HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 16349 uživatelů

Návody > Tony Hawk's Pro Skater 4


Zobrazení:49592
Autor návodu:Michal Krejčí "Hannibal"

Mini-hry:

V některých úrovní můžete najít mezihry, za které dostanete po jejich úspěšném splnění 500$.


College

1. Garbage day 2. High voltage 3. Tennis

  1. Garbage day - Pokud hned na začátku levelu zahnete na křižovatce napravo, uvidíte před sebou popelářské auto. Když na něj naskočíte, spustíte úkol ve které musíte sesbírat co nejvíce 50$ bankovek.
  2. High voltage - Pokud pojedete od startu vlevo, uvidíte obchod "Billy's Sporting Goods" a hned napravo od něj se nachází malá zelená budka. Udělejte na ní "Lip trik" a spustíte hru ve které musíte vrátit napětí opět na nulu tím, že budete jezdit po drátech elektrického vedení.
  3. Tennis - Zajeďte na tenisové hřiště a hned vedle sítě uvidíte na zemi tenisovou raketu. Nabídne se vám možnost spuštění, kterou potvrďte klávesou pro "Grab".


1. Save The Sea Lions San Francisco
  1. Save The Sea Lions - Jeďte na místo kde vám byl zadal úkol "Race to get the Camera", zaměřte svou pozornost na dva dalekohledy. Ten napravo je jen náhled nadcházející lokace – Alcatrazu, ten nalevo spustí, pokud u něj zastavíte, mezihru ve které zachraňujete lachtana před sežráním žralokem a to pomocí rychlého mačkání klávesy pro "Ollie" (pouze pro otrlé a rychlé hráče).

1. Mysterious Voices Alcatraz
  1. Mysterious Voices – Zajeďte na místo kde vám byl zadán úkol "Get a Pro Score: 100,000 points", všimněte si čtvercového pole pro Baseball. Uprostřed pole je kopeček, kde můžete odstartovat baseballový zápas, ve kterém musíte odpálit míček přes zeď (za každý homerun je 25$).

1. Fighting girls London
  1. Fighting girls – Blízko místa kde jste plnili úkol "Rodney‘s flatland training" je most, pod kterým je místní sázkař u něhož si můžete vsadit na jednu ze dvou dívek. Pokud vyhrajete, za odměnu dostanete 100$.

Zoo

1. Eggs drop 2. Rhino fight 3. Monkey

  1. Eggs drop – Tuto mini-hru najdete v ptačí kleci, kde ji spustíte pomocí klávesy pro "Grab" v blízkosti košíku. Cílem je pochytat všech 10 vajíček.
  2. Rhino fight – Ve výběhu nosorožců použijte klávesu pro "Grab" na ošetřovatele, čímž spustíte mini-hru kde si budete moci vsadit kdo z nich prohraje, popř. že se složí oba.
  3. Monkey – Vjeďte do výběhu žiraf a následně do velkých železných dveří a ocitnete se v pavilónu opic. Mezihru odstartujte u červeného tlačítka.
Carnival

1. Target practice 2. Lumberjack 3. Pig game

4. Horror House
  1. Target practice – Po startu jeďte nalevo až uvidíte jako jeden ze stánků střelnici a u ní opřenou vzduchovku. Po startu mini-hry musíte mačkat správná tlačítka podle toho na jakém terči se zrovna nachází kurzor.
  2. Lumberjack – Jeďte ještě kousek dál než je střelnice a uvidíte stánek kde můžete soutěžit kdo je lepší dřevorubec. Za tuhle mini-hru nedostanete žádné peníze!
  3. Pig game – Až dokončíte Competition (Soutěž) a splníte úkol kde na tom samém místě děláte Lip triky na transparentech, objeví se vám zde mini-hra kde máte za úkol chytat prase. Za tuhle mini-hru nedostanete žádné peníze!
  4. Horror House - A poslední zajímavou věc co se zde dá udělat, je navštívit Dům Hrůzy (Horror House). Všimněte si, že kolem celého domu vedou kolejnice a končí na dvou protilehlých stranách v domě. Pokud do jednoho z těchto míst vjedete, ocitnete se na pár vteřin v Domě Hrůzy.

Tipy a triky:

Jak se dostat do pavilónu akvária v Zoo:
Pokud se nespokojíte s hláškou od Kennyho u vchodu, že "Aquarium is closed today", zajeďte k domku před lvím výběhem. Uvidíte slona a jeho ošetřovatele. Pokud vás ani při nápovědě, kdy vám ošetřovatel řekne, že slon nemá rád když se kolem skejtuje, nic nenapadne, udělejte toto. Vyskočte na již zmíněný domek a pak jedním, ladným skokem přímo na slona. Pak se jen stačí kouknout na probíhající animaci a máte doslova volný průchod.

Související hry Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2
Tony Hawk’s Pro Skater HD: Revert Pack
Tony Hawk’s Pro Skater HD
Tony Hawk's Proving Ground
Tony Hawk's American Wasteland
Tony Hawk's Underground 2
Tony Hawk's Pro Skater 3
Tony Hawk's Pro Skater 2



Diskusia Príspevkov: 33 Hodnotenie
1820 hlasov

100
60
20

80
40
0
52
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |