HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 46158 uživatelů

Návody > Finding Nemo


Zobrazení:15492
Autor návodu:Marek Čermák

Když začnete hrát tak uvidíte Marlina a Dorry. Jděte doprava (jediná možná cesta ). Teď doporučuji hrát za Nema. Gill Vám dá dřívko, na které máte navléct všech šest totemů od ostatních ryb. Běžte za Deb (Flo) a promluvte s ní. První, ale musíte za Jacquesem. Až splníte úkol, dostanete totem a můžete si vzít ty klíče ! Zpátky za Bublou. Otevřete truhlu. Až chytíte tu zlatou bublinu, dá vám perlu. Promluvte si s Balounem, dobrovolně Vám dá totem. Nyní za Hvězdou. Potřebuje list a ten má Deb.Ta Vám ho klidně dá. Plavte za Zurčíkem. Ten s Vámi ale nebude chtít mluvit, protože jste ještě nebyli DEKONTAMINOVANÍ - vzhůru za Jacquesem. Až Vás “očistí“, tak už s Vámi bude Zurčík mluvit. Musíte za Hvězdou.

Dejte jí list a potom klikněte na kalendář. Ona Vám to pomůže spočítat. 1…..2…..3. Jurčíkovi dejte ty kalendářní listy. GRATULUJI ! Máte všech 6 totemů. Po tom jejich “sektovním“ rituálu Vám Gill prozradí jeho plán. Tak, teď si pro změnu zaplaveme ! Až to splníte, tak najděte ty oblázky. Jsou to ty, které se tak různě lesknou. Po procvičení svých geologických schopností plavte za Gillem. Zastavte filtr a dostaňte se zpět. Teď zase za Marlina. Plavte k minám. Kotvě se ztratil Kamarád Blenny. Doprava - červené světlo - fialové světlo a tam k tomu haraburdí. Není těžké ho najít. S ním plavte zpět ke Kotvě.

Potom až odplave tak plavte pro ty brýle ! Jen co Bruce dostane svůj krvelačný záchvat, tak plavte do červeného - modré - zelené. Následuje BUM ! Až brýle spadnou do hlubin, tak pomožte Dorry se světlem a hejno ryb Vám poradí jak dál. Skákání po medúzách je až moc jednoduché. Na Burákovi se plave celkem dobře, co ? Počkejte až připlave Dorry a plavte do vašeho výjezdu. Rozbírejte všechny vlajky a teď budem hrát za Nema. Opakujte melodie. Tak dlouho, až odděláte všechny kraby a najdete se navzájem. Pak už jen aby všechny ryby plavaly dolů. Právě jste dohráli hru.

Související hry Finding Nemo: Nemo's Underwater World of Fun



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
1189 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |