HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 17121 uživatelů

Návody > The Simpsons: Hit & Run


Zobrazení:55217
Autor návodu:Filip Richter "tonyskate"

The Simpsons: Hit & Run je zajímavý klon GTA, který mě chytl a tak jsem udělal návod. Když bylo v misi potřebné nějaké auto či oblečení, tak pod popisem mise je příslušný obrázek. Doufám že vám můj návod pomůže.



KAPITOLA 1

Začínáte před Simpsnových domem, hrajete za Houmra. První úkol dostanete od Marge která chodí po cestě k hlavním dveřím domu.


0. THE COLA CAPER

Jeďte ke KWIK-E-MARTU, vstupte do něj a promluvte s Apuem. Vemte zmrzlinu a colu. Mise je hotova. Tohle je jen taková tréninková mise.


1. S-M-R-T

Seberte Lisin projekt a odvezte ho do školy, závodíte s autem. Poté, co vyhrajete závod, vstupte do školy, kde promluvte s Lisou. Mission Complete.


2. PETTY THEFT HOMER

Jděte k sousednímu domu a promluvte s Flendrsem, máte sebrat jeho oblek a pak sekačku. Po sebrání promluvte s Barneym a vemte krabici s nářadím. Potom vemte židli, obraz Flendrsovy rodiny a Rodův inhalátor a vraťte se k Flendrsovi. Promluvte s ním a mise je splněna.


PLOW KING3. OFFICE SPACED

Jeďte ke Krusty Burgru a promluvte s Lennym. Máte si koupit auto PLOW KING za 150 mincí od Barnyho. Po jeho koupi jeďte ke KWIK-E-MARTU, kde zničte Smithersovo auto. Mission Complete.


4. BLIND BIG BROTHER

Vstupte do své pracovny v elektrárně a použijte AKCI, máte za úkol zničit jakési stroje. Je jich celkem 9 a zničíte je dvojitým kopnutím. Až budou zničeny, tak se vraťte do pracovny a mise je splněna.


5. FLOWERS BY IRENE

V domě si sedněte na gauč, uvidíte animaci o mouchách a černé dodávce, kterou máte po skončení animace sledovat. Dosledujte ji k domu pana Burnse, kde mise končí.


6. BONESTORM STORM

U budovy GROCERY získáte úkol od Marge a objevíte se v Margině autě. Musíte narážet do dodávky a sbírat z ní bedny, kterých je celkem 10, po posbírání všech beden se vraťte k domu Simpsnových a hotovo.


7. THE FAT AND FURIOUS

Závodíte se Smithersem k Burnsově vile, až zvítězíte, promluvte si s Burnsem. Mise je splněna a celá tato kapitola taky.



KAPITOLA 2

Jste před sochou a hrajete za Barta. Od Milhouse, který chodí okolo si vemte úkol.


1. DETENTION DEFICIT DISORDER

Jeďte k obchodu TRY-N-SAVE, musíte ujet Skinnerovi a pak se znova vydejte kTRY-N-SAVE. Promluvte s Jimbem a mise je splněna.


2. WEAPONS OF MASS DELINQUENCY

Zajeďte k Očkovi, promluvte si s Ottem a seberte petardy. Prokecněte Očka, vezměte rachejtle, jeďte k radnici a promluvte se Snakem. Seberte rachejtle a vydejte se k Policejní stanici, kde prokecněte Ralpha. Vezměte další petardy a ujeďte policajtovi. Po úspěšném úprku mise končí.


3. VOX NERDULI

Závodíte autem prodejce komiksů s protihráčem, který má žluté auto. Až vyhrajete, tak je mise hotova.


4. BART 'N' FRINK

Pronásledujte černou dodávku, dovede vás za policajtem, kterého prokecněte a jeďte se podívat na zloděje. Promluvte se Snakem a až vyhrajete závod, tak si od něho vezměte rádio. Mission Complete.


5. BETTER THAN BEEF

Máte sbírat jakási zvířata (podle stylu Simpsonů typuji vačice), kterých je 14. Až to sesbíráte, tak je dovezte do Krusty Burgru. Jakmile tam dojedete, půjde po vás Apu, ujeďte mu a vraťte se do Krusty Burgeru. Seberte satelit a mise končí.


MR. PLOW6. MONKEY SEE MONKEY D'OH

Jeďte k Opičímu centru, kde promluvte s Dr. Nickem. Musíte mít auto MR. PLOW za 200 mincí od Houmra. Máte posbírat 30 opicí, po úspěšném lovu je odvezte k Dr. Nickovi a znovu ho prokecněte. Seberte mixér a mise splněna.


7. CELL-OUTS

Máte zničit auta s vysílačem na střeše, takhle postupně zničte všechna 4 auta. Jeďte ke stadionu a promluvte s profesorem. Po skončení animace kapitola končí.


KAPITOLA 3

Začínáte poblíž obchodu s komiksy a hrajete za Lisu. Vstupte do něj a od prodavače si vemte další úkol.


1. NERD RACE QUEEN

Závodíte sautem k obchodu ITCHYHO A SCRATCHYHO, který je v přístavu. Po výhře seberte komiks a odvezte jej zpět do obchodu s komiksy. Mission Complete.


2. CLUE LESS

Jeďte k vyznačenému obchodu a tam promluvte s Milhousem. Potom k dalšímu bodu, kde s ním znovu promluvte. Pak k mostu a znova ho prokecněte. Mise je hotova.


3. BONFIRE OF THE MANATEES

Jedete v Apuově autě a máte narážet do auta, ze kterého vypadávají vačice, kterých je 15. Poté co je posbíráte, tak je odvezte na observatoř (hvězdárna) a vstupte do ní. Promluvte s profesorem Frinkem a mise končí.


SCHOOL BUS4. OPERATION HELLFISH

Potřebujete auto SCHOOL BUS za 300 mincí od OTTA. Po jeho sehnání seberte Bartovu čepici a zničte černý sedan. Až ho zničíte, jeďte k místu vyznačeném na mapě, kde zničte další sedan. Po jeho destrukci se vydejte k PLANET HYPE a zničte poslední auto. Mise je splněna.


LISA - COOL5. SLITHERY SLEUTHING

Musíte mít oblečení LISA - COOL, které se dá koupit v prodejně komiksů nebo ve hvězdárně za 250 mincí. Po jeho koupi se vraťte ke kasinu a nastupte do policejního vozu. Pronásledujte dané auto a postupně seberte všechny tři věci, které z vozu vypadnou. Pak se znova vraťte ke kasinu a mise je hotova.


6. FISHY DEALS

Máte posbírat 22 ryb. Po jejich lovu je mise splněna.


7. THE OLD PIRATE AND THE SEA

Zničte černou limuzínu, potom se vraťte ke stánku a promluvte s kapitánem. Musíte se dostat do lodi. Pomocí červeného skokánku poblíž majáku to nebude problém. Na lodi najděte Barta a promluvte s ním. Kapitola je hotova.



KAPITOLA 4

Jste v domě Simpsnových a hrajete za Marge od Barta si vemte úkol.


1. FOR A FEW DONUTS MORE

Pronásledujte policejní vůz k obchodu s koblihy, tam promluvte s policistou. Máte narážet do dodávky s koblihami a posbírat 10 koblih. Po sesbírání se vraťte k obchodu a promluvte s policistou. Mission Complete.


2. REDNECK ROUNDUP

Sledujte Cletuse a sbírejte 7 věcí, které vypadávají z jeho auta. Po sesbírání je mise hotova.


MARGE - INMATE3. KETCHUP LOGIC

Potřebujete oblečení MARGE - INMATE, které se dá koupit v KWIK-E-MARTU, Bártově pokoji nebo ve škole za 300 mincí. Po jeho koupi se vraťte zpět ke Cletusovi. Nastupte do jeho auta, máte posbírat 18 sáčků s kečupem. Po sesbírání se vraťte k jeho domu. Po cestě narazíte na sedan, který po vás půjde. Ujeďte mu a dorazte k domu. Mise je hotova.


4. RETURN OF THE NEARLY-DEAD

Závodíte s poldou. Po výhře mise končí.


5. WOLVES STOLE MY PILLS

Jeďte na školní hřiště a promluvte s Nelsonem. Zajeďte před školu a pronásledujte černý sedan. Sbírejte z něho krabičky s práškama (je jich 10). Po posbírání se vraťte. Cestou vás začne pronásledovat sedan. Zbavte se ho a jeďte k dědovi. Dejte mu prášky a jeďte keKWIK-E-MARTU, vstupte do něj a seberte další léky, které potom odvezte dědovi. Po animaci je mise splněna.


MARGE - POLICE6. THE COLA WARS

Musíte mít oblečení MARGE - POLICE za 400 mincí. Kupte si ho v Bártově pokoji. Podívejte se na sklo. Máte posbírat 30 BUZZ COL. Po posbírání mise končí.


7. FROM OUTER SPACE

Zničte postupně 2 kamiony s BUZZ COLOU a jeďte na dané místo, kde je další vůz na zničení. Po jeho likvidaci jeďte k bodu na mapě. U konce cesty vás začne sledovat policajt. Zbavte se ho a vraťte se k domu. Kapitola je splněna.



KAPITOLA 5


Začínáte na ulici odkud si dojeďte pro úkol.

1. INCRIMINATING CAFFEINE

Pronásledujte kamion a posbírejte zněho 11 beden. Mise je hotova.


2. ... AND BABY MAKES 8

Jeďte k nemocnici, po cestě po vás půjde limuzína, ujeďte jí a vydejte se k nemocnici. Mission Complete.


CAR BUILT FOR HOMER3. EIGHT IS TOO MUCH

Potřebujete auto CAR BUILT FOR HOMER od Houmra za 500 mincí. Jeďte k nemocnici a sledujte dodávku, nárazem z ní vypadne plenka. Takhle jich sesbírejte všech 10 a odvezte je do nemocnice. Tam promluvte s doktorem a mise je splněna.


APU - AMERICAN4. THIS LITTLE PIGGY

Musíte mít oblečení APU - AMERICAN, které se dá koupit u Očka nebo v DMV za 425 mincí. Vydejte se ke Krusty Burgeru a podívejte se do okna. Posbírejte 21 koblih a následujte policajta k budově DMV, kde mise končí.


5. NEVER TRUST A SNAKE

Sledujte popeláře a posbírejte z něho 5 popelnic a potom ještě dalších 21 popelnic. Odvezte to zpět k DMV a tam promluvte se Snakem. Vstupte do budovy DMV a seberte složku. Mission Complete.


6. KWIK CASH

Jeďte na dané místo, zbavte se policajta a dojeďte k budově GOOGOLPEX. Zničte obrněný vůz a vydejte se ke Snakeově skrýši. U budovy narazíte na fízla, zbavte se ho a jeďte tam zpět. Mise je hotova.


7. CURIOUS CURATOR

Jeďte k muzeu, kde zničte auto, seberte z něj klíč a vraťte se k muzeu. Level Complete.



KAPITOLA 6

Jste na ulici u Apua, od kterého si vemte úkol.


1. GOING TO THE LU'

Promluvte s Ottem, máte sbírat děti a těch je 15. Po sesbírání je odvezte do Krustylu Studios. Mission Complete.


2. GETTING DOWN WITH THE CLOWN

Sledujte danou dodávku, dosledujete ji ke Krustyho limuzíně, se kterou závodíte k vjezdu do přístavu. Po výhře mise končí.


3. LAB COAT CAPER

Sledujte profesora ke hvězdárně a mise je splněna.


4. DUFF FOR ME, DUFF FOR YOU

Jeďte k Duff továrně, tam narážejte do dodávky, posbírejte z ní 6 beden a odvezte je zpět do továrny. Seberte laser a mise je hotova.


5. FULL METAL JACKASS

Zničte Skinnerovo auto a seberte z něho laser. Mission Complete.


6. SET TO KILL

Potřebujete auto GLOBEX SUPER VILLAIN CAR za 600 mincí od Kearneyho. Máte zničit 25 stánků s laserovými zbraněmi, potom se vraťte do studia a promluvte s Krustym. Mise je splněna.


7. KANG AND KODOS STRIKE BACK

Závodíte se sedanem k továrně. Po výhře uvidíte animaci a kapitola je hotova.



KAPITOLA 7

Začínáte v domě Simpsonových a od Lisy si vemte úkol.


1. RIGOR MOTORS

Jděte za Flandersem a promluvte s ním. Seberte krabici první pomoci, jeďte ke Cletusovu domu, tam vezměte desky a jeďte k Očkovi. Promluvte s ním a seberte motorovku. Vraťte se k domu Simpsnových a mise je splněna.


GLOBEX SUPER VILLAIN CAR2. LONG BLACK PROBES

Musíte mít auto ZOMBIE CAR za 500 mincí od zombíka poblíž hřbitova. Od školního hřiště sledujte černé auto k elektrárně kde mise končí.


3. POCKET PROTECTOR

Jste v profesorově autě a musíte odvézt sud na školní hřiště. POZOR - při silném nárazu sud vybouchne a musíte se vrátit zpět pro něj do elektrárny. Na hřišti vjeďte pod UFO a nechte auto vynést a vybouchnout. Mise je splněna.


4. THERE'S SOMETHING ABOUT MONTY

Vydejte se k elektrárně, po cestě vás začne otravovat černé auto. Ujeďte mu. U elektrárny vyskákejte po trámech na poslední a mise je hotova.


5. ALIEN ''AUTO'' TOPSY PART I

Seberte mapu, seskočte na zem a vezměte sud. Odvezte ho na hřiště a zopakujte ten samý postup co minule. Mise je splněna.


6. ALIEN ''AUTO'' TOPSY PART II

Jeďte k elektrárně (jako obvykle vás bude někdo pronásledovat - ujeďte mu) a seberte sud. Zase jeďte na hřiště a znova nechte auto explodovat. Mission Complete.


7. ALIEN ''AUTO'' TOPSY PART III

Závodíte s černým autem k elektrárně, až vyhrajete, tak seberte sud a zopakujte to samé, co u posledních 3 misí i s autem, které vás bude otravovat. Po explozi shlédněte animaci a tato hra je za vámi.

Související hry The Simpsons: Virtual Springfield
The Simpsons: Cartoon Studio
Krusty's Super Fun House
The Simpsons: Bart's House of Weirdness
The Simpsons



Diskusia Príspevkov: 20 Hodnotenie
806 hlasov

100
60
20

80
40
0
52
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |