HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 29104 uživatelů

Návody > Worms 2


Zobrazení:19105
Autor návodu:Jan "Cepin" Dohnálek

Ve spolupráci s týmem Gax-oft, který tvoří Miloš "Longer" Bartoníček a Marek "Dr. Martenes" Šťastný.


Tipy a triky

  • Během utkání se vždy dívejte na směr větru a jak je silný. Toto je velmi důležité, protože pokud budete chtít vystřelit a bude velký vítr, je velká pravděpodobnost, že vaši střelu vítr zanese. Vítr ovlivňuje zbraně jako například Bazuka nebo Homing Missile.

  • Když odpalujete kulku nebo bombu, miřte pořádně. Budete muset dobře mířit a také potřebovat trošku štěstí, abyste protivníka trefili.

  • Když skáčete s padákem a zmáčknete [F1], váš červ bude automaticky mířit a střílet na vašeho nepřítele.

Mise

Mise 1
Nebudete zde mít mnoho problémů, je to nejlehčí kolo. Používejte zbraně na maximum a nemůžete udělet chybu.

Mise 2
Další lehučké kolo. Stačí zde mít jen přesnou mušku a to je cesta k vítězství.

Mise 3
Toto kolo je ve tvaru loga TEAM 17. Pokčejte několik tahů a dostaňte se ke zbraním, které padají v bednách z oblohy. Pamatujte na to, že když neveznete bedýnku, tak ji může vzít váš protivník.Tak ho nenechejte brát moc bedýnek a budete vyhrávat.

Mise 4
V tomto kole není příliš místa na rozvalování. Počkejte pár tahů a budete mít řízenou střelu. Můžete odpálit pár min okolo vás. Držte si protivníky od těla všemi prostředky. Jestliže se k někomu dostanete na přímo, můžete ho dvěma ranama z bazuky zabít.

Mise 5
Je to celkem lehké kolo. Wormsové budou rozmístěni tak, že když někoho střelíte, bude automaticky mrtev. Toto může ale udělat i protihráč vám. Buďte velmi opatrní. Vaši protihráči se mnohokrát neminou, střílejí dost přesně.

Mise 6
V tomto kole hrajete na mapce Ameriky. Budete zde potřebovat přesnou mušku jako vždycky. Vezměte hotgun a spusťte palbu. Nejprve rozdrťte snadnější nepřátele, až pak jděte po těch silnějších. Nemusíte se jich bát. Uzi a minigun tu budou velmi potřebné, ale na minigun si budete muset chvíli počkat. A pak s ním nastřílejte nějaké soupeře do vody.

Mise 7
Další takové kolo, kde se načekáte. Mějte stále na paměti, že bedny, které padají z nebe, jsou pro vás příliš důležité. Použivejte je pořádně ve svůj prospěch. Lana vám v tomto kole hodně pomohou. Využijte bazuku k sejmutí červa na nejvyšším místě. Jestli to uděláte správně, vletí na dvě miny. A zabije se. Dalšího strčte žduchancem do vody.

Mise 8
V tomto kolo jsou červi rozmístěni na špatných místech. Váš nepřítel se bude skrývat mezi dvěma plošinami. Brokovnice je zde velmi užitečná. Je výhodné počkat na napalm.

Mise 9
Terén se skládá ze dvou částí. Většina vašich červů bude na levém ostrově. Zbytek červů bude na pravém ostrově společně s počítači. Všechno, co k tomuto kolu potřebujete, je na straně s vašimi nepřáteli. Použijte pak dynamit.

Mise 10
Je to celkem těžké kolo. Máte dva červy, kteří stojí na kraji ostůvku a asi vám je zabijou. Oni se nemůžou moc pohybovat, to dělá věc ještě horší. Dobré je, když se dostanete pomocí teleportu k nepříteli. Pak použijte kamikazi.

Mise 11
Na jednom prťavém ostrově se tísní 14 červů. Je zde lehké někoho zabít. Protože máte omezené množství bazuky, používejte ji opatrně.

Mise 12
Další lehké kolo. Máte zde omezené množství brokovnice, tak ji dobře využijte a máte vyhráno.

Mise 13
Toto kolo je mapka slova WORMS 2. Další kolo, kde musíte sbírat bedny, které nesmíte nechat soupeři, jinak vás zruinuje. Držte se této strategie a nemůžete prohrát. Pamatujte na to, že můžete skákat z písmene na písmeno.

Mise 14
Toto kolo mi přijde velmi podivné. Mapa je rozdělena do tří částí. Na každém ostrově je jeden druh nepřátel. V každém případě, je tam široká škála zbraní, které můžete využit.

Související hry Worms Rumble
Worms W.M.D
Worms World Party Remastered
Worms: Clan Wars
Worms Revolution: Medieval Tales Pack
Worms Revolution: Mars Pack
Worms Revolution: Funfair Pack
Worms Revolution: Deluxe Edition
Worms Revolution
Worms Reloaded: Game of the Year Edition
Worms Crazy Golf: Carnival Course
Worms Crazy Golf
Worms: Ultimate Mayhem
Worms Reloaded: Time Attack Pack
Worms Reloaded: Retro Pack
Worms Reloaded: Puzzle Pack
Worms Reloaded: Forts Pack
Worms Reloaded
Worms 4: Mayhem
Worms: Forts Under Siege
Worms 3D
Worms Blast
Worms: World Party
Worms: Armageddon
Armageddon Collection
The Full Wormage
Worms+
Worms United
Worms
Worms: Reinforcements



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
878 hlasov

100
60
20

80
40
0
52
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |