HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 43099 uživatelů

Návody > Beavis and Butt-Head in Virtual Stupidity

 Hra 
Návod
CD obaly

Zobrazení:9700

I. ČÁST - chlapci se představují

Ve třídě si promluvte se studenty a učitelkou. Dozvíte se, že k opuštění třídy potřebujete propustku. Seberte ji tedy u tabule. Dejte ji profesorce a vyjděte na chodbu. Na chodbě jděte do prava a prozkoumejte umyvadlo. Najdete žvýkačku, seberte ji a pokračujte dál doprava do tělocvičny. V tělocvičně skočte jednou na trampolínu a pak na koně. Z koně skočte zpět na trampolínu a Butt-head vyskočí na žebřík na stěně. Po spuštěném žebříku vylezte na střechu. Jděte k levému okraji střechy a klikněte na okolí římsy. První mini hra začíná. Vaším úkolem je naplivat deset bodů, což dosáhnete deseti zásahy do jakýchkoli pohyblivých objektů. Po deseti úspěšných plivancích dostanete jeden super-mega-zelenej hlen, který musíte plivnout na hlavu ředitele (maxi hlen se plive pravým tlačítkem). Po úspěšném zásahu seberte ze střechy větvičku a strčte ji do větráku (můžete tam strčit i samotnou ruku, je to větší legrace), větrák se zastaví a vy můžete prolézt skrz. Hlavními dveřmi vlevo opusťte ústav. Vydejte se do parku. Promluvte si se členy Toddova gangu, ale moc vám toho zatím neřeknou. Jen tak z dlouhé chvíle můžete zajít na tenisový kurt, kde na vás čeká další mini hra - "Dvacet ran tenisovým míčkem do Jarky Metelky", ale není to nutné k dohrání hry. Jděte doleva až k barelu, do kterého kopněte, prozkoumejte z něj vypadlé krámy a seberte letáček.

Jděte na mapu města a vydejte se domů k Beavisovi, kde vezměte zvonící telefon a lupu, která se válí na zemi. Doma můžete sledovat televizi, nebo jít pomocí lupy pálit mravence před školu. Opět to není nutné k dohrání hry, ale stojí to za to.

Jděte k benzínové pumpě a vydejte se do obchodu, kde si promluvte s prodavačem a hráčem o Toddovi. Vraťte se do parku a počkejte si, až ze stromu spadne mrtvá veverka. Dloubněte do ní a počkejte, co se bude dít.

Promluvte si znovu s členy Toddova gangu a budete posláni pro hamburgery. Jděte do burgerwordu a promluvte si s majitelem o hamburgerech. Dozvíte se, že se zde prodávají pouze řidičům. Vraťte se k pumpě a jděte do obchodu, kde se pokuste sebrat obložené housky (NACHOS). Promluvte si o nich s prodavačem a tlouštíkem ze kterého vylákejte nějaké ty dolárky.

Vrátíte-li se zpět na mapu, oběví se další lokace - Veteran's hall. Jděte tam a domluvte si s vojákem brigádu mytí tanku. Jakmile odejde, pokuste se otevřít poklop, zatím to nejde. Promluvte si s hipíkem o vorvaních (SPERM WHALES). Vydejte se do kavárny, o které vám řekl a u vchodu si promluvte s dívkou. Abyste byli vpuštěni dovnitř, musíte jí dát leták z parku. Projděte kavárnou až do pravého horního rohu, kde seberte knihu veršů (POETRY BOOK) a promluvte si se všemi hosty. Nyní se postupně napijte ze všech hrnků, které v kavárně najdete. Běžte si promluvit s číšníkem a řekněte mu, že došla káva a jakmile odejde napijte se s Beavisem ze strojku na kávu. Beavis upadne do kafového šílenství. Vraťte se k Veteran's hall a pokuste se znovu otevřít poklop tanku. Vlezte do otevřeného poklopu.

II. ČÁST - ...UŽ SE PŘEDSTAVILI.

Po video sekvenci se ocitáte v městském vězení, takže hurá pryč. Seberte toaletní papír a mýdlo z umyvadla a dejte ho ochutnat Beavisovi. Nechte ho ležet na zemi a promluvte si s chlapem, který sedí na posteli. Zeptejte se do na Todda, oběd a minci. Po příchodu strážníka zůstanou na zemi ležet klíče, kterými odemkněte dveře cely. Na dvoře si promluvte s chlápkem vlevo (KYLLER) a seberte polštář. Projděte se po dvoře a hoďte si basketbalovým míčem, čímž zneškodníte stráž na zdi. Ze zdi vpravo ještě seberte ručník. Jděte do dveří, které jsou nad Kyllerem (INSANE WING) a promluvte si uvnitř s chlápkem, který si čte. V místnosti seberte kostky, plyšového medvěda, foťák a ze stolku vpravo přístroj na elektrické šoky.

Vraťte se do cely a dejte chlápkovi pod postelí kostky, medvěda, knihu, toaletní papír a polštář. Získáte tak blesk, který připevněte v inventáři k foťáku. Vyjděte na dvůr a používejte foťák s bleskem na Kyllera, dokud se nerozzuří. Celu si opět otevřete pomocí klíčů a jděte na dvůr sebrat Kyllerovu minci, kterou dejte muži, který sedí u vás v cele na posteli. Získáte tak jeho důvěru a on vám pomůže k útěku. Na spícího strážce použijte elektrické šoky a naskočte do dodávky.

Po animaci prozkoumejte hromadu dřeva a seberte z ní poleno. Poleno dejte na řetěz a pak na něj klikněte. Po animaci se ocitáte spolu s Toddem doma. Vraťte se zpět do Slaughterova domu a seberte před domem poznávací značku. Uvnitř domu vezměte ze země biftek a zapněte stroj na "výrobu masa". Stroj několikrát zapněte a přehoďte na něm rychlost pákou vpravo. Vezměte ještě sekyru a vydejte se na farmu, která se objevila na mapě. Promluvte si s farmářem o Toddovi a pro legraci dloubněte do prasete a slepice. Vydejte se k Veteran's hall a vyzpovídejte hipíka (zeptejte se hlavně na Todda a dálkové ovládání).

Jděte do obchodu s vycpanými zvířaty (dole na mapě) a promluvte si s ženskou za okýnkem. Z vycpaného králíka vytáhněte vlasec, z krabice vezměte umělé oko a z přepážky u ženské seberte pero.

Vraťte se domů a použijte žvýkačku na strunu a pomocí toho co vznikne vytáhněte minci z mříže vlevo.

Vydejte se do kavárny a promluvte si s řečníkem. Poté co ho vyhodíte, tak si můžete u mikrofonu zahrát poslední mini hru. Až se umělecky vyžijete, jděte do koupelny (nahoře za pódiem) a pomocí mince vyberte kondom z automatu. V Burgerworldu si promluvte s prodavačem a zeptejte se Giny na Todda a jeho klíče. Seberte ze stolu hamburger a hoďte ho do větráku. To samé udělejte i s ostatním jídlem, které najdete na přepážce. Až prodavač odejde, použijte mikrofon u kasy. V zadní místnosti seberte obracečku na palačinky a můžete vzít i myš...

U benzínové pumpy nafoukněte kondom pumpou uprostřed a jeďte do školy. Ve škole se zeptejte údržbáře na kombinaci u skříňek a dejte mu "balónek". Jeďte do vězení a psovi u brány dejte jeho nafukovací napodobeninu. Až bude zaměstnán, přestřihněte mu řetěz pákovými kleštěmi. Seberte kladivo a spusťte se tunelem zpátky do cely. Projděte celou a vyjděte na dvůr, kde se dejte do dveří nahoře (INSANE WING). Uvnitř blázince dejte jednookému umělé hadí oko a promluvte si s ním. Dostanete od něj pohádkovou knížku, kterou běžte dát individuu, které žije pod postelí vaší cely. Získáte tak jeho zuby, což byl jeho poslední dobrý skutek před popravou...

Jeďte do parku, kde prozkoumejte přejetou veverku pod kolem auta. Zkuste ji sebrat a klikněte na auto. Prozkoumejte parkovací značku a přemalujte ji fixem. Tím jste se zbavili auta. Pomocí obracečky na palačinky veverku podeberte a pak do ní klepněte kladivem. Placatou veverku seberte a běžte s ní k obchodnici s vycpaninami.

III. ČÁST - JAK JINAK, NEŽ FINÁLE

Ženské dejte mrtvou veverku a dostanete prvotřídní vycpaninu. Zeptejte se jí ještě na vycpaného medvěda a běžte do kavárny. V kavárně si promluvte s vojákem a až vás chytne, tak ho sprostě kopněte. Přesuňte se do Veteran's hall, kde hledaného medvěda najdete. Prozkoumejte ho a kopněte do něj. Zjistíte, že uvnitř něj něco je. Nyní musíte medvěda obejít a prozkoumat jeho zadek. Několikrát do něj strčte ruku, dokud Beavis nevytáhne dálkové ovládání. Ale ne, není to nechutné, ten medvěd je přeci vycpanej...

Vraťte se do školy a dejte údržbáři vycpanou veverku, což vám umožní přístup do tělocvičny. Skočte na provaz a pak na Beavise použijte ručník. Až bude nahoře, přesekněte sekyrou provaz. Po video sekvenci seberte v kotelně plechovku s barvou a štětku. Otevřete přihrádku a seberte z ní papír s kombinací Gininy skříňky. Vyjděte ke skříňkám a použijte kombinaci na Gininu skříňku (69). Seberte z ní klíčky k autu a hurá na farmu. Farmáře opijte rohlíkem (dejte mu zuby) a dveře garáže otevřete dálkovým ovládáním. Z auta uvnitř strhněte poznávací značku a přidělejte tam místo ní Toddovu značku. Dále auto přemalujte barvou ze školy a nyní už jen zasuňte klíčky do zapalování. Ale ouha. Po animaci si promluvte s "kráskou" a přemluvte ji, aby vás pustila ven. Nyní už stačí jen znovu použít klíčky a krásu z nového auta vám už nikdo nezkazí, tedy skoro nikdo...

Související hry Beavis and Butt-Head: Do U.
Beavis and Butt-Head: Bunghole in One
Beavis and Butt-Head: Wiener Takes All
Beavis and Butt-Head in Calling All Dorks



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
820 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |