HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 52625 uživatelů

Návody > Becherdo - Cesta Bechorovky

 Hra 
Návod

Zobrazení:8361
Autor návodu:Jiří Šulko

Jste Honzík a stali jste se vítězem soutěže Becherovka game za svůj skvělý slogan o Becherovce. V kanceláři vám generální ředitel vpálí větu : "Jestli se chceš stát opravdovým vítězem, tak to dokaž". Vy mu řekněte, že jste obchodník od narození a že to dokážete. On vám nabídne, abyste prodal Becherovku u lidožroutů a vy se podivte, že nevěříte v jejich existenci. Ředitel vás vyvede z omylu a vy dostanete za úkol zbavit lidožrouty kanibalismu.

Doprovodí vás na vlakové nádraží. Zajděte si koupit jízdenku. Chlapík za vámi rozsype tabulky ke vlakům. Musíte mu pomoci s přiřazením měst ke státům :

  1. Lotyšsko-Riga
  2. Záhřeb-Chorvatsko
  3. Vaduz-Lichtenštejnsko
  4. Valetta-Malta
  5. Skopje-Makedonie

dáte mu Becherovku a nasednete do vlaku. V prostředním kupé si pokecáte se starší ženskou, která vám dá atlas, když splníte další zeměpisný úkol. Odpovězte, že nejhlubší oceán je Tichý a má hloubku 10 924 metrů. Atlas je váš a ocitáte se v přístavu. Promluvte s námořníkem. Za to, že vás dostane na loď do Malajsie, musíte mu pomoct s přiřazením vlajek k názvům států :

  1. Austrálie
  2. Brazílie
  3. Irsko
  4. Indie
  5. Taiwan

Dáte mu Becherovku a jste na lodi. V rozhovoru s kapitánem se dohodnete, že když splníte jeho test, napije se Becherovky. Jestli budete něco znát o Japonsku, on pozná něco z Česka :

  1. Palau
  2. hřeben
  3. japonský šerm
  4. jídelní hůlky
  5. Učiwa,

Kapitán se napije a do lodi narazí ruská ponorka. Záchranný kruh chytíte tak, že necháte srazit toho chlápka, co se ho snaží chytit. Na ponorce se dáte do řeči s velitelem ponorky. Oznámí vám, že bude dlouhá cesta a nabídne vám, co budete hrát. Vyberte hru Chcete být ponorkářem. V otázce velikosti moří odpovězte takto : Rudé, Černé, Žluté a nejmenší Bílé. Daruje vám kompas a vy si najmete katamarán. Domorodec strachem vyskočí a vy musíte použít kompas s atlasem. Zadejte severozápadní směr a jste u lidožroutů. Hanibalovi musíte odpovědět na jeho otázky tak, aby dříve nenaplnil misku kořením :

  1. jakýkoliv námořník
  2. strojvůdce vlaku
  3. vojenské cvičení
  4. starou i mladou
  5. je to jedno,

Hanibalovi zachutná Becherovka a úkol jste splnili. Mečem přeřežte lano a odlétnete balónem domů. Pak už jen sledujete závěrečné titulky a máte tuto zeměpisno-alkoholickou adventurku za sebou.




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
504 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |