HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 43836 uživatelů

Návody > Neighbours From Hell


Zobrazení:59979
Autor návodu:Michal Krejčí "Hannibal"

Jedná se o velmi pěkně udělanou hru, kterou muže hrát každý bez rozdílu věku. Má vsobě něco, co už v podstatě dnes u her ani nevidíme a to je originální nápad. Ovládání je jednoduché a každý ho snadno pochopí. Ze začátku doporučuji projít si první tři cvičné úrovně, během nichž si osvojíte jak ovládání, tak plnění jednotlivých úkolů. Návod je koncipován pro dosažení 100% v každé úrovni. Pokud byste měli zájem si zahrát hru v češtině, navštivte www.cestiny.cz, kde najdete moji češtinu pro tuto hru.


Kapitola 1

1) The first trick (První past)

Z prádelníku v předsíni získejte srandovní polštářek a vkoupelně najdete vlékárničce super lepidlo. Až soused odejde z kuchyně vejděte a na dalekohled použijte super lepidlo. V ledničce najdete vajíčko, které následně dáte do mikrovlnky a vrátíte se zpět do předsíně. Až bude soused v kuchyni, vejděte do obývacího pokoje, kde dáte na křeslo polštářek a upravíte televizní anténu a vrátíte se zpět do přízemí.


2) TV afternoon (Televizní odpoledne)

V prádelníku najdete pilku. Pokračujte do koupelny, kde vezměte z držáku toaletní papír, který vhodíte do záchodu a z lékárničky získáte projímadlo. Doběhněte do kuchyně, kde vezměte zledničky vajíčko, které dáte do mikrovlnky a do piva přidáte projímadlo. Pospíchejte (přes přízemí) do obývacího pokoje, kde upravte televizní anténu a jděte se schovat do skříně vpřízemí, kde vyčkejte než soused poběží na záchod. To je ta pravá chvíle na úpravu křesla v obýváku pomocí pilky. Až skončíte jděte se schovat do kuchyně.


3) Birthday surprises (Narozeninová překvapení)

V prádelníku tentokrát najdete popisové pero, rachejtli a pastičku na myši. Popisové pero hned použijte na obraz vpředsíni a pak se vydejte do koupelny. Zde vezměte zumyvadla mýdlo a dejte ho na zem, zdržáku vezměte toaletní papír, který následně vhoďte do záchodu. Pokud je vzduch čistý vydejte se do obývacího pokoje, kde počkejte u dveří až soused zmizí z kuchyně a vydá se zkontrolovat poštovní schránku. Máte málo času, takže pospíchejte. Vejděte a do krabice sdortovými svíčkami přidejte rachejtli a zledničky si vezměte vajíčko, které dejte do mikrovlnky. Vraťte se zpět do obýváku a pak do přízemí. Přichází na řadu již zmíněná poštovní schránka, do které dejte past na myši a jděte se schovat do skříně.


4) The apple pie (Jablkový koláč)

Z prádelníku si vezměte popisové pero a super lepidlo. Zamiřte do koupelny, kde seberte zlékárničky prostředek pro růst vlasů a pěnu na holení, a zdržáku vezměte toaletní papír. Zamiřte do obývacího pokoje a následně do kuchyně kde vezměte zledničky vajíčko a vyměníte šlehačku ve spreji za pěnu na holení. Pak se vraťte do koupelny, kde vhoďte toaletní papír do záchodu, do pěny po holení přidejte super lepidlo a do deodorantu přidejte prostředek pro růst vlasů. Přes obývák se vydejte opět do kuchyně kde dejte vajíčko do mikrovlnky a na podlahu nastražte mýdlo. Na závěr jděte začmárat obraz v přízemí a jděte se schovat do skříně.


5) The old spoilsport (Starý mrzout)

Ze sportovní tašky vezměte kuželkářskou kouli a z prádelníku popisové pero. V koupelně si vezměte toaletní papír a z umyvadla mýdlo. Obě dvě věci zde nastražte a pokračujte doobývacího pokoje, kde si půjčíte mobilní telefon a když už tu budete, tak upravte pomocí popisovače noty na piánu. V lednici najdete vajíčko a smradlavý sýr. Vajíčko dejte do mikrovlnky a připravte se koknu. Za chvíli tam děti vhodí míč a vy ho musíte rychle vyměnit za kuželkářskou kouli a vrátit se do přízemí, kde přečmárejte popisovačem obraz a na kytku vložte smradlavý sýr. Jděte do obýváku, kde počkejte až soused vyčistí obraz a pak ho vytočte mobilním telefonem.


6) Bath time (Čas koupele)

Ze šuplíku vezměte lepidlo, popisovač a leštidlo na boty. Pokračujte do koupelny kde postupně získáte mýdlo, toaletní papír a z lékárničky pěnící kuličky do koupele prostředek pro růst vlasů. Přes obývák se přesuňte do kuchyně kde vkoši najdete prázdnou láhev a vlednici vajíčko. Až nebude soused v dohledu jděte do koupelny, kde by měla být napuštěná vana a naplňte zní prázdnou láhev a jděte se schovat do skříně. Musíte počkat na situaci kdy soused půjde napustit vanu. Pak musíte jít rychle do kuchyně kde vložíte vajíčko do mikrovlnky a vyměníte láhev mléka za láhev svodou. Pak jděte začmárat obraz vpředsíni. Vkoupelně musíte stihnout nastražit prostředek pro růst vlasů do napuštěné vany, zašpinit ručník leštidlem na boty a přichystat na zem mýdlo. Rychle se přesuňte do obývacího pokoje kde pomocí lepidla slepte foto album a do sladkostí na stolku přidejte pěnící kuličky do koupele a přes kuchyň se dostaňte do koupelny kde vhodíte toaletní papír do záchodu. Jděte se schovat do skříně.


Kapitola 2

1) Art for mum´s sake (Umění pro mámu)

Z prádelníku vezměte mechanický klíč, znástěnky připínáčky a zlékárničky čistič skvrn a nůžky. Počkejte u vchodových dveří až bude soused odcházet od hrnčířského kruhu, jděte do kuchyně, kde nastražte připínáčky na židli a upravte motor pomocí klíče. Ještě seberte zkoše slupku od banánu a jděte do vedlejší místnosti sespícím papouškem a propližte se ke stoličce kterou upravte a pak se odpližte do přízemí. Až soused zamíří do kuchyně, propližte se opět přes místnost spapouškem do druhého patra. Zlahve vezměte hořčík a jděte na balkón kde odstřihněte holuba a pomocí spreje upravte obraz. V místnosti spostelí nastražte banánovou slupku a přidejte hořčík na foťák a schovejte se pod postel.


2) A sunny morning (Slunečné dopoledne)

Ze šuplíku prádelníku získejte kartáč na boty a jděte do kuchyně. Zde seberte zkoše banánovou slupku a zlednice med. Přes místnost spapouškem se propližte do druhého patra, kde znočního stolku seberte klíč klékárničce a zamiřte na balkón. Vezměte hnojivo a sklopte slunečník a běžte se schovat pod postel. Až soused přejde a vstoupí na balkón, jděte do přízemí a z nástěnky seberte připínáčky a jděte do koupelny, kde vyměňte kartáček za kartáč na boty a otevřete skříňku, z které získáte hubič plevele. Soused by teď měl zalévat kytku. Až se začne vracet, vy jděte za ním a držte se vpřímém závěsu. Až se dostanete do druhého patra, on půjde na balkón a vy se rychle schovejte pod postel. Až zmizí zdohledu a půjde si pro kafe, vy mezitím na balkoně přidáte hubič plevele do konve svodou, umístíte připínáčky na lehátko a přidáte med do opalovacího oleje a opět se jděte schovat pod postel. Až bude soused na balóně jděte do přízemí a na podlahu použijte banánovou slupku. Pak už jen zbývá nastražit vkuchyni hnojivo do kávy a jít se schovat pod postel.


3) One little piggy (Jedno malé prasátko)

Hned na začátku zamiřte suveréně knástěnce a odcizte zní připínáčky. Pokračujte do patra, do místnosti spapouškem, kde vezměte okořeněné lupínky a chemickou stavebnici. Vkuchyni prohledejte ledničku a najdete pikantní omáčku a vkoši banánovou slupku. Vraťte se zpět do patra a počkejte až soused bude v kuchyni, pak se vydejte (potichu) do druhého patra. Na balkóně vezměte kaktus a připevněte ho kbudíku. Oklikou přes přízemí se vraťte do kuchyně (soused by měl jít krmit papouška). V kuchyni namíchejte do mléka nitroglycerin a do krabice se sušenkami dejte pár pálivých lupínků. Vaším dalším úkolem bude dostat se opět do druhého patra, dejte si pozor na papouška a počkejte až usne, pak vstupte a připravte se u dveří. Hned jak soused hupsne do postele, vy se vydejte nahoru. Seberte mu klíč ke kleci sprasátkem a do sklenice se zubní protézou mu nalijte pikantní omáčku a rychle se vydejte zpět do patra (je to souboj sčasem) a následně se pližte do přízemí, kde osvoboďte prasátko. Až bude soused vkuchyni, vy se (opět) vydejte do druhého patra, kde je třeba nastražit zbývající pasti. Do postele mu připravte pichlavé překvapení vpodobě připínáčků a kposteli nachystejte slupku od banánu.


4) Barbecue time (Čas na grilování)

Z nástěnky vezměte připínáčky a zlékárničky alkohol a zrychlovač růstu. Pak se vydejte do kuchyně, kde vezměte zkoše banánovou slupku a z ledničky ocet. Vraťte se do přízemí a až bude soused v kuchyni, tak se propližte do druhého patra, kde upravte hasící přístroj a schovejte se pod postel. Až soused odbude svůj grilovací rituál, jděte na balkón vyměnit pivo za alkohol a do postřikovače přidejte zrychlovač růstu a jděte se opět schovat pod postel. Až soused dorazí na balkón vylezte a u postele nastražte slupku a jděte do patra, kde při plížení umístěte připínáčky na židli a do vína nalijte ocet. Až skončíte jděte se schovat do kuchyně.


Kapitola 3

1) Laundry day (Prací den)

Z prádelníku získejte kuličky a pokračujte do obývacího pokoje, kde se propližte kolem psa a následně do druhého patra. Ve studovně najdete ve stolku nůž na papíry a na balkóně vezměte lopatku. Vraťte se do prvního patra, kde z bidýlka vezměte ptačí zob a vkuchyni najdete krabici mýdlových vloček a vkoši kus elektrického kabelu. Teď se vydejte do suterénu, kde vezměte ze stojanu na vína jednu láhev červeného a zpracovního stolu kleště.

Nastražte elektrický kabel do zásuvky v suterénu, do pračky dejte láhev červeného vína a upravte pomocí kleští sušičku a jděte se připravit ke dveřím do obýváku. Počkejte až bude soused vkuchyni a vobýváku mezitím upravte pomocí nože na papíry vysavač a naberte lopatkou trochu hlíny zkvětináče a její obsah následně nasypte na koberec ve stejné místnosti.

Teď přichází chvíle napětí, soused by měl právě prožívat muka vsuterénu. Až se dostane kžertíku se sušičkou a začne vzniklou spoušť uklízet, vy musíte vyvolat vobýváku poplach (stačí se proběhnout), pes začne štěkat a soused to zaregistruje a vydá se tam. Zde je důležité načasování jinak nezískáte 100%. Samozřejmě nezůstávejte vobýváku, ale včas se přesuňte do druhého patra, kde vmístnosti se žehličkou nastražte na podlahu kuličky a vpracovně přidejte mýdlové vločky do krmení pro rybičky a nakonec se schovejte pod postel. Až soused dorazí do patra, vyžehlí oblečení a půjde ho dát na sušák, vy mu mezitím provedete žertík se žehličkou a schováte se opět pod postel. Až soused uklidí spoušť po zapnuté žehličce a vydá se nakrmit rybičky, vy mu na balkóně provedete poslední podraz vpodobě zničení veškerého oblečení za pomoci dotěrných holubů, které přilákáte pomocí krmení pro ptáky vysypaného na sušák sprádlem a rychle se schováte pod postel.


2) Fitness frenzy (Šílená kondice)

Hned na začátku vyrazte do kuchyně, kde z koše získáte elektrický kabel, v přízemí vezměte ze sportovní tašky kolečkovou brusli a pružné lano, zešuplíku prádelníku si přivlastněte kouličky. Vydejte se do suterénu, kde zpracovního stolu seberte kleště a zpod stolu (z částí auta) pružinu. Zamiřte do koupelny, kde v lékárničce najdete steroidy. Pokračujte do druhého patra kde vnočním stolku najdete knihu uzlů a na balkóně pilku.

V ložnici přidejte pod trampolínu pružinu a vraťte se do prvního patra, kde pomocí kleští upravte cvičné kolo. Vpližte se do kuchyně kde nastražte na zem kolečkovou brusli, vpředsíni rozsypte po zemi kuličky a udělejte uzel na švihadle. V suterénu postupně upravte posilovač hrudníku pomocí pružného lana, zapojte elektrický kabel a nakonec nařízněte pilkou vzpěračskou činku. Vraťte se do předsíně, kde počkejte než soused vykoná svůj cvičící rituál a vydá se do kuchyně. Vy se přesuňte do druhého patra kde vsypte steroidy do krmení pro ryby a vyměňte knihu pro cvičení yógy za knihu pro nácvik uzlů. A schovejte se pod postel vložnici.


3) Do it yourelf (Udělej si sám)

Z prádelníku vezměte pojistku a skleněné kuličky pak zamiřte do suterénu, kde ztrubky odvažte plátno a zpracovního stolu si vezměte kleště. Vydejte se do kuchyně, kde vkoši najdete elektrický kabel a přes místnost se psem pokračujte do druhého patra. V nočního stolku vezměte knihu o mučení a na balkóně upravte úhlovou brusku. V ložnici nastražte na podlahu kuličky a ve studovně pomocí kleští upravte žebřík. Pak vydejte se do obýváku, kde vyměňte návod na stavbu houpací židle za návod pro postavení elektrického křesla z knihy o mučení. Vyčkejte až soused vypne pojistky a půjde opravovat nahoru osvětlení, vy hned jak zmizí z předsíně, opět zapnete pojistky. Až se protluče přes všechny pasti a půjde vypnout vodu, vy se schovejte do skříně a hned jak půjde do kuchyně vy půjdete do suterénu, kde zapojíte do zásuvky elektrický kabel a rychle zmizíte ve skříni (je to souboj s časem). Teď už zbývá poslední past, vyčkejte tedy až soused půjde opět zavřít vodu a zkontrolovat topeni, přičemž mu tentokrát otevřete vodovodní kohoutek.


4) Night of the hunter (Noc Lovce)

Z prádelníku vezměte černé leštidlo na boty a skleněnky, pak pokračujte do suterénu kde prozkoumejte krysí díru a zpracovního stolu vezmete rezavý hřebík. V přízemní koupelně najdete v lékárničce super lepidlo a v kuchyni seberte z koše elektrický kabel a zátku. Přidejte leštidlo na boty do leštidla na kov, který je na stole v kuchyni. Počkejte než soused provede hudební rituál a pak se vydejte do druhého patra, kde vezměte zpolice náboje a z nočního stolku balónek, v šuplíku v pracovně najdete píšťalku na psa a střelný prach. Rychle (a tiše) se vraťte do kuchyně a dál do suterénu, kde nastražte elektrický kabel a do pušky dejte nábojnice a následně zátku. Jděte do kuchyně, kde počkejte až si soused v obývacím pokoji připraví na křeslo plechovku s tabákem a otevře skříň s gramofonem. To je správný čas zapískat na píšťalku, čímž můžete v klidu přidělat hřebík na gramofon a do tabáku přidat trochu střelného prachu. Až se soused vrátí a vychutná si překvapení, vydá se na kontrolu pušky. Jděte za ním a v předsíni nastražte skleněné kuličky a pospíchejte do druhého patra kde dejte do krabice s medailemi krysu, na lovecký klobouk použijte lepidlo a na balkóně přidělejte kloveckému rohu balónek a jděte se schovat pod postel.


Gratuluji !!!

Právě jste dohráli hru Neighbours From Hell a pokud jste postupovali dle návodu, máte všechny části hry dohrané na 100%.

Související hry Neighbours back From Hell
Neighbours From Hell 2: On Vacation



Diskusia Príspevkov: 11 Hodnotenie
1952 hlasov

100
60
20

80
40
0
53
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |