HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 63617 uživatelů

Návody > Red Faction 2


Zobrazení:21606
Autor návodu:Anh Hai Le (Cheater.cz)

1. Mise - Foreign Lands

Complex Exterior

Po přistání seberte granáty do pušky a odstřelte si ni první věž, vlezte dovnitř a zničte další strážné věže a raketometnou věž, po zničení počkejte na přílet vznášedla, která zničí vchod do komplexu.


Containment Facility

Po vstupu do místnosti zabte všechno co se dá, pak se dejte k větrací šachtě a zničte mříž, vlezte dovnitř a zapněte si defaultně [N] pro noční vidění, na konci šachty opět rozstřelte mříž a vylezte ven, zabte vše co se hýbe, a jděte k jediným použitelným dveřím, za nimi vás nepřátele uvězní, takže střelte do podlahy, kde je mříž a prolezte do hlavní místnosti, opět zmasakrovat do jednoho a vylezte ke kontrolnímu panelu a stiskněte zelené tlačítko. Proběhne animace a uvidíte 2 chladiče, které neprodleně zničte a seberte z chladicí komory kovovou krabici, s ni utíkejte ven.


2. Mise - Public Information

Building lobby level

Spolu v Molov jeďte výtahem nahoru, pomocí granátometu si udělejte cestu z výtahu a zabte nepřátele a sesbírejte zbraně, pokračujte po schodech nahoru ke dveřím do výtahové místnosti, nastupte do výtahu a jeďte nahoru, někde uprostřed cesty se výtah zastaví, ale vy rozstřílejte skla a skočte na střechu výtahu, který je proti vám, ten vás zaveze do nejvyšˇích pater a dejte se ke dveřím s označením Marketing.


3. Mise - Shrike´s Wild Ride

Search and Destroy

Projděte chodbou až k Tangui, která zabije stráž a otevře vám dveře, uvnitř to vyčistěte granátometem, projděte dveřmi na konci místnosti. Za nimi je vznášedlo, které začne kosit, počkejte až odletí, pak opět spolu se dejte do další místnosti s automatickou věži. Věž můžete rozstřílet, nebo pomocí granátometu si udělat cestu přes kancelářské stoly a pak za na věž z bezpečí připnout bombu. Stále za nosem až do místa, kde sniperka Quill zabije všechny hošánky, za dalšími dveřmi se dejte doprava a vstupte do místnosti vlevo, odstřelte překážku, chodbou až ke dveřím snápisem ON AIR, střelte granátometem do mostu, mostík spadne a po něm nahoru.


Aerial Encounters

Jste na střeše, v této části stačí zůstat venku a zabíjet všechny, dojděte až na konci střechy a vejděte dveřmi dovnitř. Tam to vystřílejte a dojděte do místnosti se dvěma chlápky a schody, střelte do zdi poblíž schodů, za nimi je průchod, vlezte tam a jděte po žebříku nahoru a seberte raketomet. Vraťte se ke schodům a dejte se po schodech nahoru, zabte chlápka a otevřete dveře, za nimi je vznášedlo, raketomet ho na pár ran sejme.


Brothers-In-Arm

K této misi není co říct, ovládáte kulomet ve vznášedle, kromě standardního kulometu má palubní zbraň ještě rakety, ty pokud zaměříte na cíl jsou samonaváděcí.

Nejdříve rozstřílejte celý barák, pak všechna vznášedla, nepřátelské pozemní cíle a nakonec se zřítíte.


4. Mise - Underground

Alone in the Dark

Vzpamatujte se a prozkoumejte okolí, musíte najít žebřík, který má poblíž žlutý trojúhelník, vylezte po něm nahoru, pokračujte chodbou až k místu se dřevěnými prkny, šlápněte na nich a spadnete do vody. Vyplavte nahoru a vyšplhejte po žebříku nahoru, pokračujte dále až ke kohoutku, kohoutek otevřete, čímž voda stoupne. Vraťte se do místa, odkud jste začali, nyní by hladina vody měla stoupnout k rouře, tam vlezte a plavte, nikde zabočujte, pak na konci kanálu se dejte po schodcích nahoru.


The Train! The Train!

Vlak tady každou chvíli jede, takže počkejte až projede okolo vás, pak ihned utíkejte za nim až k výklenku, toto opakujte 2x.


Rush Hour

Pokračujte do místa, kde je trámy zatlučený vchod, vlezte dovnitř, zabte všechny roboty, kousek odtud je díra, odkud vylézají nepřátelé, rozšiřte to granátometem a projděte jimi až nakonec tohoto levelu.


The Bridge

Ve stanici toho moc není, takže zabte vše a běžte k mostu. Quill na vás čeká na konci mostu, během cesty k němu musíte slézt po žebříku dolů k pilířům a pomocí výbušniny (granátem) zničit 3x pilíře, po zničení všech tři pilířů jste dokončili tento level.


5. Mise - Tank on the Town

K této misi není co říct, váš modrovlasý kamarád řídí tank a vy ovládáte jak dělo tak i kulomet, cestou vše zničte.


6. Mise - Sopot´s Citadel

Break in

Tank si dal velkého šlofíka u zdi, dál tedy půjdeme pěšky, zabte nejdříve okolní jednotky. Dejte se dopředu, doleva, doprava a vstupte do dveří vlevo. Projděte chodbou, pak ke dveřím EXIT, odtud doleva, zničte vozidlo, kousek odtud je další vozidlo, které opět zničte. Dalším klíčovým místem je přeskakování přes bedny, pak na konci uličky se dejte doleva a vstupte do dveří, uvnitř jsou hnědé dveře, které vás zavedou dál.


Main Gate

Za hnědými dveřmi se dejte doprava, pak byste se měli dostat na volné prostranství, kde je mega robot, je pěkně tuhý, proto si na něho vemte to nejlepší, pokračujte dále a zabte chlápky na věži, vydržte to tady, za chvílí přijede kavalérie a zachrání vás. Až vám přijdou na pomoc vaši přátelé, tak se dejte ke dveřím, Tangui je otevře.


Ammo Dump

Dejte se do místa s nápisem LOADING DOCK B, vejděte dovnitř, pak se dejte do druhých dveří, tam položte bombu. Dále je nutné najít výtah, v každém patře proveďte totéž, až uložíte všechny bomby, tak se dejte do dveří odkud jste přišli.


Beatle Armor

Po výbuchu se sbírejte co se dá, pak spolu s kámošem odstřelte sudy, vejděte do vzniklého otvoru, zabte vše, na panelu stiskněte tlačítko - otevře se komora s bojovým brněním, nastupte. V téměř nezničitelném brnění se prostřílejte ven (defaultně : [Mezerník] - rakety, [G] - zápalné granáty, LevoMyšoTlačítko a PMT - ovládá kulomety). Venku je jeep, odstřelte ho a jděte doleva, tam jsou malé betonové sloupky, které pomocí raket zničte, pokračujte dále a cestou ničte roboty a jeepy, pak se dejte do uličky s transparenty.


Hot Pursui

Stále v brnění se probojujte do místa, kde se s brněním musíte rozloučit, vystupte a jděte do dveří EXIT. Zabte vše, pak v jednom momentě musíte sestřelit nepřátelské vznášedlo, to se zřítí do místnosti, dejte se do místnosti kam se zřítil tento ptáček, pak se dejte ke dvojitým dveřím.


Missile Silo

Za dveřmi se dejte přes mřížový plot, pokračujte stále za nosem, pak se dostanete do místa, kde pomocí výbušniny odpálíte dveře, odtud se dejte doleva ke dveřím s nápisem EXIT. Pokračujte až k výtahu a sjeďte s ním o patro níže, opět to tady zabte a dejte se ke schodům dolů ke dveřím, za nimi je již hledaný Victor Sopot, kterého šoupněte do raketového sila a stiskněte tlačítko u panelu.


7. Mise - Hanging in the Hood

Mean Streets

Po zabití Sopota si vás pozve Molov a odkryje vám karty, Tangui se objeví a zachrání vás, utečte. Jste na ulici, zabte nepřátele, potom granátometem zvětšete díru naproti ve zdi a vejděte dovnitř. Místnost je plná nepřátel, dejte se doleva, projděte dveřmi vpravo, chopte se kulometu a vraťte to nepřátelům zpátky. Po kulometném masakru se dejte doleva, opět zničte zeď. Na náměstíčku podporujte spolubojovníky v likvidaci vojáků, pak vstupte vpravo do otvoru ve zdi, na konci chodby projděte dveřmi.


High Rise Hell

Za dveřmi pomozte spřáteleným jednotkám, potom se dejte doprava přes dveře, kde na zemi leží sniperka, s ní odstřelte nepřátelské snipery schované za oknem. Poté pokračujte vpřed, přeskočte si do otvoru ve zdi, běžte do chodby po schodech nahoru, kde projděte dveřmi až do místa s dírou v podlaze, skočte tam a projděte dveřmi.

Death From Above

Dejte se chodbou až ke schodům, odtud po schodech nahoru do prvního patra a ke dveřím. Odtud se dejte k díře ve zdi a zabte snipery. Pokud se chcete dostat o patro níže, pak stačí použít na podlahu granátomet, postupně se dostanete dolů a zabte přitom všechny snipery. Až se prostřílíte granátometem dolů, tak najděte otvor zakrytý prkny, ty zničte a dejte se šachtou dolů. Dole na vás čekají tuny vojáků, vy ale prioritně musíte najít žebřík, který vás dovede ke schodům, odtud najděte dveře.


High Rent Distric

Dejte se chodbou, na konci doleva, pak doprava. Cestou zabte vojáky a jednoho robota, pokračujte dále k soše Victora Sopota, poblíž je bedna, kterými se dostanete na druhou stranu.


In the Back Alleys

Dejte si pokec s velitelem Red Factionu, poté vás napadnou vojáci, zabte je a seberte novou pušku - Rail gun, která dokáže vidět i střílet skrz zdi, systematický celý prostor vyčistěte a najděte díru v podlaze.


8. Mise - Dancing With the Dead

Cemetery

Poměrně přímočará mise, uvidíte kde stojí Quill, sniperkou odstřelte nepřátele u oken, pomocí granátometu si udělejte cestu ven. Okolo hřbitova se pohybuje spousta zombíků, zabte je a utíkejte směrem ke kostelu, až tam dorazíte, tak zjistíte, že dveře jsou zamčené. Otočte se zpět a dejte se směrem odtud doleva, probojujte se ke dveřím do katakomb.


Catacombs

Uvnitř rozstřílejte prkna a skočte do otvoru. V katakombách se nedá nikde uvíznout, stačí likvidovat tuny nepřátel a automatických věží.


Cathedral

V této misi musíte zabít Quill, takže nejdříve se zbavte jejích poskoků, běžte do zadní části katedrály a pomocí sniperky zamířené do hlavy ji zabte. Po jejím zabití si přivlastníte její super sniperku.


9. Mise - A Rives Runs to it

On the Docks

Připravte si sniperku od Quill, pomocí této zbraně musíte zabíjet po určitou dobu všechny nepřátele, kteří jsou na druhé straně břehu. Vydržte to tady, dokud si pro vás nepřijede Tangui.


Inside the Submarine

Poměrně jasná mise, pomocí ponorky musíte najít tajnou základnu Nano base, takže se dejte stále za nosem, cestou likvidujte miny a ponorky, až dorazíte do hledaného místa, pak musíte najít vchod, který se nachází ve spodu základny.


10. Mise - Inside the Nano Base

Industrial Processing

Strašidelná mise, všude na vás útočí zombící, cestou je zabte, pak se dejte ke dveřím s nápisem EXIT, stále za nosem až do místa s lávkami. Na jednu z nich se dostaňte, pak do dveří, za nimi opět přes lávku až do místa s raketometem, dobijte si munici do všech zbraní, za dveřmi na vás čeká souboj s Reptou.


Repta Reunion

Další na seznamu je Repta, jděte po schodech nahoru a při cestě si dejte pozor na elektrické výboje, připravte si na něho rakety a Rail gun, střílejte po něm dokud můžete, po jeho zabití se dejte dolů ke dveřím.


Having a Blast

Dejte se ke dveřím, pak použijte panel, objeví se vám známý bojový oblek, nastupte do něj a jedem likvidovat zombíky. Cestou likvidujte vše, pak vám hra řekne, že máte vystoupit, udělejte to a jděte do dveří, pak po schodech nahoru a položte bombu na příslušném místě, utíkejte zpátky k obleku a běžte dále.


No Place Like Home

V této části stále dopředu, ke dveřím K14, všechno to z kulometu rozstřílejte, opět zde vystupte z obleku a vstupte do dveří, položte bombu a utíkejte zpátky k obleku. Dalším klíčovým momentem je zničit chladící kontejner. Až se k němu dostanete, tak použijte rakety, dejte se pak dveřmi, které se předtím nedaly otevřít. Za nimi se dejte k výtahu a jeďte nahoru.


The Nano Elite

V animaci uvidíte chlápky v červeném. Použijte panel, čímž aktivujete současně i robota, zabte nejdříve robota, pak se dejte dveřmi. Za nimi musíte zničit zeď, pak se probojujte přes roboty a vojáky až nakonec tohoto levelu.


Reprocessed

Repta jaksi není úplně mrtvý, dokonce je mnohem silnější, pomocí raket a kulometu ho odstřelujte a až ho dostatečně poškodíte, tak uteče malým tunýlkem. Vystupte z obleku a běžte za nim. Repta si poskakuje po místnosti, ale nakonec stejně doskočí k vám a vy do něho naládujte to nejlepší co máte. Po jeho smrti se dejte přes padlý sloup na druhou stranu.


11. Mise - In Sopot´s Deadly Embrace

Inside the Statue

Utíkejte za Tangui a ničeho si nevšímejte, jinak ji ztratíte z dohledu.


Toward the Flame

Podobná jako ta předchozí, jenom vás nikdo nevede. Takže stačí zabíjet vše.


The Final Battle

V animaci shlédnete, jak Tangui uteče i s přístrojem, který jste získali na začátku hry. Na vás tedy zbyl Molov, jenže on si vzal bojový oblek, stejný jako ten, kterým jste se proháněli v předchozích misích. Pomocí raket a všeho výbušného mu pomožte z obleku, mezitím vám bude pomáhat váš kámoš, který bude kroužit okolo a střílet po Molovi. Při první porážce Molov ztratí oblek, jenže je vybaven ještě Rail gunem. Stále se pohybujte. Neschovávejte se za zdi, Rail gun dokáže střílet i přes zeď. Opět Molova nakrmte raketami a na konec shlédnete závěrečnou animaci a únik před smrtí.

Související hry Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered
Red Faction: Armageddon - Path to War
Red Faction: Armageddon
Red Faction: Guerrilla
Red Faction



Diskusia Príspevkov: 2 Hodnotenie
1052 hlasov

100
60
20

80
40
0
54
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |