HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 4329 uživatelů

Návody > Half-Life: Poke646


Zobrazení:11349
Autor návodu:Daniel "Esantin" Meister

Úvod

Poke 646 je jedna z nejlepších singleplayerových modifikací na Half-Life. Hrajete za Damiena Reevese, který pracuje pro organizaci Poke 646. Najdete zde spoustu nových věcí( textury, modely, zvuky, hudbu). Je to vážně báječná modifikace, tak si ji užijte.



Návod

Chapter 1

Seberte z poličky IUIC a vyjděte ven dveřmi. Dejte se doleva a vyskákejte nahoru po bednách. Otočte ventilem, tak aby plošina přijela k vám. Přeskočte na plošinu a z ní skočte doleva k dalšímu ventilu. Použijte znovu ventil, tím přisuňte rouru k bedně. Prolezte rourou za pletivo. Po bedně vyskočte do šachty a jděte až nakonec. Použijte páku WAREHOUSE POWER SUPPLY. Vyjděte dveřmi a utíkejte dolů po schodišti. U topení najdete první zbraň - kovovou trubku. Tou rozbijte skleně dveře a pokračujte po schodišti nahoru. Nyní můžete aktivovat velký stroj, udělá vám díru napravo ve stěně. Vydejte se tam a po trubkách se dostaňte k šachtě, kterou prolezte. Pomocí beden přeskočte pletivo. Zabijte žrouta a pokračujte až nakonec, kde rozbijte bedny. Najdete tu další zbraň (zřejmě nějaký nýtovač), také zabijte zombíka. Pokračujte dál rozbíjejte další bedny a zabijte dva zombíky. Aktivujte červeně osvětlenou páku a přisuňte si bednu pod plošinku, která sjede dolů. Po bedně přeskočte na plošinku a z ní přeskočte plot. Skočte dolů a projděte až do místa, kde vás napadnou žrouti. Pokračujte do budovy. Také venku můžete jít do místa s plivačem, jsou tam nějaké bedny. Na schodech zničte zámotek. Projděte nahoru, rozbijte tu bedny a dalším schodištěm se dejte dolů. Dveřmi vyjděte ven z budovy.

Zabijte sonopsy a rozbijte bedny. Vraťte se do budovy a jděte zpět nahoru. Pokračujte po lávce do další budovy. Projděte chodbou až do velké místnosti se sajrajtem. Pozabíjejte všechny monstra. Sejděte dolů a dejte se doleva. Vylezte nahoru a aktivujte páku. Vraťte se zpět a tentokrát se dejte doprava. Rozbijte pletivo a hoďte bednu do sajrajtu. Po bedně přeskočte přes sajrajt. Sejděte dolů a jděte dveřmi ven. Projděte chodbou ven. Snažte se vylézt na žebřík, ale bouchne. Pozabíjejte monstra. Skočte na kamion a z něj skočte na šachtu a z ní další kamion. Vejděte dovnitř a projděte chodbou do velké místnosti. Zabijte monstra a rozbijte pletivo. Musíte přeskočit po dvou bednách na druhou stranu. Zkuste jít ke dveřím, ale propadnete se. Proplavte nahoru, pozor na zámotky. Vlezte do úzké roury, kterou prolezte. Jděte doleva a vylezte nahoru po žebříku. U auta a v autě rozbijte bedny, najdete novou zbraň (automatický nýtovač 8-)). Po zabíjejte sonopsy a plivače. Nalevo od auta, napravo zabijte alien grunta. Na rozcestí se dejte doleva. Pomocí zábradlí skočte na bednu a z ní skočte nahoru. Rozbijte bednu a použijte páku. Vraťte se na rozcestí a dejte doprava. Zabijte monstra a jděte až k alien gruntovi. Tady rozbijte víko od kanálu a vlezte dovnitř.


Chapter 2

Dejte se rovně, neodbočujte a potom zahněte doleva. Prolezte úzkou rourou a vylezte nahoru po žebříku. Rozbijte bedny a seberte výbušniny. Rozbijte mřížku na stěně a vlezte do další roury. Prolezte nakonec a skočte dolů. Rozbijte další mřížku a proskočte do další chodby. Zabijte zámotky. Jednu rouru přeskočte a druhou prolezte. Skočte dolů dírou v podlaze. Teď budete v místě odkud jste přišli. Tentokrát zahněte dvakrát doprava a použijte kolo, tím si otevřete cestu dál. Napravo od vás zombík rozbije dveře. Jděte tam aktivujte červenou páku. Vraťte se zase zpět na začátek a tentokrát jděte doprava a potom doleva. Rychle proplavte k žebříku a vylezte nahoru. Zabijte žrouta. Teď musíte hodit výbušninu k bednám. Potom si červeným kolem otevřete vchod do dalších kanálů. Projděte až do místnosti s monstry. Které zabijte. Teď si pospěšte, bude se zvedat hladina vody. Jděte rovně a potom dvakrát zahněte doleva, dojdete do místnosti s žebříkem, po kterém vylezte nahoru. Rozbijte bedny a pokračujte přes několik dveří do chodby, kde protéká veprostřed voda. Dojděte nakonec, zabijte monstra. Rozbijte dřevěný zátaras a vlezte do velké roury. Po chvilce to před vámi bouchne, proto rozbijte mřížku napravo a vylezte ven. Dojděte až do místnosti s tykadlem uprostřed. Zabijte otravného xen mastera. Propližte se opatrně úplně dolů. Na odlákání tykadla můžete použít výbušniny. Dole zabijte alien grunta. Jděte do místa se zelným hnusem, tady najdete novou zbraň (zelený zvířátko 8-)).

Pokračujte do místnosti se schodištěm, pod ním najdete nějaké bedny. Vylezte nahoru, cestou zabíjejte monstra. Nahoře můžete použít počítač, také zde najdete spoustu beden. Hlavně aktivujte velký stroj. Otevřou se vám kruhový poklop, do kterého rychle vlezte a skočte dolů. Dole vyskočte z nádrže. Pokračujte dveřmi, sejděte dolů po schodech. Na stole najdete munici do nové zbraně. Pokračujte až do chodby s potůčkem uprostřed. Tohle je takové malé bludiště. Dejte se doprava a pořád se držte pravé strany, dokud nedojdete k žebříku. Vylezte po něm a potom slezte na druhý straně. Nyní si všimněte červené roury na stropě, dejte se doprava podél tý roury. Dojděte až k rozbitýmu žebříku. Napravo je kamenné žebřík, po kterém vylezte na červenou rouru a z ní skočte na rozbitý žebřík. Projděte úzkou chodbičkou, na konci rozbijte mříž. Dole je růžová žabička, která vybuchuje. Skočte na žebřík a vylezte nahoru.


Chapter 3

Zabijte monstra. Projděte průchodem ke dvěma alien gruntům, které zabijte. Jděte do domu nalevo. Jděte do prvního patra, nakonci chodby jděte do posledního bytu. Najdete zde kuši. V druhém pokoji najdete papír, který si přečtěte, tím získáte kód. Můžete se taky stavit ve sklepě. Vraťte se ven a použijte kód na velkou bránu. Projděte až na ulici, cestou zabíjejte monstra. Dejte se doprava, zabijte několik monster. Jděte po schodech nahoru a vstupte do budovy. Jděte do kanceláře s nápisem P. White. Na stole najdete papír s dalším kódem, najdete tu i další věci. Vraťte se na rozcestí a dejte se tentokrát doleva, cestou zabíjejte monstra. Na konci ulice u zátarasů použijte kód na bránu. Pozor na růžovou vybuchující žabku. Vyjděte po schodech nahoru, tady zabijte zombíky. Vstupte do budovy.

Jděte až ke dveřím s nápisem EXIT. Projděte do další budovy. Na konci chodby rozbijte mřížku a vlezte do šachty. Projděte nakonec šachty. Napravo je skladiště, v kterém najdete nějakou munici. Pokračujte doleva, pozor na růžovou žabku. Vyjděte od o dvě patra výš. Dejte se doprava, dále nalevo najdete další skladiště. Rozbijte okno a vyskočte ven na parapet. Opatrně se pližte po úzkém okraji. Tykadla můžete zase odlákat výbušninou. Až narazíte na okap, tak ho zničte. Potom přeskočte mezeru. Nakonec stačí dojít k žebříku slézt dolů. Pozabíjejte všechna monstra, potom jděte do baru napravo. Za pultem najdete brokovnici a číslo s kódem. Zabijte žrouty, vraťte se k vchodu do baru a dejte se doleva. Tady použijte kód a vyjděte nahoru po schodech. Za dveřmi napravo jsou nějaké věci. Nahoře rozbijte okno, seskočte dolů na úzký okraj napravo na zdi. Po něm se dostanete za žluté zátarasy. Zabijte žrouta, další zátaras překonáte pomocí kontejneru vedle. Před vámi se rozkládá náměstí s gargantuou. Rozbijte víko kanálu před vámi a slezte dolů. Kanálem přejděte na druhou stranu náměstí, tím gargantuu obejdete. Projděte dveřmi k autu.

Najdete zde spoustu beden, v autě je počítač, na který se podívejte. Vstupte do budovy napravo. Napravo v kanceláři najdete dopis, který si přečtěte. Pokračujte do velké místnosti, tady vyjděte nahoru po schodech a dejte se doleva. Dostaňte se k točitému schodišti přes knihovny MUSIC nebo GEOLOGY. Vylezte po schodišti a dojděte do místnosti s alien gruntem. Bouchne to tu, potom skočte do díry nalevo. Pokračujte stále chodbou. Můžete se zastavit v knihovně ARTS. Najdete tu nějaké věci, musíte přeskákat po knihovnách a po futrech dveří. Na konci chodby najdete květináč, za kterým najdete klíč od knihovny RARE BOOKS. Vydejte se tam. V rohu, kde jsou dveře je šachta na jednou z knihoven. Musíte tam přeskákat přes knihovny. Rozbijte mřížku a pokračujte dovnitř.

Vyjděte ze skladiště a dejte se do sekce BIOLOGY. Tady zabijte alien grunty. V knihovně najděte červenou knížku s nápisem DARWIN a zmáčkněte ji, tím otevřete tajné dveře. Použijte panel, tím se vám otevřou dveře výtahu. Výtah vybuchne, opatrně po úzkých okrajích seskákejte dolů. U dalších dveří použijte panel na zadání kódu. Jděte do velké místnosti, kde na jedno ze sloupů najdete počítač, který použijte. Vydejte se dveřmi nalevo. Zahněte doleva do místnosti s monstry, zabijte tu vše možné a sesbírejte věci. Hlavně u bílýho monstra seberte přístupovou kartu LEVEL 3. Vraťte se na chodbu a jděte stále doprava. Dostanete se do místnosti s nějakými věcmi. Jděte zpět na chodbu a držte se stále po pravé straně. V následující místnosti aktivujte známý stroj. Pokračujte nově otevřeným vchodem nalevo. V místnosti napravo najdete další počítač. Nakonec dojděte k výtahu.


Chapter 4

Vyjeďte výtahem nahoru. Projděte chodbou až k žebříku, po kterém vylezte nahoru. Nahoře pozabíjejte zombíky. Projděte do místa s gargantuou, která zničí tank. Výbuch vám umožní postup dál. Za tankem najdete počítač. Naproti tanku vylezte po spadlém sloupu. Vyskočte na šachtu a z ní skočte na úzký okraj nalevo. Po okraji dojděte k oknu, které rozbijte, a vlezte do něj. Na stole najdete dopis, který si přečtěte. Vraťte se na místo k šachtám a tam se vydejte po úzkém okraji tentokrát napravo. Dostaňte se až do dalšího okna. Jděte do dveří ATTIC. Vyjděte nahoru po žebříku, za jednou krabicí najdete klíč.

Vraťte se na chodbu a dejte se do bytu 21. Tady rozbijte skříň, za ní je šachta, do které vlezte. Dostanete se do chodby, kterou projděte ven. Za rohem vylezte na kontejner a použijte páku. Vyjděte otevřenou brankou a vlezte rychle do metra. Jděte až na rozcestí, cestou zabíjejte vojáky a rozbijte bedny. Jděte doleva. Kulometné věžičky můžete zničit výbušninou. Dojděte k místu s počítačem, který použijte. Hned vedle aktivujte výbušninu, která je připevněná na dveřích. Jděte do nově otevřeného vchodu. Najdete zde klíče.

Vraťte se k počítači, hned vedle jsou záchody, tam jděte. Jděte kousek dolů po schodech, všimněte si šachty na schody. Rozbijte mřížku a skočte do ní. Touto šachtou dojdete na další záchody. Vyjděte ven, budete na druhé straně kolejí. Jděte do dveří MAIN POWER CONTROL, tady aktivujte velký spínač. Vraťte se ke kolejím. Zničte kulometnou věžičku a přejděte přes bedny. Vraťte se do místnosti, kde jste našli klíče. Použijte mikrovlnku, která bouchne a udělá díru ve zdi. Projděte červeně osvícenou chodbou a potom vlezte do šachty. Objevíte se na záchodech, kterými vyjděte ven. Nasedněte do metra. Jděte do hlavního vozu, tam to řachce. Použijte panel nalevo. Nyní se musíte stále vracet směrem k poslednímu vagónu. Jděte do druhého vagónu ke dveřím napravo. Jděte na úzký okraj a skočte na další vagón. Pozor na červená světla, aby vás nesejmula. Teď uděláte to samí, ale dejte se dveřmi nalevo. Po žebříku vylezte na vagón. Nahoře buďte skrčení a na straně, protože jinak vás něco sejme. Přeskákejte pár vagónů až k alien gruntovi. Zabijte ho a zničte spoj mezi vagóny. Po havárii jděte směrem zpět, zase něco bouchne, tak se dejte dveřmi napravo. Vyjděte nahoru, tady zabijte vojáky a zničte bedny. Zabijte růžovou žabku a vylezte ven z podzemí. Dejte se doleva a dojděte až na ulici. Zabíjejte monstra.

Jděte ulicí, dokud nenarazíte na díru v pletivu nalevo. Tady zničte bednu a přisuňte si ji k balkonu. Vyskočte na balkon a vylezte úplně nahoru. Na chodbě u mrtvoly najdete svazek klíčů, kterým si otevřete byt 11. Jděte k žebříku a vylezte nahoru. Na protějším domě zabijte dva vojáky. Projděte na druhou část střechy. Koukněte trochu dolů na budovu. Uvidíte dřevěné zátarasy, které zničte. Skočte dolů a vyjděte na střechu další budovy. Zabijte tu vojáky a po zatočené šachtě přeskočte na další budovu. Najdete žebřík, po kterém slezte dolů. Dojděte až k autu, ve kterém je počítač. Na rozcestí se dejte doprava. Dojděte k balkonu s žebříkem, po kterém vylezte nahoru. Zapněte elektřinu. Vraťte se na rozcestí a dejte se doleva. Najdete podobný balkon s žebříkem. Naproti se spustí bitka, zabijte přeživší. Z balkonu přeskočte na bednu a zní přeskočte betonovou zeď. Přeplavte na druhou stranu. Dále zabijte vojáky a přeskočte bedny. Nyní budete podlejzat a přeskakovat několik laserových min. Další várku min překonáte, tak že skočíte na bednu a z ní na úzký okraj nalevo. Vyskákejte po bednách k mřížce, kterou rozbijte a vlezte do budovy. Nyní zase budete přeskakovat laserové miny s pomocí beden. Jsou tu také kulometné věžičky, které zničte kuší. Přeskákejte až ke dveřím nalevo. Za nimi najdete známý stroj, vedle něho je mrtvola s notesem, který si přečtěte. Vraťte se zpět a dejte se dveřmi napravo. Tady najdete malý teleport, který aktivujte. Dopraví vás na Xen. Vyskákejte po plošinkách až nahoru. Dostanete se k jezírku, které vás léčí. Vedle je teleport, do kterého vlezte.


Závěrečný boss

Teď vás čeká závěrečný boss v podobě robota. Nemáte žádné zbraně. Napravo je výběžek, na kterém je teleport. Tím se dostanete zpět k léčivému jezírku. Z výběžku musíte přeskočit laserovou bariéru k robotovi. Dále musíte přeskočit bariéru ještě jednou, nejlépe nějaký sloupek. Potom stačí aktivovat stroj, který zničí robota.

Související hry Half-Life 3
Half-Life 2: Episode Three
Half-Life: Alyx
Black Mesa
Black Mesa (2012)
They Hunger: Lost Souls
The Orange Box
Team Fortress 2
Half-Life 2: Episode Two
Fortress Forever
Poke646: Vendetta
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Lost Coast
Half-Life 1: Anthology
Half-Life: Survive in Catacombs 2
Half-Life: Survive in Catacombs 1
Half-Life 2: Deathmatch
Half-Life 2
Codename: Gordon
Half-Life: Cthulhu
Half-Life: Invasion
Half-Life: Generation
Sweet Half-Life
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Opposing Force
Half-Life: Game of the Year Edition
Half-Life
Team Fortress Classic
Half-Life: Vampire Slayer
Half-Life: USS Darkstar
Half-Life: They Hunger 3: Rude Awakening
Half-Life: They Hunger 2: Rest in Pieces
Half-Life: They Hunger 1
Half-Life: The Specialist
Half-Life: The Gate
Half-Life: Sven Co-op
Half-Life: Science And Industry
Half-Life: Redemption
Half-Life: Mistaken Identity
Half-Life: Life/2 Add-On
Half-Life: Chickenmix
Half-Life: Half-Time Level CD
Half-Life: Further Data
Half-Life: Conundrum
Half-Life: Bestseller Series
Half-Life: Azure Sheep
Half-Life: 1986
Action Half-Life



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
504 hlasov

100
60
20

80
40
0
44
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |