HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 52205 uživatelů

Návody > Akta Becherly Hills 90210

 Hra  Cheaty
Návod

Zobrazení:8841
Autor návodu:Tomáš Nestorovic

DOPORUCUJI PRED ZACÁTKEM

Pred samotným spuštením hry vrele doporucuji odcenzurovat její obsah. (Hee?!) Pokud tak neuciníte, bude vám skryto hezcí intro, porno-kalendáre uvnitr hry a o trochu více animací.

A jak to celé udelat? V adresári kde máte soubor 90210.EXE založte nový textový dokument a pojmenujte ho "zadna_c.txt". Otevrte ho a zapište do nej následující text: bezCenzury=1 . Soubor pak uložte a teprve ted hru spustte.


VE MESTE (1. CÁST)

Po (hezkém) intru se ocitáte uvnitr stanicní haly.

Nejdrív se jdete mrknout na šéfa a promluvte si s ním o prípadu a o tom co hraje. Pak zajdete do kanceláre a popovídejte si s obema agenty. Otevre šuplík pod tiskárnou (použijte jeho madlo) a vemte si nužky a hrací kulicky. Vyjdete pred stanici a zamirte ke galerii.

Pred galerií vemte ulomené zpetné zrcátko a upadlý výfuk. Uvnitr galerie si promluvte s hlídacem. Na konci rozhovoru vám prozradí tajemství obrazu.

Jdete do Jassonovy ulice za automechanikem a promluvte si s ním o všem. DULEŽITÉ UPOZORNENÍ: na jeho otázky odpovídejte VŽDY KLADNE (neznamená to ale vždy klikat na odpoved pod palcem nahoru!). Ukazujte mu zrcátko tak dlouho, dokud nerekne z jakého auta je. Z policky pod obrazem vemte svítilnu a nužkama ustrihnete vycuhující kousek obvazu.

Zajdete do elektroprodejny naproti galerii. Popovídejte si s dedkem na nákupu a s prodavacem. Pak se podívejte na levou bezpecnostní kameru. Dozvíte se cást SPZ auta (obcas se podívejte do poznámkového bloku co s sebou porád vlácíte, jsou tam zajímavé informace).

Vratte se zpátky na stanici, jdete do kanceláre a spustte si pocítac. Kliknete na program "Auto-Databáze". V levém výberovém poli nastavte znacku hledaného auta na Ford a v pravém poli typ auta na Tranzit. Do SPZ vepište (klávesnicí) "N-NR-4" (bez tech uvozovek). Kliknete na modrou barvu, posuvníkem nastavte "tmavá * dark" a dejte hledat. Jestliže vám nevypadly jen dva výsledky, neco bylo nastaveno špatne a musíte si to celé zopakovat.

Jdete do autopujcovny a promluvte si se skejtákem. Zjistíte, že to je majitel. Zeptejte se ho na chlápka co hledáte.

Jdete do Jassonovy ulice za automechanikem a popovidejte si s ním.

Vratte se zpátky do autopujcovny a sdelte majiteli nové informace. Pak jdete do kanceláre a na pocítaci si tentokrat pustte portrétovací program "Ksicht". Tvar obliceje meníte klepnutím na jeho konturu. Stejne tak nos, ústa a oci, barvu ocí kliknutím na barevný ctverecek. Po spuštení ale NIC NEMENTE a dvakrát klepnete na konturu tvaru obliceje, barvu ocí zmente na cernou a dejte tisknout.

Vemte obrázek (pokud už jeden máte v inventári, hodte ho do koše) a jdete s ním za majitelem autopujcovny. Ukažte mu ho a zeptejte se, jestli nakreslí tu jizvu.

Odpoví, že ne a tak se zeptejte na to samé automechanika (opet mu ukažte obrázek). Prohlédnete si visící obraz nad polickou s harampádím a odpovezte, že se vám líbí (nezapomínejte VŽDY odpovídat kladne na jeho otázky!)

Jdete za šéfem do kanceláre a ukažte mu obrázek. Promluvte si s ním a pak do kanceláre. Tam si znova promluvte s obema a Krížkovi reknete kdo s ním hraje tu hru po síti.

Vyjdete pred stanici, na mapu a navštivte Sama Fausta. Zkuste si s ním promluvit. :))

Prohledejte mu bundu a záchod. Dejte mu nalezené naslouchadlo a vylovené zuby. Popovídejte si s ním a nabídku hrebíku prijmete. Pak z policky vemte láhev kecupu a z vešáku foták, vyjdete ven a mužete odjet z mesta.


NA VENKOVE

Pred padouchovou vilou vycarujte s hrebíku a gumy ostnatou kouli a rafinovane ji strcte pod kolo pristavené limuzíny. Posunte bednu a zkuste prolézt oknem. Ulomeným zrcátkem se presvecte, že na podlaze není nic nastraženo. Ted mužete prolézt do úplné tmy.

Rozsvitte si baterkou a pripravte se na akcnejší vsuvku hry. Pokud máte v menu vypnutý styl ovládání LucasArts, zapnete si ho (doporucuji). NA TOMTO MÍSTE ROVNEŽ DOPORUCUJI HRU ULOŽIT. Použijte vypínac v místnosti. Privoláte tím hlídace stojícího za dvermi. Až pujde proti vám, použijte hrací kulicky a hodte mu je pod nohy.

Pro pobavení se pred další akcní scénou si mužete prolédnout tajemnou modrou krabicku mezi bednami. Pohnete zrcadlem a podívejte se skrz objevené špehovadlo.

U Venkovského bosse je celkem jedno jak budete odpovídat, ale pokud se chcete víc pobavit, dráždete ho co to dá. Následuje druhá akcní scéna. Až se tedy doktor rozejde proti vám, použijte láhev kecupu na ustrižený kousek obvazu od mechanika. Takto "zakrvavený" mu ho pak ukažte (použijte ho na nej).

Zvládnuto?? Pak byste se meli nacházet v osamelé místnosti s omdlelým doktorem (Waltra nerušte z poslechu). Prohlédnete si elektronickou skrínku a na jejích tlacítcích napište slovo "Becherovka". Otevre se vám skrytý trezor.

Pohnete židlí a pred vámi stojí další zapeklitý hlavolam. Prohlédnete si i tuto skrínku. Mužete ji ovládat nejen tlacítky vlevo, ale rovnež kurzorovými klávesami a mezerníkem. Vaším úkolem je "vymodelovat" na levé šachovnici masku, která když se prenese do pravého pole a orotuje, zaplní celou jeho šachovnici. Mužete si nad tím lámat hlavinky a až vás to prestane bavit, podívejte se do poznámkového bloku jak s sebou porád taháte - je tam rešení.

Tím deaktivujete lejzry kolem otevreného trezoru a mužete vzít ztracené plátno. Promluvte si s mechanikem a použijte "vypujcený" foták od od Sama Fausta. Pak si s mechanikem ješte jednou promluvte.


VE MESTE (2. CÁST)

V mechanikove autodílne si s ním ješte jednou promluvte (to je ukecaná hra, co? :] ). Jdete na stanici a prohledejte ulomenou dlaždicku. Nalezenou minci hned upotrebte v automatu za kelímek limonády. Vypijte ji (použijte kelímek) a prázdný ho naplnte lepkavou hmotou z kýblu u mechanika.

Zajdete do kanceláre na stanici a použijte pocítac.

Jdete do elektroprodejny a dejte prodavaci vyfocený film. Vyjdete ven a zase dovnitr a zeptejte se, jestli už jsou vaše fotky hotové. Zastavte se v galerii a neštastnému hlídaci dejte mnišskou malbu.

Na zprávu použijte lepidlo z kelímku a prilepte fotky. Kompletní zprávu dejte šéfovi v jeho kancelári.

Zajdete naposled k mechanikovi a promluvte si s ním. Doporucuji si tuto pozici uložit, abyste si mohli outro hry pouštet kdykoliv se vám zlíbí.





Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
579 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |