dokumentu získáte adresu děvčete, které podá informace o firmě GRS. Leťte do této firmy. Dejte se chodbou doleva a druhými dveřmi vstupte do kanceláře. Tam vezměte ze stěny vlaječku a prozkoumejte ji. Najděte kartu k počítači. Zapněte počítač, vložte kartu a pročtěte zprávy. Ze země vezměte francouzský klíč a ze stolu televizi. Pokud přijde do místnosti strážce, skrčte se a zalezte za stůl. Dále jděte do vedlejší místnosti nadepsané „Supervisor„. Francouzským klíčem odmontujte větrací zařízení u paty stěny a do otvoru pusťte potvůrku z klece. V bezpečnostní kóji seberte minidisk ze stolu a ze dvou šuplíků vytáhněte další disk a vstupní kartu. Kód k sejfu na stěně je 142235. Ze sejfu vyndejte prášek s virem. Pod stolem vlevo od sejfu je schovaná karta, která odemkne Evin počítač. Zasuňte do něj minidisk a přečtěte si Evinu zprávu. Pokud přijde hlídač, skrčte se za zástěnu za Eviným stolem. Teď jděte do konferenční haly „Conference room„. Ze šuplíku ve stolku v rohu vyndejte přehrávač CD a ovladačem na konferenčním stolku nahoďte obrazovku (prozkoumejte ji). Když přijde hlídač, skrčte se za stolkem, kde byl CDplayer. Do CDpřehrávače strčte CD a napojte ho na přenosnou televizi, kterou máte u sebe. Na rámu vpravo od dveří leží klíček od skříňky pod obrazovkou. Ve skříňce leží video, které zapněte. Jděte vedle do Marcusovy kanceláře (použijte vstupní kartu na dveře). Uvnitř prohledejte oba dolní šuplíky, vezměte sirku a prozkoumejte papír. CD-televizi použijte na otevírání sejfu a vstupte dovnitř. Ze stolu vezměte videokazetu a budhu. Budhu prozkoumejte, čip prozkoumejte. Z koše vezměte papírky a rychle přeběhněte do konferenční místnosti. Vložte videokazetu do videa. Podívejte se na rozstříhanou zprávu a složte ji. Zkombinujte čip s hodinkami a jeďte domů.

Den 5.

Hned ráno se vydejte do hradu Bastion of Sanctity. Podívejte se na hlídajícího muže a na silové pole vedle něj. V chodbičce vlevo seberte ze stěny kus lana a z erbu v chodbě vpravo sundejte svěrák. Přimontujte ho na lano a vzniklý prak nabijte kamenem z oka sochy v zadní místnůstce. Prakem rozbijte vázu u stropu a vběhněte do sálu předním vchodem. Zkombinujte cigaretu se smrtícím práškem a zapalte ji sirkou. V sále ji položte indiánovi do popelníku a až bude po něm, posuňte erb na pravé stěně a přehoďte páku. Pak leťte do baru mimo Zemi a barmance odpovídejte: A,B,C, dejte peníze, A,B. Potom leťte zpátky na Zemi do motelu a zeptejte se dívky na Token a na stříbrný dolar. Nyní leťte do starožitnictví (Pawn Shop) před vaším domem, kde vám dědek dá stříbrný dolar. Vraťte se zpět do mimozemského baru, odpovězte A a dejte ženě dolar. Pak uhodněte chlapovy míčky: v mém případě byl ten pravý nahoře, uprostřed, dole a dole, ale je možné, že se je jeho pozice proměnlivá. Ženě odpovídejte C,A,C,B.

Den 6.

Vezměte hrábě a strčte je do listí. V parku jsou pohozeny dva kameny, které použijte na sebe. Ve skříňce, která vypadá jako dveře, je hořlavina. Polijte s ní listí a pak ho křesáním kameny zapalte (výborný nápad). Před dveřmi do Residential deck leží na zemi tyč - seberte ji a jděte chodbami do Stasis chamber. Zde musíte vzbudit Evu z hibernace tímto postupem: zapnout přístroj, teplota na 60, přidat trochu kyslíku (l2-13), Epinephrine, elektrický šok, teplota pod 90, sodium pentathol, Epinephrine, kyslík nad 14, teplota na maximum, kyslík na maximum, Epinephrine, Bicarbonate. Eva se vzbudí a dá vám klíček. Jděte do observatoře Observatory. Vezměte skleničku ze stolu a prozkoumejte ji. Brčko strčte do otvoru vedle dveří. Klíčkem od Evy odemkněte skříňku vpravo od dveří a seberte laptop. Zasuňte do něj čip. Posuňte pravou květinu (z pohledu od dveří) a panel pod ní vylomte tyčí. Nalezený kabel spojte s laptopem a ten napojte na počítač vlevo od dveří. Bum prásk, svět je jako obvykle zachráněn.

Den 7.

I když manuál tvrdí něco jiného, sedmý den se vypařit, prostě není

Související hry Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
Tex Murphy: Overseer
The Pandora Directive
Martian Memorandum
Mean Streets



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
516 hlasov

100
60
20

80
40
0
51
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |