HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 412 uživatelů

Návody > Buffy: The Vampire Slayer

 Hra 
Návod

Zobrazení:13830
Autor návodu:Anh Hai Le (Cheater.cz)

Vítám vás u super zábavné, poněkud lechtivé hře. V roli středoškoláka budete balit ženský a pak s nima...


Stojíte osamoceně na chodbě, ze začátku je dobré projit celou školu, abyste pak získali celou mapu školy, takže vstupte do všech dveří.

Jděte rovně do dveří, je hudební místnost, promluvte si Ozem a jeho dívkou Willow, od Willow dostanete kazetu s tajemnou hudbou, vyjděte ven a vydejte se na West(západ) k nejbližším dveřím, vstupte do nich, je to umyvárna, ze dřezu seberte prsten.

Pokračujte dále až narazíte na knihovnu, uvnitř je Cordelie (vaše dívka), knihovník a Buffy. V knihovně seberte ze stolu sešit s domácím úkolem od Willow, a použíte tu fialovou kazetu na rádio, promluvte si s Cordelii a stačí používat tlačítko Tought. Po zdárném sexu opusťte místnost a opět se sem vraťte, seberte kazetu, čímž jste zjistili o síle této kazety, pomocí ni můžete zbalit jakoukoliv, stačí aby si to poslechli. Pokračujte chodbou až se dostanete ke skříňkám, zde sebrat dopis a walkman. Vstupte do nejbližší místnosti, měli by tam být slečna Sother a Julie, zde se zatím nedá moc podnikat, takže pokračujme, další dveře jsou do ředitelny pak Exit. Pokračujte rovně až dojdete do kantýny, zde zatím taky nic. Opusťte kantýnu a vydejte se na North(sever), první dveře vedou do fyzikální laboratoře a uvnitř je Amy, seberte z její kabelky nápoj lásky. Pokračujme dále, druhé dveře vedou ke školníkovi, tomu dejte prsten, který jste našli ve dřezu, pak seberte žebřík, kladivo a klíče. Poslední dveře vedou k slečně Chamber, promluvte si s ni a požádá vás o přinesení z knihovny kazetu o velkém třesku. Jděte do knihovny, promluvte si o kazetě s Gilem, kazetu nejdříve odneste do hudební místnosti, kde vložte obě kazety stiskněte Action, čímž nahrajete obsah fialové kazety do výukové( jaký to má asi smysl, že), výukovou kazetu vložte zpátky do obalu a dejte ji příslušnému majiteli. Dejte slečně Chambersové kazetu a.....Máte na kontě již druhou!!!!

Opusťte školu a vydejte se k Willow, dejte ji její domácí úkol, použíte fialovou kazetu na walkmana a dejte ji poslechnout a...další je na kontě. To je hrůza udělat takovou věc, svému kamarádovi, no co nedá se nic dělat. Vydejte se do Bronze, kde seberte dvě tága, toť vše. Další směr je domu(Xander), seberte prasátko a použíte na něho kladivo, čímž získáte peníze.

Zpátky ve škole(stisknou M a máte mapu školy), směr kantýna, použíte mince na automat, a máte plechovku, kterou použíte na nápoj lásky. Odneste ten směs k Amy( je ve Study Hall) a dál už to znáte. Další zastávkou je ředitelna, ředitelovi dejte dopis, a pak se vydejte do místnosti, kde byl školník a zamkněte ho tam(pomocí klíče), zpátky v ředitelně, kde použíte walkmana s nahrávkou na mikrofon a vydejte se ke slečně Sothers a Julii a máte 2 jednou ranou. Škola tím je hotova.

Jděte k Buffy, najdete tam její matku, která nemůže odtrhnout oči od televize, před domem použíte žebřík a kladivem rozbijte satelit, zpátky v baráku, kde použíte na její matku walkmana s nahrávkou a opět další na kontě. Poslední zastávkou je Factory, vstupte dovnitř, tága použíte na ty dva upíry, pak osvoboďte Buffy a nakonec použíte fialovou kazetu na magneťák a s upírkou jste to nedělali co? Zpátky Buffy home, jděte po schodech nahoru, kde najdete Buffy ve vaně promluvte si s ni a pak jděte pochodech dolu ke dveřím vedle kuchyně, uvnitř najdete Sarah, dívka která nazpíval do tu tajemnou hudbu, promluvte si s ni a... hle z útrob....použíte na démona walkmana,promluvte si s démonem a ... opusťte místnost a jděte do Buffy pokoje, kde......až se vrátíte domu, tak zažijete strašlivý šok, vaše matka si pustila kazetu a ...Konec.




Diskusia Príspevkov: 2 Hodnotenie
707 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |